Εttore Botrini

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
sloopy

Re: Εttore Botrini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sloopy » 19 Δεκ 2019, 21:16

Πιτογυρο φτιαχνει ;
Hang on sloopy :smt023

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 19 Δεκ 2019, 21:18

Ήταν παντρεμένος με τη ζίου ζίτσου που αναφέρεις και όταν την χώρισε έκανε μία περίφημη δήλωση τύπου "παντρεύτηκα μία ωραία γυναίκα και κατέληξα να κοιμάμαι με έναν άντρα".
Και δεν είχε άδικο,αυτή κατέληξε να γίνει εντελώς Βαγγέλης.

Το μοναδικό credit που μπορώ να δώσω στην Άζια είναι πως όντως είναι ΜΟΥΝΑΡΑ,όπως θα έλεγε και ο Daje.Πολύ σεξουαλική γυναίκα.

Όχι,δεν πρόκειται περί συνωμοσιολογίας,λίγο παραπάνω εάν ασχοληθείς με το θέμα του Μπουρντέν θα βρεθείς προ πολλών εκπλήξεων.
Showbiz είναι αυτή,ξεκάθαρα δαιμονική.

*Επειδή κάποιος με πρόλαβε όσο έγραφα,η ανάρτηση αυτή είναι απάντηση στον αγαπητό Ορέστη 35.

Antigeist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antigeist » 19 Δεκ 2019, 22:08

... Α ρε φόρουμ, τι χώμα έχεις και βγάζεις τέτοια απίθανα φρούτα

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 19 Δεκ 2019, 23:29

Papa John έγραψε:
19 Δεκ 2019, 21:18
Ήταν παντρεμένος με τη ζίου ζίτσου που αναφέρεις και όταν την χώρισε έκανε μία περίφημη δήλωση τύπου "παντρεύτηκα μία ωραία γυναίκα και κατέληξα να κοιμάμαι με έναν άντρα".

Το μοναδικό credit που μπορώ να δώσω στην Άζια είναι πως όντως είναι ΜΟΥΝΑΡΑ,όπως θα έλεγε και ο Daje.Πολύ σεξουαλική γυναίκα.

Όχι,δεν πρόκειται περί συνωμοσιολογίας,λίγο παραπάνω εάν ασχοληθείς με το θέμα του Μπουρντέν θα βρεθείς προ πολλών εκπλήξεων.

*Επειδή κάποιος με πρόλαβε όσο έγραφα,η ανάρτηση αυτή είναι απάντηση στον αγαπητό Ορέστη 35.
Δεν το ηξερα αυτο για τη ζιου ζιτσου. Κριμα, τον ειχε βαλει σε σωστο δρομο. Ειχε κανει εκπομπη σε καποιο ησυχο αμερικανικο λιμανι. Ειπε, θα μπορουσα να ζησω την υπολοιπη ζωη μου εδω. Να τρωω καθε μερα φρεσκους καβουρες διπλα στη θαλασσα.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 20 Δεκ 2019, 13:09

Papa John έγραψε:
19 Δεκ 2019, 21:18

:smt005:
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 20 Δεκ 2019, 13:17

Σατανιαση φουλ.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 20 Δεκ 2019, 13:19

Τώρα θα τον βγάλει έξω να τον παίξει ο παπατζον και μετά θα έχει τύψεις και ενοχές.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 20 Δεκ 2019, 13:39

hellegennes έγραψε:
18 Δεκ 2019, 23:35
Ο καλύτερος ποιος είναι;
Massimo Bottura

Στο Ελλαδιστάν προφανώς η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και ο Νίκος something του Funky Gourmet.

PS:

Επίσης ΕΛ ΟΟΥ ΕΛ για Μποτρίνι.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 20 Δεκ 2019, 13:45

αυτες οι εκπομπες που τα χωνουν ας πουμε για λογους μαλιστα τηλεθεασης, ειναι αποκρουστικες,εχουν κατι το βαρβαρο...

τον ιδιο τον ανθρωπο δεν τον ξερω βεβαια,μπορει να ειναι οπως τα λετε.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Δεκ 2019, 13:47

klg έγραψε:
20 Δεκ 2019, 13:39
hellegennes έγραψε:
Ο καλύτερος ποιος είναι;
Massimo Bottura

Στο Ελλαδιστάν προφανώς η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και ο Νίκος something του Funky Gourmet.
Παγκόσμια υπάρχουν πολλοι, φυσικά ο Bottura ειναι μέσα στους τοπ οφ δε τοπ. Όπως και στην Ελλάδα. ο καραθάνος έκανε μοριακή πριν το δίδυμο του φάνκι. Χωρις να τους μειώνω βέβαια, προσωπικά πιστεύω οτι ο καθένας αξίζει να κάνει δώρο στον εαυτό του μια φορά, ένα γευμα στο συγκεκριμένο μέρος
Δυστυχως στην Οστερια θέλει κράτηση πολύ πολυ πριν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 20 Δεκ 2019, 13:56

Οι κριτές του μαστερ σεφ πώς σας φαινονται? :lol:
Εικόνα

Θυμηθηκα μαστερσεφ τωρα, και θυμαμαι που έκλαψα στις οντισιον με τους δύο παρακάτω. Ο πρώτος οκ, ηταν ψωνισμένος φαφλατάς, ο δεύτερος ελπίζω τρολ.

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 20 Δεκ 2019, 14:10

Ερμής έγραψε:
20 Δεκ 2019, 13:47
klg έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Ο καλύτερος ποιος είναι;
Massimo Bottura

Παγκόσμια υπάρχουν πολλοι, φυσικά ο Bottura ειναι μέσα στους τοπ οφ δε τοπ. Όπως και στην Ελλάδα. ο καραθάνος έκανε μοριακή πριν το δίδυμο του φάνκι. Χωρις να τους μειώνω βέβαια, προσωπικά πιστεύω οτι ο καθένας αξίζει να κάνει δώρο στον εαυτό του μια φορά, ένα γευμα στο συγκεκριμένο μέρος
Ο Bottura είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει και άξιζε όλα τα λεφτά που δώσαμε. Τα οποία δεν ήταν και πολλά αν αναλογιστείς ότι τρως arguably στο καλύτερο contemporary εστιατόριο. Στις καλές εποχές, στην πασοκοΣπονδή σε δείπνα χαλάγανε πολύ περισσότερα λεφτά οι νεόπλουτοι βλαχοκάγκουρες για να δείξουν πόσο νεόπλουτοι βλαχοκάγκουρες είναι.

Επίσης ο Καραθάνος ότι μοριακή και να έκανε δεν φτάνει το υψηλό επίπεδο του FG. Δεν υπάρχει καν σύγκριση.

Aπό τα αγαπημένα μου εστιατόρια είναι το La Pergola. Tο να τρως αυτό το καταπληκτικό ραβιόλι με θέα όλη τη Ρώμη, it's as good as it gets.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 20 Δεκ 2019, 14:12

Ερμής έγραψε:
klg έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Ο καλύτερος ποιος είναι;
Massimo Bottura

Ερώτηση: γιατί φάνκι μάγειρες μπορούν να τολμάνε να λένε μπακλαβά ένα πράγμα που μοιάζει με μπακλαβά όσο μοιάζει η τυρόπιτα με την μπουγάτσα με τυρί, αλλά μόλις κάποιος βάλει μπέικον στην καρμπονάρα ωρύονται και λένε πως «αυτό δεν είναι καρμπονάρα, πείτε το κάπως αλλιώς»;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Δεκ 2019, 14:22

klg έγραψε:
20 Δεκ 2019, 14:10
Ερμής έγραψε:
klg έγραψε:

Massimo Bottura

Ο Bottura είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει και άξιζε όλα τα λεφτά που δώσαμε. Τα οποία δεν ήταν και πολλά αν αναλογιστείς ότι τρως arguably στο καλύτερο contemporary εστιατόριο. Στις καλές εποχές, στην πασοκοΣπονδή σε δείπνα χαλάγανε πολύ περισσότερα λεφτά οι νεόπλουτοι βλαχοκάγκουρες για να δείξουν πόσο νεόπλουτοι βλαχοκάγκουρες είναι.

Επίσης ο Καραθάνος ότι μοριακή και να έκανε δεν φτάνει το υψηλό επίπεδο του FG. Δεν υπάρχει καν σύγκριση.

Aπό τα αγαπημένα μου εστιατόρια είναι το La Pergola. Tο να τρως αυτό το καταπληκτικό ραβιόλι με θέα όλη τη Ρώμη, it's as good as it gets.
κακώς δεν έχεις μοιραστεί αυτη την εμπειρία σου μαζί μας. Θέλω πολύ να πάω αλλά όπως είπαμε θελει κράτηση πολύ πριν και δυστυχώς(ειδικά τώρα) δε μπορώ να κάνω τοσο μακροχρόνιους προγραμματισμούς. Φαντάζομαι πως θα αξιζε και την κάθε δεκάρα. Προσωπικα το καλύτερο που έχω πάει ειναι το louis xv, παρ όλη τη βαριά διακόσμηση.
Όχι δε μπορει να φτάσει το επίπεδο του φάνκι, είναι όμως πάρα πολύ καλός συν οτι είναι χαμαιλέοντας στην κουζίνα. Επίσης να προσθέσω οτι το φάνκι ειναι πολύ καλό ακόμη και για ευρωπαϊκά δεδομένα.
Επίσης πολύ καλό και όχι αστεράτο(ακόμη) είναι το CTC.
hellegennes έγραψε:
20 Δεκ 2019, 14:12

Ερώτηση: γιατί φάνκι μάγειρες μπορούν να τολμάνε να λένε μπακλαβά ένα πράγμα που μοιάζει με μπακλαβά όσο μοιάζει η τυρόπιτα με την μπουγάτσα με τυρί, αλλά μόλις κάποιος βάλει μπέικον στην καρμπονάρα ωρύονται και λένε πως «αυτό δεν είναι καρμπονάρα, πείτε το κάπως αλλιώς»;
Γιατί η μοριακή έχει αυτό τον σκοπό, κάτι που δεν μοιαζει και όταν το τρώς να είναι αυτο που σου περιγράφει. Αυτό έχουν κάνει με το διάσημο πιάτο της χωριάτικης τους.
Όταν όμως είσαι τηλεσαντουιτσάς και μου αναφέρεις ως αυθεντικό κάτι που του έχεις σκίσει τα ράμματα, τότε θα σε κράξουν και λίγο θα σου είναι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 20 Δεκ 2019, 14:33

Δεν μιλάω για την εμφάνιση, προφανώς, αλλά για τα υλικά και την εκτέλεση. Εμένα δεν μου μοιάζει για μπακλαβάς το συγκεκριμένο πράγμα από την συνταγή του. Το έχεις φάει και μοιάζει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών