Νόμος και Τάξη ή νήμα πηξίματος αναρχομπάχαλων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Νόμος και Τάξη ή νήμα πηξίματος αναρχομπάχαλων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Δεκ 2019, 14:43

Αρίστος έγραψε:
19 Δεκ 2019, 14:36
Arisvilla έγραψε:
19 Δεκ 2019, 13:38
Εχει πλάκα πως οι δεξιοί προσπαθούν να δικαιολογήσουν αυτά που έγιναν χθες στο Κουκάκι. Ενώ υπάρχει η παρέμβαση του Αλιβιζάτου που τον διόρισε ο Μητσοτάκης, υπάρχουν γνωματεύσεις από νοσοκομείο για τραυματισμό από πλαστικές σφαίρες, υπάρχουν μαρτυρίες κατοίκων, άρθρα δημοσιογράφων της Καθημερινής, εικόνες κτλ προσπαθούν να μας πείσουν οτι ο σκηνοθέτης που είναι δεξιός και με προβλήματα ακοής πήγε να αρπάξει το όπλο από τον αστυνομικό και οτι τα παιδιά του τα οποία είναι ο ένας ασκούμενος δικηγόρος και ο άλλος πολιτικός μηχανικός είναι ταραχοποιά στοιχεία και συμμετείχαν στην κατάληψη. Και δέχονται άκριτα αυτά τα αστεία που έλεγαν χθες οι αστυνομικοί για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Εν τέλει δεν παραδέχονται το προφανές. Οτι τους αρέσουν όλα αυτά με την αστυνομία να αυθαιρετεί. Γιατί για τη δεξιά η βία της αστυνομίας και η κατάχρηση εξουσίας εκ μέρους της είναι πάντα δικαιολογημένη.
Οχι μονο ο Αλιβιζατος αλλα και ο Καμινης με τη Φωφη διαμαρτυρηθηκαν για τα χθεσινα γεγονοτα (που μονο αριστερους δεν τους λες). Παραλληλα καταδικασαν και 30 Ευρωβουλευτες.
Και για ποιο λόγο θεωρείται σημαντικό αυτό;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής » 19 Δεκ 2019, 15:14

Ομολογώ πως οι φιλελέφτ μας έπρηξαν αρκετά χθες με τη βεβαιότητά τους πως επρόκειτο για αστυνομική αυθαιρεσία. Κάθε λογικός άνθρωπος χαίρεται που άλλη μια γιάφκα άπλυτων διαλύθηκε. Καταδικαστέα η όποια κατάχρηση εξουσίας, αλλά η κάθε πλευρά θα πει τη δική της εκδοχή και κανένας μας δεν μπορεί να γνωρίζει αν όντως υπήρξε αυθαιρεσία, άρα το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι: ας το διερευνήσουν οι αρμόδιοι και αν προκύψει κάτι ας κάνουν ότι χρειάζεται (ΕΔΕ ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο προβλέπεται).
-_-

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 19 Δεκ 2019, 15:19

Φραγμένος_Τελεστής έγραψε:
19 Δεκ 2019, 15:14
Ομολογώ πως οι φιλελέφτ μας έπρηξαν αρκετά χθες με τη βεβαιότητά τους πως επρόκειτο για αστυνομική αυθαιρεσία. Κάθε λογικός άνθρωπος χαίρεται που άλλη μια γιάφκα άπλυτων διαλύθηκε. Καταδικαστέα η όποια κατάχρηση εξουσίας, αλλά η κάθε πλευρά θα πει τη δική της εκδοχή και κανένας μας δεν μπορεί να γνωρίζει αν όντως υπήρξε αυθαιρεσία, άρα το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι: ας το διερευνήσουν οι αρμόδιοι και αν προκύψει κάτι ας κάνουν ότι χρειάζεται (ΕΔΕ ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο προβλέπεται).
Αυθαιρεσία υπάρχει εκεί που δεν υπάρχει σώμα εγκλήματος.
Υπάρχει και όταν δεν σε αφήνουν να πάρεις τις βαλίτσες σου. Την 21η Απριλίου όλοι οι πολιτικοί κρατούμενοι του σχεδίου Προμηθεύς επετράπη να πάρουν τις βαλίτσες τους.
Εδώ τώρα μας λέτε το εξής:
Έγινε το ριφιφί στο κοσμηματοπωλείο Ζολώτα, η αστυνομία το πρόλαβε και έπιασε τους ληστάς με τα κοσμήματα στα χέρια, αλλά είναι ... αυθαιρεσία.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 19 Δεκ 2019, 15:27

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Δεκ 2019, 14:43
Αρίστος έγραψε:
Arisvilla έγραψε:
Εχει πλάκα πως οι δεξιοί προσπαθούν να δικαιολογήσουν αυτά που έγιναν χθες στο Κουκάκι. Ενώ υπάρχει η παρέμβαση του Αλιβιζάτου που τον διόρισε ο Μητσοτάκης, υπάρχουν γνωματεύσεις από νοσοκομείο για τραυματισμό από πλαστικές σφαίρες, υπάρχουν μαρτυρίες κατοίκων, άρθρα δημοσιογράφων της Καθημερινής, εικόνες κτλ προσπαθούν να μας πείσουν οτι ο σκηνοθέτης που είναι δεξιός και με προβλήματα ακοής πήγε να αρπάξει το όπλο από τον αστυνομικό και οτι τα παιδιά του τα οποία είναι ο ένας ασκούμενος δικηγόρος και ο άλλος πολιτικός μηχανικός είναι ταραχοποιά στοιχεία και συμμετείχαν στην κατάληψη. Και δέχονται άκριτα αυτά τα αστεία που έλεγαν χθες οι αστυνομικοί για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Εν τέλει δεν παραδέχονται το προφανές. Οτι τους αρέσουν όλα αυτά με την αστυνομία να αυθαιρετεί. Γιατί για τη δεξιά η βία της αστυνομίας και η κατάχρηση εξουσίας εκ μέρους της είναι πάντα δικαιολογημένη.
Οχι μονο ο Αλιβιζατος αλλα και ο Καμινης με τη Φωφη διαμαρτυρηθηκαν για τα χθεσινα γεγονοτα (που μονο αριστερους δεν τους λες). Παραλληλα καταδικασαν και 30 Ευρωβουλευτες.

Ότι ΟΛΗ η Βουλή κατήγγειλε αυτες τις πρακτικες σου λεει κατι;

Δεν ηταν μονο ο κακος ΣΥΡΙΖΑ.

Και φυσικα βραζει και μεγαλο κομματι της ΝΔ που θεωρει οτι αυτα τα σωου τελικα κανουν ζημια και μπορει να καταληξουν και στο να εχουμε νεκρο.

.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 19 Δεκ 2019, 15:30

Αρίστος έγραψε:
19 Δεκ 2019, 15:27
ΓΑΛΗ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Ότι ΟΛΗ η Βουλή κατήγγειλε αυτες τις πρακτικες σου λεει κατι;

Δεν ηταν μονο ο κακος ΣΥΡΙΖΑ.

Και φυσικα βραζει και μεγαλο κομματι της ΝΔ που θεωρει οτι αυτα τα σωου τελικα κανουν ζημια και μπορει να καταληξουν και στο να εχουμε νεκρο.

.
.........................

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 19 Δεκ 2019, 15:31

Εχω σταματήσει την ανάγνωσή μου στο σημείο που μια κυρία κατήγγειλε ότι δέχτηκε βία αυτή και η οικογένειά της επειδή ζήτησαν ένταλμα.

Και ρωτώ: Ποια η σχέση της κυρίας αυτής με αυτούς που ήταν πάνω στην ταράτσα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.

ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό » 19 Δεκ 2019, 15:32

Ο Αλιβιζάτος γιατί δεν παραιτήθηκε από παραδουλεύτρα του Χρυσοχοΐδη; Είναι καλά τα φράγκα της κυβέρνησης της οποίας οι μπάτσοι μπουκάρουν από την ταράτσα, πυροβολούν με πλαστικές σφαίρες και φοράνε χειροπέδες/κουκούλα στους ιδιοκτήτες όπως στην κατεχόμενη Παλαιστίνη;

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 19 Δεκ 2019, 15:32

Πάντως ο πχορουμικός λακασματέρ φαίνεται όταν δεν απαντάει εκεί που τον ρωτάνε.
Εγώ πότε αρνήθηκα να απαντήσω σε απ' ευθείας τεθέν ερώτημα member ;
Σε προσωπικές ύβρεις αβγών-ζαίων δεν απαντάω βέβαια, αλλά λαίμαι σε απ' ευθείας τεθέν ερώτημα.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 19 Δεκ 2019, 15:33

Αυτό που παρατηρείται τελευταία είναι υπερβολικό, μην κρυβόμαστε. Η ΕλΑσ το παράχεσε. Τώρα, αν από άλλους λόγους κάποιοι χύνουν βλέποντας τα ΜΑΤ να βαράνε, υπάρχει και ο Φρόιντ. Καταπιεσμένα παιδικά σεξουαλικά ένστικτα.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 19 Δεκ 2019, 15:34

ΓΑΛΗ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:
Arisvilla έγραψε:

:smt005::smt005::smt005:

ειρωνία να το ρωτάς αυτό όταν η νδουλα φορώντας τον ακροδεξιο μανδύα έκανε ολοκληρη προεκλογικη καμπάνια για μια χούφτα μπαχαλακηδες που αφορούν αποκλειστικα μια γειτονιά της Αθήνας :lol:

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 19 Δεκ 2019, 15:35

Cavaliere έγραψε:
19 Δεκ 2019, 15:33
Αυτό που παρατηρείται τελευταία είναι υπερβολικό, μην κρυβόμαστε. Η ΕλΑσ το παράχεσε. Τώρα, αν από άλλους λόγους κάποιοι χύνουν βλέποντας τα ΜΑΤ να βαράνε, υπάρχει και ο Φρόιντ. Καταπιεσμένα παιδικά σεξουαλικά ένστικτα.
Εσύ τι θάκανες ;
Θα πεις "δεν θέτω τέρμα στην κατάληψη" ή θα έκανες κάτι άλλο ;

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 19 Δεκ 2019, 15:37

wooded glade έγραψε:
19 Δεκ 2019, 15:35
Εσύ τι θάκανες ;
Έχω σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου από το να πάω εθελοντής στα ΜΑΤ.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 19 Δεκ 2019, 15:37

Ήθελα να έβλεπα τα κουμούνια επί Μπέρια (του κανονικού) τι θα έκαναν αν βρισκόντουσαν αντιμέτωπα με μία κατάληψη.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 19 Δεκ 2019, 15:38

Cavaliere έγραψε:
19 Δεκ 2019, 15:37
wooded glade έγραψε:
Εσύ τι θάκανες ;
Ωραία, σαν ΜΕΑ του Αρκουδέα τότε.

Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 19 Δεκ 2019, 15:39

Cavaliere έγραψε:
19 Δεκ 2019, 15:37
wooded glade έγραψε:
Εσύ τι θάκανες ;
Αυτό ερμηνεύεται ή ότι θεωρείς πως οι καταλήψεις δεν είναι πρόβλημα άξιο αντιμετώπισης ή ότι "ας βγάλει άλλος το φίδι από την τρύπα κι εγώ θα του τη λέω κιόλας" :roll:
Yippie Kay Yay

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών