Έτσι είναι.
νέος νεκρός από χέρι ναζί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί
Ξαναδιάβασε τι έγραψα και τα ξαναλέμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 17:11Τι να πω , όλοι πιστεύουν ότι έπρεπε να τους είχαν σταματήσει. Ποιους βλέπεις εσύ απέναντι;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 17:06Για πες. Γιατί εγώ διακρίνω βαθύτατο ρήγμα αναφορικά με τις απόψεις για την αντιμετώπιση της βίας. Και φυσικά δεν αφορά μόνον στο συγκεκριμένο θέμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 16:59
Για προσπάθειες ευαισθητοποίησης του λαού μίλησες αρχικά, όχι για δράσεις ή διαδηλώσεις. Εγώ βλέπω πάντως ότι πέρα από ακραία κομματοσκυλα δεν υπάρχει κανένα ρήγμα στην κοινωνία για το τι έπρεπε να γίνει.
Αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, είναι η τρίτη φορά που θα επαναλάβω ότι η "διακριτική παρακολούθηση" σ' αυτές τις φάσεις είναι μια παπαριά και μισή.
Αλλά παίζει συλλογική στραβομάρα και δεν αναφέρομαι σε σένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση ημεδαπού κατηγορούμενου.
Αν αναλαμβάνει ο συγκεκριμένος δικηγόρος..........
Καταλαβαίνουμε όλοι.......
Αν αναλαμβάνει ο συγκεκριμένος δικηγόρος..........
Καταλαβαίνουμε όλοι.......
- Dwarven Blacksmith
Ποιός έφερε τη διακριτική παρακολούθηση στη συζήτηση; Όχι εγώ πάντως.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 17:16Ξαναδιάβασε τι έγραψα και τα ξαναλέμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 17:11Τι να πω , όλοι πιστεύουν ότι έπρεπε να τους είχαν σταματήσει. Ποιους βλέπεις εσύ απέναντι;
Αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, είναι η τρίτη φορά που θα επαναλάβω ότι η "διακριτική παρακολούθηση" σ' αυτές τις φάσεις είναι μια παπαριά και μισή.
Οκ πάλι γενικουρες, άστο θεία, καλό χειμώνα να έχουμε.

https://www.iatropedia.gr/eidiseis/i-an ... ia/170685/
Ο Ερυθρός Σταυρός δεν αναφέρει κάτι και δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση ούτε από παιδιατρικό νοσοκομείο για κάτι τέτοιο.
Ούτε στα βίντεο φαίνονται οικογένειες με παιδιά.
Έχω δει ούγκανα να φτάνουν έξω από την πόρτα μου, για την ακρίβεια στα 30 μέτρα, να πετούν μολότωφ σε προαύλιο παιδικού σταθμού με πεύκα και να κάνουν μπλόκο στην πυροσβεστική. Και δεν ήταν ποδοσφαιρικά χουλιγκάνια.
Και η συγκεκριμένη πανίδα που φτάνει σε επίπεδα υστερικής ή απολύτως βλακώδους έξαρσης, δεν κατηγοριοποιείται ποδοσφαιρικά ή πολιτικά. Είναι ή δεν είναι ανθρωποειδής κατηγορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
https://www.enwsi.gr/1372739/aek/aek-po ... lfeia.htmlrunner έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 17:25https://www.iatropedia.gr/eidiseis/i-an ... ia/170685/
Ο Ερυθρός Σταυρός δεν αναφέρει κάτι και δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση ούτε από παιδιατρικό νοσοκομείο για κάτι τέτοιο.
Ούτε στα βίντεο φαίνονται οικογένειες με παιδιά.
και σε πολλα αλλα σαιτ τυπου ΣΔΝΑ Γαζζετα κλπ γραφτηκε
αν ηταν μουφα τελικα, my bad
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μόνο που σε άλλο απαντάς εσύ και όχι σε αυτό για το οποίο ξεκίνησες.Δεν αρνήθηκα καθόλου τις ευθύνες της αστυνομίας για τα χθεσινά επεισόδια ούτε γενικότερα ότι είναι σε πολλές περιπτώσεις αδρανής,το αντίθετο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 12:45Eπιχειρηματα 5χρονου. Σαν να είσαι πολίτης της ΕΣΣΔ, να λες, τι θα γίνει ρε παιδιά, θα πιασετε τον σίριαλ κίλερ; κι αυτοί να σου απαντάνε, α τώρα η αστυνομία είναι καλή ε; τόσο καιρό μας έβριζες. Ντρέπομαι και που μπήκα στον κόπο να σου απαντήσω.πατησιωτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 10:54Nαι,δεν έχουν καθόλου βία οι αναρχικοί.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 08:50Το πρόβλημα είναι το πολεμικό ήθος και η ανάγκη του ανήκειν, σε συνδυασμο με τη έμφυτη τάση για βία στον άνδρα και το πολλές φορές αγελαιο της. Οι γυναίκες δεν αποτελούν πρόβλημα, και τώρα έχει γυναικείο μουντιάλ, δεν πάνε γυναίκες να πλακώνονται μεταξύ τους. Εκεί διαχρονικά πολιτισμενες λύσεις είναι είτε η ατομικιστικη διέξοδος, βλέπε Ιαπωνία, είτε η ενασχόληση με προοδευτικές ανθρωπιστικες ιδεολογίες, σοσιαλισμός /αναρχία. Η σύνδεση χούλιγκανισμου ναζισμου είναι η πλέον επικίνδυνη.Kαλό ανέκδοτο.
Στην Ελλάδα το 90% των καταστροφών το προκαλούν αναρχικοί και αριστεριστές.Δέχομαι ότι η άκρα δεξιά είναι χειρότερη,αρκεί να ΥΠΑΡΧΕΙ.Στην Ελλάδα ουσιαστικά δεν υπάρχει για διάφορους ιστορικούς λόγους.
Οι χρυσαυγίτες και οι ...σπαρτιάτες είναι καραγκιόζηδες.Αυτό έχει δημιουργήσει μια πλάσματική αίσθηση υπεροχής στους αναρχοαριστεριστές φίλους σου ότι το πεζοδρόμιο είναι δικό τους,ότι βασικά ο μόνος αντίπαλος που έχουν είναι η αστυνομία και άρα κάτω οι μπάτσοι και έξω η αστυνομία από παντού και δεν τη χρειαζόμαστε για τους φασίστες διότι φασίστες σας ψάχνουμε.Αυτά ισχύουν όμως μόνο εγχωρίως.
Έξω δεν είναι έτσι,υπάρχουν χώρες που το πεζοδρόμιο ανήκει στην άκρα δεξιά και μία από αυτές είναι η Κροατία.Οπότε όταν έρχονται αντιμέτωποι με πραγματικούς ακροδεξιούς και όχι βελόπουλους και σπαρτιάτες που είναι η αστυνομία,γιατί ολιγώρησε η αστυνομία κλπ.
Αφού ρε σε ένα μήνα που δεν θα υπάρχουν Κροάτες και θα αρχίσει το ετήσιο φεστιβάλ πολυτεχνείου και Γρηγορόπουλου θα λέτε να εξαφανισθεί η αστυνομία τώρα τι την θέλετε;μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια.
Σχολίασα το συγκεκριμένο απόσπασμα που λες ότι η λύση είναι η ενασχόληση με "προοδευτικές ανθρωπιστικές ιδεολογίες όπως σοσιαλισμός/αναρχία.
Αυτό το συγκεκριμένο όταν λέγεται στη χώρα της 17Ν και της Μάρφιν είναι πρόκληση και σε αυτό απάντησα.Η ολιγωρία της αστυνομίας έναντι των επιδρομών των Κροατών δεν ακυρώνει την ολιγωρία της ίδιας αστυνομίας έναντι των εμπρηστών της Μάρφιν όπως νομίζεις.Η ίδια αστυνομία είναι,διαφέρουν μόνο οι δολοφόνοι.
Καλά, ο καθένας γράφει και λέει ότι θέλει.Πλέριος έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 17:29
https://www.enwsi.gr/1372739/aek/aek-po ... lfeia.html
και σε πολλα αλλα σαιτ τυπου ΣΔΝΑ Γαζζετα κλπ γραφτηκε
αν ηταν μουφα τελικα, my bad
Εδώ ακούμε περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων για ''Κροάτες που έσφαζαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους''.
Το "διακριτική παρακολούθηση" δεν είναι δικός μου ορισμός αλλά της αστυνομίας. Και ακριβώς γι' αυτό το έβαλα σε εισαγωγικά, μπαρμπανιέ. Καθαρά ειρωνική προσέγγιση.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 17:20Ποιός έφερε τη διακριτική παρακολούθηση στη συζήτηση; Όχι εγώ πάντως.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 17:16Ξαναδιάβασε τι έγραψα και τα ξαναλέμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 17:11
Τι να πω , όλοι πιστεύουν ότι έπρεπε να τους είχαν σταματήσει. Ποιους βλέπεις εσύ απέναντι;
Αλλά οκ, αν μπείτε στο μαζικό προχωκαγκούρικο μουντ ούτε μέχρι εκεί σας κόβει και προσπαθείτε να μου την πείτε με τα συνήθη κωλοπετεινιτσιώτικα. Κατανοητόν.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπαρμπανιέ ...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 17:32Το "διακριτική παρακολούθηση" δεν είναι δικός μου ορισμός αλλά της αστυνομίας. Και ακριβώς γι' αυτό το έβαλα σε εισαγωγικά, μπαρμπανιέ. Καθαρά ειρωνική προσέγγιση.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 17:20Ποιός έφερε τη διακριτική παρακολούθηση στη συζήτηση; Όχι εγώ πάντως.
Αλλά οκ, αν μπείτε στο μαζικό προχωκαγκούρικο μουντ ούτε μέχρι εκεί σας κόβει και προσπαθείτε να μου την πείτε με τα συνήθη κωλοπετεινιτσιώτικα. Κατανοητόν.

Ρε συ, είσαι πολύ μικρή τελικά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 16:33Έχω ήδη γράψει ότι η "διακριτική παρακολούθηση" για ξένους οπαδούς εισβολείς ήταν μια παπαριά και μισή.
Το ζητούμενο είναι αν είναι όντως επιθυμητή ή όχι η δυναμική στάση της αστυνομίας στις εισβολές άσχετων στη χ ή ψ περιοχή.
Είναι;
Αν δεν είναι, τα υπόλοιπα είναι επίσης παπαριές.
Ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να προχωρήσεις παρακάτω και μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, δεν είναι ότι δεν θέλεις, απλά δεν μπορείς, πραγματικά δεν μπορείς, είναι αναπηρία ο ναρκ.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, χάσιμο χρόνου είναι, όσοι κατάλαβαν καταλαβαίνουν.
Πάντως έχεις φάει χοντρό πετσόκομμα και από τον Αρχέλαο, εγώ σου είχα γράψει παλαιότερα τι ψηφίζω, δυο φορές τουλάχιστον όπως και οι άλλοι που και καλά δεν σου λένε, σου είχα πει και για τις δύο φορές που ψήφισα ΕΠΑΜ, την τελευταία συμμαχία ανατροπής. Αν δεν έχεις ανθρώπους ή άνθρωπο να σου τα λέει και κατ' ιδίαν αυτά τότε δυστυχώς δεν έχεις φίλους γλυκό μου κοριτσάκι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ΓΑΛΗ, πεσμας καμια ιστορια απο τα τιμημενα 80ς ρε συ
για Μοκα, Τσινικα, Τεξας, Ψιλοκρεμαστο, Φτου Φτου, Σοκολατενιο, Ακροβατη κλπ
για Μοκα, Τσινικα, Τεξας, Ψιλοκρεμαστο, Φτου Φτου, Σοκολατενιο, Ακροβατη κλπ
Μα αυτό ακριβώς είναι όλοι οι προχωκάγκουρες. Ούτε έναν χαρακτηρισμό της προκοπής δεν μπορούν να βρούνε και χρησιμοποιούν όποιον θεωρούν ότι θα προκαλέσει ταράκουλο στα θηλυκά του περιβάλλοντος τους.Γυφτάκι έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 17:35Μπαρμπανιέ ...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 17:32Το "διακριτική παρακολούθηση" δεν είναι δικός μου ορισμός αλλά της αστυνομίας. Και ακριβώς γι' αυτό το έβαλα σε εισαγωγικά, μπαρμπανιέ. Καθαρά ειρωνική προσέγγιση.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 17:20
Ποιός έφερε τη διακριτική παρακολούθηση στη συζήτηση; Όχι εγώ πάντως.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πέντε και στο χέρι ή δέκα και καρτέρει;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 04 Ιαν 2025, 21:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
04 Ιαν 2025, 21:35
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 563 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
06 Ιαν 2024, 16:07
-
- 3 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
26 Σεπ 2024, 23:44
-
-
Νέα δημοσίευση Άγνωστος κυνήγησε 22χρονη με το πουλί στο χέρι.
από AlienWay » 15 Ιαν 2025, 12:13 » σε Εγκληματικότητα - 34 Απαντήσεις
- 1212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
30 Ιαν 2025, 17:29
-