Κλείσιμο phorum.gr

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

[42]

Re: Κλείσιμο phorum.gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] » 07 Ιουν 2018, 21:14

όπως έλεγε και ο αδμιν σε έναν άλλο σέρβερ: το να παίζετε στον σέρβερ μας είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα. και μια μέρα έκλεισε :/

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 07 Ιουν 2018, 21:15

Όλοι καταλάβαμε τι θέλω να πω.
Εν τέλει συμφωνω με αυτό που λέει ο shrike.
Τέλος με τους κομπλεξικους. Το μαγαζάκι μας εδώ είναι τέλειο κ θα γίνει καλύτερο. Σίγουρα θα τραβήξει περισσότερο από τα 17 χρόνια του συγχωρεμένου.
Αυτά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 07 Ιουν 2018, 21:20

Ερμής έγραψε:
07 Ιουν 2018, 21:15
Όλοι καταλάβαμε τι θέλω να πω.
Εν τέλει συμφωνω με αυτό που λέει ο shrike.
Τέλος με τους κομπλεξικους. Το μαγαζάκι μας εδώ είναι τέλειο κ θα γίνει καλύτερο. Σίγουρα θα τραβήξει περισσότερο από τα 17 χρόνια του συγχωρεμένου.
Αυτά.
Σίγουρο δεν είναι βέβαια αλλά...
:smt023
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 07 Ιουν 2018, 21:21

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
07 Ιουν 2018, 21:10
Στα πμ είχα πολλές χρηστικές πληροφορίες που δεν αντέγραψα κάπου αλλού, και στο τέλος έκατσα πάνω στο παγωτό
Κι εγώ το ίδιο. Είχα κάποια τηλέφωνα, συνομιλίες που περιείχαν ενδιαφέρουσες (έως και σημαντικές) πληροφορίες κλπ.
Είχα bookmarked αρκετά ποστς που μ' ενδιέφεραν για πολλούς και διάφορους λόγους (κυρίως άλλων χρηστών και κυρίως για κάποια επιστημονικά θέματα που αναλύονταν με πολύ ενδιαφέροντα τρόπο) κλπ κλπ κλπ.

Και, είπα κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι, ότι αν είχαμε μια κάποια προειδοποίηση κάποιες μέρες πριν, θα είχαμε φροντίσει να σώσουμε ό,τι προλαβαίνουμε. Γνωστά όλα αυτά και χιλιοειπωμένα.

Με το να τα επαναλαμβάνουμε κάθε τόσο, δεν καταλαβαίνω τι πετυχαίνουμε. Λες, ότι αν γκρινιάξουμε ή φωνάξουμε πολύ, ξαφνικά θα αλλάξει κάτι; Εγώ δεν το νομίζω. Μετά την τελευταία επικοινωνία που είχα με τον Oden, κατάλαβα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα απολύτως. Το είπα μάλιστα και εδώ, δημόσια.

Άρα; Προς τι η επανάληψη; Παμ' παρακάτ'... καλό ήταν όσο κράτησε, αλλά τώρα πάμε γι' άλλα.

[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] » 07 Ιουν 2018, 21:23

και γω στα π.μ. είχα ένα σωρό αναμνήσεις και έφαγα πέρμαντ μπαν :/

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 07 Ιουν 2018, 21:27

shrike έγραψε:
07 Ιουν 2018, 21:21
Στα πμ είχα πολλές χρηστικές πληροφορίες που δεν αντέγραψα κάπου αλλού, και στο τέλος έκατσα πάνω στο παγωτό
Κι εγώ το ίδιο. Είχα κάποια τηλέφωνα, συνομιλίες που περιείχαν ενδιαφέρουσες (έως και σημαντικές) πληροφορίες κλπ.
Είχα bookmarked αρκετά ποστς που μ' ενδιέφεραν για πολλούς και διάφορους λόγους (κυρίως άλλων χρηστών και κυρίως για κάποια επιστημονικά θέματα που αναλύονταν με πολύ ενδιαφέροντα τρόπο) κλπ κλπ κλπ.

Και, είπα κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι, ότι αν είχαμε μια κάποια προειδοποίηση κάποιες μέρες πριν, θα είχαμε φροντίσει να σώσουμε ό,τι προλαβαίνουμε. Γνωστά όλα αυτά και χιλιοειπωμένα.

Με το να τα επαναλαμβάνουμε κάθε τόσο, δεν καταλαβαίνω τι πετυχαίνουμε. Λες, ότι αν γκρινιάξουμε ή φωνάξουμε πολύ, ξαφνικά θα αλλάξει κάτι; Εγώ δεν το νομίζω. Μετά την τελευταία επικοινωνία που είχα με τον Oden, κατάλαβα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα απολύτως. Το είπα μάλιστα και εδώ, δημόσια.

Άρα; Προς τι η επανάληψη; Παμ' παρακάτ'... καλό ήταν όσο κράτησε, αλλά τώρα πάμε γι' άλλα.

σε ενα δημοσιο φορουμ συζητησεων μπαινεις, διαβαζεις, ανταλλασεις αποψεις, παιρνεις ερεθισματα για να ψαξεις μονος σου περισσοτερο κατι που σενδιαφερει, πουθενα δεν υπαρχει θεοπνευστη κι απολυτη αληθεια ποσο μαλλον αν προερχεται απο συντροφιμους, κι αν επι χρονια ειχες αποθηκευμενα πραγματα που δεν τα αναζητησες ποτε, το πιθανοτερο ειναι να μην το εκανες και ποτε... τωρα αν καποιοι χρησιμοποιουσατε τα πμ για να αποθηκευετε απο τη λιστα του σουπερμαρκετ μεχρι τα πιν σας τι να πεις κανεις...

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 07 Ιουν 2018, 21:28

[42] έγραψε:
07 Ιουν 2018, 21:23
και γω στα π.μ. είχα ένα σωρό αναμνήσεις και έφαγα πέρμαντ μπαν :/
(✿ ♥‿♥)

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 07 Ιουν 2018, 21:30

omg kai 3 lol έγραψε:
07 Ιουν 2018, 21:27
shrike έγραψε:

σε ενα δημοσιο φορουμ συζητησεων μπαινεις, διαβαζεις, ανταλλασεις αποψεις, παιρνεις ερεθισματα για να ψαξεις μονος σου περισσοτερο κατι που σενδιαφερει, πουθενα δεν υπαρχει θεοπνευστη κι απολυτη αληθεια ποσο μαλλον αν προερχεται απο συντροφιμους, κι αν επι χρονια ειχες αποθηκευμενα πραγματα που δεν τα αναζητησες ποτε, το πιθανοτερο ειναι να μην το εκανες και ποτε... τωρα αν καποιοι χρησιμοποιουσατε τα πμ για να αποθηκευετε απο τη λιστα του σουπερμαρκετ μεχρι τα πιν σας τι να πεις κανεις...
Σε κόβω να είσαι λίγο των άκρων, έτσι; Άσπρο-μαύρο, τέλος. Δεν υπάρχει τίποτα ενδιάμεσα...

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 07 Ιουν 2018, 21:32

shrike έγραψε:
07 Ιουν 2018, 21:30
omg kai 3 lol έγραψε:
07 Ιουν 2018, 21:27
shrike έγραψε:

Σε κόβω να είσαι λίγο των άκρων, έτσι; Άσπρο-μαύρο, τέλος. Δεν υπάρχει τίποτα ενδιάμεσα...

:smt018
ειμαι της κοινης λογικης κι οχι του συναισθηματος, ειδικα σε τετοιες καταστασεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 07 Ιουν 2018, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 07 Ιουν 2018, 21:32

Ποιά πιν και λίστες ρε φίλε; Από άλλους χρήστες ήταν τα πμ με παρόμοια ενδιαφέροντα και χρηστικές πληφορίες που δεν έχουμε αλλού λαίμαι. Άκου πιν :lol:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Ιουν 2018, 21:35

Nero έγραψε:
07 Ιουν 2018, 20:55
Naida έγραψε:
07 Ιουν 2018, 20:47
Για ποιο λόγο;
Πρώτα απ'όλα γιατί αφιερώσαμε χρόνο απ τη ζωή μας εκεί μέσα. έχει ειπωθεί πολλές φορές στο νήμα ότι υπήρχαν άτομα που αφιέρωσαν χρόνο-χρόνια συμβάλλοντας σε ορισμένα νήματα. Μπορεί να το θεωρείς ηλίθιο,ανούσιο κλπ κλπ αλλά το έκαναν,αυτοί ακόμα περισσότερο αλλά ακόμα και όσιι μαλακίζονταν στο περι ανέμων άξιζαν λίγο σεβασμό

Ακόμα αν θες στο πχορουμ έγραφαν άτομα μεγάλη ηλικίας. Σκέψου ότι για τον κύριο Βησσαρίωνα πχ το πχορουμ μπορεί να ήταν η μόνη του διασκέδαση. Δεν είναι σωστό που έμειναν στο αέρα

Αν κάποιος έγραφε κάτι σοβαρό μετά από μελέτη κτλ κτλ το θεωρώ εντελώς χαζό να μην έχει κρατήσει ενα μπακ απ και να μπορεί να την αναμεταδώσει τη πληροφορία τπυ.Δε φταίει ο χ,ψ αντμιν που αποφάσισε να κλείσει το τσαρδί του. Σχετικά με τους μεγαλύτερους ανθρώπους κτλ που αναφέρεσαι ναι το κατανοώ ότι ίσως ήταν η μόνη διασκέδαδη ωστόσο όπως βρήκε το προηγούμενο με μια αναζήτηση θα βρει και τούτο.
Τα υπόλοιπα που αφορούν πιμια κτλ που είχατε μέσα πληφορίες ε εντάξει τώρα δεν ήταν και το icloud το πχορουμ. Έλεος. Διατηρείστε αυτά που θέλετε γιατί είστε σ' ένα χώρο φιλοξενούμενοι και όχι ιδιοκτήτες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 07 Ιουν 2018, 21:37

07 Ιουν 2018, 21:32
Ποιά πιν και λίστες ρε φίλε; Από άλλους χρήστες ήταν τα πμ με παρόμοια ενδιαφέροντα και χρηστικές πληφορίες που δεν έχουμε αλλού λαίμαι. Άκου πιν :lol:

εγω οταν σερφαρω κι εντοπισω κατι χρησιμο επι τοπου κοπιαρω λινκ ή κειμενο και το στελνω σε email στον εαυτο μου, ετσι εχω παρα πολλα τετοια θεματικα emails με αλυσιδωτα forward στον εαυτο μου, τα οποια ειναι ευκολα και αμεσα προσβασιμα ακομα και απο το κινητο

ενιοτε οταν ειμαι στο desktop ανοιγω και σωζω και σε ενα txt το οποιο και αυτο καποια στιγμη ντουμπλαρεται

μηπως κανω κατι που ειναι τοσο δυσκολο ή χρειαζεται ιδιαιτερες γνωσεις ωστε να το σκεφτει και να το πραξει ο οποιοσδηποτε;
ειναι λιγες οι φορες που εχει πεσει το φορουμ για μερικες εστω ωρες ολα αυτα τα χρονια; ...ωστε να σκεφτειτε κατι αντιστοιχο και να παρετε ενα διαολοbackup?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 07 Ιουν 2018, 21:43, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Πηγαδίσιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πηγαδίσιος » 07 Ιουν 2018, 21:38

Nero έγραψε:
. Δεν είναι σωστό που έμειναν στο αέρα
αυτο που δεν ηταν σωστο ηταν το οτι επενδυσαν στον αερα
και μαλιστα αν μιλαμε για μεγαλους/ωριμους ανθρωπους ειναι2 φορες δικο τους σφαλμα
χαος γλωσσα και νεφελες

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 07 Ιουν 2018, 21:40

ΟΚ, εγώ έχω γκουγκλ κεεπ τώρα, αλλά μιλάμε για σχεδόν δέκα χρόνια πμς... Κοίτα, μη το συζητάς, όπως και να το δεις, μαλακία που δεν δώσανε έστω ένα σκ διορία
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 07 Ιουν 2018, 21:41

Naida έγραψε:
07 Ιουν 2018, 21:35
Nero έγραψε:
Naida έγραψε:
07 Ιουν 2018, 20:47
Για ποιο λόγο;
Πρώτα απ'όλα γιατί αφιερώσαμε χρόνο απ τη ζωή μας εκεί μέσα. έχει ειπωθεί πολλές φορές στο νήμα ότι υπήρχαν άτομα που αφιέρωσαν χρόνο-χρόνια συμβάλλοντας σε ορισμένα νήματα. Μπορεί να το θεωρείς ηλίθιο,ανούσιο κλπ κλπ αλλά το έκαναν,αυτοί ακόμα περισσότερο αλλά ακόμα και όσιι μαλακίζονταν στο περι ανέμων άξιζαν λίγο σεβασμό

Ακόμα αν θες στο πχορουμ έγραφαν άτομα μεγάλη ηλικίας. Σκέψου ότι για τον κύριο Βησσαρίωνα πχ το πχορουμ μπορεί να ήταν η μόνη του διασκέδαση. Δεν είναι σωστό που έμειναν στο αέρα

Αν κάποιος έγραφε κάτι σοβαρό μετά από μελέτη κτλ κτλ το θεωρώ εντελώς χαζό να μην έχει κρατήσει ενα μπακ απ και να μπορεί να την αναμεταδώσει τη πληροφορία τπυ.Δε φταίει ο χ,ψ αντμιν που αποφάσισε να κλείσει το τσαρδί του. Σχετικά με τους μεγαλύτερους ανθρώπους κτλ που αναφέρεσαι ναι το κατανοώ ότι ίσως ήταν η μόνη διασκέδαδη ωστόσο όπως βρήκε το προηγούμενο με μια αναζήτηση θα βρει και τούτο.
Τα υπόλοιπα που αφορούν πιμια κτλ που είχατε μέσα πληφορίες ε εντάξει τώρα δεν ήταν και το icloud το πχορουμ. Έλεος. Διατηρείστε αυτά που θέλετε γιατί είστε σ' ένα χώρο φιλοξενούμενοι και όχι ιδιοκτήτες.
Σου είπα,θεωρησέ το όπως θες,κι εμένα μου φαινόταν περίεργο που κάποιο το χρησιμοποιούσαν ως το προσωπικό τους μπλογκ αλλά τέλος πάντων συνέβαινε. Το να βγάζει το δάχτυλο σε όλους αυτούς του ανθρώπους μ'αυτό τον τρόπο δεν δικαιολογείται με με κάποιο τρόπο,δείχνει τουλάχιστον έλλειψη ευγένειας και τακ,πως το λένε

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών