Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Fluffy
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Fluffy » 18 Δεκ 2019, 18:53
Ξέρω ότι μπορεί να είναι δυσκολο να περάσει ανεπιστρεπτί στο φωτεινό στρατόπεδο της λογικής και μάλλον θα συμπολεμήσουμε λιγότερες φορές απότι θα είμαστε απέναντι αλλά δεν μπορώ να πω πως δεν χαίρομαι για αυτές τις δημοσιεύσεις πολιτικοορθοτικής δροσιάς.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Δεκ 2019, 13:19
Οκ, αυτά τα ζητήματα δεν είναι θέμα εθνικότητας. Ούτε θέμα καλοπέρασης. Είναι καθαρή απόγνωση και σπασμωδική ενέργεια λύσης του προβλήματος, λόγω αμάθειας, συνθηκών κλπ
Και για να το θέσω στην πραγματική του διάσταση, όλα τα πεταμένα ή σκοτωμένα μωρά έχουν κι έναν πατέρα, που μονίμως απουσιάζει από το "εγκληματικό" πλάνο.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Δεκ 2019, 14:39
Cavaliere έγραψε: ↑18 Δεκ 2019, 14:28
Πολύ νέος έζησα κάτι παρόμοιο. Μια συμμαθήτριά μου έμεινε έγκυος, γέννησε και σκότωσε το βρέφος της. Στα νεανικά μου μάτια, εφηβικά στην ουσία, αυτό ήταν τρομερό, αλλά εξοικειώθηκα με το γεγονός, έμαθα πως
μπορεί να γίνει.
Συνήθως αυτό γίνεται σε περιπτώσεις που
α) δεν είναι αντιληπτή η εγκυμοσύνη στο στενό περιβάλλον και το μωρό γίνεται στοιχείο απόδειξης του εγκλήματος.
β) δεν υπάρχουν χρήματα και συνοδοί για έκτρωση
γ) ο πατέρας είναι εξαφανισμένος
δ) η μητέρα είναι ανήλικη, ναρκομανής, άπορη
Το ειρωνικό στην υπόθεση είναι ότι πολλοί από αυτούς που παθαίνουν σοκ με τις εκτρώσεις ή "πέταγμα" των νεογέννητων, παθαίνουν σοκ και στην ιδέα να είναι έγκυος η κόρη τους ή να τους "φορτώσει"
το μούλικο του κάποιο πουτανάκι.
Κάνω λάθος;

-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 18 Δεκ 2019, 19:23
Fluffy έγραψε: ↑18 Δεκ 2019, 18:53
Ξέρω ότι μπορεί να είναι δυσκολο να περάσει ανεπιστρεπτί στο φωτεινό στρατόπεδο της λογικής και μάλλον θα συμπολεμήσουμε λιγότερες φορές απότι θα είμαστε απέναντι αλλά δεν μπορώ να πω πως δεν χαίρομαι για αυτές τις δημοσιεύσεις πολιτικοορθοτικής δροσιάς.
Οκ, αυτά τα ζητήματα δεν είναι θέμα εθνικότητας. Ούτε θέμα καλοπέρασης. Είναι καθαρή απόγνωση και σπασμωδική ενέργεια λύσης του προβλήματος, λόγω αμάθειας, συνθηκών κλπ
Και για να το θέσω στην πραγματική του διάσταση, όλα τα πεταμένα ή σκοτωμένα μωρά έχουν κι έναν πατέρα, που μονίμως απουσιάζει από το "εγκληματικό" πλάνο.
Πολύ νέος έζησα κάτι παρόμοιο. Μια συμμαθήτριά μου έμεινε έγκυος, γέννησε και σκότωσε το βρέφος της. Στα νεανικά μου μάτια, εφηβικά στην ουσία, αυτό ήταν τρομερό, αλλά εξοικειώθηκα με το γεγονός, έμαθα πως
μπορεί να γίνει.
α) δεν είναι αντιληπτή η εγκυμοσύνη στο στενό περιβάλλον και το μωρό γίνεται στοιχείο απόδειξης του εγκλήματος.
Το ειρωνικό στην υπόθεση είναι ότι πολλοί από αυτούς που παθαίνουν σοκ με τις εκτρώσεις ή "πέταγμα" των νεογέννητων, παθαίνουν σοκ και στην ιδέα να είναι έγκυος η κόρη τους ή να τους "φορτώσει"
Κάνω λάθος;

Η αστική ευγένεια έχει σχεδόν μηδενική σχέση με τους ψιττακισμούς των πολιτικώς ορθόλοξων, καλό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 18 Δεκ 2019, 19:32
Επειδή έχω αποκτήσει μίαν τρόπον τινά φωτοφοβία

από την υπερβάλλουσα διάχυση φωτός, δηλώνω σκοτεινός τύπος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Fluffy
-
Γιάννης
από Γιάννης » 18 Δεκ 2019, 20:16
Fluffy έγραψε: ↑18 Δεκ 2019, 18:53
μπορεί να γίνει.
Κάνω λάθος;
Οφείλω να ομολογήσω ότι και εγώ εξεπλάγην λιγάκι. Τι να έπαθε άραγε;
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 18 Δεκ 2019, 20:27
Παίδες, όλα βαίνουν καλώς, ουδείς λόγος ανησυχίας.

Τόσο εσείς όσο κι εγώ ούτε πάθαμε ούτε μάθαμε κάτι περισσότερο ή λιγότερο από χθες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Fluffy
από Fluffy » 18 Δεκ 2019, 20:32
Να ξες πάντως, όποτε πετάς μια πέτρα στα αίσχη της πατριαρχίας ή των εχθρών των μαχητών κοινωνικής δικαιοσύνης θα έχεις από μας μια ζεστή αγκαλιά, ένα συντροφικό κτύπημα στον ώμο.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 18 Δεκ 2019, 20:35
Fluffy έγραψε: ↑18 Δεκ 2019, 20:32
Να ξες πάντως, όποτε πετάς μια πέτρα στα αίσχη της πατριαρχίας ή των εχθρών των μαχητών κοινωνικής δικαιοσύνης θα έχεις από μας μια ζεστή αγκαλιά, ένα συντροφικό κτύπημα στον ώμο.
Αμα πέφτει και κάποια οικονομική ανταμοιβή , να αρχίσω να πετάω και εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝ ..πέτρες !!

-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 18 Δεκ 2019, 20:47
Αυτά είναι.

Θα πάρουμε και μπιτκόινς ηθικού πλεονεκτήματος για χριστουγεννιάτικο δώρο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
-
- 330 Απαντήσεις
- 6683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
20 Απρ 2024, 15:01
-
-
- 59 Απαντήσεις
- 1738 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
19 Απρ 2024, 13:56
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
10 Δεκ 2023, 14:57
-
-
- 273 Απαντήσεις
- 4415 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
15 Νοέμ 2024, 15:39
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.