"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 23 Δεκ 2019, 01:12

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
23 Δεκ 2019, 00:51
Ο βιαστής είναι ο άντρας της διπλανής πόρτας

εσύ τύπε πάντως δεν κινδυνεύεις :102:

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 23 Δεκ 2019, 01:15

Alien666 έγραψε:
22 Δεκ 2019, 22:14

τύποι, όποιος έχει λεφτά στην άκρη
γατοτροφές - φτηνό κρασί

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 23 Δεκ 2019, 01:17

Δημοκράτης έγραψε:
23 Δεκ 2019, 01:08
Highlander έγραψε:
23 Δεκ 2019, 01:00
Δημοκράτης έγραψε:
23 Δεκ 2019, 00:57

ο δημητράς μοιράζει εξώδικα όχι πόνο, δεν έχει κερδίσει κάποια δίκη με τις μαλακίες του
και ας σταθούμε στο ότι όλη την Ευρώπη την κυβερνά δεξιά κόμματα και ότι τα καραγκιοζιλίκια σαν το παραπάνω γίνονται μόνο στην Ελλάδα και την Σουηδία
περαστικά σας
Peak ηλιθιότητας.
Και η Ελλάδα δεξιά κυβέρνηση έχει και γίνεται αυτό το "καραγκιοζιλίκι".
Και στην προηγμένη ευρώπη,συμπεριλαμβανομένων των χωρών που έχουν δεξιές κυβερνήσεις (η ανατολική ευρώπη βέβαια δε συμπεριλαμβάνεται στην προηγμένη ευρώπη), μια χαρά γίνονται τέτοια "καραγκιοζιλίκια" και μάλιστα πολύ πιο "ακραία". Α επίσης να θυμίσω ότι πολλά από τα ακροδεξιά κόμματα της δυτικής ευρώπης μπορεί να έχουν και πιο προοδευτικές θέσεις από αυτά που ψήφισε εδώ ο συριζα και αφρίζατε. Γιατί οι κοινωνίες αυτές είναι απλά πολύ μπροστά και αν κάποιος βγει πχ να πει στη βρετανία ότι είναι ενάντια στους γάμους των ομοφυλόφιλων ή ακόμα και τις υιοθεσίες είναι υπερπεριθωριακός.
άνθρωπε μου το να πάτε οι ζαβοί στο 0% δεν γίνεται, είστε το αριστερό κομμάτι της κανονικής κατανομής. Το θέμα είναι ότι χάνετε την εξουσία και το ιδεολοφικό έρισμα. Κατά τα άλλα ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται, έχεις από την στάνη σου ιδέα και για το τι γίνεται στην Ευρώπη βλάχο.
το 24$ των άγγλων προφανώς έιναι υπερπεριδωριακοί για εσένα :lol::lol::lol:
https://en.wikipedia.org/wiki/Same-sex_ ... ed_Kingdom
άνθρωπε μου είστε το ίδιο ποσοστό των χαζών που το 40 βγάζατε φασίστες ή κομμουνιστές στις κυβερνήσεις γιατί αυτό ήταν της μόδας, το ίδιο ποσοστό που στην 10ετία του 60 θεωρούσαν το ανατολικό ή δυτικό μπλοκ ως την προσωποποίηση του κακού και γενικώς οι ίδιοι βλάκες που τρώτε ακατέβατο ότι βλέπετε στα μίντια και χαίρεστε γιατί έχετε την δημοφιλή άποψη. Ε δεν θα είναι δημοφιλής για πολύ ακόμα
Μα ούτε στην Ελλάδα έχουμε την εξουσία αλλά όπως βλέπεις τα "καραγκιοζιλίκια" ισχυροποιούνται και πληθαίνουν. :g030:
Και το 2008 το 24% ήταν 45% αλλά κατά τ' άλλα 'καταρρέουν τα καραγκιοζιλίκια". :lol: Για πες μου ποια κόμματα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι κατά του γάμου ομοφυλοφίλων.
Κάπου στη μέση του ποστ σου έχασες τελείως την μπάλα, περιττεύει ο οποιοσδήποτε περαιτέρω σχολιασμός.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 23 Δεκ 2019, 01:21

Highlander έγραψε:
23 Δεκ 2019, 01:17
Δημοκράτης έγραψε:
Highlander έγραψε:
23 Δεκ 2019, 01:00

Peak ηλιθιότητας.
Και η Ελλάδα δεξιά κυβέρνηση έχει και γίνεται αυτό το "καραγκιοζιλίκι".
Και στην προηγμένη ευρώπη,συμπεριλαμβανομένων των χωρών που έχουν δεξιές κυβερνήσεις (η ανατολική ευρώπη βέβαια δε συμπεριλαμβάνεται στην προηγμένη ευρώπη), μια χαρά γίνονται τέτοια "καραγκιοζιλίκια" και μάλιστα πολύ πιο "ακραία". Α επίσης να θυμίσω ότι πολλά από τα ακροδεξιά κόμματα της δυτικής ευρώπης μπορεί να έχουν και πιο προοδευτικές θέσεις από αυτά που ψήφισε εδώ ο συριζα και αφρίζατε. Γιατί οι κοινωνίες αυτές είναι απλά πολύ μπροστά και αν κάποιος βγει πχ να πει στη βρετανία ότι είναι ενάντια στους γάμους των ομοφυλόφιλων ή ακόμα και τις υιοθεσίες είναι υπερπεριθωριακός.
άνθρωπε μου το να πάτε οι ζαβοί στο 0% δεν γίνεται, είστε το αριστερό κομμάτι της κανονικής κατανομής. Το θέμα είναι ότι χάνετε την εξουσία και το ιδεολοφικό έρισμα. Κατά τα άλλα ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται, έχεις από την στάνη σου ιδέα και για το τι γίνεται στην Ευρώπη βλάχο.
άνθρωπε μου είστε το ίδιο ποσοστό των χαζών που το 40 βγάζατε φασίστες ή κομμουνιστές στις κυβερνήσεις γιατί αυτό ήταν της μόδας, το ίδιο ποσοστό που στην 10ετία του 60 θεωρούσαν το ανατολικό ή δυτικό μπλοκ ως την προσωποποίηση του κακού και γενικώς οι ίδιοι βλάκες που τρώτε ακατέβατο ότι βλέπετε στα μίντια και χαίρεστε γιατί έχετε την δημοφιλή άποψη. Ε δεν θα είναι δημοφιλής για πολύ ακόμα
Μα ούτε στην Ελλάδα έχουμε την εξουσία αλλά όπως βλέπεις τα "καραγκιοζιλίκια" ισχυροποιούνται και πληθαίνουν. :g030:
Και το 2008 το 24% ήταν 45% αλλά κατά τ' άλλα 'καταρρέουν τα καραγκιοζιλίκια". :lol: Για πες μου ποια κόμματα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι κατά του γάμου ομοφυλοφίλων.
Κάπου στη μέση του ποστ σου έχασες τελείως την μπάλα, περιττεύει ο οποιοσδήποτε περαιτέρω σχολιασμός.
στην Ελλάδα επίσης βγάλαμε τους αριστερούς κυβέρνηση όταν όλη η Ευρώπη έκανε στροφή στα δεξιά, γενικώς η μαλακία έρχεται στην χώρα με διαφορά φάσεις 5 με 10 χρόνια;. Δεν έχει να λέει κάτι αυτό.
Δεν έχω ιδέα για το ποια κόμματα του ΗΒ είναι κατά των πούστηδων, δεν έχω ιδέα για την πολιτική ζωή του ΗΒ
Το ότι είσαι ανίκανος να καταλάβεις τι σε λένε δεν πάει να πει ότι έχασα την μπάλα εγώ, ότι είσαι στην αριστερή μεριά της κανονικής κατανομής iq σημαίνει

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 23 Δεκ 2019, 01:23

Δημοκράτης έγραψε:
23 Δεκ 2019, 01:21
Highlander έγραψε:
23 Δεκ 2019, 01:17
Δημοκράτης έγραψε:

στην Ελλάδα επίσης βγάλαμε τους αριστερούς κυβέρνηση όταν όλη η Ευρώπη έκανε στροφή στα δεξιά, γενικώς η μαλακία έρχεται στην χώρα με διαφορά φάσεις 5 με 10 χρόνια;. Δεν έχει να λέει κάτι αυτό.
Δεν έχω ιδέα για το ποια κόμματα του ΗΒ είναι κατά των πούστηδων, δεν έχω ιδέα για την πολιτική ζωή του ΗΒ
Το ότι είσαι ανίκανος να καταλάβεις τι σε λένε δεν πάει να πει ότι έχασα την μπάλα εγώ, ότι είσαι στην αριστερή μεριά της κανονικής κατανομής iq σημαίνει
Αφού δεν έχεις ιδέα γιατί εκφέρεις άποψη με ύφος γνώστη;

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 23 Δεκ 2019, 01:23

Δημοκράτης έγραψε:
23 Δεκ 2019, 00:59
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
23 Δεκ 2019, 00:42
Δημοκράτης έγραψε:
23 Δεκ 2019, 00:41
κατά τα άλλα ο Highlander οραμαζεται ότι εδραιώνονται οι αριστερές παπαριές και την ίδια ώρα κλαίγεται που ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο φασισμός στην Ευρώπη :lol:
ο βασικοτερος λογος που δεν ανεβαινει εκλογικα η αριστερα παγκοσμιως :smt023
η αριστερά ανέβαινε παγκοσμίως το 50, σταμάτησε να γίνεται το 90 όταν ο κόσμος είδε πόση πείνα έφερε
η πείνα και η χούντα είναι που εμποδίζουν την αριστερά να ξανανέβει, όχι τα καραγκιοζιλίκια
μην το χαλας :lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Δεκ 2019, 10:42

το παιδακι που εχουν πανω στους ωμους, το λυπαμαι. ελπιζω να εχει πατερα, κι αυτος να μπορεσει να παρει την επιμελεια, δειχνοντας αυτο το βιντεο στο δικαστηριο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar » 23 Δεκ 2019, 11:21

Αντε παλι γενικευσεις...ολοι οι αντρες ειναι βιαστες, ολες οι γυναικες ειναι αθωα πλασματα που ποτε δεν προκαλεσαν.

Ποτε θα μαθουμε να μην γενικευουμε αραγε;;;

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 23 Δεκ 2019, 16:01

Οι ίδιες που καλοδέχονται τους μουσουλμάνους λαθρο, σκούζουν για την Μπαντριαχρία. Η βλακεία είναι ανίκητη τελικά.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 23 Δεκ 2019, 16:13

axilmar έγραψε:
23 Δεκ 2019, 11:21
Αντε παλι γενικευσεις...ολοι οι αντρες ειναι βιαστες, ολες οι γυναικες ειναι αθωα πλασματα που ποτε δεν προκαλεσαν.

ετσι, το θυμα ευθυνεται το ιδιο με τον δραστη, να τα λεμε αυτα.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 23 Δεκ 2019, 16:16

blackpaint έγραψε:
23 Δεκ 2019, 16:13
axilmar έγραψε:

Αν εγώ πάω στα Εξάρχεια φορώντας μπλούζα της Χρυσής Αυγής, ποιός θα φταίει γι' αυτά που θα μου συμβούν? :lol:
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 23 Δεκ 2019, 16:21

Kauldron έγραψε:
23 Δεκ 2019, 16:16

Αν εγώ πάω στα Εξάρχεια φορώντας μπλούζα της Χρυσής Αυγής, ποιός θα φταίει γι' αυτά που θα μου συμβούν? :lol:
γιατι να ντυθει καπως πιο σεξυ μια γυναικα ειναι το ιδιο με το να λεει στον κοσμο πως υποστηριζει μια κλικα δολοφονων που ακονιζει ξιφολογχες στα πεζοδρομια.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 23 Δεκ 2019, 16:30

blackpaint έγραψε:
23 Δεκ 2019, 16:21
Kauldron έγραψε:
23 Δεκ 2019, 16:16

γιατι να ντυθει καπως πιο σεξυ μια γυναικα ειναι το ιδιο με το να λεει στον κοσμο πως υποστηριζει μια κλικα δολοφονων που ακονιζει ξιφολογχες στα πεζοδρομια.
Μπλούζα με ελληνική σημαία, τότε αφού δε θέλεις μπλούζα της ΧΑ.
Θυμίσου: "Το φταίξιμο δεν είν' δικό μου, ο,τι κι αν φορούσα όπου κι αν βρισκόμουν".
Μάλλον αρχίζει να μπάζει νερά το συνθηματάκι ε? Ή δεν έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα?
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 23 Δεκ 2019, 16:43

blackpaint έγραψε:
23 Δεκ 2019, 16:13
axilmar έγραψε:

Βασικά το θύμα δεν ευθύνεται καθόλου. Αυτή η καραμέλα για "τις γυναίκες που ντύνονται προκλητικά" έχει παλιώσει πλέον.

Ελεος, κοντεύουμε στο 2020, σε μία χώρα που το καλοκαίρι οι θερμοκρασίες δεν υποφέρονται και έχουν κάποιοι την απαίτηση οι γυναίκες να ντύνονται με μπούρκα.

Και δεν μιλάμε για χώρα που φημίζεται για γυναίκες που εκφράζουν μέσω του ντυσίματός τους τη δίψα τους για σεξ. Στην Ελλάδα ζούμε. Ξέρουμε περίπου πώς σκέφτεται η μέση Ελληνίδα και γνωρίζουμε ότι δεν αρέσκεται στο να εκφράζει με το ντύσιμό της, την ανάγκη της για σεξ.

Άρα για το ελαφρύ ντύσιμο, συντρέχουν άλλοι λόγοι. Και στο φινάλε, δεν μας πέφτει λόγος εμάς για το πώς επιλέγει κάποιος να κυκλοφορεί στον δρόμο.

Ωστόσο, θα σε στεναχωρήσω, γιατί ως προς το παραπάνω ο axilmar έχει εν μερει δίκιο. Ολοι οι άντρες δεν είναι βιαστές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 23 Δεκ 2019, 16:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
BILLO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BILLO » 23 Δεκ 2019, 16:44

Ομαδικη "παραληρητικη διαταραχη διωκτικου τυπου" χωρις απαραιτητα βιολογικο υποβαθρο ψυχωσης. Αποτελει μαλλον αυτη η κατασταση ενα μονο απο τα συμπτωματα διαταραγμενων προσωπικοτητων, ευαλωτων στην υποβολη η αυθυποβολη ιδεων μεγαλειου για να καλυφθουν με ορους ψυχολογιας, βασικα αδιεξοδα της προσωπικοτητας και της ζωης τους. Νευρωσικοι που παρουσιαζουν βαθια αγνοια της καταστασης τους και αναπτυσουν εκτως των αλλων και ναρκισσιστικα αφηγηματα. Ανθρωποι που σκοινοβατουν αναμεσα στη διαγνωση και την κοινωνικη ιδιορρυθμια. Οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι η ψυχιατρικη για λογους πολιτικης και κοινωνικης ουδετεροτητας δεν μπορει να μελετησει σοβαρα την ψυχοπαθολογια των μαζων και των κινηματων. Ειναι ενδεικτικη της ψυχοπαθειας τους η απολυτοποιηση ενος φαινομενου οπως η πατριαρχια σε εμφανως παραλογο βαθμο και ο κραυγαλεος τροπος αντιδρασης. Ειναι λιγο κλαφτα Χαραλαμπε η περιπτωση τους. :a040:

Τα τελευταια χρονια πισω απο "ακτιβιστικες" ομαδες τετοιων υπερβολικων συμπεριφορων κρυβεται πληθος τετοιων ατομων.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών