Σούζη.... τρως;
Σούζη.... τρως;
Είστε από αυτούς που παραδέχονται ανοιχτά ότι τα επιπλέον κιλά που βάζουν προέρχονται από το πολύ φαγητό ή υποστηρίζετε ότι έτσι είναι ο μεταβολισμός σας και ότι παχαίνετε ακόμη κι από τον αέρα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Σούζη.... τρως;
..
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
.
Ελα αγάπη μου ....αφού ξέρεις....ενα γιαουρτάκι μέ μιά φρυγανιά τρώω γιά βράδυ.... .......
.
.
Ελα αγάπη μου ....αφού ξέρεις....ενα γιαουρτάκι μέ μιά φρυγανιά τρώω γιά βράδυ.... .......

.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Ξέρω έναν τύπο 1.85-1.90 ύψος, γύρω στα 130 κιλά. Τον γνωρίζω καμμία 10ετια, πάντα έτσι ήταν. Πάει γυμναστήριο, κάνει personal, διατροφή - τον βλέπω με ταπεράκια με μπιφτέκια κοτόπουλου και πουρέ και μαρούλι και κάτι τέτοια.
Κανονικά θα έπρεπε να ήταν Σπαλιάρας με τόσο γυμναστική και τόσο διατροφή που ισχυρίζεται πως κάνει. Αντιθέτως όμως, είναι παχύς και ποτέ του δεν έχει αλλάξει τραγικά, όσο καιρό τον γνωρίζω.
Οπότε ή/και δεν κάνει τόσο γυμναστική όσο ισχυρίζεται ή/και τρώει 4 πίτσες με 1 κιλό Μερέντα από πάνω το βράδυ που γυρίζει σπίτι.
Ποια ασθένεια δηλαδή σε κάνει τόσο παχύ, με τόση προσπάθεια σε γυμναστική και διατροφή;
Κανονικά θα έπρεπε να ήταν Σπαλιάρας με τόσο γυμναστική και τόσο διατροφή που ισχυρίζεται πως κάνει. Αντιθέτως όμως, είναι παχύς και ποτέ του δεν έχει αλλάξει τραγικά, όσο καιρό τον γνωρίζω.
Οπότε ή/και δεν κάνει τόσο γυμναστική όσο ισχυρίζεται ή/και τρώει 4 πίτσες με 1 κιλό Μερέντα από πάνω το βράδυ που γυρίζει σπίτι.
Ποια ασθένεια δηλαδή σε κάνει τόσο παχύ, με τόση προσπάθεια σε γυμναστική και διατροφή;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Και ναι και όχι. Οσο περνάνε τα χρόνια, ο μεταβολισμός πέφτει. Κανονικά, θα έπρεπε ο άνθρωπος να προσαρμοσθεί και να τρώει λιγότερο. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Αυτό συνέβη σ'εμένα. Τρώω πολύ λιγότερο απ'όσο έτρωγα πριν 30 χρόνια και όμως έχω βάλει πολλά κιλά. Αλλάζει και ο ρυθμός τής ζωής και κινήσαι λιγότερο και το πράγμα χειροτερεύει.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όσο περισσότερο μεγαλώνεις τόσο πιο σημαντική είναι η σωστή διατροφή και η άσκηση.Leporello έγραψε: ↑16 Δεκ 2019, 20:11Και ναι και όχι. Οσο περνάνε τα χρόνια, ο μεταβολισμός πέφτει. Κανονικά, θα έπρεπε ο άνθρωπος να προσαρμοσθεί και να τρώει λιγότερο. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Αυτό συνέβη σ'εμένα. Τρώω πολύ λιγότερο απ'όσο έτρωγα πριν 30 χρόνια και όμως έχω βάλει πολλά κιλά. Αλλάζει και ο ρυθμός τής ζωής και κινήσαι λιγότερο και το πράγμα χειροτερεύει.
Εκτός κι αν είσαι ο πατέρας μου που δεν καταλαβαίνει τίποτα, τρώει τον άμπακο και είναι στα ίδια κιλά καμιά 40 χρόνια τώρα. Αλλά ήταν και είναι πάντα στο πόδι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Το δύσκολο όταν μεγαλώνεις είναι να κρατάς μυϊκό ιστό και ακόμα πιο δύσκολο να τον αυξάνεις.
τρωω. πολυ.
εχω μια μπυροκοιλια, αλλα θελω να πιστεω οτι δεν ειμαι και εντελως αηδια. το περιεργο ειναι οτι κατα καιρους χανω κιλα και γινομαι ανθρωπος, χωρις να καταλαβαινω γιατι, αφου παντα τρωω σα βοδι.
εχω μια μπυροκοιλια, αλλα θελω να πιστεω οτι δεν ειμαι και εντελως αηδια. το περιεργο ειναι οτι κατα καιρους χανω κιλα και γινομαι ανθρωπος, χωρις να καταλαβαινω γιατι, αφου παντα τρωω σα βοδι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Η άσκηση οπωσδήποτε. Όσο μεγαλώνεις τπτ δε μπορείς να καταφέρεις χωρις άσκηση.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Δεκ 2019, 20:52Όσο περισσότερο μεγαλώνεις τόσο πιο σημαντική είναι η σωστή διατροφή και η άσκηση.
Δε μιλάω για κάτι σπουδαίο. Νασαι πιο δραστήριος. Τα κλασικά που λέμε, άσε λίγο το αυτοκίνητο, ανέβα με τις σκάλες, κτλ, που ακούγονται κάπως, όμως στις λεπτομέρειες κρύβεται η διαφορά.
Κ ναι, κόψε τις παπάρες. Δε βοηθούν... (Οχισυ, γενικά)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν έχεις άδικο, παπαροβούτες και τηγανητά είναι απ' τα χειρότερα.Custom_F έγραψε: ↑17 Δεκ 2019, 09:37Η άσκηση οπωσδήποτε. Όσο μεγαλώνεις τπτ δε μπορείς να καταφέρεις χωρις άσκηση.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Δεκ 2019, 20:52Όσο περισσότερο μεγαλώνεις τόσο πιο σημαντική είναι η σωστή διατροφή και η άσκηση.
Δε μιλάω για κάτι σπουδαίο. Νασαι πιο δραστήριος. Τα κλασικά που λέμε, άσε λίγο το αυτοκίνητο, ανέβα με τις σκάλες, κτλ, που ακούγονται κάπως, όμως στις λεπτομέρειες κρύβεται η διαφορά.
Κ ναι, κόψε τις παπάρες. Δε βοηθούν... (Οχισυ, γενικά)
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Τους λέω ότι τρώω για να είμαι αεράτη 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να πω κι εγώ την άποψή μου ως ιδεολογικά χοντρός.
Τρώω. Χλαπακιάζω. Ο λόγος που δεν διστάζω να το πω, είναι ότι κάποια συγκεκριμένη περίοδο του έτους όπου οι υποχρεώσεις μου αυξάνονται, τρώω μόνο ένα γεύμα την ημέρα κι ένα τόστ για πρωινό.
Τότε, το βάρος μου πέφτει στα φυσιολογικά κιλά για το ύψος μου. Αυτό το καλοκαίρι μάλιστα, έγινα και ελαφρά ελλιποβαρής.
Οταν όμως η περίοδος αυτή τελειώνει, αρχίζω να τρώω υπερβολικά πολύ, με αποτέλεσμα να γίνομαι υπέρβαρος, στο πρώτο επίπεδο παχυσαρκίας. Αυτή τη στιγμή εκεί βρίσκομαι.
Τα παραπάνω τα γνωρίζει κι ο περίγυρός μου (με βλέπει άλλωστε ότι αυξομειώνεται το βάρος μου) επομένως δεν έχω κόμπλεξ με αυτό. Συνήθως είμαι ΚΑΙ κανονικός, ΚΑΙ χοντρός, μέσα στο ίδιο έτος.
Τρώω. Χλαπακιάζω. Ο λόγος που δεν διστάζω να το πω, είναι ότι κάποια συγκεκριμένη περίοδο του έτους όπου οι υποχρεώσεις μου αυξάνονται, τρώω μόνο ένα γεύμα την ημέρα κι ένα τόστ για πρωινό.
Τότε, το βάρος μου πέφτει στα φυσιολογικά κιλά για το ύψος μου. Αυτό το καλοκαίρι μάλιστα, έγινα και ελαφρά ελλιποβαρής.
Οταν όμως η περίοδος αυτή τελειώνει, αρχίζω να τρώω υπερβολικά πολύ, με αποτέλεσμα να γίνομαι υπέρβαρος, στο πρώτο επίπεδο παχυσαρκίας. Αυτή τη στιγμή εκεί βρίσκομαι.
Τα παραπάνω τα γνωρίζει κι ο περίγυρός μου (με βλέπει άλλωστε ότι αυξομειώνεται το βάρος μου) επομένως δεν έχω κόμπλεξ με αυτό. Συνήθως είμαι ΚΑΙ κανονικός, ΚΑΙ χοντρός, μέσα στο ίδιο έτος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.