Καλή κοινωνία
.,
Καλή κοινωνία
Και ποια ακριβώς είναι η διαφορά του σκάι και του τουίτερ από τις αποφάσεις που εκδίδονται από το φόρουμ;
Μπορεί να εκφράζονται ως δυνατά τρολ αλλά πάω ό,τι στοίχημα θες ότι οι ίδιοι και το φανκλαμπ τους δεν βλέπουν τους εαυτούς τους, έτσι. Τα εννοούν αυτά που λένε.
Ο άνθρωπος είναι psycho. Δεν μπορεί να έχει φίλους και την απομόνωσε και την ίδια από οποιονδήποτε δικό της.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 10:45Το θέμα δεν είναι η διαφορά της ηλικίας γιατί ο τύπος δεν είναι μεσήλικας. Μια χαρά παρέες υπάρχουν ακόμη και με μεγαλύτερες διαφορές ηλικίας, αν έχουν κοινά ενδιαφέροντα.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 10:27Με δεδομένη τη διαφορά ηλικίας πώς να υπάρχουν κοινές παρέες;
Και γενικά εφόσον ο τύπος είναι σάϊκο δε μπορεί να σταθεί σε παρέες. Ακόμη κι αν δεν τον καταλάβαινε το ερωτευμένο θα τον καταλάβαινε κάποιος με πιο πηγμένο μυαλό.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως το ανέφερα γιατί σε περιόδους κρίσεων, μπορούν όντως να βοηθήσουν οι φίλοι, ακριβώς για τον λόγο που αναφέρεις.
Εδώ, κατά τα φαινόμενα, έπαιζε σκηνικό ωραιοποιημένης απομόνωσης. Ο τύπος δεν ήθελε θεατές στη ζωή τους.
που να τις δω τους ήξερα;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 11:12Τους είδες κάπου;
Αν όχι, πως το ξέρεις ότι υπήρχαν;
Από ότι έχω καταλάβει εδώ μεγάλωσε αυτή που θα πήγαινε και οι δικοι της εδώ ζουσανε
Η Δικαστής Μάνδρου έβγαλε ποινή;
Καλά τα στρουμφάκια ότι θέλουν γράφουν, εδώ έλεγαν για ανέφελο ζευγάριJapetus έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 11:33Επειδή κάποια στιγμή υπήρξε μια τεχνική υποσυζητηση εδώ σχετικά με το αν φαίνεται ή όχι η αφαίρεση κάρτας από την κάμερα, την απάντηση την έδωσε το λογκ του ρουτερ του σπιτιού που έδειξε ένα πινγκ από την κάμερα σε αυτό, σε στιγμή που δεν ήταν προγραμματισμενη.
Διαβαζω και αρκετά misconceptions. Η ψυχολογα, σαν σύμβουλος ψυχικής υγείας εμφανίζεται, το θύμα μπορεί να μην είναι ελληνικής καταγωγής αλλά είναι ελληνιδα και όχι ξένη,εδω μεγάλωσε, ακόμα και η αστυνομία στην ανακοίνωσή της ημεδαπη την κατονομαζει...
Όχι καλό μου, απλώς δεν έχει γίνει ούτε μια αναφορά σε φίλους και παρέες ΚΑΙ στο ημερολόγιο* της νεκρής.Rocco Siffredi έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 11:29που να τις δω τους ήξερα;
Εσύ που το ξέρεις ότι δεν υπήρχαν;
Τι έπρεπε να βγαίνουν στα κανάλια αλλιώς δεν υπάρχουν;
E ο μεν αφήνει υπονοούμενα ότι το παλικάρι να είναι μπλεγμένο σε παράνομες μεταφορές για εξτραδάκια, τις οποίες έμαθε η κοπέλα και η δε ότι εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο (από το περιβάλλον του πιλότου) με σοβαρό ρόλο που τρίγκαρε την κοπέλα και γι'αυτό ήθελε να φύγει.Naida έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 02:56Δώσε μας τα φώτα σου. ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ;Cecily Anne έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 02:31Παιδιά γίνεται χαμός στη Νικολούλη και τον Χίο. Μιλάνε για παράνομες δραστηριότητες, για τρίτα πρόσωπα, απειλές και τέτοια.
Το διάβασες όλο το ημερολόγιο ή ξέρεις σε τι φάση τογραψεΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 11:38Όχι καλό μου, απλώς δεν έχει γίνει ούτε μια αναφορά σε φίλους και παρέες ΚΑΙ στο ημερολόγιο* της νεκρής.Rocco Siffredi έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 11:29που να τις δω τους ήξερα;
Ούτε καν σε συγγγενείς. Τα ίδια θα έγραφε αν ζούσαν σε κάποιον απομονωμένο φάρο στην άκρη του κόσμου.
*Δεν ξέρω κατά πόσον στέκει νομικά, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσπασμάτων του ημερολογίου, λίγες ώρες μετά την σύλληψη του δράστη.
Ε τοτε τι καθοταν αυτος και δεν έφευγε? Δεν εχει καμιά δικαιολογία οτι και καλα εκανε υπομονη για το παιδίRocco Siffredi έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 11:35Από ότι έχω καταλάβει εδώ μεγάλωσε αυτή που θα πήγαινε και οι δικοι της εδώ ζουσανε
Απλώς υποθέτω με βάση τα στοιχεία που γίνονται γνωστά, όπως όλοι μας άλλωστε.Rocco Siffredi έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 11:45Το διάβασες όλο το ημερολόγιο ή ξέρεις σε τι φάση τογραψεΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 11:38Όχι καλό μου, απλώς δεν έχει γίνει ούτε μια αναφορά σε φίλους και παρέες ΚΑΙ στο ημερολόγιο* της νεκρής.Rocco Siffredi έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 11:29
που να τις δω τους ήξερα;
Ούτε καν σε συγγγενείς. Τα ίδια θα έγραφε αν ζούσαν σε κάποιον απομονωμένο φάρο στην άκρη του κόσμου.
*Δεν ξέρω κατά πόσον στέκει νομικά, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσπασμάτων του ημερολογίου, λίγες ώρες μετά την σύλληψη του δράστη.
Πώς μπορείς να ξέρεις αν είχαν κοινές παρέες μόνο απο αυτά που διαρρέουν στα μμε