Μακεδονία

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Μακεδονία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 09 Ιουν 2018, 01:04

ΤΙΤΟ θα λέτε και θα κλαίτε

34581572_1808172179247632_5946302596913299456_n.jpg
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » 09 Ιουν 2018, 01:20

ΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
08 Ιουν 2018, 17:55
Ηθελε να τσεκαρει η ΝΔουλα τι σταση κραταει ο κοσμος στις πολεις της επαρχιας που ειχε δικο της δημαρχο. Τωρα που ειδε οτι ο κοσμος την εγραψε παρα τη βοηθεια δημαρχων και μητροπολιtων ενδεχομενως θα αλλαξει και η σταση του Κουλη στη Βουλη.
Ναι, τελείως την έγραψε ο κόσμος.
Γι' αυτό έγιναν ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ αρκετά μεγάλες συγκεντρώσεις σε καμιά 20αριά πόλεις / χωριά της β. ελλάδας

Ποιος άλλος μαζεύει τόσο κόσμο σε τέτοιες πόλεις;
Δεν έχετε κάνει και καμιά συγκέντρωση υπέρ της σύνθετης να σας δούμε πόσοι είστε

σελίδες 22 - 23 από εδώ έχω συλλέξει φωτογραφίες / βίντεο από τα διάφορα συλλαλητήρια, γιατί καμιά ιστοσελίδα δεν παρείχε ολοκληρωμένη κάλυψη για όλες τις πόλεις ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ @ Προετοιμάζονται συλλαλητήρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για το Σκοπιανό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ την 09 Ιουν 2018, 01:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας » 09 Ιουν 2018, 01:20

Northerner έγραψε:
08 Ιουν 2018, 23:43
Κομπανιέρος, σήμερα ήμουν στην οδό Αδελφοί Μιλαντίνοβι και έκανα μια φωτογραφία αυτής της ταμπέλας. Επειδή εμείς είχαμε δίκιο και όλα τα άλλα.
Εικόνα
β) δε λέει ότι η Στρούγκα ήταν βουλγαρική πόλη
Η Στρούγκα κατά πάσα πιθανότητα ιδρύθηκε από Βλάχους (όπως φαίνεται κι απ' το ίδιο της όνομα) που αργότερα εκβουλγαρίστηκαν, άρα οι Μιλαντίνοφ ήταν μάλλον εκβουλγαρισμένοι Βλάχοι, όπως ο Ράικο Ζινζίφοφ κι ο Σαντάνσκι.
Btw, ένας Ανωμακεδόνας πρόσφατα παραδέχτηκε ότι οι Μιλαντίνοφ ήταν Βούλγαροι και μάλιστα τους κατηγόρησε ως πράκτορες των Ρώσων που ήθελαν να εκβουλγαρίοσυν όλους τους Μακεδόνες για να δημιουργήσουν τη μεγάλη Βουλγαρία.
Northerner έγραψε:
08 Ιουν 2018, 23:43
γ) δε λέει τίποτα για τους φαναριώτες που τους σκοτώσανε.
Υπερβολές. Οι απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής των οθωμανικών φυλακών του 19ου αιώνα φταίνε.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 09 Ιουν 2018, 10:30

Βινόσαυρος έγραψε:
08 Ιουν 2018, 22:18
Awesomatic έγραψε:
08 Ιουν 2018, 22:10
Συμφωνώ. Μάλιστα συμφωνώ τόσο πολύ που θέλω η σημερινή Ελλάδα να ονομαστεί Ιαπωνία. Αρκετά σφετερίστηκαν τον ένδοξο ιαπωνικό πολιτισμό μας οι ανατολίτες. Η πραγματική Ιαπωνία ήταν εδώ.
καντο
Προσπαθώ αλλά κάποιοι γραφικοί μου λένε πως δεν έχει καμία σχέση η γλώσσα, η ιστορία, η γεωγραφική θέση, η κουλτούρα και η καταγωγή. Φυσικά δεν τα παρατάω, όπως δείχνουν οι βόρειοι γείτονες μας τίποτα από αυτά δεν χρειάζεται. Αρκεί που το θέλω πολύ και το σύμπαν θα με δικαιώσει. :smt023

Αλλά ένα θα πω: Ρφλξρπρφ λμνμβ τρπρτζζτς όπως έλεγαν οι αρχαίοι Ιάπωνες πρόγονοι μας.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 09 Ιουν 2018, 10:36

Βέβαια στην περίπτωση των ελευθερων μακεδόνων τους δικαιώνει το κοινωνικό σύμπαν, όλος ο κόσμος που λέμε, δεν είναι ατομική επιθυμία.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 09 Ιουν 2018, 13:30

Ποια η διαφορά; Όση σχέση έχουν αυτοί με τους αρχαίους Μακεδόνες έχω και εγώ με τους αρχαίους Ιάπωνες. Σιγά σιγά με λίγη προπαγάνδα και κακή θέληση θα γίνει και η δική μας δουλειά. Αριγκάτο σύντροφοι.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 09 Ιουν 2018, 13:41

Βινόσαυρος έγραψε:
08 Ιουν 2018, 21:59
Βινόσαυρος έγραψε:
08 Ιουν 2018, 21:50

Δε θέλω
Γιατί αντί να καταπιάνεστε με τις θέσεις ασχολείστε με το πρόσωπο.
Οι θέσεις σου, είναι μια πεισματική προώθηση της χειρότερης εκδοχής της προπαγάνδας της αλλης χώρας.
Προπαγάνδα έχουν και οι έλληνες,δεν μπορώ να φανταστώ ότι η δική μας πλευρά έχει δίκιο ΣΕ ΟΛΑ όσα λέει και ούτε μπαίνω στην διαδικασία να ελέγχω ότι λένε οι εδώ υποστηρικτές της ελληνικής θέσης.

Το ερώτημα λοιπον, ποια είναι η καταγωγή σου, αν είσαι σλαβος γεννημένος στην ελλάδα ή σλάβος γεννημένος στην πγδμ ή σλάβος γεννημένος στην βουλγαρία ή έλληνας που σε έχει γοητεύσει η σλαβική προπαγάνδα, έχει σημασία διότι οι "θέσεις" σου είναι παιδαριώδεις και απλά πείσματα.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.

Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας » 09 Ιουν 2018, 13:57

Esperos έγραψε:
09 Ιουν 2018, 13:41
Βινόσαυρος έγραψε:
Βινόσαυρος έγραψε:
08 Ιουν 2018, 21:50

Δε θέλω
Οι θέσεις σου, είναι μια πεισματική προώθηση της χειρότερης εκδοχής της προπαγάνδας της αλλης χώρας.
Προπαγάνδα έχουν και οι έλληνες,δεν μπορώ να φανταστώ ότι η δική μας πλευρά έχει δίκιο ΣΕ ΟΛΑ όσα λέει και ούτε μπαίνω στην διαδικασία να ελέγχω ότι λένε οι εδώ υποστηρικτές της ελληνικής θέσης.

Το ερώτημα λοιπον, ποια είναι η καταγωγή σου, αν είσαι σλαβος γεννημένος στην ελλάδα ή σλάβος γεννημένος στην πγδμ ή σλάβος γεννημένος στην βουλγαρία ή έλληνας που σε έχει γοητεύσει η σλαβική προπαγάνδα, έχει σημασία διότι οι "θέσεις" σου είναι παιδαριώδεις και απλά πείσματα.
Στη Μακεδονία ξέρουμε ότι υπήρχαν την εποχή του μακεδονικού αγώνα ελληνόφωνοι πατριαρχικοί όπως και σλαβόφωνοι ελληνικής συνείδησης που πολέμησαν για την Ελλάδα και αρκετοί μάλιστα σκοτώθηκαν. Υπήρχαν επίσης και σλαβόφωνοι βουλγαρικής συνείδησης που πολέμησαν υπέρ του βουλγαρισμού. Ελληνόφωνοι όμως που να δήλωναν Βούλγαροι/Σλάβοι και να υπερασπίστηκαν τα βουλγαρικά/σλαβικά εθνικά συμφέροντα δεν υπήρξαν ποτέ στη Μακεδονία. Ε λοιπόν, ο Βινόσαυρος είναι η πρώτη τέτοια καταγεγραμμένη περίπτωση. :P
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 09 Ιουν 2018, 13:58

Awesomatic έγραψε:
09 Ιουν 2018, 10:30
Βινόσαυρος έγραψε:
08 Ιουν 2018, 22:18
Awesomatic έγραψε:
08 Ιουν 2018, 22:10
Συμφωνώ. Μάλιστα συμφωνώ τόσο πολύ που θέλω η σημερινή Ελλάδα να ονομαστεί Ιαπωνία. Αρκετά σφετερίστηκαν τον ένδοξο ιαπωνικό πολιτισμό μας οι ανατολίτες. Η πραγματική Ιαπωνία ήταν εδώ.
καντο
Προσπαθώ αλλά κάποιοι γραφικοί μου λένε πως δεν έχει καμία σχέση η γλώσσα, η ιστορία, η γεωγραφική θέση, η κουλτούρα και η καταγωγή. Φυσικά δεν τα παρατάω, όπως δείχνουν οι βόρειοι γείτονες μας τίποτα από αυτά δεν χρειάζεται. Αρκεί που το θέλω πολύ και το σύμπαν θα με δικαιώσει. :smt023

Αλλά ένα θα πω: Ρφλξρπρφ λμνμβ τρπρτζζτς όπως έλεγαν οι αρχαίοι Ιάπωνες πρόγονοι μας.
:smt005::goodpost:
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 09 Ιουν 2018, 14:03

Νταρνάκας έγραψε:
09 Ιουν 2018, 13:57
Esperos έγραψε:
09 Ιουν 2018, 13:41
Βινόσαυρος έγραψε:

Στη Μακεδονία ξέρουμε ότι υπήρχαν την εποχή του μακεδονικού αγώνα ελληνόφωνοι πατριαρχικοί όπως και σλαβόφωνοι ελληνικής συνείδησης που πολέμησαν για την Ελλάδα και αρκετοί μάλιστα σκοτώθηκαν. Υπήρχαν επίσης και σλαβόφωνοι βουλγαρικής συνείδησης που πολέμησαν υπέρ του βουλγαρισμού. Ελληνόφωνοι όμως που να δήλωναν Βούλγαροι/Σλάβοι και να υπερασπίστηκαν τα βουλγαρικά/σλαβικά εθνικά συμφέροντα δεν υπήρξαν ποτέ στη Μακεδονία. Ε λοιπόν, ο Βινόσαυρος είναι η πρώτη τέτοια καταγεγραμμένη περίπτωση. :P
Να σε ρωτήσω Νταρνάκα, εμένα η καταγωγή μου είναι εντελώς άσχετη από μακεδονία και ότι γνωρίζω είναι από βιβλία ντοκιμαντερ και σχολική εκπαίδευση. Ούτε μας πείραξαν ποτε βούλγαροι γιουγκοσλάβοι ούτε μας ενόχλησαν. Η πεποίθησή μου είναι πως "προπαγάνδα" καλλιεργούν όλοι πάντα και παντού. Εσύ, έχεις εντοπίσει ζητήματα στην ιστορία που διηγείται η ελληνική πλευρά και είναι λάθος και οι απέναντι έχουν ένα δίκιο;

Μπορείς να μας εντοπίσεις κατά την γνώμη σου λάθη της ελληνικής πλευράς;
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 09 Ιουν 2018, 14:04

Βινόσαυρος έγραψε:
09 Ιουν 2018, 10:36
Βέβαια στην περίπτωση των ελευθερων μακεδόνων τους δικαιώνει το κοινωνικό σύμπαν, όλος ο κόσμος που λέμε, δεν είναι ατομική επιθυμία.
Ποιοι ελεύθεροι Μακεδόνες ρε βαρεμένε; :lol:

Πόσοι από τα 2,5 εκ. της Μακεδονίας (εκτός από εσένα και το ουράνιο τόξο) νοιώθουν σκλαβωμένοι;

Πόσοι από τους Βούλγαρους του Πιρίν νοιώθουν σκλαβωμένοι;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 09 Ιουν 2018, 14:12

Awesomatic έγραψε:
09 Ιουν 2018, 13:30
Ποια η διαφορά; Όση σχέση έχουν αυτοί με τους αρχαίους Μακεδόνες έχω και εγώ με τους αρχαίους Ιάπωνες. Σιγά σιγά με λίγη προπαγάνδα και κακή θέληση θα γίνει και η δική μας δουλειά. Αριγκάτο σύντροφοι.
Εγώ ήδη νοιώθω ότι οι πρόγονοι μου ήταν Σογκούν! :lol:

Μάργκαρετ Θάτσερ:

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 09 Ιουν 2018, 14:17

Νταρνάκας έγραψε:
09 Ιουν 2018, 13:57

Ελληνόφωνοι όμως που να δήλωναν Βούλγαροι/Σλάβοι και να υπερασπίστηκαν τα βουλγαρικά/σλαβικά εθνικά συμφέροντα δεν υπήρξαν ποτέ στη Μακεδονία. Ε λοιπόν, ο Βινόσαυρος είναι η πρώτη τέτοια καταγεγραμμένη περίπτωση. :P
Μπορεί να είναι από καταγωγή Σλαβόφωνος και του έχει βγει ο θαυμασμός για τον κομιτατζή προπαππού που αγωνίστηκε για την "Μακεδονία", δηλαδή για τους Βούλγαρους.

Άμα είσαι δε και αριστερός η εκτροπή είναι δεδομένη.

Μάργκαρετ Θάτσερ:

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 09 Ιουν 2018, 15:10

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
08 Ιουν 2018, 23:45
Nandros έγραψε:
08 Ιουν 2018, 23:09
Bill Hicks έγραψε:
08 Ιουν 2018, 22:41
δείτε κλάμα που ρίχνουν τα (απόδημα κυρίως) εθνίκια τής γείτονος να παρηγορηθείτε :c020:

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.macedoniantruth.org/forum/showthread.php?t=8899
Αυτός ο Bujar Osmani που αναφέρεται, καθαρός απόγονος του Αλεξάδρου πρέπει να είναι! :roll:
Δε νομίζω. Το λάινατζ κατέληξε όλο στο βάνια το σαμπίντι
????? :smt017
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 09 Ιουν 2018, 15:16

Chainis έγραψε:
09 Ιουν 2018, 14:12
Awesomatic έγραψε:
09 Ιουν 2018, 13:30
Εγώ ήδη νοιώθω ότι οι πρόγονοι μου ήταν Σογκούν! :lol:
Προσκυνούμε την κοινώνυμη θεά μας Αματερασού! :blm:

ΥΓ. Ελπίζω να μην εμφανιστεί κανας εξυπνομαλάκας για το τελευταίο!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών