Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 19 Ιουν 2021, 09:34

stavmanr έγραψε:
19 Ιουν 2021, 09:27
Nostalgia έγραψε:
19 Ιουν 2021, 09:24
ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιουν 2021, 00:56

Ναι, αλλά διέξοδο βρίσκεις μόνον αν αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, έτσι ώστε να έχεις τη δυνατότητα να σταθείς στα πόδια σου και να κάνεις σαφή αποτίμηση του τι μπορείς να χάσεις σε σχέση με αυτό που θέλεις να κερδίσεις. Και τι μπορείς να κάνεις στην τελική, με τα υπάρχοντα δεδομένα. Η ανεξαρτησία γενικώς, είναι πολύ δύσκολη στην πραγμάτωση της, ειδικώς για μια γυναίκα που από την εφηβεία της, μπήκε σε μια άλλη κατάσταση κηδεμονίας. Πολύ περισσότερο όταν υπάρχει κι ένα μωρό στο πλαίσιο, το οποίο θα διεκδικεί ο πατέρας.
Cecily Anne έγραψε:
19 Ιουν 2021, 00:59

Πρακτικά αγαπημένε, άμα δεν έχεις οικονομική ανεξαρτησία, δεν έχεις και διέξοδο.
Απανταω και στις 2 στα γρηγορα γιατι εχω ενα μνημοσυνο που πρεπει να παω. Η αδερφη της μιας γιαγιας μου εκεινα τα παλια τα χρονια (γεννημενη προπολεμικα) που το διαζυγιο ηταν και ντροπη και οι γυναικες δεν δουλευαν και και και μια χαρα χωρισε και εφυγε. Μαλιστα οταν ειπε στον πατερα της οτι θα χωρισει και της απαντησε "αν χωρισεις θα πεθανω απο την ντροπη" του ειπε "πεθανε τωρα, εγω πεθαινω καθε μερα". Δουλεψε απο χωραφι, παλιατζιδικο μεχρι οτι μπορεις να φανταστεις για να μεγαλωσει και να σπουδασει τον γιο της και τα καταφερε μια χαρα στην ζωη της. Εαν στην ζυγαρια βαζεις οτι θα χασεις το μανικιουρ το πεντικιουρ το βραδυνο ποτακι την εβδομαδιαια βολτα στα Χοντος την biweekly επισκεψη στο κομμωτηριο, τις διακοεπς στα Ευρωπας και την μεζονετα και θα αναγκαστεις να ζησεις με λιγοτερα, γιατι αυτα θεωρεις οτι ειναι σημαντικα και πρεπει να εχουν ειδικο βαρος, τοτε δεν ειναι αδιεξοδο, ειναι επιλογη και την λουζεσαι.

Τις καλημερες μου και τα φιλια μου.
Έχουμε και την συγκεκριμένη περίπτωση στην οποία η κοπέλα του λέει "χωρίζω" και βρίσκεται με το μισό μαξιλάρι μέσα στο λαιμό της.
Μην προσπαθείς να βγάλεις γενικό κανόνα αντιμετώπισης καταστάσεων από τη γιαγιά σου.
Δεν ειχα την απαιτηση να καταλαβεις τι γραφω ετσι και αλλιως. :wave:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 19 Ιουν 2021, 09:35

Von Mackensen έγραψε:
Σενέκας έγραψε:
19 Ιουν 2021, 09:13
Ασέβαστος έγραψε:
19 Ιουν 2021, 09:03
εδω μπορουμε να αρχισουμε μια κουβεντα για την συνεπιμελεια. μπορει να καθοταν και να τις ετρωγε, για να μη χωρισει και χασει την επαφη με το παιδι του.
Ποιο παιδί του μωρέ μαλάκα; Το άτομο είναι ψυχοπαθής. Δεν τρέφει αισθήματα για κανένα άνθρωπο, πόσο μάλλον για ένα παιδί. Το παιδί το κράτησε ζωντανό μόνο και μόνο γιατί το χρειαζόταν για να πλάσει την ιστορία της ληστείας. Αν πήγαινε με άλλο σενάριο, πχ εξαφάνισης, θα το πέταγε και το μωρό σε κανένα γκρεμό χωρίς κανένα δισταγμό.
Και μένα ο τύπος μου κάνει για να μη νιώθει τίποτα και για κανεναν-εντελώς Ντεξτερ. Ας κάνουμε υπομονή να δούμε πιο ήταν τελικά το κίνητρο.
το κίνητρο ήταν ότι το θύμα του άρχισε να χαλάει το θέατρο της στερεοτυπικής ευτυχισμένης οικογένειας. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν τάση βάζουν ένα προσωπείο και να προσπαθούν να πείσουν τον περίγυρο ότι είναι όσο πιο κανονικοί γίνονται. Γι'αυτό έκανε grooming στο κορίτσι απο τα 14, γιατί είχε βολικό προφιλ για να παίξει τον ρόλο της trophy wife στο μονόπρακτο της αγίας οικογένειας. Τα πολλά παιδιά που ήθελε ήταν κι αυτά εργαλεία για να βγάζει προς τα έξω την εικόνα του οικογενειάρχη. Αν ξέφευγε, πιθανότατα θα την αντικαθιστούσε με άλλο θύμα και ξανά απ'την αρχή

Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis » 19 Ιουν 2021, 09:38

«Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας. Δε μιλήσαμε καθόλου για αυτό χθες και σήμερα ξυπνήσαμε καλά, φάγαμε, περάσαμε ωραία αλλά το απόγευμα με ρώτησε για χθες. Δεν είμαι καλά είμαι πολύ στεναχωρημένη, προφανώς δεν θα έκανε ποτέ κακό στο μωρό μου. Η αγάπη μου για αυτό είναι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Είμαι τόσο επηρεασμένη από τις ορμόνες μου που ο Μπάμπης θα έπρεπε να το ξέρει. Ντρέπομαι να του το πω. Ξέρω ότι θα με στηρίξει αλλά εγώ δεν μπορώ να του το πω. Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ για το μωρό μου. Δεν θέλω να νιώθει πως η μαμά του δε το θέλει και δεν το αγαπάει. Τα ορμονικά μου προβλήματα είναι δικά μου. Το ότι επηρεάστηκε ο Μπάμπης αυτό δε σημαίνει ότι αφορά εκείνον».
«Σήμερα τσακώθηκα με το Μπάμπη. Λίγο αφού φάγαμε πρωινό…..τον χτύπησα τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω. Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δε μπορώ να κοιμηθώ έχω τρομερή ένταση. …Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα δεν είμαι καλά.». Σε άλλη σημείωση με ημερομηνία 31.12.19 γράφει: «Τσακώθηκε με το Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Τον χτύπησα τον έβρισα και έσπασε τη πόρτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα. Ξύπνησα τόσο αδύναμη και κουρασμένη. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με τον Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».
Απο εδω

Καθονταν και τις έτρωγε κανονικά ο Μπάμπης. Μη ψαχνετε παραπερα. Φονος μισους και τιποτα αλλο.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Ιουν 2021, 09:42

Naida έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:16
Ναύτης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:06

Δεν ξέρω με τι άντρες έχεις συνηθίσει να κάνεις παρέα στη ζωή σου, πάντως εμένα η μάνα μου κι ο πατέρας μου από παιδάκι με μάθανε ότι τις γυναίκες και τούς αδύναμους τούς χτυπάνε μόνον οι δειλοί.
Ανταποδίδεις τη βία μόνον όταν είσαι σε αυτοάμυνα, όχι όταν -για οποιονδήποτε λόγο- σε χαστουκίσει ένα κορίτσι.
Δεν είναι μαγκιά να δείρεις μια γυναίκα, είναι ντροπή.
Έχω μάθει να μη θεωρώ τον εαυτό μου αδύναμο. Έχω στο μυαλό μου πως αν αποφασίσω να εκδήλωσω βία θα έχω συνέπεια την βία. Και το ανάποδο.
μπραβο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 19 Ιουν 2021, 09:45

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιουν 2021, 09:32
Δηλαδή ΠΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι το κορίτσι δεν ήταν καλά;

Και τι ακριβώς θα πει "έκανε πατίνι τη ζωή του φονιά";

Αντιλαμβάνεστε ότι αντιμετωπίζετε την κοπέλα ως μια ηλεκτρική συσκευή που χάλασε και έκανε θόρυβο και ο μαλάκας αποφάσισε απλώς να την πετάξει;

Αντιλαμβάνεστε ότι μ' αυτήν τη λογική, οκ, δεν θα ήταν και τόσο φοβερό να σκοτώνουν οι γονείς τα παιδιά τους που έχουν πρόβλημα με ναρκωτικά ή τους γέρους που έχουν άνοια... επειδή απλώς "έκαναν τη ζωή τους πατίνι;"

Θα το βλέπατε με τον ίδιο τρόπο αν όλες οι γυναίκες που οι αλκοολικοί άντρες τους έχουν παρανοϊκή και βίαιη συμπεριφορά, τους τσεκούρωναν το βράδυ ενώ κοιμούνται;

Αν όχι, γιατί όχι;
Επειδη εχω αμεση εμπειρια με την καταθλιψη στην οικογενεια (η μητερα μου μετα τον θανατο του πατερα μου) σου υπογραφω οτι ειναι παρα πολυ ψυχοφθορος η κατασταση.Ακομα και χωρις να φτανει σε σημεια ακραια οσο αυτα που συνεβαιναν στην υποθεση των γλυκων νερων,καποιες φορες σε πιανει απελπισια ακομα και με την αδυναμια συνεννοησης στα πιο απλα πραγματα.
Αυτο που λεει ο δολοφονος (5 μερες ηταν ολα καλα και 2 μερες ηταν κολαση),ετσι ακριβως ειναι.

Η κοπελα δεν ηταν καλα.Αυτο εξηγει οτι ο δολοφονος ηταν και αυτος θυμα βιας μεσα στην σχεση.

Προφανως δεν δικαιολογειται σε καμια περιπτωση το εγκλημα αφου αφενος ηταν εν ψυχρω και οργανωμενο και αφετερου θα μπορουσε καλλιστα να φυγει απο το σπιτι ή να την στειλει στη μητερα της.

Γραφω μονο και μονο με αφορμη το παρακατω σημειο της απαντησης σου :
Αντιλαμβάνεστε ότι μ' αυτήν τη λογική, οκ, δεν θα ήταν και τόσο φοβερό να σκοτώνουν οι γονείς τα παιδιά τους που έχουν πρόβλημα με ναρκωτικά ή τους γέρους που έχουν άνοια... επειδή απλώς "έκαναν τη ζωή τους πατίνι;"
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard » 19 Ιουν 2021, 09:45

Και η ψευτοψυχολόγος - κατά της δήλωση της δικηγόρου της - ήταν σε συνεννόηση με την αστυνομία και έλεγε καλά λόγια ώστε ο πιλότος να είναι καθησυχασμένος ότι δε στρέφονται σε αυτόν οι υποψίες:

Η δικηγόρος της φερόμενης ως ψυχολόγου Ελένης Μυλωνοπούλου, την οποία επισκεπτόταν η 20χρονη Καρολάιν, υποστήριξε ότι η εντολέας της ήταν σε συνεννόηση με την ΕΛΑΣ και κατέθεσε όσα ήξερε βάζοντας στο κάδρο των υπόπτων τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σύμφωνα με όσα είπε η δικηγόρος κα Αναγνώστου στον ΣΚΑΙ και τον Γ. Αυτιά, δόθηκαν οδηγίες από την αστυνομία στην σύμβουλο ψυχικής υγείας Ελ. Μυλωνοπούλου να μην αποκαλύψει στον πιλότο ότι κατέθεσε και πως έλεγε καλά λόγια για να μην υποψιαστεί κάτι ο 33χρονος.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι άτομο που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον του πιλότου κάλεσε την κα Μυλωνοπούλου το βράδυ, αφότου είχε καταθέσει στη ΓΑΔΑ, και την ρώτησε αν κλήθηκε για κατάθεση.

Μάλιστα, και ο δράστης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την κα Μυλωνοπούλου για να της πει να μιλήσει με καλά λόγια γι’ αυτόν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της, ο δράστης την εκμεταλλεύτηκε. «Ο δολοφόνος είναι πανέξυπνος άνθρωπος».

Εξάλλου, μιλώντας χθες στον ΑΝΤ1, η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλου, Σταματία Μάρκου υποστήριξε: «Η σύλληψη του δράστη δεν ήταν καθόλου έκπληξη για εμάς. Είπαμε αυτά που έπρεπε να πούμε, με τρόπο και στον χρόνο που έπρεπε να τα πούμε. Δεν έγινε τίποτα τυχαία. Όλα ήταν μεθοδευμένα προκειμένου να διευκολύνουμε το έργο της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και για να προστατευθεί η εντολέας μου».

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/glyka- ... lonopoyloy

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 19 Ιουν 2021, 09:47

Von Mackensen έγραψε:

Και μένα ο τύπος μου κάνει για να μη νιώθει τίποτα και για κανεναν-εντελώς Ντεξτερ. Ας κάνουμε υπομονή να δούμε πιο ήταν τελικά το κίνητρο.
:+1:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 19 Ιουν 2021, 09:48

under έγραψε:
19 Ιουν 2021, 09:45
...
Που είσαι συ ρε φίλε; :wave:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Ιουν 2021, 09:50

netmaggas21 έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:32
Naida έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:20
ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:12

Ναι, φοβερό ρίσκο. Το να αντιδράσεις αν κάποιος άγνωστος σου επιτεθεί, είναι άλλο πράγμα.

Αλλά το να θεωρείς ότι ο μέσος άντρας θα τρομοκρατηθεί αν σηκώσει χέρι η γυναίκα, είναι φαντασίωση.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, απλώς χωρίζεις.
Με το "απλώς" δεν εννοώ ότι είναι εύκολο αλλά είναι η πιο σωτήρια λύση για αμφότερους.
Τα συσσωρευμένα απωθημένα εκδίκησης, δημιουργούν τα σαλταρίσματα με τις ακραίες εκβάσεις.
Ο μέσος άντρας αν η γυναίκα σηκώσει χέρι θα ανταποδώσει και καλά θα κάνει. Αυτό λέω. Καλά θα κάνει να ανταποδώσει. Αλλά είναι και αυτοί που έχουν υποστεί τέτοια ψυχολογική βία που δέχονται και τη σωματική χωρίς αντίδραση. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες θυματα κακοποίησης.
Πας καλά ? Ιδια δυναμη εχει ενας αντρας και μια γυναικα ?

Ποτε δεν σηκωνει ο αντρας χερι σε γυναίκα.
μπορει να χρησιμοποιησει τοση δυναμη οση χρειαζεται, δεν ειναι αναγκη να σπασει κοκκαλα σε απαντηση για ενα χαστουκι. μπορει απλα να ριξει ενα χαστουκι.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 19 Ιουν 2021, 09:50

Otto Weininger έγραψε:
19 Ιουν 2021, 09:48
under έγραψε:
...
Τριμηνο μπαν για αγνωστο λογο και αιτια.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Ιουν 2021, 09:51

panos291 έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:33
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:21
Πάντως, λόγω της ψυχολογικής κατάστασης της, ας μην δίνουμε και πολύ βάση σε όσα γράφει στο ημερολόγιο της. Όχι γιατί δεν έχουν αξία, αλλά γιατί έχοντας άγνοια για το πώς σκέφτεται, νιώθει και εκφράζεται ένα άτομο με κατάθλιψη θα φτάσουμε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Το ημερολόγιο θα έπρεπε να μελετάται από τους ειδικούς και απορώ πως είδε το φως της δημοσιότητας.
Φαντασου τωρα να ειχε δολοφονησει μια γυναικα τον άντρα της, και να δημοσιευοταν το ημερολογιο του στο οποιο να εγραφε οτι την εβριζε, την προσβαλε και την εδερνε καθε τρεις και λιγο.
Φαντασου τι θα διαβαζαμε για την ατυχη γυναικα και πως την εφερε σε αυτο το σημειο το τερας, πως εχει ελαφρυντικα, και καλα του εκανε σε μια τελικη.
σωστο κι αυτο.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 19 Ιουν 2021, 09:52

Στο ημερολόγιο γράφει σαν κάνα εικοσάχρονο κοριτσάκι που βρίσκεται ακόμα στο εφηβικό στάδιο του "κανείς δεν με καταλαβαίνει" και "ο γκόμενός μου είναι μαλακας γιατί αργεί να μου απαντήσει στο messenger". Που είναι φυσικά ακριβώς αυτό που ήταν. Η θέση της ήταν εκεί που είναι όλων των φυσιολογικών κοριτσιών της ηλικίας της, όχι κλεισμένη στο σπίτι με ένα μωρό. Τίποτα φυσικά που δεν θα έπρεπε να είχε προβλέψει ο καριολης ο predator που την καυλαντιζε ούσα ανήλικη και μετά την παντρεύτηκε κιόλας, για να τη σκοτώσει τελικά στο τέλος.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 19 Ιουν 2021, 09:52

under έγραψε:
19 Ιουν 2021, 09:50
Otto Weininger έγραψε:
19 Ιουν 2021, 09:48
under έγραψε:
...
Τριμηνο μπαν για αγνωστο λογο και αιτια.
Συριζοδακτυλος :-?

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 19 Ιουν 2021, 09:55

Jack Shephard έγραψε:
Και η ψευτοψυχολόγος - κατά της δήλωση της δικηγόρου της - ήταν σε συνεννόηση με την αστυνομία και έλεγε καλά λόγια ώστε ο πιλότος να είναι καθησυχασμένος ότι δε στρέφονται σε αυτόν οι υποψίες:
Επειδη αναφερθηκες σε αυτην.ΑΝ οντως ειναι απατεωνισα η ψυχολογος και δεν εχει τους τιτλους σπουδων,τοτε δεν πρεπει να της ασκηθει ποινικη διωξη και για τον ρολο της στη συγκεκριμενη υποθεση ;
Διοτι το ζευγαρι,απευθυνθηκε σε αυτην γιατι εψαχνε βοηθεια.Ειχε δηλαδη επιγνωση των προβληματων που το ταλαιπωρουσαν και εψαχνε βοηθεια απο ειδικο.
ΑΝ η συγκεκριμενη ψυχολογος ειναι απατεωνισα,ειναι προφανες οτι επαιξε ρολο στο να φτασουν τα πραγματα στο φονο αφου εν γνωσει της ΔΕΝ εδινε την απαιτουμενη βοηθεια στο ζευγαρι λογω ελλειψης γνωσεων.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Ιουν 2021, 09:57

Nostalgia έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιουν 2021, 00:56
Nostalgia έγραψε:
19 Ιουν 2021, 00:41

Αυτο το δεν ειχε διεξοδο δεν το δεχομαι, οχι μονο για την συγκεκριμενη, αλλα για καμμια γυναικα/αντρα/ανθρωπο.
Ναι, αλλά διέξοδο βρίσκεις μόνον αν αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, έτσι ώστε να έχεις τη δυνατότητα να σταθείς στα πόδια σου και να κάνεις σαφή αποτίμηση του τι μπορείς να χάσεις σε σχέση με αυτό που θέλεις να κερδίσεις. Και τι μπορείς να κάνεις στην τελική, με τα υπάρχοντα δεδομένα. Η ανεξαρτησία γενικώς, είναι πολύ δύσκολη στην πραγμάτωση της, ειδικώς για μια γυναίκα που από την εφηβεία της, μπήκε σε μια άλλη κατάσταση κηδεμονίας. Πολύ περισσότερο όταν υπάρχει κι ένα μωρό στο πλαίσιο, το οποίο θα διεκδικεί ο πατέρας.
Cecily Anne έγραψε:
19 Ιουν 2021, 00:59
Nostalgia έγραψε:
19 Ιουν 2021, 00:41

Αυτο το δεν ειχε διεξοδο δεν το δεχομαι, οχι μονο για την συγκεκριμενη, αλλα για καμμια γυναικα/αντρα/ανθρωπο.
Πρακτικά αγαπημένε, άμα δεν έχεις οικονομική ανεξαρτησία, δεν έχεις και διέξοδο.
Απανταω και στις 2 στα γρηγορα γιατι εχω ενα μνημοσυνο που πρεπει να παω. Η αδερφη της μιας γιαγιας μου εκεινα τα παλια τα χρονια (γεννημενη προπολεμικα) που το διαζυγιο ηταν και ντροπη και οι γυναικες δεν δουλευαν και και και μια χαρα χωρισε και εφυγε. Μαλιστα οταν ειπε στον πατερα της οτι θα χωρισει και της απαντησε "αν χωρισεις θα πεθανω απο την ντροπη" του ειπε "πεθανε τωρα, εγω πεθαινω καθε μερα". Δουλεψε απο χωραφι, παλιατζιδικο μεχρι οτι μπορεις να φανταστεις για να μεγαλωσει και να σπουδασει τον γιο της και τα καταφερε μια χαρα στην ζωη της. Εαν στην ζυγαρια βαζεις οτι θα χασεις το μανικιουρ το πεντικιουρ το βραδυνο ποτακι την εβδομαδιαια βολτα στα Χοντος την biweekly επισκεψη στο κομμωτηριο, τις διακοεπς στα Ευρωπας και την μεζονετα και θα αναγκαστεις να ζησεις με λιγοτερα, γιατι αυτα θεωρεις οτι ειναι σημαντικα και πρεπει να εχουν ειδικο βαρος, τοτε δεν ειναι αδιεξοδο, ειναι επιλογη και την λουζεσαι.

Τις καλημερες μου και τα φιλια μου.
Μα δεν έγραψα κάτι διαφορετικό. Ναι, υπάρχουν γυναίκες που μπορούν να σταθούν στα πόδια τους και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους χωρίς να επηρεάζονται από τις δυσκολίες και τη γνώμη της κοινωνίας ή της οικογένειας τους. Και η γιαγιά που περιγράφεις ήταν μια από αυτές, σε μια πολύ πιο δύσκολη εποχή από τη σημερινή. Και της αξίζουν συγχαρητήρια, αν και γι' αυτήν ήταν κάτι φυσικό. Αλλά η Καρολάιν, δυστυχώς για την ίδια, δεν ήταν τέτοιος τύπος γυναίκας. Ήταν ένα μπερδεμένο, ανίσχυρο κορίτσι, που έπαιζε το ρόλο της κούκλας που έχει ένα μωρό, ένα μεγάλο παιδί που ο άντρας της την είχε απομονώσει* από όλους, κρύβοντας και ταυτοχρόνως διογκώνοντας το όποιο ενδοοικογενειακό πρόβλημα τους.

*Ένα από τα πράγματα που μου έκαναν εντύπωση, είναι ότι δεν υπήρχε ούτε δείγμα κοινών φίλων στο πλαίσιο.

Και για ένα νέο ζευγάρι, αυτό είναι αφύσικο και σχεδόν αρρωστημένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών