νέος νεκρός από χέρι ναζί

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 09 Αύγ 2023, 17:16

Antares έγραψε:
09 Αύγ 2023, 16:55
Υπάρχει και ένα δωδεκάχρονο κορίτσι στο νοσοκομείο. Δεν έχω διαβάσει κάποια είδηση γι' αυτό.
Αν δεν φτάσει στην πόρτα τους δεν ευαισθητοποιείται κανείς. Και το καλύτερο είναι ότι όλοι νομίζουν ότι δεν θα φτάσει στην πόρτα τους τίποτα και ποτέ.
Έτσι είναι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Αύγ 2023, 17:16

Dwarven Blacksmith έγραψε:
09 Αύγ 2023, 17:11
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2023, 17:06
09 Αύγ 2023, 16:59

Για προσπάθειες ευαισθητοποίησης του λαού μίλησες αρχικά, όχι για δράσεις ή διαδηλώσεις. Εγώ βλέπω πάντως ότι πέρα από ακραία κομματοσκυλα δεν υπάρχει κανένα ρήγμα στην κοινωνία για το τι έπρεπε να γίνει.
Για πες. Γιατί εγώ διακρίνω βαθύτατο ρήγμα αναφορικά με τις απόψεις για την αντιμετώπιση της βίας. Και φυσικά δεν αφορά μόνον στο συγκεκριμένο θέμα.
Τι να πω , όλοι πιστεύουν ότι έπρεπε να τους είχαν σταματήσει. Ποιους βλέπεις εσύ απέναντι;
Ξαναδιάβασε τι έγραψα και τα ξαναλέμε.

Αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, είναι η τρίτη φορά που θα επαναλάβω ότι η "διακριτική παρακολούθηση" σ' αυτές τις φάσεις είναι μια παπαριά και μισή.

Αλλά παίζει συλλογική στραβομάρα και δεν αναφέρομαι σε σένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πλέριος
Phorum.gr user: aytos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος » 09 Αύγ 2023, 17:18

sys3x έγραψε:
09 Αύγ 2023, 17:16
Antares έγραψε:
Υπάρχει και ένα δωδεκάχρονο κορίτσι στο νοσοκομείο. Δεν έχω διαβάσει κάποια είδηση γι' αυτό.
Αν δεν φτάσει στην πόρτα τους δεν ευαισθητοποιείται κανείς. Και το καλύτερο είναι ότι όλοι νομίζουν ότι δεν θα φτάσει στην πόρτα τους τίποτα και ποτέ.
Έτσι είναι.
13χρονο ειναι και το εγραψα στο γαλαζιο αρνι εχτες
παντου ηταν γραμμενο

εντιτ, πηρε εξιτηριο

runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 09 Αύγ 2023, 17:20

Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση ημεδαπού κατηγορούμενου.
Αν αναλαμβάνει ο συγκεκριμένος δικηγόρος..........
Καταλαβαίνουμε όλοι.......

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 09 Αύγ 2023, 17:20

ΓΑΛΗ έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2023, 17:06

Για πες. Γιατί εγώ διακρίνω βαθύτατο ρήγμα αναφορικά με τις απόψεις για την αντιμετώπιση της βίας. Και φυσικά δεν αφορά μόνον στο συγκεκριμένο θέμα.
Τι να πω , όλοι πιστεύουν ότι έπρεπε να τους είχαν σταματήσει. Ποιους βλέπεις εσύ απέναντι;

Αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, είναι η τρίτη φορά που θα επαναλάβω ότι η "διακριτική παρακολούθηση" σ' αυτές τις φάσεις είναι μια παπαριά και μισή.

Ποιός έφερε τη διακριτική παρακολούθηση στη συζήτηση; Όχι εγώ πάντως.

Οκ πάλι γενικουρες, άστο θεία, καλό χειμώνα να έχουμε.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 09 Αύγ 2023, 17:25

Πλέριος έγραψε:
09 Αύγ 2023, 17:18
sys3x έγραψε:
Antares έγραψε:
Έτσι είναι.
παντου ηταν γραμμενο

εντιτ, πηρε εξιτηριο
https://www.iatropedia.gr/eidiseis/i-an ... ia/170685/
Ο Ερυθρός Σταυρός δεν αναφέρει κάτι και δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση ούτε από παιδιατρικό νοσοκομείο για κάτι τέτοιο.
Ούτε στα βίντεο φαίνονται οικογένειες με παιδιά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Αύγ 2023, 17:26

Antares έγραψε:
Έχω δει ούγκανα να φτάνουν έξω από την πόρτα μου, για την ακρίβεια στα 30 μέτρα, να πετούν μολότωφ σε προαύλιο παιδικού σταθμού με πεύκα και να κάνουν μπλόκο στην πυροσβεστική. Και δεν ήταν ποδοσφαιρικά χουλιγκάνια.

Και η συγκεκριμένη πανίδα που φτάνει σε επίπεδα υστερικής ή απολύτως βλακώδους έξαρσης, δεν κατηγοριοποιείται ποδοσφαιρικά ή πολιτικά. Είναι ή δεν είναι ανθρωποειδής κατηγορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πλέριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος » 09 Αύγ 2023, 17:29

runner έγραψε:
09 Αύγ 2023, 17:25
Πλέριος έγραψε:
09 Αύγ 2023, 17:18
sys3x έγραψε:

Έτσι είναι.
παντου ηταν γραμμενο

εντιτ, πηρε εξιτηριο
https://www.iatropedia.gr/eidiseis/i-an ... ia/170685/
Ο Ερυθρός Σταυρός δεν αναφέρει κάτι και δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση ούτε από παιδιατρικό νοσοκομείο για κάτι τέτοιο.
Ούτε στα βίντεο φαίνονται οικογένειες με παιδιά.
https://www.enwsi.gr/1372739/aek/aek-po ... lfeia.html

και σε πολλα αλλα σαιτ τυπου ΣΔΝΑ Γαζζετα κλπ γραφτηκε

αν ηταν μουφα τελικα, my bad

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 09 Αύγ 2023, 17:31

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
09 Αύγ 2023, 12:45
πατησιωτης έγραψε:
09 Αύγ 2023, 10:54
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
09 Αύγ 2023, 08:50
Το πρόβλημα είναι το πολεμικό ήθος και η ανάγκη του ανήκειν, σε συνδυασμο με τη έμφυτη τάση για βία στον άνδρα και το πολλές φορές αγελαιο της. Οι γυναίκες δεν αποτελούν πρόβλημα, και τώρα έχει γυναικείο μουντιάλ, δεν πάνε γυναίκες να πλακώνονται μεταξύ τους. Εκεί διαχρονικά πολιτισμενες λύσεις είναι είτε η ατομικιστικη διέξοδος, βλέπε Ιαπωνία, είτε η ενασχόληση με προοδευτικές ανθρωπιστικες ιδεολογίες, σοσιαλισμός /αναρχία. Η σύνδεση χούλιγκανισμου ναζισμου είναι η πλέον επικίνδυνη.
Nαι,δεν έχουν καθόλου βία οι αναρχικοί. :smt005: Kαλό ανέκδοτο.
Στην Ελλάδα το 90% των καταστροφών το προκαλούν αναρχικοί και αριστεριστές.Δέχομαι ότι η άκρα δεξιά είναι χειρότερη,αρκεί να ΥΠΑΡΧΕΙ.Στην Ελλάδα ουσιαστικά δεν υπάρχει για διάφορους ιστορικούς λόγους.
Οι χρυσαυγίτες και οι ...σπαρτιάτες είναι καραγκιόζηδες.Αυτό έχει δημιουργήσει μια πλάσματική αίσθηση υπεροχής στους αναρχοαριστεριστές φίλους σου ότι το πεζοδρόμιο είναι δικό τους,ότι βασικά ο μόνος αντίπαλος που έχουν είναι η αστυνομία και άρα κάτω οι μπάτσοι και έξω η αστυνομία από παντού και δεν τη χρειαζόμαστε για τους φασίστες διότι φασίστες σας ψάχνουμε.Αυτά ισχύουν όμως μόνο εγχωρίως.
Έξω δεν είναι έτσι,υπάρχουν χώρες που το πεζοδρόμιο ανήκει στην άκρα δεξιά και μία από αυτές είναι η Κροατία.Οπότε όταν έρχονται αντιμέτωποι με πραγματικούς ακροδεξιούς και όχι βελόπουλους και σπαρτιάτες που είναι η αστυνομία,γιατί ολιγώρησε η αστυνομία κλπ.
Αφού ρε σε ένα μήνα που δεν θα υπάρχουν Κροάτες και θα αρχίσει το ετήσιο φεστιβάλ πολυτεχνείου και Γρηγορόπουλου θα λέτε να εξαφανισθεί η αστυνομία τώρα τι την θέλετε;μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια.
Eπιχειρηματα 5χρονου. Σαν να είσαι πολίτης της ΕΣΣΔ, να λες, τι θα γίνει ρε παιδιά, θα πιασετε τον σίριαλ κίλερ; κι αυτοί να σου απαντάνε, α τώρα η αστυνομία είναι καλή ε; τόσο καιρό μας έβριζες. Ντρέπομαι και που μπήκα στον κόπο να σου απαντήσω.
Μόνο που σε άλλο απαντάς εσύ και όχι σε αυτό για το οποίο ξεκίνησες.Δεν αρνήθηκα καθόλου τις ευθύνες της αστυνομίας για τα χθεσινά επεισόδια ούτε γενικότερα ότι είναι σε πολλές περιπτώσεις αδρανής,το αντίθετο.
Σχολίασα το συγκεκριμένο απόσπασμα που λες ότι η λύση είναι η ενασχόληση με "προοδευτικές ανθρωπιστικές ιδεολογίες όπως σοσιαλισμός/αναρχία.
Αυτό το συγκεκριμένο όταν λέγεται στη χώρα της 17Ν και της Μάρφιν είναι πρόκληση και σε αυτό απάντησα.Η ολιγωρία της αστυνομίας έναντι των επιδρομών των Κροατών δεν ακυρώνει την ολιγωρία της ίδιας αστυνομίας έναντι των εμπρηστών της Μάρφιν όπως νομίζεις.Η ίδια αστυνομία είναι,διαφέρουν μόνο οι δολοφόνοι.

runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 09 Αύγ 2023, 17:32

Πλέριος έγραψε:
09 Αύγ 2023, 17:29

https://www.enwsi.gr/1372739/aek/aek-po ... lfeia.html

και σε πολλα αλλα σαιτ τυπου ΣΔΝΑ Γαζζετα κλπ γραφτηκε

αν ηταν μουφα τελικα, my bad
Καλά, ο καθένας γράφει και λέει ότι θέλει.
Εδώ ακούμε περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων για ''Κροάτες που έσφαζαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους''.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Αύγ 2023, 17:32

09 Αύγ 2023, 17:20
ΓΑΛΗ έγραψε:

Το "διακριτική παρακολούθηση" δεν είναι δικός μου ορισμός αλλά της αστυνομίας. Και ακριβώς γι' αυτό το έβαλα σε εισαγωγικά, μπαρμπανιέ. Καθαρά ειρωνική προσέγγιση.

Αλλά οκ, αν μπείτε στο μαζικό προχωκαγκούρικο μουντ ούτε μέχρι εκεί σας κόβει και προσπαθείτε να μου την πείτε με τα συνήθη κωλοπετεινιτσιώτικα. Κατανοητόν. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 09 Αύγ 2023, 17:35

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2023, 17:32
ΓΑΛΗ έγραψε:

Το "διακριτική παρακολούθηση" δεν είναι δικός μου ορισμός αλλά της αστυνομίας. Και ακριβώς γι' αυτό το έβαλα σε εισαγωγικά, μπαρμπανιέ. Καθαρά ειρωνική προσέγγιση.

Αλλά οκ, αν μπείτε στο μαζικό προχωκαγκούρικο μουντ ούτε μέχρι εκεί σας κόβει και προσπαθείτε να μου την πείτε με τα συνήθη κωλοπετεινιτσιώτικα. Κατανοητόν. :e045:
Μπαρμπανιέ ... :smt005::smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 09 Αύγ 2023, 17:37

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2023, 16:33
Αρχέλαος έγραψε:
09 Αύγ 2023, 16:15
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2023, 15:22

Βία σε αστικό περιβάλλον εντός του κέντρου ή στην περιφέρεια του;

Και κυρίως κατόπιν καλέσματος τύπου "όλοι οι καλοί και κακοί άμα λάχει δεκτοί"; Ανήκουστο.
Άσκηση βίας από ξένους οπαδους- εισβολείς που υπό την...διακριτική παρακολούθηση της αστυνομίας έκαναν εισβολή σε πόλη.
Έχω ήδη γράψει ότι η "διακριτική παρακολούθηση" για ξένους οπαδούς εισβολείς ήταν μια παπαριά και μισή.

Το ζητούμενο είναι αν είναι όντως επιθυμητή ή όχι η δυναμική στάση της αστυνομίας στις εισβολές άσχετων στη χ ή ψ περιοχή.

Είναι;

Αν δεν είναι, τα υπόλοιπα είναι επίσης παπαριές.
Ρε συ, είσαι πολύ μικρή τελικά.
Ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να προχωρήσεις παρακάτω και μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, δεν είναι ότι δεν θέλεις, απλά δεν μπορείς, πραγματικά δεν μπορείς, είναι αναπηρία ο ναρκ.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, χάσιμο χρόνου είναι, όσοι κατάλαβαν καταλαβαίνουν.
Πάντως έχεις φάει χοντρό πετσόκομμα και από τον Αρχέλαο, εγώ σου είχα γράψει παλαιότερα τι ψηφίζω, δυο φορές τουλάχιστον όπως και οι άλλοι που και καλά δεν σου λένε, σου είχα πει και για τις δύο φορές που ψήφισα ΕΠΑΜ, την τελευταία συμμαχία ανατροπής. Αν δεν έχεις ανθρώπους ή άνθρωπο να σου τα λέει και κατ' ιδίαν αυτά τότε δυστυχώς δεν έχεις φίλους γλυκό μου κοριτσάκι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Πλέριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος » 09 Αύγ 2023, 17:38

ΓΑΛΗ, πεσμας καμια ιστορια απο τα τιμημενα 80ς ρε συ
για Μοκα, Τσινικα, Τεξας, Ψιλοκρεμαστο, Φτου Φτου, Σοκολατενιο, Ακροβατη κλπ

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Αύγ 2023, 17:38

Γυφτάκι έγραψε:
09 Αύγ 2023, 17:35
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2023, 17:32

Μπαρμπανιέ ... :smt005::smt005::smt005:
Μα αυτό ακριβώς είναι όλοι οι προχωκάγκουρες. Ούτε έναν χαρακτηρισμό της προκοπής δεν μπορούν να βρούνε και χρησιμοποιούν όποιον θεωρούν ότι θα προκαλέσει ταράκουλο στα θηλυκά του περιβάλλοντος τους. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών