Polaris3 έγραψε: ↑05 Απρ 2025, 16:38
Πτολεμαίος έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 19:59
Polaris3 έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 16:45
Δεν στηρίζω ρε γκασμά όσους κλέβουν, είτε είναι Ρομά είτε Έλληνες. Απλώς δεν είμαι σκατοφασίστας σαν εσάς που ζητάνε ξερονήσια για τους Ρομα.
Οι Ρομά είναι μια παρατημένη ομάδα από κράτος και κεφάλαιο, ζήσε εσύ σε τσαντίρια χωρίς τρεχούμενο νερό και ρεύμα και μετά έλα να μου πεις ξανά τις μαλακίες σου.
Παρατημένοι από το κράτος αυτοί που τα ξύνουν όλη μέρα παίρνοντας επιδόματα και γλιτώνοντας τις φυλακές όντας ουσιαστικά ένα κράτος εν κράτει;
Μπορείς να μας πεις ότι είσαι βλάκας απλά λέγοντας το, δεν χρειάζεται να γράφεις κατεβατα
Γράφεις βλακείες.
Αν ήταν κράτος εν κράτη, δεν θα τους δολοφονούσαν οι μπάτσοι.
Θυμάσαι τους ανήλικους Ρομα, Σαμπάνη και Φραγκούλη ? Οι δικοί σου τους σκότωσαν, οι μπάτσοι,
Σορι που θα σου χαλάσω την ρατσιστική ονείρωξη σου αλλά επιδόματα λαμβάνουν όσοι είναι Έλληνες πολίτες. Οι Ρομα έχουν δικαιώματα Έλληνα πολίτη άρα μπορούν να λάβουν επίδομα όπως και εσύ.
Δεν έχεις θέμα με έναν Έλληνα που λαμβάνει προνοιακό επίδομα αλλά έχεις πρόβλημα όταν λαμβάνουν οι Ρομα.
Ε για αυτό είσαι ρατσιστής. Δεν πειράζει, σας γνωρίζουμε, είστε πολλοί στο Ελλαντα

Δεν έχεις ιδέα πραγματικά.
Είσαι περισσότερο άσχετος στο θέμα γύφτων απ'ότι εγώ με πχ την κατασκευή διαστημικών ροβερ.
Ένα παράδειγμα θα σου πω
Τα ζαρα στο μέρος που δουλεύω αν πιάσουν γύφτο κλέφτη τον αφήνουν να φύγει, ενώ αν πιάσουν οποιονδήποτε άλλο και για οποιοδήποτε αντικείμενο ανεξάρτητου τιμής καλούν αστυνομία και φεύγει με χειροπέδες.
Τα μουνια που μου αναφέρεις (Σαμπάνη και Φραγκούλη) θα ήταν ζωντανά αν δεν έκαναν μαλακίες.
Αν θυμάμαι καλά ο πρώτος πήγε να πατήσει και αστυνομικούς ενώ ήταν δημόσιος κίνδυνος με αυτοκίνητα κλεμμένα και οι 2.
Σε έχουν κλέψει ρε γυφτολαγνε ποτέ γύφτοι;
Έχω ακούσει μπάτσο της Δίας να λέει "έχουμε εντολή να μην τους πειράζουμε" (μετά τον εξαγνισμό του ενός από τους 2 που ανέφερες)
Θεωρείς ότι τα επιδόματα που παίρνουν και με τον τρόπο που τα παίρνουν (το κάθε παιδί το δηλώνουν 2 και 3 οικογένειες);
Έχεις δει πολλούς κανονικούς Ελ να πετάνε τα παιδιά τους μπροστά από τα αυτοκίνητα για να εκβιάσουν τον οδηγό;
Έχεις δει πολλά παιδιά κανονικών ανθρώπων, 5-6 χρόνων να σε βρίζουν χυδαία;
Έχεις δει πολλούς κανονικούς ανθρώπους να τα σπάνε σε νοσοκομεία, να δέρνουν γιατρούς και να φεύγουν ατιμώρητοι;
Για κάνε το κι εσύ να δω κάτι.
Είναι κράτος εν κράτει και απλά είσαι τόσο πουλημένο τομάρι στην γαμημενη την ιδεολογία σου για να το δεις.
Το να τους στείλεις "σε ξερονήσια" όπως αναφέρεις ότι θέλουμε, είναι μια άκρως ανθρωπιστική ιδέα.
Άντε βγες από το σπίτι σου να δεις 5 πράγματα.