Αυτό που λέει ο πόντικας, από πάνω. Δεν είπα πουθενά ότι καταστράφηκε ο κόσμος ή ότι κατέρρευσε ο πολιτισμός μ' αυτά που έχασα, ίσα-ίσα που αν διαβάσεις τι έχω πει κατά καιρούς, θα δεις ότι η στάση μου είναι μάλλον μετριοπαθής για το όλο ζήτημα. Ναι, όντως, είπα ότι χάθηκαν κάποια πράγματα που μ' ενδιέφεραν, αλλά δεν βγήκα ν' αρχίσω να κλαίω και να οδύρομαι κιόλας...omg kai 3 lol έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 21:32shrike έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 21:30Σε κόβω να είσαι λίγο των άκρων, έτσι; Άσπρο-μαύρο, τέλος. Δεν υπάρχει τίποτα ενδιάμεσα...SpoilerShowomg kai 3 lol έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 21:27σε ενα δημοσιο φορουμ συζητησεων μπαινεις, διαβαζεις, ανταλλασεις αποψεις, παιρνεις ερεθισματα για να ψαξεις μονος σου περισσοτερο κατι που σενδιαφερει, πουθενα δεν υπαρχει θεοπνευστη κι απολυτη αληθεια ποσο μαλλον αν προερχεται απο συντροφιμους, κι αν επι χρονια ειχες αποθηκευμενα πραγματα που δεν τα αναζητησες ποτε, το πιθανοτερο ειναι να μην το εκανες και ποτε... τωρα αν καποιοι χρησιμοποιουσατε τα πμ για να αποθηκευετε απο τη λιστα του σουπερμαρκετ μεχρι τα πιν σας τι να πεις κανεις...
ειμαι της κοινης λογικης κι οχι του συναισθηματος, ειδικα σε τετοιες καταστασεις
Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι στάθηκα τυχερός με ένα ποστ μου που για κάποιον προσωπικό λόγο αποδείχτηκε ότι ήταν αρκετά σημαντικό και που από λάθος μου είχε χαθεί από παντού, εκτός από το phorum. Η τύχη στην όλη ιστορία ήταν, ότι όταν χρειάστηκε να το βρω και να το τυπώσω υπήρχε ακόμα το phorum, όπου και κατέληξα για να το κατεβάσω, αφού πρώτα είχα ψάξει σε όλα τα pc και τους σκληρούς μου και δεν το βρήκα πουθενά. Αν το είχα χρειαστεί 1-2 μήνες μετά, θα έπαιρνα τα κάκαλα μ'. Δεν ξέρω, ίσως αν δεν είχα σταθεί τυχερός και δεν το είχα σώσει, να έβριζα κι εγώ ακόμα...