Οι αντίχριστοι την ίδια φάτσα έχουν.
λυων,επιθεση σε ελληνορθοδοξη εκκλησια
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: λυων,επιθεση σε ελληνορθοδοξη εκκλησια
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Δεν είναι θέμα συστολής, διαβάζω 10 θέματα ταυτόγχρονα και έχω και την αφηρημάδα
Δεν είμαι σίγουρη εαν κατάλαβα, εγώ πάντως το αντελήφθην σε unisex απόδοση, δεν ξέρω αν σε πιάνω
Δεν είμαι σίγουρη εαν κατάλαβα, εγώ πάντως το αντελήφθην σε unisex απόδοση, δεν ξέρω αν σε πιάνω

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Γενιά της Αμαρτίας
Οι άθεοι κατ' όνομα "Έλληνες" έχουν μένος κατά της Ορθοδοξίας και είναι ορκισμένοι εχθροί της ράτσας μας. Να προσέχετε χριστιανοί.
- Καραμελίτσα
Αν θες να μιλήσουμε για σημερινά δεδομένα, παίζει η θρησκευτικού περιεχομένου βία να είναι μεγαλύτερη αριθμητικά σε Κίνα/Κορέα, απ' ότι στο συνολο του μουσουλμανικού κόσμου. Μπορεί και όχι, δεν ξέρω νούμερα. Και δεν έχει σημασία που είναι καθεστωτική και τα καθεστώτα από ατομα αποτελούνται.Green Dragon έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 20:59Μιλάς για καθεστώτα και όχι για άτομα και επίσης αναφέρεσαι σε πολύ παλαιότερες εποχές. Βλέπεις σήμερα κανέναν άθεο να παίρνει κεφάλια στο όνομα της αθεΐας του;Καραμελίτσα έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 20:43Άσχετα από το προβοκάρισμα, οι μεγαλύτεροι θρησκευτικοί διωγμοί του περασμένου αιώνα ήταν από άθεϊστικά καθεστώτα. Θα έλεγα περισσότερο από μουσουλμανικά.
Επίσης και στον 21ο αιώνα, σε αριθμούς, η Κίνα και η Β. Κορέα πιθανότατα κρατούν ψηλά των πήχυ, αν και δεν ξέρεις τί ακριβώς παίζει με τόση δυτική προπαγανδα.
Και η χριστιανική εκκλησία σκότωνε παλιότερα, πχ τις μάγισσες. Παλιότερα όμως, το σήμερα θα το κρίνουμε με βάση τα τωρινά δεδομένα.
Θα το ξαναπώ. Οι φόνοι από μεμονωμένους βαρεμένους δεν είναι το πρόβλημα με το Ισλάμ. Το πρόβλημα είναι η βίαιη καταπίεση και καταστολή του 50%+ του πληθυσμού στις ίδιες τους τις χώρες και η ιδεολογική δικαιολόγηση αυτού από τη θρησκεία.
Z
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Έχω γνωρίσει πολλούς κολλημένους άθεους που δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να κοροϊδεύουν τους μη άθεους αλλά κανένα που να παίρνει κεφάλια με βάση αυτό, γιατί δεν υπάρχει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 21:31Οι άθεοι κατ' όνομα "Έλληνες" έχουν μένος κατά της Ορθοδοξίας και είναι ορκισμένοι εχθροί της ράτσας μας. Να προσέχετε χριστιανοί.
Επέτρεψέ μου να μην νιώθω απειλή από αυτούς.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μπορεί, δεν έχω γνώση πάνω στα θρησκευτικά ζητήματα της Κίνας αλλά το πρόβλημα της Ευρώπης αυτήν την στιγμή δεν είναι το τι κάνει η Κίνα στο εσωτερικό της σχετικά με τις θρησκείες αλλά ο εποικισμός από τους λαθρομετανάστες.Καραμελίτσα έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 21:33Αν θες να μιλήσουμε για σημερινά δεδομένα, παίζει η θρησκευτικού περιεχομένου βία να είναι μεγαλύτερη αριθμητικά σε Κίνα/Κορέα, απ' ότι στο συνολο του μουσουλμανικού κόσμου. Μπορεί και όχι, δεν ξέρω νούμερα. Και δεν έχει σημασία που είναι καθεστωτική και τα καθεστώτα από ατομα αποτελούνται.Green Dragon έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 20:59Μιλάς για καθεστώτα και όχι για άτομα και επίσης αναφέρεσαι σε πολύ παλαιότερες εποχές. Βλέπεις σήμερα κανέναν άθεο να παίρνει κεφάλια στο όνομα της αθεΐας του;
Και η χριστιανική εκκλησία σκότωνε παλιότερα, πχ τις μάγισσες. Παλιότερα όμως, το σήμερα θα το κρίνουμε με βάση τα τωρινά δεδομένα.
Θα το ξαναπώ. Οι φόνοι από μεμονωμένους βαρεμένους δεν είναι το πρόβλημα με το Ισλάμ. Το πρόβλημα είναι η βίαιη καταπίεση και καταστολή του 50%+ του πληθυσμού στις ίδιες τους τις χώρες και η ιδεολογική δικαιολόγηση αυτού από τη θρησκεία.
Ε καλά, η αφηρημάδα είναι της ηλικίας...

Γι' αυτό έλεγα...
Διαχωρισμός ε;...

- Γενιά της Αμαρτίας
Ναι καλά.Green Dragon έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 21:42Έχω γνωρίσει πολλούς κολλημένους άθεους που δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να κοροϊδεύουν τους μη άθεους αλλά κανένα που να παίρνει κεφάλια με βάση αυτό, γιατί δεν υπάρχει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 21:31Οι άθεοι κατ' όνομα "Έλληνες" έχουν μένος κατά της Ορθοδοξίας και είναι ορκισμένοι εχθροί της ράτσας μας. Να προσέχετε χριστιανοί.
Όλοι οι εθνομηδενιστές αντίχριστοι είναι.
Έχουν δει πολλά τα μάτια μας.
Να αφανιστούν οι Έλληνες και τέτοια. «Είμαστε όλοι τουρκόσποροι« κτλ. Αν δεν τα έχεις δει βρίσκεσαι σε λήθαργο.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
σωσταGreen Dragon έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 21:42Έχω γνωρίσει πολλούς κολλημένους άθεους που δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να κοροϊδεύουν τους μη άθεους αλλά κανένα που να παίρνει κεφάλια με βάση αυτό, γιατί δεν υπάρχει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 21:31Οι άθεοι κατ' όνομα "Έλληνες" έχουν μένος κατά της Ορθοδοξίας και είναι ορκισμένοι εχθροί της ράτσας μας. Να προσέχετε χριστιανοί.
εκτος και αν ησουν βεβαια σε καμια ΕΣΣΔ οποτε πιθανον να κατεληγες μαρτυρας ή αγιος

Εμ σου βγήκε το υποσυνείδητο στη φόρα, εγώ -όπως είπαμε και παραπάνω- απλώς επισημαίνω και βάζω τα πράγματα στην θέση τους.

ΥΓ: την αφηρημάδα την έχω παιδιόθεν, δεν μπορείς να με κρίνεις από αυτό!

Συλλάβανε έναν υπόπτο, ο παπάς είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Δώσε λινκ, δεν έχω βρει τίποτα τόση ώρα
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
Να είναι καλά ο ιερέας..
Πυροβόλησαν, λέει, Τυνήσιο που ήταν κοντά στο σημείο
Πυροβόλησαν, λέει, Τυνήσιο που ήταν κοντά στο σημείο
- Γενιά της Αμαρτίας
Για να μη νομίζετε πως οι ορθόδοξοι θα τη γλιτώσουμε.