Μακεδονία
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Μακεδονία
Κυρία μου, μακεδονοσλαυικά λέει το έγγραφο της ελληνικής κυβερνήσεως. Μην ευτελίζετε την συζήτηση
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Βινόσαυρος
Δεν έχει σημασία, τα είπαμε αυτά μην τα ξαναλέμε.Chainis έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 18:29Πόσοι το ακολουθούσαν το 1905;Βινόσαυρος έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 18:01Το σύνθημα «η μακεδονία στους μακεδόνες» δηλώνει ακριβώς το αντίθετο.Chainis έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 16:44
Ήταν Μακεδόνες και μόνο αυτό ήθελαν να είναι λες, δηλαδή, στην περιοχή τους γινόταν της Πόρνης από Έλληνες και Βούλγαρους κι αυτοί οι φιλήσυχοι τα έπαιρναν από Βούλγαρους και Έλληνες για να δηλώνουν το ένα ή το άλλο, γιατί είτε σου αρέσει είτε όχι τότε όλοι δήλωναν ή Έλληνες ή Βούλγαροι (και Τούρκοι αλλά δεν μετράει στην κουβέντα).
Οι Μακεδόνες σαν έθνος το 1905 είναι μόνο στην φαντασία σου και στην φαντασία όλων των Σκοπιανών.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Βινόσαυρος
το abecedar όπως είχε υποστηρίξει ο βασίλης δενδραμης στην κοινωνία των εθνών προωθούσε την μακεδονική, διακριτή γλώσσα από την βουλγάρικη και την σέρβικη
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αυτό ακριβώς έχει σημασία, γιατί δείχνει ότι οι Βούλγαροι του 1905 μεταλλάχτηκαν σε Μακεδόνες το 1945.Βινόσαυρος έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 21:41Δεν έχει σημασία, τα είπαμε αυτά μην τα ξαναλέμε.Chainis έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 18:29Πόσοι το ακολουθούσαν το 1905;Βινόσαυρος έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 18:01
Το σύνθημα «η μακεδονία στους μακεδόνες» δηλώνει ακριβώς το αντίθετο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
google translate που έπεσε...argouen έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 21:39ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 20:18Πρίτι φάκινγκ σίμιλαρ ακούγεται. Για βάλε λίγο από τα δύο να συγκρίνομε

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Και θέλουν αναγνώριση ως Μακεδονία τα ζαβά. 

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Υδράργυρος
Το "βουλγαροι" της τουρκοκρατιας ειχε ευρυτερη εννοια απο το συγχρονο βουλγαρικο εθνος. Περιλαμβανε και αλλους λαους που ειτε ενσωματωθηκαν στους σερβους ή ακολουθησαν ανεξαρτητη πορεια (μακεδονες).
Οποτε σταματηστε το αυτο με τους βουλγαρους γιατι εκτος απο λαθος,εχει καταντησει κουραστικο
- Υδράργυρος
Τι σημαινει αυτο; ποια υψηλη σοφια κρυβεται πισω απο το πινακακι αυτο που παρεπιμπτωντος εχει και λαθη;argouen έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 21:39ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 20:18Πρίτι φάκινγκ σίμιλαρ ακούγεται. Για βάλε λίγο από τα δύο να συγκρίνομε
Πρωτα απ ολα η μυγα στα ρωσικα ειναι муха. Ειναι τοσο μεγαλη η ομοιοτητα που ισως να ειναι και σλαβικη η τοσο κοινη λεξη μυγα
και στα βουλγάρικαΥδράργυρος έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 22:52
Τι σημαινει αυτο; ποια υψηλη σοφια κρυβεται πισω απο το πινακακι αυτο που παρεπιμπτωντος εχει και λαθη;
Πρωτα απ ολα η μυγα στα ρωσικα ειναι муха. Ειναι τοσο μεγαλη η ομοιοτητα που ισως να ειναι και σλαβικη η τοσο κοινη λεξη μυγα

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Η μύγα летать λέγεται, letat προφέρεται και αν δεν σου αρέσει, τα παράπονα στον Πούτιν!Υδράργυρος έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 22:52Τι σημαινει αυτο; ποια υψηλη σοφια κρυβεται πισω απο το πινακακι αυτο που παρεπιμπτωντος εχει και λαθη;argouen έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 21:39ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 20:18Πρίτι φάκινγκ σίμιλαρ ακούγεται. Για βάλε λίγο από τα δύο να συγκρίνομε
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
α δεν λέει τελικά μακεδονικάΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 21:41Κυρία μου, μακεδονοσλαυικά λέει το έγγραφο της ελληνικής κυβερνήσεως. Μην ευτελίζετε την συζήτηση
πέστο ρε φίλε 3 ώρες
να στο βγάλουμε με το τσιγκέλι!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Μαυροβασίλης

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αφού δε λέει μακεδονικά, γιατί πήζει η βέφα;
Ή μήπως λέει; 

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ποια βέφα ρε γκεμπελάκοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 23:13Αφού δε λέει μακεδονικά, γιατί πήζει η βέφα;Ή μήπως λέει;
σε ξεσκέπασα και έχεις τα μούτρα και μιλάς?
άντε πάρε καμιά ιδέα από τον καρίπογλα
στο πάνω δεξιά ράφι
και κράτα του τη σκάλα να μην πέσει

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Το μεταφράζουν από το αγγλικό fly = μύγα = πετάωLugozzi έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 22:59και στα βουλγάρικαΥδράργυρος έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 22:52
Τι σημαινει αυτο; ποια υψηλη σοφια κρυβεται πισω απο το πινακακι αυτο που παρεπιμπτωντος εχει και λαθη;

Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μαϊμού η Βεργίνα κύριοι ;! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σε κίνδυνο
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 05 Μαρ 2024, 18:59 » σε Αρχαιολογία - 125 Απαντήσεις
- 6784 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
07 Μαρ 2024, 15:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παλαιστίνη-Μακεδονία-Κύπρος Βίοι Παράλληλοι
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 17 Αύγ 2024, 10:37 » σε Διεθνής πολιτική - 122 Απαντήσεις
- 3043 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σαββάτιος
02 Φεβ 2025, 18:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τζίμι Καρ: «Είμαι στα Σκόπια, στη Μακεδονία, την πατρίδα του Μεγαλέξανδρου»
από Μαδουραίος » 06 Δεκ 2024, 14:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
06 Δεκ 2024, 14:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ντόρα Μπακογιάννη: «Μην κοροϊδευόμαστε, ΘΕΛΑΜΕ το όνομα Βόρεια Μακεδονία
από Μαδουραίος » 16 Μάιος 2024, 05:08 » σε Εθνικά Θέματα - 4 Απαντήσεις
- 378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
16 Μάιος 2024, 06:45
-