Εttore Botrini
Re: Εttore Botrini
Εμενα ο τηλεμαγειρας που μου αρεσε ηταν ο αμερικανος που πεθανε, ο ηρωινομανης. Με αυτον θα ταιριαζα.
- Eθνικοκοινωνιστης
αγαπημενο φαγητο?Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Δεκ 2019, 03:45Εμενα ο τηλεμαγειρας που μου αρεσε ηταν ο αμερικανος που πεθανε, ο ηρωινομανης. Με αυτον θα ταιριαζα.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δε μου αρεσει πια το φαγητο. Τρωω για να μην πειναω.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑19 Δεκ 2019, 04:04αγαπημενο φαγητο?Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Δεκ 2019, 03:45Εμενα ο τηλεμαγειρας που μου αρεσε ηταν ο αμερικανος που πεθανε, ο ηρωινομανης. Με αυτον θα ταιριαζα.
- Eθνικοκοινωνιστης
σε βρηκαΟρέστης 35 έγραψε: ↑19 Δεκ 2019, 04:05Δε μου αρεσει πια το φαγητο. Τρωω για να μην πειναω.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑19 Δεκ 2019, 04:04αγαπημενο φαγητο?Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Δεκ 2019, 03:45Εμενα ο τηλεμαγειρας που μου αρεσε ηταν ο αμερικανος που πεθανε, ο ηρωινομανης. Με αυτον θα ταιριαζα.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Γκόρντον ραμσευ από τα ληγμενα του λιντλ. Αν θέλετε να δείτε εφιάλτη στη κουζίνα της προκοπής, δείτε τα πρώτα τα αγγλικά. Μετα το γαμησε κι αυτός στα αμερικανικά και το παράκανε στημένο και φασαριόζικο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- hellegennes
Εκπομπή για την τηλεόραση είναι. Τι ακριβώς περιμένεις; Δηλαδή εσύ δεν κριντζάρεις όταν ακούς τον Ράμσι να λέει ότι και καλά έστειλε undercover άτομα να παραγγείλουν για πάρτη του ώστε να του σερβίρουν ό,τι σερβίρουν στους πάντες; Ότι και καλά πάει να τους ξαφνιάσει;
Θεωρείς δηλαδή ότι μετά το γάμησε; Δεν είναι ο ορισμός της ψευτιάς αυτό το βίντεο;
Θεωρείς δηλαδή ότι μετά το γάμησε; Δεν είναι ο ορισμός της ψευτιάς αυτό το βίντεο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Τα αγγλικά μου φαίνονται πιο αληθοφανή, λίγο ποζεριστικα. Τώρα αν δε σου αρέσει καθόλου το στήσιμο, δεν σου αρέσει και τελειώνει. Όσων αφορά το είδος, δεν έχουν τη χουλιγουντιανη φασαρία , ούτε και τη ελληνική μποτρινομιζερια. Έχουν πολύ πιο φυσιολογικους χαρακτήρες. Τώρα νταξει, ο κυνικός θα βρει οτιδήποτε να μηδενίσει τα πάντα. Για ριαλιτι συζητάμε, Δεν μιλάμε για Ελισάβετιανό θέατρο, μην είσαι τόσο ψαγμένος ξερόλας.hellegennes έγραψε: ↑19 Δεκ 2019, 05:39Εκπομπή για την τηλεόραση είναι. Τι ακριβώς περιμένεις; Δηλαδή εσύ δεν κριντζάρεις όταν ακούς τον Ράμσι να λέει ότι και καλά έστειλε undercover άτομα να παραγγείλουν για πάρτη του ώστε να του σερβίρουν ό,τι σερβίρουν στους πάντες; Ότι και καλά πάει να τους ξαφνιάσει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 19 Δεκ 2019, 06:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Ο Δρίσκας είναι ο καλύτεροτερος. Και είναι και ο πιο γλυκούλης 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Καθόλου.
Ερμής έγραψε: ↑18 Δεκ 2019, 23:40Εντάξει αυτά είναι γούστα. Για να μην είμαι άδικος, Αν το παμε διαχρονικά είναι μέσα στους 5 καλυτερους Έλληνες.
Για εμένα ο καλύτερος Έλληνας είναι ο Καραθανος με τον Λαζάρου και καλύτερος ανερχόμενος ο Τσιοτινης(Ο οποίος μοιάζει εκπληκτικά με παλιό φορουμιστα).
Την πεντάδα συμπληρώνει το δίδυμο Χιλιαδακη/Ρούσσος.
Ένα μείον του Έκτορα είναι ότι τα χάνει σε πίεση όταν έχει να ετοιμάσει μεγάλο όγκο πιάτων.
Τα χάνει; Τι εννοείς; Σακατεύει τα πιάτα ή αποσυντονίζει τους άλλους με το μπινελίκι; Ξέρεις περιστατικό;
Καλοί σαν τον Έκτορα υπάρχουν στην Ελλάδα κάτι δεκάδες, αλλά όχι τόσο καλοί στο P.R. και στη γενικότερη οργάνωση της δουλειάς. Είναι γρήγορος, έξυπνος, και διαβασμένος.
Ordem e Progresso.
Εγώ δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν δεκάδες στην Ελλάδα σαν τον Εκτορα. 4 αστεράτα εστιατόρια είναι όλα και όλα στην Ελλάδα.