No Bathing. H νεα μοδα που ξεκινησε απο το Hollywood
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: No Bathing. H νεα μοδα που ξεκινησε απο το Hollywood
Κοιτα οταν ζεις σε μια κοινωνια οπου ολοι απο τον ζητιανο μεχρι τον Βασιλια πανε για μπανιο μονο καθε χρονο της Αναληψεως ε εχεις συνηθισει 364 μερες μποχας.Scouser έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:05Ειλικρινά αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Μπορώ να καταλάβω το να είσαι βρωμιάρης στις μέρες μας, δηλαδή να κάνεις μπάνιο ξέρω γω μια φορά την εβδομάδα ή στις 10 μέρες. Καταλαβαίνω επίσης ότι οι αντιλήψεις περί καθαριότητας και εν γένει υγιεινής άλλαξαν με την πάροδο των αιώνων, αλλά δεν υπάρχει ένα αντικειμενικό όριο πέρα από το οποίο κάθε ανθρώπινο ον νιώθει στην καλύτερη περίπτωση έντονη δυσφορία ως συνέπεια της παρατεταμένης απλυσιάς;
Εδω σου λεει τρωγανε με τα χέρια και σκουπιζανε το στομα τους οι γυναικες με το φαρδομανικο τους και οι αντρες με τη γενειαδα τους.
Φαντασου τωρα σκηνικο να εχεις πιασει μια κομματαρα κρεας που στάζει λιπος και λαδια να τρως και να πασαλειβεσαι (καλα δεν συζητω τι εχει πεσει πανω στα ρουχα σου) με το χερι και οταν θες να σκουπιστεις να πιανεις την ακρη της γενειαδας σου και να σκουπιζεις τα λιπη και τα λαδια με τα μουσια σου.
Τα οποια μουσια θα εχουν πανω τους 364 μερες μπιχλας, λιπων, λαδιων και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.
Και ηταν ολοι τους ετσι.
Ε το ειχαν συνηθισει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τι εννοείς να το περνάω με σαπούνι; σαπουναδα κάνω στο χέρι μου και με το χέρι το κάνω. Όχι μέσα στον κόλπο αν εννοείς αυτόCecily Anne έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:20Aν και μόνο αν δεν κάνεις τη μαλακία να το περνάς στον κόλπο είναι ΟΚ. Αλλιώς θα κάνεις ζημιά, γιατί ο κόλπος έχει φυσικά όξινο pH στην αναπαραγωγική ηλικία κι εσύ βάζοντας σαπούνια ουδέτερου pH ή ελαφρώς αλκαλικά καταστρέφεις τη χλωρίδα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Ναι, αυτό εννοώ να μην περνάς την σαπουνάδα για κανένα λόγο εσωτερικά.Naida έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:28Τι εννοείς να το περνάω με σαπούνι; σαπουναδα κάνω στο χέρι μου και με το χέρι το κάνω. Όχι μέσα στον κόλπο αν εννοείς αυτόCecily Anne έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:20Aν και μόνο αν δεν κάνεις τη μαλακία να το περνάς στον κόλπο είναι ΟΚ. Αλλιώς θα κάνεις ζημιά, γιατί ο κόλπος έχει φυσικά όξινο pH στην αναπαραγωγική ηλικία κι εσύ βάζοντας σαπούνια ουδέτερου pH ή ελαφρώς αλκαλικά καταστρέφεις τη χλωρίδα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όχι ρε, δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό. Μόνο πλυσεις με χαμομήλι εσωτερικά στον κόλπο. Που έχω ρωτήσει και γυναικολόγο και μου έχει πει είναι οκ.Cecily Anne έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:29Ναι, αυτό εννοώ να μην περνάς την σαπουνάδα για κανένα λόγο εσωτερικά.Naida έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:28Τι εννοείς να το περνάω με σαπούνι; σαπουναδα κάνω στο χέρι μου και με το χέρι το κάνω. Όχι μέσα στον κόλπο αν εννοείς αυτόCecily Anne έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:20
Aν και μόνο αν δεν κάνεις τη μαλακία να το περνάς στον κόλπο είναι ΟΚ. Αλλιώς θα κάνεις ζημιά, γιατί ο κόλπος έχει φυσικά όξινο pH στην αναπαραγωγική ηλικία κι εσύ βάζοντας σαπούνια ουδέτερου pH ή ελαφρώς αλκαλικά καταστρέφεις τη χλωρίδα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έλεος ρε τύπισσες με τα γυναικολογικά σας!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η αίσθηση σκόνης είναι ξηροδερμία. Μπορείς να το δεις κιόλας σε κάποιες φάσεις, είναι σα να απέκτησες χνούδι από δέρμα, όχι από τρίχα. Το δέρμα εκεί κάτω είναι διαφορετικό. Εγώ δεν έχω πρόβλημα σχεδόν με οτιδήποτε έχω δοκιμάσει εκεί. Απλά το φισσαν είναι το πιο ήπιο απ' όλα για τη συγκεκριμένη περιοχή.Cecily Anne έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:12Μου το έχουν ξαναπεί αυτό, αλλά δεν έδωσα σημασία. Δεν αφήνει αίσθηση σκόνης;Gherschaagk έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:11Για ευαίσθητη το καλύτερο είναι το fissan στο ροζ κουτί.Naida έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:04
Για την ευαίσθητη την έχω καταβρει με το σαπουνακι το καραβάκι. Είτε με χαμοληλι είτε το μπλε. Δεν δημιουργεί καθόλου ξηρότητα.
Επίσης μετά από κάθε περίοδο εσωτερικές πλυσεις με χλιαρό προς ζεστό αφέψημα χαμομήλι. Και γενικά κάνω αραιά πλυσεις με χαμομήλι. Και καλό στέγνωμα της περιοχής. Για υγρά μαντηλάκια δεν το συζητάω καν.
Φάση λοχείας. Να πρέπει να πλένεις περιοχή κάθε φορά που πηγαίνεις τουαλέτα. Το κάναμε κι αυτό.
Τραγικά λάθος τακτική και προσέγγιση. Δημιουργείς μικροτραυματισμούς στο δέρμα που μπορεί να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα. Σκέψου μια λουστρατισμένη επιφάνεια που δεν πρέπει να γδαρθεί. Δεν σου κάνει καλό αυτό που κάνεις. Μην δημιουργείς ερεθισμούς δεν θα σου βγει σε καλό.περαστική έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 16:59Εγώ κάθε φορά που μπαίνω στο μπάνιο γδέρνω τις πέτσες μου λόγω ocd. Νιώθω τα νεκρά κύτταρα ή και τα φυσικά έλαια του δέρματος και ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. Εννοείται δεν μιλάω καν για ευαίσθητη περιοχή που επιβάλλεται να την πλένεις όσο πιο συχνά γίνεται. Με μαντηλάκια και λοιπές αηδίες ΔΕΝ καθαρίζεις. Μόνο με νερό και σαπούνι/αφρόλουτρο.
Και τα διάφορα body scrab δεν είναι καλά. Να ξέρετε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Ναι, αυτό είναι ανακουφιστικό. Εγώ μια φορά έπαθα έγκαυμα από κρέμα (μη σχολιάσεις) και σώθηκα από τα χαμομήλια.Naida έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:32Όχι ρε, δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό. Μόνο πλυσεις με χαμομήλι εσωτερικά στον κόλπο. Που έχω ρωτήσει και γυναικολόγο και μου έχει πει είναι οκ.Cecily Anne έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:29Ναι, αυτό εννοώ να μην περνάς την σαπουνάδα για κανένα λόγο εσωτερικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ποια κρέμα;Cecily Anne έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:35Ναι, αυτό είναι ανακουφιστικό. Εγώ μια φορά έπαθα έγκαυμα από κρέμα (μη σχολιάσεις) και σώθηκα από τα χαμομήλια.Naida έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:32Όχι ρε, δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό. Μόνο πλυσεις με χαμομήλι εσωτερικά στον κόλπο. Που έχω ρωτήσει και γυναικολόγο και μου έχει πει είναι οκ.Cecily Anne έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:29
Ναι, αυτό εννοώ να μην περνάς την σαπουνάδα για κανένα λόγο εσωτερικά.
- Cecily Anne
ΒιτGherschaagk έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:37Ποια κρέμα;Cecily Anne έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:35Ναι, αυτό είναι ανακουφιστικό. Εγώ μια φορά έπαθα έγκαυμα από κρέμα (μη σχολιάσεις) και σώθηκα από τα χαμομήλια.

γιατί, νιώθεις άβολα; Εγω είμαι όλο αφτιά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το ήξερα πως θα κλάψω.Cecily Anne έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:38ΒιτGherschaagk έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:37Ποια κρέμα;Cecily Anne έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:35
Ναι, αυτό είναι ανακουφιστικό. Εγώ μια φορά έπαθα έγκαυμα από κρέμα (μη σχολιάσεις) και σώθηκα από τα χαμομήλια.(ήμουν μικρή και έκανα μαλακία)
Νταξ παθαίνεις και μαθαίνεις.
Βάλε την σερβιέτα σου και ξεκίνα μελέτη, δικέ μου

Dein Herz, meine Gier
Μας ψηνουν να συνηθισουμε γιατι με τη φτωχεια που θα πεσει δεν θα εχουμε ουτε ζεστο νερο;
Μεγαλωσα σε σπιτι που μεχρι τα 4 μου δεν ειχαμε ζεστο νερο, ευχομαι να μην το ζησουμε στα επομενα χρονια.
.
Μεγαλωσα σε σπιτι που μεχρι τα 4 μου δεν ειχαμε ζεστο νερο, ευχομαι να μην το ζησουμε στα επομενα χρονια.
.
Κάνε κρύο μπάνιο ρε δικέ μου.
Σκληραγωγήσου και λίγο, που θέλεις επαναστάσεις με χαμάμ και σάουνες.
Dein Herz, meine Gier