εσύ τύπε πάντως δεν κινδυνεύεις

Μα ούτε στην Ελλάδα έχουμε την εξουσία αλλά όπως βλέπεις τα "καραγκιοζιλίκια" ισχυροποιούνται και πληθαίνουν.Δημοκράτης έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 01:08άνθρωπε μου το να πάτε οι ζαβοί στο 0% δεν γίνεται, είστε το αριστερό κομμάτι της κανονικής κατανομής. Το θέμα είναι ότι χάνετε την εξουσία και το ιδεολοφικό έρισμα. Κατά τα άλλα ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται, έχεις από την στάνη σου ιδέα και για το τι γίνεται στην Ευρώπη βλάχο.Highlander έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 01:00Peak ηλιθιότητας.Δημοκράτης έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 00:57
ο δημητράς μοιράζει εξώδικα όχι πόνο, δεν έχει κερδίσει κάποια δίκη με τις μαλακίες του
και ας σταθούμε στο ότι όλη την Ευρώπη την κυβερνά δεξιά κόμματα και ότι τα καραγκιοζιλίκια σαν το παραπάνω γίνονται μόνο στην Ελλάδα και την Σουηδία
περαστικά σας
Και η Ελλάδα δεξιά κυβέρνηση έχει και γίνεται αυτό το "καραγκιοζιλίκι".
Και στην προηγμένη ευρώπη,συμπεριλαμβανομένων των χωρών που έχουν δεξιές κυβερνήσεις (η ανατολική ευρώπη βέβαια δε συμπεριλαμβάνεται στην προηγμένη ευρώπη), μια χαρά γίνονται τέτοια "καραγκιοζιλίκια" και μάλιστα πολύ πιο "ακραία". Α επίσης να θυμίσω ότι πολλά από τα ακροδεξιά κόμματα της δυτικής ευρώπης μπορεί να έχουν και πιο προοδευτικές θέσεις από αυτά που ψήφισε εδώ ο συριζα και αφρίζατε. Γιατί οι κοινωνίες αυτές είναι απλά πολύ μπροστά και αν κάποιος βγει πχ να πει στη βρετανία ότι είναι ενάντια στους γάμους των ομοφυλόφιλων ή ακόμα και τις υιοθεσίες είναι υπερπεριθωριακός.
το 24$ των άγγλων προφανώς έιναι υπερπεριδωριακοί για εσένα
https://en.wikipedia.org/wiki/Same-sex_ ... ed_Kingdom
άνθρωπε μου είστε το ίδιο ποσοστό των χαζών που το 40 βγάζατε φασίστες ή κομμουνιστές στις κυβερνήσεις γιατί αυτό ήταν της μόδας, το ίδιο ποσοστό που στην 10ετία του 60 θεωρούσαν το ανατολικό ή δυτικό μπλοκ ως την προσωποποίηση του κακού και γενικώς οι ίδιοι βλάκες που τρώτε ακατέβατο ότι βλέπετε στα μίντια και χαίρεστε γιατί έχετε την δημοφιλή άποψη. Ε δεν θα είναι δημοφιλής για πολύ ακόμα
στην Ελλάδα επίσης βγάλαμε τους αριστερούς κυβέρνηση όταν όλη η Ευρώπη έκανε στροφή στα δεξιά, γενικώς η μαλακία έρχεται στην χώρα με διαφορά φάσεις 5 με 10 χρόνια;. Δεν έχει να λέει κάτι αυτό.Highlander έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 01:17Μα ούτε στην Ελλάδα έχουμε την εξουσία αλλά όπως βλέπεις τα "καραγκιοζιλίκια" ισχυροποιούνται και πληθαίνουν.Δημοκράτης έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 01:08άνθρωπε μου το να πάτε οι ζαβοί στο 0% δεν γίνεται, είστε το αριστερό κομμάτι της κανονικής κατανομής. Το θέμα είναι ότι χάνετε την εξουσία και το ιδεολοφικό έρισμα. Κατά τα άλλα ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται, έχεις από την στάνη σου ιδέα και για το τι γίνεται στην Ευρώπη βλάχο.Highlander έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 01:00
Peak ηλιθιότητας.
Και η Ελλάδα δεξιά κυβέρνηση έχει και γίνεται αυτό το "καραγκιοζιλίκι".
Και στην προηγμένη ευρώπη,συμπεριλαμβανομένων των χωρών που έχουν δεξιές κυβερνήσεις (η ανατολική ευρώπη βέβαια δε συμπεριλαμβάνεται στην προηγμένη ευρώπη), μια χαρά γίνονται τέτοια "καραγκιοζιλίκια" και μάλιστα πολύ πιο "ακραία". Α επίσης να θυμίσω ότι πολλά από τα ακροδεξιά κόμματα της δυτικής ευρώπης μπορεί να έχουν και πιο προοδευτικές θέσεις από αυτά που ψήφισε εδώ ο συριζα και αφρίζατε. Γιατί οι κοινωνίες αυτές είναι απλά πολύ μπροστά και αν κάποιος βγει πχ να πει στη βρετανία ότι είναι ενάντια στους γάμους των ομοφυλόφιλων ή ακόμα και τις υιοθεσίες είναι υπερπεριθωριακός.
άνθρωπε μου είστε το ίδιο ποσοστό των χαζών που το 40 βγάζατε φασίστες ή κομμουνιστές στις κυβερνήσεις γιατί αυτό ήταν της μόδας, το ίδιο ποσοστό που στην 10ετία του 60 θεωρούσαν το ανατολικό ή δυτικό μπλοκ ως την προσωποποίηση του κακού και γενικώς οι ίδιοι βλάκες που τρώτε ακατέβατο ότι βλέπετε στα μίντια και χαίρεστε γιατί έχετε την δημοφιλή άποψη. Ε δεν θα είναι δημοφιλής για πολύ ακόμα
Και το 2008 το 24% ήταν 45% αλλά κατά τ' άλλα 'καταρρέουν τα καραγκιοζιλίκια".Για πες μου ποια κόμματα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι κατά του γάμου ομοφυλοφίλων.
Κάπου στη μέση του ποστ σου έχασες τελείως την μπάλα, περιττεύει ο οποιοσδήποτε περαιτέρω σχολιασμός.
Αφού δεν έχεις ιδέα γιατί εκφέρεις άποψη με ύφος γνώστη;Δημοκράτης έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 01:21στην Ελλάδα επίσης βγάλαμε τους αριστερούς κυβέρνηση όταν όλη η Ευρώπη έκανε στροφή στα δεξιά, γενικώς η μαλακία έρχεται στην χώρα με διαφορά φάσεις 5 με 10 χρόνια;. Δεν έχει να λέει κάτι αυτό.Highlander έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 01:17Μα ούτε στην Ελλάδα έχουμε την εξουσία αλλά όπως βλέπεις τα "καραγκιοζιλίκια" ισχυροποιούνται και πληθαίνουν.Δημοκράτης έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 01:08
άνθρωπε μου το να πάτε οι ζαβοί στο 0% δεν γίνεται, είστε το αριστερό κομμάτι της κανονικής κατανομής. Το θέμα είναι ότι χάνετε την εξουσία και το ιδεολοφικό έρισμα. Κατά τα άλλα ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται, έχεις από την στάνη σου ιδέα και για το τι γίνεται στην Ευρώπη βλάχο.
Και το 2008 το 24% ήταν 45% αλλά κατά τ' άλλα 'καταρρέουν τα καραγκιοζιλίκια".Για πες μου ποια κόμματα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι κατά του γάμου ομοφυλοφίλων.
Κάπου στη μέση του ποστ σου έχασες τελείως την μπάλα, περιττεύει ο οποιοσδήποτε περαιτέρω σχολιασμός.
Δεν έχω ιδέα για το ποια κόμματα του ΗΒ είναι κατά των πούστηδων, δεν έχω ιδέα για την πολιτική ζωή του ΗΒ
Το ότι είσαι ανίκανος να καταλάβεις τι σε λένε δεν πάει να πει ότι έχασα την μπάλα εγώ, ότι είσαι στην αριστερή μεριά της κανονικής κατανομής iq σημαίνει
μην το χαλαςΔημοκράτης έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 00:59η αριστερά ανέβαινε παγκοσμίως το 50, σταμάτησε να γίνεται το 90 όταν ο κόσμος είδε πόση πείνα έφερεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 00:42ο βασικοτερος λογος που δεν ανεβαινει εκλογικα η αριστερα παγκοσμιωςΔημοκράτης έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 00:41κατά τα άλλα ο Highlander οραμαζεται ότι εδραιώνονται οι αριστερές παπαριές και την ίδια ώρα κλαίγεται που ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο φασισμός στην Ευρώπη
η πείνα και η χούντα είναι που εμποδίζουν την αριστερά να ξανανέβει, όχι τα καραγκιοζιλίκια
Αν εγώ πάω στα Εξάρχεια φορώντας μπλούζα της Χρυσής Αυγής, ποιός θα φταίει γι' αυτά που θα μου συμβούν?blackpaint έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 16:13ετσι, το θυμα ευθυνεται το ιδιο με τον δραστη, να τα λεμε αυτα.
Μπλούζα με ελληνική σημαία, τότε αφού δε θέλεις μπλούζα της ΧΑ.blackpaint έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 16:21γιατι να ντυθει καπως πιο σεξυ μια γυναικα ειναι το ιδιο με το να λεει στον κοσμο πως υποστηριζει μια κλικα δολοφονων που ακονιζει ξιφολογχες στα πεζοδρομια.
Βασικά το θύμα δεν ευθύνεται καθόλου. Αυτή η καραμέλα για "τις γυναίκες που ντύνονται προκλητικά" έχει παλιώσει πλέον.blackpaint έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 16:13ετσι, το θυμα ευθυνεται το ιδιο με τον δραστη, να τα λεμε αυτα.