Κλείσιμο phorum.gr

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Re: Κλείσιμο phorum.gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 07 Ιουν 2018, 21:45

omg kai 3 lol έγραψε:
07 Ιουν 2018, 21:32
shrike έγραψε:
07 Ιουν 2018, 21:30
SpoilerShow
omg kai 3 lol έγραψε:
07 Ιουν 2018, 21:27
σε ενα δημοσιο φορουμ συζητησεων μπαινεις, διαβαζεις, ανταλλασεις αποψεις, παιρνεις ερεθισματα για να ψαξεις μονος σου περισσοτερο κατι που σενδιαφερει, πουθενα δεν υπαρχει θεοπνευστη κι απολυτη αληθεια ποσο μαλλον αν προερχεται απο συντροφιμους, κι αν επι χρονια ειχες αποθηκευμενα πραγματα που δεν τα αναζητησες ποτε, το πιθανοτερο ειναι να μην το εκανες και ποτε... τωρα αν καποιοι χρησιμοποιουσατε τα πμ για να αποθηκευετε απο τη λιστα του σουπερμαρκετ μεχρι τα πιν σας τι να πεις κανεις...
Σε κόβω να είσαι λίγο των άκρων, έτσι; Άσπρο-μαύρο, τέλος. Δεν υπάρχει τίποτα ενδιάμεσα...

:smt018
ειμαι της κοινης λογικης κι οχι του συναισθηματος, ειδικα σε τετοιες καταστασεις
Αυτό που λέει ο πόντικας, από πάνω. Δεν είπα πουθενά ότι καταστράφηκε ο κόσμος ή ότι κατέρρευσε ο πολιτισμός μ' αυτά που έχασα, ίσα-ίσα που αν διαβάσεις τι έχω πει κατά καιρούς, θα δεις ότι η στάση μου είναι μάλλον μετριοπαθής για το όλο ζήτημα. Ναι, όντως, είπα ότι χάθηκαν κάποια πράγματα που μ' ενδιέφεραν, αλλά δεν βγήκα ν' αρχίσω να κλαίω και να οδύρομαι κιόλας...

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι στάθηκα τυχερός με ένα ποστ μου που για κάποιον προσωπικό λόγο αποδείχτηκε ότι ήταν αρκετά σημαντικό και που από λάθος μου είχε χαθεί από παντού, εκτός από το phorum. Η τύχη στην όλη ιστορία ήταν, ότι όταν χρειάστηκε να το βρω και να το τυπώσω υπήρχε ακόμα το phorum, όπου και κατέληξα για να το κατεβάσω, αφού πρώτα είχα ψάξει σε όλα τα pc και τους σκληρούς μου και δεν το βρήκα πουθενά. Αν το είχα χρειαστεί 1-2 μήνες μετά, θα έπαιρνα τα κάκαλα μ'. Δεν ξέρω, ίσως αν δεν είχα σταθεί τυχερός και δεν το είχα σώσει, να έβριζα κι εγώ ακόμα... :lol:

[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] » 07 Ιουν 2018, 21:51

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
07 Ιουν 2018, 21:28
[42] έγραψε:
07 Ιουν 2018, 21:23
και γω στα π.μ. είχα ένα σωρό αναμνήσεις και έφαγα πέρμαντ μπαν :/
https://www.youtube.com/watch? v=688gkCS9rUo

ας το κρατάγανε ένα μήνα read-only να κατεβάσουμε ό,τι θέλαμε. :a035:

[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] » 07 Ιουν 2018, 21:53

πλάκα πλάκα χάθηκαν 2 φοβερά κείμενα στη λογοτεχνία. είχα ενθουσιαστεί και είχα γελάσει με αυτά. ένα του Γραφικού και ένα του Necrobabel.

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 07 Ιουν 2018, 21:55

Nero έγραψε:
07 Ιουν 2018, 21:41
Naida έγραψε:
07 Ιουν 2018, 21:35
Nero έγραψε:
07 Ιουν 2018, 20:55

Πρώτα απ'όλα γιατί αφιερώσαμε χρόνο απ τη ζωή μας εκεί μέσα. έχει ειπωθεί πολλές φορές στο νήμα ότι υπήρχαν άτομα που αφιέρωσαν χρόνο-χρόνια συμβάλλοντας σε ορισμένα νήματα. Μπορεί να το θεωρείς ηλίθιο,ανούσιο κλπ κλπ αλλά το έκαναν,αυτοί ακόμα περισσότερο αλλά ακόμα και όσιι μαλακίζονταν στο περι ανέμων άξιζαν λίγο σεβασμό

Ακόμα αν θες στο πχορουμ έγραφαν άτομα μεγάλη ηλικίας. Σκέψου ότι για τον κύριο Βησσαρίωνα πχ το πχορουμ μπορεί να ήταν η μόνη του διασκέδαση. Δεν είναι σωστό που έμειναν στο αέρα

Αν κάποιος έγραφε κάτι σοβαρό μετά από μελέτη κτλ κτλ το θεωρώ εντελώς χαζό να μην έχει κρατήσει ενα μπακ απ και να μπορεί να την αναμεταδώσει τη πληροφορία τπυ.Δε φταίει ο χ,ψ αντμιν που αποφάσισε να κλείσει το τσαρδί του. Σχετικά με τους μεγαλύτερους ανθρώπους κτλ που αναφέρεσαι ναι το κατανοώ ότι ίσως ήταν η μόνη διασκέδαδη ωστόσο όπως βρήκε το προηγούμενο με μια αναζήτηση θα βρει και τούτο.
Τα υπόλοιπα που αφορούν πιμια κτλ που είχατε μέσα πληφορίες ε εντάξει τώρα δεν ήταν και το icloud το πχορουμ. Έλεος. Διατηρείστε αυτά που θέλετε γιατί είστε σ' ένα χώρο φιλοξενούμενοι και όχι ιδιοκτήτες.
Σου είπα,θεωρησέ το όπως θες,κι εμένα μου φαινόταν περίεργο που κάποιο το χρησιμοποιούσαν ως το προσωπικό τους μπλογκ αλλά τέλος πάντων συνέβαινε. Το να βγάζει το δάχτυλο σε όλους αυτούς του ανθρώπους μ'αυτό τον τρόπο δεν δικαιολογείται με με κάποιο τρόπο,δείχνει τουλάχιστον έλλειψη ευγένειας και τακ,πως το λένε
Το μνμ που έβγαζε στο τέλος τους ευχαριστούσε όλους για όλα αυτα τα χρόνια. Απο ευγένεια δηλαδή δε μπορούμε να πούμε.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 07 Ιουν 2018, 21:55

Πόσο θα τον κλαίμε τον μακαρίτη; Τα τρίμηνα πότε είναι;
the end

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 07 Ιουν 2018, 22:00

Πάνας έγραψε:
07 Ιουν 2018, 21:55
Πόσο θα τον κλαίμε τον μακαρίτη; Τα τρίμηνα πότε είναι;
μια μερα μετα τα γενεθλια μου!!!
:lol::lol:
13-6
(✿ ♥‿♥)

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 07 Ιουν 2018, 22:02

Ωραία, την μια μέρα θα έχουμε γενέθλια και την άλλη μνημόσυνο.
the end

don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak » 07 Ιουν 2018, 22:08

Το έβαζα στο συγχωρεμένο, στο πως φαντάζεσαι τους χρήστες.
Το άκουσα μετά τον ξαφνικό θάνατο και παρατήρησα και άλλο ταιριαστό στίχο :
Έκλεισε η πόρτα πίσω μας μια μέρα μεσημέρι

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 07 Ιουν 2018, 22:21

Έχω γράψει βιβλίο που πουλιέται ακόμα στο Amazon και σε πολλά εμπνεύστηκα από το phorum. Πάνω στο βιβλίο στήριξα την επιχείρησή μου αργότερα και πούλαγα σεμινάρια μέχρι πρότινος.

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 07 Ιουν 2018, 22:30

Δεν είναι ότι δεν μπορείς να βρεις και πάλι τις πληροφορίες. Αν και συγκεντρωμένες με τέτοιο τρόπο για κάποια θέματα πολύ δύσκολο.
Είναι και η εξέλιξη της συζήτησης στα νήματα. Η δομή της συζήτησης και τα επιχειρήματα εκατέρωθεν με τον έναν να αντικρούει τον άλλον δεν μπορούν να επαναληφθούν εύκολα. Επίσης, όταν έχεις κάνει ξενύχτια πολλά για να συγκεντρώσεις πληροφορίες - που μπορεί να είναι και μικρής αξίας, δεν έχει σημασία - είναι σαν να σου πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων αυτόν τον κόπο σου.

Ακόμα κι εγώ και πολλοί γνώστες όπως και ο shrike γράφει, δεν σώσαμε πράγματα.. Βασικά δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να συμβεί αυτό, να κλείσει έτσι στεγνά.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 07 Ιουν 2018, 22:35

Χάθηκε η γνώση οπως με τις βιβλιοθήκες Αλεξάνδρειας κ Περγάμου .
Τρίτωσε το κακό .
:a040:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 08 Ιουν 2018, 00:01

Nero έγραψε:

Σου είπα,θεωρησέ το όπως θες,κι εμένα μου φαινόταν περίεργο που κάποιο το χρησιμοποιούσαν ως το προσωπικό τους μπλογκ αλλά τέλος πάντων συνέβαινε. Το να βγάζει το δάχτυλο σε όλους αυτούς του ανθρώπους μ'αυτό τον τρόπο δεν δικαιολογείται με με κάποιο τρόπο,δείχνει τουλάχιστον έλλειψη ευγένειας και τακ,πως το λένε
Την ευγενειά τους την έδειχναν επί 18 χρόνια αφιερώνοντας το χρόνο τους και το χρήμα τους για να διατηρούν το phorum για όλους εμάς που το χρησιμοποιήσαμε. Εγώ προσωπικά μένω σ' αυτό. Και η αλήθεια είναι ότι δεν με άγγιξε ιδιαίτερα που έκλεισε. Εξάλλου άνοιξε αυτό :D
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 08 Ιουν 2018, 00:06

Naida έγραψε:
08 Ιουν 2018, 00:01
Nero έγραψε:

Την ευγενειά τους την έδειχναν επί 18 χρόνια αφιερώνοντας το χρόνο τους και το χρήμα τους για να διατηρούν το phorum για όλους εμάς που το χρησιμοποιήσαμε. Εγώ προσωπικά μένω σ' αυτό. Και η αλήθεια είναι ότι δεν με άγγιξε ιδιαίτερα που έκλεισε. Εξάλλου άνοιξε αυτό :D
Καλά τώρα,αυτό πρέπει να είνα αστείο γιατί επι 5 χρόνια που ήμουν εγώ τακτικός,ας πούμε ότι η παρουσία των admins ήταν ιδαίτερα...διακριτική.ειδικά τα τελευταία χρόνια που ουσιαστικά έτρεχε στον αυτόματο

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 08 Ιουν 2018, 00:09

οι admins είχαν κουραστεί. πρώτος ο kaskader και μετά o pumpkin. οπότε θα σκέφτηκε και ο Oden, δε γαμιέται, κλείστο να πάει σταδιάλα.

εικάζω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 08 Ιουν 2018, 00:11

Nero έγραψε:
08 Ιουν 2018, 00:06

Καλά τώρα,αυτό πρέπει να είνα αστείο γιατί επι 5 χρόνια που ήμουν εγώ τακτικός,ας πούμε ότι η παρουσία των admins ήταν ιδαίτερα...διακριτική.ειδικά τα τελευταία χρόνια που ουσιαστικά έτρεχε στον αυτόματο
Το ότι δε συμμετείχαν στα νήματα εννοείς; ναι τα τελευταία 5 χρόνια όχι ιδιαίτερα αλλά παρασκηνιακά κάπως θ' ασχολούταν για να τρέχει. Τον τελευταίο χρόνο όντως έτρεχε στον αυτόματο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών