Καμία συνεργασία με όποιον υπερψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Re: Καμία συνεργασία με όποιον υπερψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 22 Ιαν 2019, 16:33

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
22 Ιαν 2019, 16:11
kameron έγραψε:
22 Ιαν 2019, 15:23
Το συγκεκριμένο εμβληματικό ζήτημα ισοδυναμεί ουσιαστικά με ψήφο εμπιστοσύνης.

Το να ψηφίζονται διακομματικά κάποια νομοσχέδια είναι ένα θέμα, το να κυβερνά η μονοκομματική διακυβέρνηση με πλειοψηφίες à la carte είναι κάτι διαφορετικό και προϋποθέτει την ύπαρξη χρήσιμων ηλιθίων. Τουλάχιστον ο καμμένος το έκανε με συγκεκριμένο αντάλλαγμα.
Με τη δίκη σου λογική, στις περισσότερες δυτικές χώρες δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει αντιπολίτευση αφού κατά κανόνα προκύπτουν συγκλήσεις στο πλαίσιο της σοσιαλφιλελευθερης συναίνεσης. Δεν γίνεται όμως έτσι, λ.χ. η αντιπολίτευση στη Γαλλία σχεδόν ποτέ δεν ψηφίζει τα νομοσχέδια της μακρονικης πλειοψηφίας, το ίδιο οι εργατικοί στο ΗΒ κλπ.

Βασικά, δεν χρειάζεται να τα εξηγώ αυτά, τα έχει διδάξει η συριζαρα που ως αντιπολίτευση καταψήφιζε τη συντριπτική πλειοψηφία των νόμων ανεξαρτήτως περιεχομένου.
Είναι εμβληματικό ζήτημα η Συμφωνία των Πρεσπών και όχι το Μνημόνιο! Τι άλλο θα διαβάσουμε σε τούτο το Φόρουμ!

Εντωμεταξύ, μου κάνει εντύπωση που τα γράφεις εσύ αυτά, που μας έχεις ζαλίσει με την διεθνή εικόνα της Ελλάδας και με το τι θα πουν οι σύμμαχοι! Λοιπόν, πάρτε το απόφαση. Οι σύμμαχοι είπαν και ελάλησαν. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ζορίστε, μεσιέ.

Α, και κάτι ακόμη να μην το ξεχάσω. Δεν βλέπω πολλές αναφορές σε πουτινόπληκτους τώρα τελευταία. Μήπως φταίει ότι ο νταβάριτς Βλαδίμηρος είναι ενάντια στην Συμφωνία και δεν σας βολεύει πλέον ως αφήγηση;
Όσο εμβληματικό είναι το μνημόνιο, άλλο τόσο είναι και το μακεδονικό. Το πρώτο ακουμπάει περισσότερο τους αριστερούς και το δεύτερο τους δεξιούς. Όπως συντάσσεστε με το συριζα που ήταν ριζοσπαστικά αντίθετος σε ολα ως αντιπολίτευση, το ίδιο ισχύει και αντιστρόφως.

Για πουτινοπληκτους πες τα άλλου, εγώ έχω γράψει πολλές φορές ότι καιτοι ουδολως εμπιστεύομαι τη Ρωσία θεωρώ υστερία το συνειδητό αντιρωσισμο της Δύσης.

Φυσικά κανείς λάθος και στο άλλο που γράφεις για συμμάχους κλπ, δεν είναι αυτή η γραμμή μου έχω πολλάκις εκφρασθεί σχετικα, αυτό που έλεγα ήταν ότι η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας δεν της επιτρέπει τις ταρζανιές που εσείς θέλατε τότε αναφορικά με την ευρωζώνη και την ΕΕ. Το θέλατε υποκριτικά βέβαια όπως διαφαίνεται από τη σημερινή σου στάση που κινείται στον άξονα του νταουλιερη καλού διαχειριστή και αγαπημένου των Δυτικών επειδή έτσι βολεύει το κόμμα σου.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 22 Ιαν 2019, 16:36

Η οικονομική της κατάσταση δεν τις επέτρεπε-επιτρέπει ταρζανιές, αλλά ποια κατάσταση της επιτρέπει ταρζανιές σε ζητήματα γεωπολιτικής; Αστειεύεσαι; Πότε η Ελλάδα πήγε ενάντια στους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς της Δύσης; Πως είναι δυνατόν να εναντιωθεί; Η Ελλάδα δεν είναι χώρα που παράγει γεωπολιτική. Δεν έχει την ισχύ για κάτι τέτοιο.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 22 Ιαν 2019, 16:45

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
22 Ιαν 2019, 16:36
Η οικονομική της κατάσταση δεν τις επέτρεπε-επιτρέπει ταρζανιές, αλλά ποια κατάσταση της της επιτρέπει ταρζανιές σε ζητήματα γεωπολιτικής; Αστειεύεσαι; Πότε η Ελλάδα πήγε ενάντια στους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς της Δύσης;
Το 2008, μια χαρά πήγε.
Εμένα όμως το θέμα μου δεν είναι αυτό, δεν είμαι αξιωματικά αντίθετος σε συμφωνία με τους Μακεδόνες όπως θα πρέπει πλέον να τους αποκαλούμε βάσει της Συμφωνίας. Αυτό που λέω εδώ είναι γιατί η στάση του Ποταμιού δεν σύμβαδιζει με την κοινοβουλευτική πρακτική στην Ευρώπη και γιατί απωθεί πολλούς ψηφοφόρους του.

Για τη Συμφωνία η γνώμη μου είναι ούτε κρύο ούτε ζέστη. Από τη μια δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, από την άλλην θεωρώ ότι σύντομα το Βόρεια θα καταπέσει και οι πάντες θα τους αποκαλούν σκέτο Μακεδονία που μας ενοχλεί. Μπόνους οτι αναγνωρίσαμε χωρις πλέον αστερισκους και τα υπόλοιπα παράγωγα.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 22 Ιαν 2019, 16:47

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
22 Ιαν 2019, 16:27
Juno έγραψε:
22 Ιαν 2019, 16:23
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
22 Ιαν 2019, 16:20
Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία. Στον Δυτικό κόσμο, συνέλληνες μου, θα ανήκετε με τους όρους του Δυτικού κόσμου και όχι με τους δικούς σας όρους. Αν ο Δυτικός κόσμος βαράει παλαμάκια, θα χορεύετε. Αν όχι, θα στέκεστε. Δεν καταλαβαίνω γιατί παριστάνετε τους θιγμένους, όταν οι σύμμαχοι σας, δηλαδή τα αφεντικά σας, αποφασίζουν και διατάσσουν; Είχατε ποτέ αμφιβολίες για το ποια είναι η θέση σας στον κόσμο; Για άλλη μια φορά η πραγματικότητα είναι εδώ για να σας προσγειώσει! Προσδεθείτε!
Εσύ πού βρίσκεσαι και πού ανήκεις; Να ξέρουμε με ποιον μιλάμε σε διεθνή κλήση.
Το που ανήκω εγώ μικρή σημασία έχει, αγαπητή. Σημασία έχει ότι οι αυταπάτες σας έχουν φτάσει στην στρατόσφαιρα!
Ρωτάω γιατί αυτοί που μιλούν έτσι, χωρίς να έχουν φύγει στο εξωτερικό, συνήθως είναι βολεψάκηδες που τρώνε από τα έτοιμα του μπαμπά ή από επιδόματα και μετά βρίζουν την σάπια την κοινωνία.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G » 22 Ιαν 2019, 16:48

Juno έγραψε:
22 Ιαν 2019, 16:07

Pirate7G έγραψε:
22 Ιαν 2019, 16:04
Δεν σε πιάνω. Ποιά pms;
Κοίτα έχω προσέξει ότι υπάρχουν διάφοροι χρήστες με εμμονές εδώ. Στην αρxη μου μίλαγαν όλοι σαν να ήμουν κουμούνι. Τώρα εσύ κι ένας χρυσαυγίτης ξεκινήσατε να με λέτε Ωρίονα. Τώρα εσύ μοτ λες και pms.
Τι απωθημένα παίζει να έχετε; Και γιατί εγώ γίνομαι ο σάκος σας;
1/10. Συνεχίζεις μόνος σου.
Α κατάλαβα.
Απέτυχε το αφήγημα κι άρχισε η δήθεν υπεράνω συμπεριφορά. Εγώ φταίω που τσίμπησα.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 22 Ιαν 2019, 17:34

Juno έγραψε:
22 Ιαν 2019, 16:47
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
Juno έγραψε:

Το που ανήκω εγώ μικρή σημασία έχει, αγαπητή. Σημασία έχει ότι οι αυταπάτες σας έχουν φτάσει στην στρατόσφαιρα!
Ρωτάω γιατί αυτοί που μιλούν έτσι, χωρίς να έχουν φύγει στο εξωτερικό, συνήθως είναι βολεψάκηδες που τρώνε από τα έτοιμα του μπαμπά ή από επιδόματα και μετά βρίζουν την σάπια την κοινωνία.
Ελεος πια! Αν δεν συμφωνεις με αυτα που λεει καποιος ειναι βολεψακιας,τρωει τα λεφτα του μπαμπα,
ειναι πρακτορας, και ποσα αλλα που εχεις πει κατα καιρους.
Μην αρχισω και για το αλλο θεμα που κλειδωθηκε , ντροπη πια συγκρατησου :011:

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 22 Ιαν 2019, 17:35

Pirate7G έγραψε:
22 Ιαν 2019, 16:48
Juno έγραψε:

Pirate7G έγραψε:
22 Ιαν 2019, 16:04
Δεν σε πιάνω. Ποιά pms;
Κοίτα έχω προσέξει ότι υπάρχουν διάφοροι χρήστες με εμμονές εδώ. Στην αρxη μου μίλαγαν όλοι σαν να ήμουν κουμούνι. Τώρα εσύ κι ένας χρυσαυγίτης ξεκινήσατε να με λέτε Ωρίονα. Τώρα εσύ μοτ λες και pms.
Τι απωθημένα παίζει να έχετε; Και γιατί εγώ γίνομαι ο σάκος σας;
Α κατάλαβα.
Απέτυχε το αφήγημα κι άρχισε η δήθεν υπεράνω συμπεριφορά. Εγώ φταίω που τσίμπησα.
Θα διαβασεις διαφορα τετοια εδω μην δινεις σημασια :wave:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 22 Ιαν 2019, 17:39

YouOnlyLiveOnce έγραψε:
22 Ιαν 2019, 17:34
Juno έγραψε:
ΟΥΤΙΣ έγραψε:

Ελεος πια! Αν δεν συμφωνεις με αυτα που λεει καποιος ειναι βολεψακιας,τρωει τα λεφτα του μπαμπα,
Να στο εξηγήσω πιο απλά: είναι γελοίο να χρησιμοποιεί β΄πληθυντικό για την κατάσταση που βιώνουμε εδώ ενώ αυτός που μένει; Εδώ.
Αυτό έλεγα.
Σαν να σου λέω "πώς περνάτε εκεί στην Ελλάδα με τα μνημόνια;"
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 22 Ιαν 2019, 17:44

Juno έγραψε:
22 Ιαν 2019, 17:39
YouOnlyLiveOnce έγραψε:
Juno έγραψε:

Να στο εξηγήσω πιο απλά: είναι γελοίο να χρησιμοποιεί β΄πληθυντικό για την κατάσταση που βιώνουμε εδώ ενώ αυτός που μένει; Εδώ.
Αυτό έλεγα.
Να του ελεγες αυτο βρε Τζουνο :102:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 22 Ιαν 2019, 17:46

YouOnlyLiveOnce έγραψε:
Να αρχίσεις, το συζητάμε όποτε θέλεις.
Απλώς ο Leporello, τρώει σκαλώματα με άτομα γιατί έτσι αισθάνεται σπουδαίος.
Στο παλιό είχε τον gouerino και έναν ακόμα νομίζω Δελτα-Λοξ; Θα σε γελάσω. Και έγραφε με τέτοιον υβριστικό τρόπο που ανάγκαζε τον άλλον να μείνει να απαντήσει και να τα σεντόνια.
Εδώ ο Δέλτα-Λοξ δεν ήρθε όπως φαίνεται και ο gouerino μάλλον επιτέλους αποφάσισε να τον αγνοεί και τη πληρώνω εγώ γιατί απλά είχα την ατυχία να βρεθώ στον δρόμο του.

Αυτά που είδες, είναι αποτέλεσμα υβριστικών-προσβλητικών σχολίων επί μήνες.
Και δεν μιλάω να σχολιάζει τις πολιτικές ή κοινωνικές πεποιθήσεις μου, όπως κάνω εγώ. Επιτίθεται ξεκάθαρα σε εμένα.

Απόδειξη.
Leporello έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 08:10
perseus έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 04:35
μα τωρα και εσυ ερχεσαι να ανβταρεις τον Λεπορελο? πιο δηθεν γυρνας τ ανασκελα.
Κι'εσύ την Juno αβαντάρεις; Ε, τότε σου αξίζουν βρισιές: Juno, ε Juno!
Βέβαια αν τον ρωτήσεις θα σου πει ότι είναι δίκαιος και απλώς δεν μπορεί να βλέπει ανακρίβειες, λάθη κλπ τέλος πάντων όπως τα λέει, και ότι μόνον αυτά σχολιάζει, λοιπόν ποια είναι η ανακρίβεια στο παραπάνω που έβαλα; Τι αξίζει αυτός που έγραψε το παραπάνω σχόλιο, λες;

Ε κάποια στιγμή λοιπόν βαρέθηκα και εγώ να κάνω αναφορές τις σκ**τοψυχίες του και είπα να απαντήσω αναλόγως. Ή θα μένουν και τα δύο σχόλια ή θα σβήνονται και τα δύο ή θα τρώμε ban και οι δύο. Τίμια πράγματα.

Άλλη απορία; Θα πεις τη γνώμη σου ή δεν το αντέχεις και θα κάνεις πως δεν το διάβασες;
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 22 Ιαν 2019, 17:49

YouOnlyLiveOnce έγραψε:
22 Ιαν 2019, 17:44
Juno έγραψε:
22 Ιαν 2019, 17:39
YouOnlyLiveOnce έγραψε:

Αυτό έλεγα.
Να του ελεγες αυτο βρε Τζουνο :102:
Το είπα αρχικά.
Juno έγραψε:
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
22 Ιαν 2019, 16:20
Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία. Στον Δυτικό κόσμο, συνέλληνες μου, θα ανήκετε με τους όρους του Δυτικού κόσμου και όχι με τους δικούς σας όρους. Αν ο Δυτικός κόσμος βαράει παλαμάκια, θα χορεύετε. Αν όχι, θα στέκεστε. Δεν καταλαβαίνω γιατί παριστάνετε τους θιγμένους, όταν οι σύμμαχοι σας, δηλαδή τα αφεντικά σας, αποφασίζουν και διατάσσουν; Είχατε ποτέ αμφιβολίες για το ποια είναι η θέση σας στον κόσμο; Για άλλη μια φορά η πραγματικότητα είναι εδώ για να σας προσγειώσει! Προσδεθείτε!
Μετά ξέφυγε το θέμα.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 22 Ιαν 2019, 18:00

Juno έγραψε:
22 Ιαν 2019, 17:46
YouOnlyLiveOnce έγραψε:
Να αρχίσεις, το συζητάμε όποτε θέλεις.
Απλώς ο Leporello, τρώει σκαλώματα με άτομα γιατί έτσι αισθάνεται σπουδαίος.
Στο παλιό είχε τον gouerino και έναν ακόμα νομίζω Δελτα-Λοξ; Θα σε γελάσω. Και έγραφε με τέτοιον υβριστικό τρόπο που ανάγκαζε τον άλλον να μείνει να απαντήσει και να τα σεντόνια.
Εδώ ο Δέλτα-Λοξ δεν ήρθε όπως φαίνεται και ο gouerino μάλλον επιτέλους αποφάσισε να τον αγνοεί και τη πληρώνω εγώ γιατί απλά είχα την ατυχία να βρεθώ στον δρόμο του.

Αυτά που είδες, είναι αποτέλεσμα υβριστικών-προσβλητικών σχολίων επί μήνες.
Και δεν μιλάω να σχολιάζει τις πολιτικές ή κοινωνικές πεποιθήσεις μου, όπως κάνω εγώ. Επιτίθεται ξεκάθαρα σε εμένα.

Απόδειξη.
Leporello έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 08:10
perseus έγραψε:
27 Νοέμ 2018, 04:35
μα τωρα και εσυ ερχεσαι να ανβταρεις τον Λεπορελο? πιο δηθεν γυρνας τ ανασκελα.
Κι'εσύ την Juno αβαντάρεις; Ε, τότε σου αξίζουν βρισιές: Juno, ε Juno!
Βέβαια αν τον ρωτήσεις θα σου πει ότι είναι δίκαιος και απλώς δεν μπορεί να βλέπει ανακρίβειες, λάθη κλπ τέλος πάντων όπως τα λέει, και ότι μόνον αυτά σχολιάζει, λοιπόν ποια είναι η ανακρίβεια στο παραπάνω που έβαλα; Τι αξίζει αυτός που έγραψε το παραπάνω σχόλιο, λες;

Ε κάποια στιγμή λοιπόν βαρέθηκα και εγώ να κάνω αναφορές τις σκ**τοψυχίες του και είπα να απαντήσω αναλόγως. Ή θα μένουν και τα δύο σχόλια ή θα σβήνονται και τα δύο ή θα τρώμε ban και οι δύο. Τίμια πράγματα.

Άλλη απορία; Θα πεις τη γνώμη σου ή δεν το αντέχεις και θα κάνεις πως δεν το διάβασες;
Τζουνο μου και εσυ τρως σκαλωματα και το εχουμε ξανα συζητησει.
Απαντησε σε αυτα που νομιζεις οτι σε θιγουν αλλα αναλογως,Πριν που ειδα την συζητηση
εκεινος αρχισε και σου εγραψε τι παπαριες γραφεις (τι παπαριες διαβαζω,καπως ετσι) αλλα εσυ μετα ξεφυγες!
Ντραπηκα με οσα διαβασα.Δεν ξερω την ηλικια του ανθρωπου αλλα ας πουμε ειναι 60-70 χρονων
θα του ελεγες απο κοντα οσα απαραδεκτα του ειπες; :oops: Νομιζω οχι!
Μπορουσε να του γραψεις πχ εσυ μας γεμισες παπαριες εδω μεσα.ξερογω;
κατι αναλογο τελως παντων. Η αν νιωθεις οτι πραγματικα καποιος (οχι ο συγκεκριμενος γενικα)
εχει προηγουμενα μαζι σου,η εμμονη κτλ μην αρχιζεις την κουβεντα η σταματα την αν βλεπεις που παει.
Εγω συχγυζομαι μονο που σας διαβαζω ,εσεις οχι που βριζεστε;

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 22 Ιαν 2019, 18:02

Τωρα μπορει να σε εχουν βρισει και εσενα ετσι απαρδεκτα και να μην το αντεχεις αλλο.
Το καταλαβαινω και αυτο,
αλλα προφανως οταν σου το εκαναν δεν σου αρεσε,σε κανεναν δεν θα αρεσε!Ε μην το κανεις και εσυ σε αλλους.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 22 Ιαν 2019, 18:02

YouOnlyLiveOnce έγραψε:
22 Ιαν 2019, 18:00
Τζουνο μου και εσυ τρως σκαλωματα και το εχουμε ξανα συζητησει.
Απαντησε σε αυτα που νομιζεις οτι σε θιγουν αλλα αναλογως,Πριν που ειδα την συζητηση
εκεινος αρχισε και σου εγραψε τι παπαριες γραφεις (τι παπαριες διαβαζω,καπως ετσι) αλλα εσυ μετα ξεφυγες!
Ντραπηκα με οσα διαβασα.Δεν ξερω την ηλικια του ανθρωπου αλλα ας πουμε ειναι 60-70 χρονων
θα του ελεγες απο κοντα οσα απαραδεκτα του ειπες; :oops: Νομιζω οχι!
Μπορουσε να του γραψεις πχ εσυ μας γεμισες παπαριες εδω μεσα.ξερογω;
κατι αναλογο τελως παντων. Η αν νιωθεις οτι πραγματικα καποιος (οχι ο συγκεκριμενος γενικα)
εχει προηγουμενα μαζι σου,η εμμονη κτλ μην αρχιζεις την κουβεντα η σταματα την αν βλεπεις που παει.
Εγω συχγυζομαι μονο που σας διαβαζω ,εσεις οχι που βριζεστε;
Ξέρει ακριβώς τι να πει για να μην μπορώ να σταματήσω την κουβέντα, έχει εκπαιδευτεί με τους άλλους δύο στο παλιό.
Στην αρχή έλεγε κάτι όπως "ναι φεύγεις γιατί δεν έχεις τι να απαντήσεις" δηλαδή σαν πεντάχρονο, αλλά όταν είδε πως δεν έπιανε και έφευγα, άρχισε τις προσβολές.

Από κοντά, δεν θα τον πλησίαζα καθόλου, γιατί αν συμπεριφερόταν το ίδιο και από κοντά, θα πήγαινα αυτόφωρο και αποφεύγω τις κακοτοπιές.
Αυτή η παράθεση που χρησιμοποιεί το όνομά μου σαν βρισιά, πώς σου φαίνεται; Ωραία;

Αλλά έχω ανοίξει σχετικό νήμα, μέχρι να το αναφέρει και να το σβήσουν. Μπορούμε να συνεχίσουμε εκεί να είναι μαζεμένα.
Leporello έγραψε:

Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G » 22 Ιαν 2019, 18:12

YouOnlyLiveOnce έγραψε:
22 Ιαν 2019, 17:35
Pirate7G έγραψε:
22 Ιαν 2019, 16:48
Juno έγραψε:

Α κατάλαβα.
Θα διαβασεις διαφορα τετοια εδω μην δινεις σημασια :wave:
Μα για αυτό λέω ότι φταίω που τσίμπησα. Τα είδα εξ αρχής. Τέλος πάντων. Thanks για τη συμβουλή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pirate7G την 22 Ιαν 2019, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών