Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Custom_F
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Custom_F » 08 Ιουν 2018, 09:37
shrike έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 08:52
Ερμής έγραψε:Ευτυχώς ένα πουλάκι μου είχε σφυρίξει οτι θα κλείσει και είχαμε προλάβει κάπως να οργανωθούμε. Ακόμη και αν δεν ήθελαν να το δώσουν έπρεπε να ειδοποιήσουν, απο τη στιγμή που το κάνεις αιφνιδιαστικά, αυτομάτως μπαίνουν σκέψεις οτι έγινε εκ του πονηρού.
Επ, αυτό τώρα το πρόσεξα. Ερμή, σόρυ αλλά... παπάρια.
Το πουλάκι που σου το 'πε δεν υπάρχει περίπτωση να ήξερε κάτι, εκτός κι αν ήταν ένας από τους δύο εναπομείναντες διαχειριστές.
Οπότε, είτε ανήκει στους γνωστούς καταστροφολόγους που λένε κάθε 2-3 μέρες "θα πέσει κορεάτικο αεροπλάνο, θα πέσει κορεάτικο αεροπλάνο, θα πέσει κορεάτικο αεροπλάνο" και όταν τελικά πέσει μετά από 5 χρόνια νιώθουν περήφανοι που
το πετύχανε, ή απλά υπέθεσε ότι θα κλείσει λόγω της αποχής των admins και έπεσε μέσα (πάλι από τύχη). Πληροφορίες πάντως
αποκλείεται να είχε.
Ω ναι.
Το έλεγαν εδώ κ χρόνια. Όλοι το υποψιαζομασταν εδώ κ χρόνια. Ούτε πουλάκια, ούτε διασυνδέσεις. Αυτό που είπες.
HaTeRs GoNnA hAtE... 
νύχτα έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
-
shrike
- Phorum.gr user: Isildur
από shrike » 08 Ιουν 2018, 09:44
Custom_F έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 09:37
shrike έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 08:52
Ερμής έγραψε:Ευτυχώς ένα πουλάκι μου είχε σφυρίξει οτι θα κλείσει και είχαμε προλάβει κάπως να οργανωθούμε. Ακόμη και αν δεν ήθελαν να το δώσουν έπρεπε να ειδοποιήσουν, απο τη στιγμή που το κάνεις αιφνιδιαστικά, αυτομάτως μπαίνουν σκέψεις οτι έγινε εκ του πονηρού.
Επ, αυτό τώρα το πρόσεξα. Ερμή, σόρυ αλλά... παπάρια.
Το πουλάκι που σου το 'πε δεν υπάρχει περίπτωση να ήξερε κάτι, εκτός κι αν ήταν ένας από τους δύο εναπομείναντες διαχειριστές.
Οπότε, είτε ανήκει στους γνωστούς καταστροφολόγους που λένε κάθε 2-3 μέρες "θα πέσει κορεάτικο αεροπλάνο, θα πέσει κορεάτικο αεροπλάνο, θα πέσει κορεάτικο αεροπλάνο" και όταν τελικά πέσει μετά από 5 χρόνια νιώθουν περήφανοι που
το πετύχανε, ή απλά υπέθεσε ότι θα κλείσει λόγω της αποχής των admins και έπεσε μέσα (πάλι από τύχη). Πληροφορίες πάντως
αποκλείεται να είχε.
Ω ναι.
Το έλεγαν εδώ κ χρόνια. Όλοι το υποψιαζομασταν εδώ κ χρόνια. Ούτε πουλάκια, ούτε διασυνδέσεις. Αυτό που είπες.
Βρε συ, μην βγάζεις τέτοιες σημαντικές πληροφορίες δημόσια. Πες τα μου σε ΠΜ καλύτερα...

-
Custom_F
από Custom_F » 08 Ιουν 2018, 09:45
shrike έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 09:44
Βρε συ, μην βγάζεις τέτοιες σημαντικές πληροφορίες δημόσια. Πες τα μου σε ΠΜ καλύτερα...

Τι; δεν το έστειλα σε πμ;

HaTeRs GoNnA hAtE... 
νύχτα έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
-
sys3x
από sys3x » 08 Ιουν 2018, 09:47
Custom_F έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 09:45
shrike έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 09:44

Τι; δεν το έστειλα σε πμ;

Η ζέστη παιδιά η ζέστη, πω πω, τι θα κάνουμε σήμερα πάλι;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 08 Ιουν 2018, 09:55
αϊ ρε, πώς κάνετε έτσι για λίγη ζέστη;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 08 Ιουν 2018, 09:57
Υπήρχε μια φημολογία ότι το φόρουμ πάει για κλείσιμο. Τελευταία φορά το άκουσα τον Οκτώβριο του 2017. Για να είμαι η ειλικρινής όμως, όσο περνούσε ο καιρός το είχα ξεχάσει τελείως. Μέχρι που έγινε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
sys3x
από sys3x » 08 Ιουν 2018, 10:52
Gherschaagk έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 09:55
αϊ ρε, πώς κάνετε έτσι για λίγη ζέστη;
Εγώ βελάζω κανόνικα πάντως.
.
-
argouen
από argouen » 08 Ιουν 2018, 11:08
sys3x έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 09:25
παιδιά σήμερα νομίζω είναι η καταλληλότερη μέρα να κάνουμε μοντ τον
Beria, μιλάω πολύ σοβαρά.
Ποτέ δεν αστειευτήκαμε για αυτό το θέμα και το ξέρεις

Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
Ερμής
από Ερμής » 08 Ιουν 2018, 11:10
Gherschaagk έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 00:09
οι admins είχαν κουραστεί. πρώτος ο kaskader και μετά o pumpkin. οπότε θα σκέφτηκε και ο Oden, δε γαμιέται, κλείστο να πάει σταδιάλα.
εικάζω.
Για πολλά χρόνια είχα τη συνήθεια να παίρνω τα τσιγάρα μου απο ένα ψιλικατζίδικο στην παλιά μου γειτονιά. Κάποια στιγμή στα πρώτα χρόνια της κρίσης εκεί γύρω στο Νοέμβριο βλέπω γραμμένο στο τζάμι του σε χαρτί
"Σας ευχαριστώ για τα 25 χρόνια που με τιμήσατε, η παραμονή των Χριστουγέννων θα είναι η τελευταία μέρα που θα είμαστε ανοιχτοί, καλές γιορτές"
Αυτό είναι σεβασμός
Μάντεψε ποιο είναι το αντίθετο του παραπάνω παραδείγματος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
sys3x
από sys3x » 08 Ιουν 2018, 11:17
argouen έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 11:08
sys3x έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 09:25
παιδιά σήμερα νομίζω είναι η καταλληλότερη μέρα να κάνουμε μοντ τον
Beria, μιλάω πολύ σοβαρά.
Ποτέ δεν αστειευτήκαμε για αυτό το θέμα και το ξέρεις

Είναι υστερόβουλη η πρόταση μου πάντως να ξέρεις και με καθαρά ιδιοτελή σκοπό.
Εγώ απλά σκέφτηκα ότι λόγω της καλοκαιρινής ραστώνης ίσως γλίτωνα το μπάνιο, θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες μέχρι να τελειώσει το σκατοκαλόκαιρο αλλά στην αρχή από όσο θυμάμαι χτυπάει πιο άσχημα η ζέστη και έχω μεγαλύτερες ελπίδες. Θα παθαίνω κι άλλα απανωτά μπλακ άουτ από δω και πέρα, κάποιος πρέπει να κρατάει το τιμόνι.
.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 08 Ιουν 2018, 11:24
Ερμής έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 11:10
οι admins είχαν κουραστεί. πρώτος ο kaskader και μετά o pumpkin. οπότε θα σκέφτηκε και ο Oden, δε γαμιέται, κλείστο να πάει σταδιάλα.
εικάζω.
Για πολλά χρόνια είχα τη συνήθεια να παίρνω τα τσιγάρα μου απο ένα ψιλικατζίδικο στην παλιά μου γειτονιά. Κάποια στιγμή στα πρώτα χρόνια της κρίσης εκεί γύρω στο Νοέμβριο βλέπω γραμμένο στο τζάμι του σε χαρτί
"Σας ευχαριστώ για τα 25 χρόνια που με τιμήσατε, η παραμονή των Χριστουγέννων θα είναι η τελευταία μέρα που θα είμαστε ανοιχτοί, καλές γιορτές"
Αυτό είναι σεβασμός
σε καταλαβαίνω, σε νοιώθω, κατανοώ. κι εγώ χθες είχα προτεραιότητα κι ο άλλος είχε στοπ και θα μπορούσα να κατέβω απ' τ' αυτοκίνητο και ν' ακουστώ στα πέριξ και χθες ένοιωθα μαλάκας που δεν το έκανα, αλλά σήμερα λέω, δε βαριέσαι....
στην τελική, έχεις κάποιους φίλους ή κάποιους γνωστούς που κόψανε σε κάποια φάση κάθε επικοινωνία και σίγουρα σε χάλασε.
-
sys3x
από sys3x » 08 Ιουν 2018, 11:28
Gherschaagk έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 11:24
Ερμής έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 11:10
εικάζω.
Αυτό είναι σεβασμός
σε καταλαβαίνω, σε νοιώθω, κατανοώ. κι εγώ χθες είχα προτεραιότητα κι ο άλλος είχε στοπ και θα μπορούσα να κατέβω απ' τ' αυτοκίνητο και ν' ακουστώ στα πέριξ και χθες ένοιωθα μαλάκας που δεν το έκανα, αλλά σήμερα λέω, δε βαριέσαι....
στην τελική, έχεις κάποιους φίλους ή κάποιους γνωστούς που κόψανε σε κάποια φάση κάθε επικοινωνία και σίγουρα σε χάλασε.
Και χθες είχε πολλή ζεστ.
.
-
Ερμής
από Ερμής » 08 Ιουν 2018, 11:29
Όχι, κανείς δε μου έχει κόψει επικοινωνία χωρίς να δώσει μια εξήγηση του γιατί το κάνει. Ίσως είμαι τυχερός που δεν έτυχε να είχα δίπλα μου κάποιους τόσο κομπλεξικούς.
Όταν υπήρχε πρόβλημα το συζητούσαμε, είτε το λύναμε, είτε όχι, το συζητούσαμε πάντως.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 08 Ιουν 2018, 11:53
Ερμής έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 11:29
Όχι, κανείς δε μου έχει κόψει επικοινωνία χωρίς να δώσει μια εξήγηση του γιατί το κάνει. Ίσως είμαι τυχερός που δεν έτυχε να είχα δίπλα μου κάποιους τόσο κομπλεξικούς.
Όταν υπήρχε πρόβλημα το συζητούσαμε, είτε το λύναμε, είτε όχι, το συζητούσαμε πάντως.
κάποιοι δεν θέλουν να το συζητήσουν, εμένα μου έτυχε. και ίσως και τα προβλήματα του πχώρουμ να ήταν τέτοια που να μην μπορούσαν να τα συζητήσουν. ή να τα είχαν συζητήσει τόσο πολύ οι admins μεταξύ τους που να κουράστηκαν.
πάντως, εδώ υπάρχει νέο χωράφι, νέος admin, δεν ξέρω αν θα μακροημερεύσει, ίσως όμως και να μπορέσει. ίσως να είναι μια αντίδραση των πενθούντων τον χαμό του πχώρουμ και να ξεφουσκώσει κάποια στιγμή. σίγουρα όμως ο Σπύρος χρειάζεται βοήθεια, δώστου την απλόχερα.
-
-
- 95 Απαντήσεις
- 5170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
27 Απρ 2024, 00:59
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Ιούλ 2023, 09:14
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
30 Οκτ 2023, 01:17
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
19 Μαρ 2025, 16:28
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.