Νόμος και Τάξη ή νήμα πηξίματος αναρχομπάχαλων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Νόμος και Τάξη ή νήμα πηξίματος αναρχομπάχαλων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 18 Δεκ 2019, 13:07

under έγραψε:
18 Δεκ 2019, 13:02
vantono έγραψε:
18 Δεκ 2019, 12:58
Athos έγραψε:
18 Δεκ 2019, 12:56

άμα καθαρίζαν κατάληψη δίπλα μου, όχι καφέ, ρεβεγιόν θα τους έκανα
ρε μεγάλε την κατάληψη δίπλα μου να την καθαρίσει μετα χαράς, εγώ τί φταίω?
Αν ερθουν τα ΜΑΤ και σου πουν ασε μας να περασουμε απο την ταρατσα σου στην καταληψη και εσυ τους ζητησεις χαρτι εισγαγγελεα,προφανως κωλυσιεργεις.Και επειτα,αυτη ειναι η εκδοχη των συγκεκριμενων.Η εκδοχη της αστυνομιας ηταν οτι υπηρχε εισαγγελεας.
Να φρόντιζαν να έχουν ήδη εκ των προτέρων το ένταλμα να μου το τρίψουν στη μάπα, δεν παίζει ε?
Οπως και να 'χει, περιμενουμε να ακουσουμε επισήμως και την αλλη πλευρά. Ελπιζω η τυπισσα να το προχωρήσει στο ψαχνό με καταγγελία, ΑΝ εγιναν όντως ετσι οπως τα λέει, να δουμε πως θα εξελιχθεί.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 18 Δεκ 2019, 13:09

vantono έγραψε:
18 Δεκ 2019, 13:07
Να φρόντιζαν να έχουν ήδη εκ των προτέρων το ένταλμα να μου το τρίψουν στη μάπα, δεν παίζει ε?
Οπως και να 'χει, περιμενουμε να ακουσουμε επισήμως και την αλλη πλευρά. Ελπιζω η τυπισσα να το προχωρήσει στο ψαχνό με καταγγελία, ΑΝ εγιναν όντως ετσι οπως τα λέει, να δουμε πως θα εξελιχθεί.
Γιατι να φροντιζαν απο πριν ; Ησουν υποπτος ; Αν δεν ησουν δεν υπηρχε λογος.
Πηγαν,ειδαν οτι τους εμποδιζεις,σου εφεραν εισαγγελεα και σε πηγαν και μεσα.
Προφανως δεν τους εμποδιζες επειδη εισαι υπερ της νομιμοτητας ; Διοτι αν ησουν μια μηνυσουλα στους καταληψιες διπλα σου θα την ειχες κανει.Σωστα ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 18 Δεκ 2019, 13:17

under έγραψε:
18 Δεκ 2019, 13:09
Αν εισέβαλλαν μαζί με τον εισαγγελέα αφού τον έφεραν, ηταν απολυτως σωστή κίνηση. Η άλλη στον Παπαδάκη δήλωσε οτι ο εισαγγελέας ήρθε στο τέλος, αφου ειχαν ήδη μπουκαρει. Αν οντως εγιναν ετσι, ναι αυτο ειναι παράνομο και αξίζει καταγγελία.
Προφανως δεν τους εμποδιζες επειδη εισαι υπερ της νομιμοτητας ; Διοτι αν ησουν μια μηνυσουλα στους καταληψιες διπλα σου θα την ειχες κανει.Σωστα ;
Που κολλάει το τι γίνεται δίπλα μου, ΕΞΩ από το σπίτι μου? Αν εισέβαλαν μπάχαλοι μεσα στο σπίτι μου και μηνυσούλα θα έκανα, και στις γρήγορες θα τους άρχιζα και απ'ολα. Οπως και η αστυνομία αν καθάριζε τον τόπο γύρω μου χωρίς να ταράξει τη δική μου ησυχία, δεν θα μου έπεφτε κανένας λόγος. Καποιοι υπέρ της οπλοκατοχής, λεγατε καποτε οτι το οικογενειακό άσυλο είναι ιερό. Τα ξεχάσατε τώρα, ή τα γυρνάτε κατα πως σας συμφέρουν? :lol:

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 18 Δεκ 2019, 13:22

under έγραψε:
18 Δεκ 2019, 12:59
taliban έγραψε:
18 Δεκ 2019, 12:03
Είχαν σχέση με τα αναρχοάμπαλα ;
Εσυ τι υποπτευεσαι ;
Λίγο είδα το πρωί.
Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 18 Δεκ 2019, 13:24

vantono έγραψε:
18 Δεκ 2019, 13:17
under έγραψε:
Αν εισέβαλλαν μαζί με τον εισαγγελέα αφού τον έφεραν, ηταν απολυτως σωστή κίνηση. Η άλλη στον Παπαδάκη δήλωσε οτι ο εισαγγελέας ήρθε στο τέλος, αφου ειχαν ήδη μπουκαρει. Αν οντως εγιναν ετσι, ναι αυτο ειναι παράνομο και αξίζει καταγγελία.
Που κολλάει το τι γίνεται δίπλα μου, ΕΞΩ από το σπίτι μου? Αν εισέβαλαν μπάχαλοι μεσα στο σπίτι μου και μηνυσούλα θα έκανα, και στις γρήγορες θα τους άρχιζα και απ'ολα. Οπως και η αστυνομία αν καθάριζε τον τόπο γύρω μου χωρίς να ταράξει τη δική μου ησυχία, δεν θα μου έπεφτε κανένας λόγος. Καποιοι υπέρ της οπλοκατοχής, λεγατε καποτε οτι το οικογενειακό άσυλο είναι ιερό. Τα ξεχάσατε τώρα, ή τα γυρνάτε κατα πως σας συμφέρουν? :lol:
Ειναι σαφες οτι οταν γινεται αστυνομικη επιχειρηση και εσυ ζητας χαρτι εισαγγελεα για να την διευκολυνεις,δεν θες να την διευκολυνεις αλλα να την εμποδισεις.Αυτο θα επρεπε να σε υποψιαζει τοσο ως προς την ειλικρινεια της συζυγου οσο και για την σταση της απεναντι στη νομιμοτητα καθε φορα.
Ολα αυτα μου θυμιζουν τα πρεζακια που το επαιζαν απλοι υπαλληλοι περιπτερου στα εξαρχεια και αποδειχτηκε οτι ηταν μπαχαλοι που δημιουργησαν θεμα για τις καμερες.
Οπως και να χει,στον τσοκο μας.Εμεις ψηφισαμε να καθαριστουν οι καταληψεις.Οποιος θελει να το παιξει επανασταση θα υποστει τις συνεπειες του νομου.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 18 Δεκ 2019, 13:28

Εχουμε απαντηση για το τι πραγματικα εγινε :
Μιλώντας στο ethnos.gr, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε ότι «οι ταράτσες είναι δημόσιος χώρος, συνεπώς μπορεί η Αστυνομία να προσαγάγει και να συλλάβει άτομα που θεωρεί ότι διέπραξαν κάποιο αδίκημα. Αντιθέτως, δεν μπορεί η Αστυνομία να μπει σε κάποιο σπίτι χωρίς άδεια εισαγγελέα (εκτός και εάν συντελείται κακούργημα). Όπως και δεν μπήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της οικογένειας, επειδή στην αρχή δεν είχαν άδεια εισαγγελέα και επειδή δεν γινόταν εντός του κάποιο κακούργημα».

https://www.ethnos.gr/politiki/78215_mp ... um=twitter
Αρα οι αστυνομικοι δεν πηγαν με εισαγγελεα γιατι εξαρχης δεν ηθελαν να μπουν στο σπιτι.Μαλλον οι τυποι θελησαν να εμποδισουν τους αστυνομικους απο το να αποκλεισουν την διεξοδο διαφυγης των μπαχαλων και πηγαν να ζητησουν τα ρεστα.

Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν » 18 Δεκ 2019, 13:29

Άκυρο.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των συνδικαλιστών δεν μ9ηκαν σε σπίτι, αλλά εμπόδισαν τα εκαμ να πάνε στην ταράτσα
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 18 Δεκ 2019, 13:31

Όλα νόμιμα στην εκκένωση της κατάληψης στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ. Ο πατέρας που συνελήφθη επιχείρησε να πάρει το όπλο αστυνομικού, μέλη της κατάληψης οι γιοι του, σύμφωνα με τον Θόδωρο Χρονόπουλο. «Αστυνομικός πάτησε με το γόνατο τον γιο μου στο κεφάλι, κατήγγειλε νωρίτερα η σύζυγος και μητέρα των συλληφθέντων. Στυλιάρια, πυροσβεστήρες και αντιασφυξιογόνες μάσκες βρέθηκαν στις καταλήψεις. Όλο το χρονικό της επεισοδιακής επιχείρησης.

https://www.newsit.gr/egklhma/koukaki-o ... s/2938844/
Δεν σας ελεγα οτι το ολο σκηνικο θυμιζει τα καραγκιοζιλικια απο τα πρεζακια στο περιπτερο στα εξαρχεια ;

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 18 Δεκ 2019, 13:34

under έγραψε:
18 Δεκ 2019, 13:24
vantono έγραψε:
18 Δεκ 2019, 13:17
under έγραψε:
Ειναι σαφες οτι οταν γινεται αστυνομικη επιχειρηση και εσυ ζητας χαρτι εισαγγελεα για να την διευκολυνεις,δεν θες να την διευκολυνεις αλλα να την εμποδισεις.Αυτο θα επρεπε να σε υποψιαζει τοσο ως προς την ειλικρινεια της συζυγου οσο και για την σταση της απεναντι στη νομιμοτητα καθε φορα.
Ολα αυτα μου θυμιζουν τα πρεζακια που το επαιζαν απλοι υπαλληλοι περιπτερου στα εξαρχεια και αποδειχτηκε οτι ηταν μπαχαλοι που δημιουργησαν θεμα για τις καμερες.
Οπως και να χει,στον τσοκο μας.Εμεις ψηφισαμε να καθαριστουν οι καταληψεις.Οποιος θελει να το παιξει επανασταση θα υποστει τις συνεπειες του νομου.

Ελα ρε δηλαδή ο νόμος προβλέπει απειλές και ύβρεις σε κατοίκους, ξεγύμνωμα κοπέλας? Αυτή δηλαδή είναι η λογική σας, όποιος το παίζει "επανάσταση" να τρώει ξύλο? Ακόμα δηλαδή αν ο άλλος ήταν καταληψίας πρέπει να τον πατήσεις με το γόνατο στο κεφάλι ή να τον ξεγυμνώσεις? Ξέρεις που παραπέμπει αυτό.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 18 Δεκ 2019, 13:40

under έγραψε:
18 Δεκ 2019, 13:28
Εχουμε απαντηση για το τι πραγματικα εγινε :
Μιλώντας στο ethnos.gr, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε ότι «οι ταράτσες είναι δημόσιος χώρος, συνεπώς μπορεί η Αστυνομία να προσαγάγει και να συλλάβει άτομα που θεωρεί ότι διέπραξαν κάποιο αδίκημα. Αντιθέτως, δεν μπορεί η Αστυνομία να μπει σε κάποιο σπίτι χωρίς άδεια εισαγγελέα (εκτός και εάν συντελείται κακούργημα). Όπως και δεν μπήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της οικογένειας, επειδή στην αρχή δεν είχαν άδεια εισαγγελέα και επειδή δεν γινόταν εντός του κάποιο κακούργημα».

https://www.ethnos.gr/politiki/78215_mp ... um=twitter
Αρα οι αστυνομικοι δεν πηγαν με εισαγγελεα γιατι εξαρχης δεν ηθελαν να μπουν στο σπιτι.Μαλλον οι τυποι θελησαν να εμποδισουν τους αστυνομικους απο το να αποκλεισουν την διεξοδο διαφυγης των μπαχαλων και πηγαν να ζητησουν τα ρεστα.
Ωραίος και δεκτόν. Με τη μόνη επισήμανση οτι οι ταράτσες γενικα δεν ειναι "δημοσιος χώρος", ειναι κοινόχρηστος χώρος*. Συνεπως, θα πρέπει να πάρεις άδεια απο τον διαχειριστή για να επιχειρήσεις το οτιδήποτε εντός της. Αν ηταν αμιγώς δημόσιος χώρος, θα μπορουσα κι εγώ να ερθω στην ταράτσα της πολυκατοικίας σου και να παίζω μπαλα ή να κανω πάρτυ.

*όλα αυτά σε ταράτσα πολυκατοικίας. Σε μονοκατοικίες δεν ξέρω τι παιζει.

under έγραψε:
18 Δεκ 2019, 13:31
Όλα νόμιμα στην εκκένωση της κατάληψης στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ. Ο πατέρας που συνελήφθη επιχείρησε να πάρει το όπλο αστυνομικού, μέλη της κατάληψης οι γιοι του, σύμφωνα με τον Θόδωρο Χρονόπουλο. «Αστυνομικός πάτησε με το γόνατο τον γιο μου στο κεφάλι, κατήγγειλε νωρίτερα η σύζυγος και μητέρα των συλληφθέντων. Στυλιάρια, πυροσβεστήρες και αντιασφυξιογόνες μάσκες βρέθηκαν στις καταλήψεις. Όλο το χρονικό της επεισοδιακής επιχείρησης.

https://www.newsit.gr/egklhma/koukaki-o ... s/2938844/
Δεν σας ελεγα οτι το ολο σκηνικο θυμιζει τα καραγκιοζιλικια απο τα πρεζακια στο περιπτερο στα εξαρχεια ;
Αυτό με το όπλο αν ισχύει ειναι σοβαρή καταγγελία, και θα πρεπει να τιμωρηθεί ο πατερας.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 18 Δεκ 2019, 13:42

Arisvilla έγραψε:
18 Δεκ 2019, 13:34
Ελα ρε δηλαδή ο νόμος προβλέπει απειλές και ύβρεις σε κατοίκους, ξεγύμνωμα κοπέλας? Αυτή δηλαδή είναι η λογική σας, όποιος το παίζει "επανάσταση" να τρώει ξύλο? Ακόμα δηλαδή αν ο άλλος ήταν καταληψίας πρέπει να τον πατήσεις με το γόνατο στο κεφάλι ή να τον ξεγυμνώσεις? Ξέρεις που παραπέμπει αυτό.
Αυτα να τα θυμοσουν οταν επνιγες στα χημικα οικογενειαρχες και παιδακια.
Τωρα θα βελαξετε,ο κοσμος σας εχει σιχαθει.

Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν » 18 Δεκ 2019, 13:54

Αν ισχύει ότι πήγε να πάρει το όπλο από εκαμιτη πρέπει να αθωωθεί λίγο βλακείας. Έχει το ακαταλόγιστο
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 18 Δεκ 2019, 14:13

stavmanr έγραψε:
18 Δεκ 2019, 08:00
Πρετεντέρης έγραψε:
10 Νοέμ 2019, 14:11
. Μητσοτάκης: Τελειώνουμε με τις γιάφκες των μπαχαλάκηδων
https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.gr ... axalakidon

Παράπονα: κον Πρωθυπουργό, ενταύθα.
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Οι μπαχαλάκηδες της ελληνικής κρίσης που άφησαν εκατομμύρια πεινασμένους και μία Ελλάδα υπό διάλυση πολεμούν τους "μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων"...

Ζούμε σημαντικές στιγμές στον τόπο μας. :g030:
Αυτά κρίθηκαν το 15. Ο Τσίπρας είχε την ευκαιρία να εγκαθιδρύσει πολιτική ηγεμονία, αλλά αποδείχτηκε ανίκανος και ιδεοληπτικός.

Από την άλλη, ο Μητσοτάκης ψηφίστηκε και γι αυτό που παρακολουθείς.

Υπομονή. Δύο τετραετίες θα είναι, θα περάσουν. :c020:
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 18 Δεκ 2019, 14:16

Athos έγραψε:
18 Δεκ 2019, 12:56
blackpaint έγραψε:
18 Δεκ 2019, 12:50
Η Γαλη ζηλευει που δεν ειχε την τυχη τα Ματ να ερθουν στο δικο της σπιτι. Και καφε θα τους κερναγε. Οποτε για να ζηταει η αλλη ενταλμα, μαλλον αναρχικια θα ειναι.
άμα καθαρίζαν κατάληψη δίπλα μου, όχι καφέ, ρεβεγιόν θα τους έκανα
Πες τα!
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών