Οι άθεοι δεν αποκεφαλίζουν. Δεν μπορείς να εξισώνεις.
λυων,επιθεση σε ελληνορθοδοξη εκκλησια
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: λυων,επιθεση σε ελληνορθοδοξη εκκλησια
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
το αγαπημενο οπλο των κατσικογαμηδων ειναι το μαχαιρι ,για να δουμε.
Δεν τα πάνε καλά με τα λεπίδια;

Περιμένω τη στιγμή που φανατικός χριστιανοταλιμπάν θα αποκεφαλίσει μουσουλμάνο για αντίποινα..
- Καραμελίτσα
Άσχετα από το προβοκάρισμα, οι μεγαλύτεροι θρησκευτικοί διωγμοί του περασμένου αιώνα ήταν από άθεϊστικά καθεστώτα. Θα έλεγα περισσότερο από μουσουλμανικά.
Επίσης και στον 21ο αιώνα, σε αριθμούς, η Κίνα και η Β. Κορέα πιθανότατα κρατούν ψηλά των πήχυ, αν και δεν ξέρεις τί ακριβώς παίζει με τόση δυτική προπαγανδα.
Z
Ε, όσο και να το κάνεις, με άλλον αέρα σου παίρνει το κεφάλι ΓιακωβίνοςPlanis έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 20:34Δεν τα πάνε καλά με τα λεπίδια;
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Ε ναι μωρέ...τι να κλάσουν οι Γιακωβίνοι...

...εδώ τουλάχιστον έχει και τσίκνα...
Άντε...συνεχίστε την διαμάχη

...εδώ τουλάχιστον έχει και τσίκνα...

Άντε...συνεχίστε την διαμάχη

- Green Dragon
Ναι, 200 χρόνια πριν.Planis έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 20:34Δεν τα πάνε καλά με τα λεπίδια;
Irrelevant.
Μιλάς γι αυτουνού την παντόφλα την οποία αρνήθηκαν με τίμημα το δικό τους κεφάλι να φιλήσουν κάποιοι Ορθόδοξοι?
- Green Dragon
Μιλάς για καθεστώτα και όχι για άτομα και επίσης αναφέρεσαι σε πολύ παλαιότερες εποχές. Βλέπεις σήμερα κανέναν άθεο να παίρνει κεφάλια στο όνομα της αθεΐας του;Καραμελίτσα έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 20:43Άσχετα από το προβοκάρισμα, οι μεγαλύτεροι θρησκευτικοί διωγμοί του περασμένου αιώνα ήταν από άθεϊστικά καθεστώτα. Θα έλεγα περισσότερο από μουσουλμανικά.
Επίσης και στον 21ο αιώνα, σε αριθμούς, η Κίνα και η Β. Κορέα πιθανότατα κρατούν ψηλά των πήχυ, αν και δεν ξέρεις τί ακριβώς παίζει με τόση δυτική προπαγανδα.
Και η χριστιανική εκκλησία σκότωνε παλιότερα, πχ τις μάγισσες. Παλιότερα όμως, το σήμερα θα το κρίνουμε με βάση τα τωρινά δεδομένα.
Όχι. Μιλάω για το ότι εδώ καίγεται το πιπί μας, και εσείς συνεχίζετε την κοκκορομαχία για το ποιος την έχει πιο μεγάλη.
Εμείς είμαστε οι καλύτεροι...όχι εμείς είμαστε.
Όοοοχι, εμείς είμαστε, εσείς είσαστε βλάκες...λάθος εμείς είμαστε οι έξυπνοι, εσείς είσαστε οι βλάκες...
Έχεις κερδίσει κάτι όλα αυτά τα χρόνια που προσπαθείς να πείσεις ότι εσύ είσαι η σωστή;
Έχω κερδίσει κάτι όλα αυτά τα χρόνια που προσπαθώ να πείσω ότι εγώ είμαι ο σωστός;
Ουσιαστική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, έστω και αν διαφωνούμε, μία στις χίλιες.
Άσκοπες διαμάχες με κακίες, βρισίματα, προσβολές, ένθεν κακείθεν...αυτό έχουμε κερδίσει.
Δεν ειναι κοκκορομαχίεςΛοξίας έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 21:07Όχι. Μιλάω για το ότι εδώ καίγεται το πιπί μας, και εσείς συνεχίζετε την κοκκορομαχία για το ποιος την έχει πιο μεγάλη.
Εμείς είμαστε οι καλύτεροι...όχι εμείς είμαστε.
Όοοοχι, εμείς είμαστε, εσείς είσαστε βλάκες...λάθος εμείς είμαστε οι έξυπνοι, εσείς είσαστε οι βλάκες...
Έχεις κερδίσει κάτι όλα αυτά τα χρόνια που προσπαθείς να πείσεις ότι εσύ είσαι η σωστή;
Έχω κερδίσει κάτι όλα αυτά τα χρόνια που προσπαθώ να πείσω ότι εγώ είμαι ο σωστός;
Ουσιαστική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, έστω και αν διαφωνούμε, μία στις χίλιες.
Άσκοπες διαμάχες με κακίες, βρισίματα, προσβολές, ένθεν κακείθεν...αυτό έχουμε κερδίσει.
Επισημαίνουμε και βάζουμε κάποια πράγματα στην θέση τους, το κάναμε πολλές φορές στο παρελθόν το κάνουμε και σήμερα που βλέπουμε τί συμβαίνει γύρω μας, τώρα που καίγεται το σπίτι μας όπως λες.
Κατ' αρχάς δεν είπα ότι καίγεται το σπίτι μας...το πιπί μας είπα...

Ακριβώς το ίδιο υποστηρίζω και εγώ...βάζω κάποια πράγματα στην θέση τους, όπως έχω κάνει πολλλές φορές στο παρελθόν.
Σου ΄χει πάει να με τους αποκε-φαλισμούς ε????? 

ΥΓ: γω πάντως, σπίτι διάβασα

ΥΓ: γω πάντως, σπίτι διάβασα

Μπα! κάνουμε και λογοπαίγνια με τέτοια πράγματα; 
Καθόλου. Είμαι πολύ μεγάλος πλέον για να φοβάμαι πως θα μου συμβεί κάτι τέτοιο.
Άσε που έχω και ένα πλεονέκτημα...
Για ξαναδιάβασε χωρίς "συστολή" και θα δεις τι έγραψα...

Καθόλου. Είμαι πολύ μεγάλος πλέον για να φοβάμαι πως θα μου συμβεί κάτι τέτοιο.
Άσε που έχω και ένα πλεονέκτημα...
Για ξαναδιάβασε χωρίς "συστολή" και θα δεις τι έγραψα...