ναι οκ,οπως βολευεται ο καθενας, εγω παντως δεν πιστευω πως θα ειχε νοημα απο τη στιγμη που εμεις οι δύο πχ εχουμε γνωριστεί επώνυμα πλεον ως Βασίλης και Γιαννης-Γιώργος-Σπυρος (όπως λεγεσαι τελοσπαντων),να συνεχισουμε να μιλάμε μεσω πμ* στο πχορουμ ως βαντονο και ελληγεννης, και οχι πχ απο μεσεντζερ ή βάιμπερ,που ειναι κατι πολυ πιο άμεσο και εύκολο. Για να μου στειλεις πμ και να το δω εδω, θα πρεπει να συνδεθω. Αν μου το στειλεις μεσεντζερ ομως πχ, μου χτυπαει επιτοπου ειδοποιηση και χωρις να ειμαι συνδεδεμενος.hellegennes έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 13:34Δεν έχεις καθόλου δίκιο. Μπορεί να γνωρίζομαι προσωπικά με πολλά άτομα απ' το φόρουμ, αλλά αντάλλασσα συχνά ΠΜ με όλους αυτούς. Σιγά μην τους έπαιρνα τηλέφωνο για να κάνω ένα σχόλιο ή να κανονίζαμε να τα πούμε στο Skype ή οποιοδήποτε άλλο μέσο. Η δυνατότητα που σου δίνει το ΠΜ είναι για να στείλεις ένα μήνυμα που μπορεί ο άλλος να το δει όταν συνδεθεί. Επίσης ότι μπορείς να κουοτάρεις κατευθείαν πράγματα για να σχολιάσεις.vantono έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 11:08τι πρεμούρα ειναι αυτη ξαφνικά για το αν είναι/ήταν ασφαλή ή όχι τα πμ σας? Γενικά μπορειτε να αντιληφθείτε οτι δεν ειναι και κατι το εντελώς φυσιολογικο η ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων μεταξύ ατομων με ψευδώνυμα, έτσι? Ειναι και ύποπτο. Το φυσιολογικο θα ηταν να ανταλλαξετε εως το πολύ 3-5 πμ με ενα ατομο-περσονα που βλεπεις οτι υπάρχει ενδιαφερον αμοιβαίο (ειτε με τη φιλικη έννοια, ειτε με την άλλη) και απο κει και περα να ανταλλαξετε σοσιαλς (ινστα, φβ, βαιμπερ κτλ) και να μιλατε μεταξυ σας επωνυμα χωρις να εχετε μεσάζοντα ενα ράντομ φορουμ.
Αν τυχον οι διαχειριστες μπορουσαν να εχουν προσβαση στα πμ(οπως συζητανε και τα παιδια παραπανω τωρα) και ειδαν οργια εκει μέσα και καταλαβαν οτι εχουν γινει η παιδική χαρά του ποινικού,λογικό να εκλεισε εν μία νυκτί το πχορουμ (που για μενα έτσι ακριβως έγινε, δε μου το βγαζεις απ το μυαλο πλέον).
Οπως και να χει, μην το αναλυετε και τοσο πολυ, δεν υπαρχει κανενας λογος για συστηματικη (σχεδον σε καθημερινη βάση) ανταλλαγή πμ μεταξύ ατομων με ψευδώνυμα. Ισως και εδω θα επρεπε να μπει ενα πλαφόν, μην εχουμε τα ίδια ξαφνικα.
*να διευκρινίσω εδώ οτι αναφέρομαι αποκλειστικα στο θεμα των πμ και μόνο. Το οτι εμεις οι δυο πχ γνωριζομαστε και ειμαστε φιλοι και εχουμε βρεθει απο κοντα ή εχουμε ανταλλαξει σοσιαλς, δε σημαινει ότι δεν μπορεις να μου μιλας-γραφεις κουοτάροντας με σε οποιοδηποτε νημα του πχορουμ, σε οποιαδηποτε δημόσια συζητηση. Αλλο αυτό. Εκει μπορει να πραγματευεται ενα σοβαρο θεμα το νημα εκεινο, και να ειναι ωραιο να γραφονται δημοσιως οι αποψεις μας, που μας διαβαζουν και τρίτοι. Το να μου στειλεις σε πμ μεσω πχορουμ ομως πχ "ελα ρε που εισαι, στις 5 ειπαμε για καφε,μην το ξεχασεις", απλα πιστευω οτι δεν εχει νοημα.