Έστω ρε παιδί μου ότι δεν είναι του γούστου ο ένας του άλλου οπότε και δεν υπάρχει έλξη οπότε να πως προκύπτει η φιλία και η μη ερωτική ματιά. Οπότε υπάρχει φιλια, οπότε έχω δίκιο.Maspoli έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 09:03Διαφωνώ.Naida έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 08:48Η φωνή της λογικής.hellegennes έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 07:22
Βλακείες. Δεν ήμουν ποτέ φίλος με καμμιά από τις σχέσεις μου και είχα διάφορες φίλες στην ζωή μου -κι ακόμα έχω. Το να σου έρχεται να χωθείς σε ό,τι φοράει τακούνια και έχει βυζιά μάλλον πείνα δείχνει. Δεν χρειάζεται να βλέπεις άσχημη μια γυναίκα για να μην την βλέπεις ερωτικά. Πώς γίνεται να βλέπεις ερωτικά χιλιάδες άτομα εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους που το μόνο τους κοινό σημείο είναι το φύλο;
Φιλια μεταξυ άνδρα και γυναίκας που να μην εχει τη παραμικρη σεξουαλικη έλξη, υπάρχει μόνο όταν δεν υπάρχει οπτική έλξη μεταξύ τους ή όταν κάποιος τουλάχιστον από τους δύο δεν είναι ετεροφυλοφιλος.
Προφανώς το ότι υπάρχει ένα ποσοστό σεξουαλικής έλξης, δε σημαίνει ότι αυτή θα εκδηλωθεί κάποτε εμπράκτως, ούτε ότι θα αποτελέσει το κύριο χαρακτηριστικό της σχέσης για οποιοδήποτε από τα δύο μέρη. Μπορεί κάλλιστα να παραμείνει πάντα κάπου πολύ βαθιά θαμμένη στο μυαλό ή όταν τυχαίνει ενίοτε να ξύπνα από κάποιο τυχαίο ερέθισμα, να ξαναθαβεται.
Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σταθερή όχι. Είναι λίγο άστατος

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Λόρδε οφείλεις να το πεις. Πρέπει να ξέρει τι νιώθεις και υπάρχουν άπειροι τρόποι να το κάνεις. Καλύτερα να ξέρει κι ας κόψει λάσπη παρά να μην ξέρει και να ζείτε μέσα στο ψέμα γιατί κάποια στιγμή θα σας διαλύσει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Με τους κολλητούς ή με τους άλλους;LEONAS έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 09:19don't speak έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 09:18Και γι αυτόν ψέμα είναι.
Δεν την θέλει μόνο για φίλη, για τα πάντα όλα την θέλει.
Ας της δώσει κάποια στιγμή την ευκαιρία να εξετάσει και αυτό το ενδεχόμενο.
Ίσως και με την αποχώρησή του.
Είτε έτσι είτε αλλιώς για ένα διάστημα θα είναι στα πατώματα. Ας έχει παίξει όλα του τα χαρτιά.
Εσυ αυτό κάνεις στους άντρες;
don't speak έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 09:25Με τους κολλητούς ή με τους άλλους;LEONAS έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 09:19don't speak έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 09:18
Και γι αυτόν ψέμα είναι.
Δεν την θέλει μόνο για φίλη, για τα πάντα όλα την θέλει.
Ας της δώσει κάποια στιγμή την ευκαιρία να εξετάσει και αυτό το ενδεχόμενο.
Ίσως και με την αποχώρησή του.
Είτε έτσι είτε αλλιώς για ένα διάστημα θα είναι στα πατώματα. Ας έχει παίξει όλα του τα χαρτιά.
Εσυ αυτό κάνεις στους άντρες;
Με τους αρσενικους
Πέσιμο ή χεσιμο; 

-
Αυτό με το τρίτεκνη πάντως είναι μια σαφέστατη ένδειξη ότι τρίτος δεν χωρά.Custom_F έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 08:57Ένα νήμα... Τα βρήκα με την κολλητή μου...
Θα εισπράξει μερικά μπράβο κ ασφαλώς θα χαρούμε όλοι!!!
Ενα νήμα όμως... Σερνομαι στα πατώματα γιατί δε με βλέπει έτσι;
Θα κάνει πολλές σελίδες.
Καλύτερα, λένε, να μετανιώσεις για κάτι που έκανες, παρά για κάτι που δεν έκανες.
Ας κάνει, για να μην έρθει κάποια στιγμή η μέρα που θα αναρωτιέται...
Τι, αν;..
Κ κείνη πλέον έχει τρία παιδια με άλλον.
-
Από ότι έχω καταλάβει ,φωτιά το πάει

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Παρόλο που τις γυναίκες τις αγαπάω ιδιαίτερα, αυτό με τις φιλίες δεν το κατάλαβα πότε μου. Στη ζωή μου αντε να έχω βγει 10 φορές (το πολύ) φιλικα με γυναίκες που δεν ήθελα να πηδηχτουμε, και αυτές επειδή ηταν ξάδερφες μου.
Τέλος πάντων για να συνεισφέρω στο νήμα, εμένα η γνώμη μου είναι να κόψεις τα κολλητηλικια με αυτήν και να πας να βρεις καμια άλλη. (Εντιτ: όχι για κολλητηλικια, αλλά για πηδηματα. Συνήθως δεν χρειάζεται να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, αλλά τέλος πάντων).
Επίσης άρχισε να κάνεις παρέα με άντρες.
Τέλος πάντων για να συνεισφέρω στο νήμα, εμένα η γνώμη μου είναι να κόψεις τα κολλητηλικια με αυτήν και να πας να βρεις καμια άλλη. (Εντιτ: όχι για κολλητηλικια, αλλά για πηδηματα. Συνήθως δεν χρειάζεται να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, αλλά τέλος πάντων).
Επίσης άρχισε να κάνεις παρέα με άντρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 23 Δεκ 2019, 09:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα την έβαλα αυτή την εξαίρεση. Επίσης δεν είπα ότι δεν υπάρχει φιλία. Έγραψα ότι δεν υπάρχει φιλία εντελώς κενή από σεξουαλικη έλξη (πέραν των συγκεκριμένων εξαιρέσεων), δεν υποστήριξα ότι αν υπάρχει μια κάποια σεξουαλικη έλξη τότε δεν υπάρχει φιλία.Naida έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 09:22Έστω ρε παιδί μου ότι δεν είναι του γούστου ο ένας του άλλου οπότε και δεν υπάρχει έλξη οπότε να πως προκύπτει η φιλία και η μη ερωτική ματιά. Οπότε υπάρχει φιλια, οπότε έχω δίκιο.Maspoli έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 09:03Διαφωνώ.
Φιλια μεταξυ άνδρα και γυναίκας που να μην εχει τη παραμικρη σεξουαλικη έλξη, υπάρχει μόνο όταν δεν υπάρχει οπτική έλξη μεταξύ τους ή όταν κάποιος τουλάχιστον από τους δύο δεν είναι ετεροφυλοφιλος.
Προφανώς το ότι υπάρχει ένα ποσοστό σεξουαλικής έλξης, δε σημαίνει ότι αυτή θα εκδηλωθεί κάποτε εμπράκτως, ούτε ότι θα αποτελέσει το κύριο χαρακτηριστικό της σχέσης για οποιοδήποτε από τα δύο μέρη. Μπορεί κάλλιστα να παραμείνει πάντα κάπου πολύ βαθιά θαμμένη στο μυαλό ή όταν τυχαίνει ενίοτε να ξύπνα από κάποιο τυχαίο ερέθισμα, να ξαναθαβεται.
Θέλεις τους άντρες στα πατώματα;don't speak έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 09:31Το ποιό απ όλα όσα έγραψα;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Μα είναι βασική προϋπόθεση για να δημιουργηθεί της φιλίας είναι να μην υπάρχει έλξη. Όπως και μεταξυ δυο ομόφυλων ανθρώπων.Maspoli έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 09:38Μα την έβαλα αυτή την εξαίρεση. Επίσης δεν είπα ότι δεν υπάρχει φιλία. Έγραψα ότι δεν υπάρχει φιλία εντελώς κενή από σεξουαλικη έλξη (πέραν των συγκεκριμένων εξαιρέσεων), δεν υποστήριξα ότι αν υπάρχει μια κάποια σεξουαλικη έλξη τότε δεν υπάρχει φιλία.Naida έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 09:22Έστω ρε παιδί μου ότι δεν είναι του γούστου ο ένας του άλλου οπότε και δεν υπάρχει έλξη οπότε να πως προκύπτει η φιλία και η μη ερωτική ματιά. Οπότε υπάρχει φιλια, οπότε έχω δίκιο.Maspoli έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 09:03
Διαφωνώ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Athos έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 08:55Ορέστης 35 έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 07:33Οσο εσυ ομως ακους Ρεμο και πινεις, εκεινη χαιρεται, διασκεδαζει, γελαει, ξεφαντωνει οπως σε λουνα παρκ. Γιατι να μην χαιρεσαι με τη χαρα της;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαι ερωτευμένος με μία από το phorum
από alto_sem » 19 Ιούλ 2023, 22:40 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 35 Απαντήσεις
- 1966 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
20 Ιούλ 2023, 02:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται ρε μλ με το ΚΚΕ μλ... είμαι πάλι ερωτευμένος... δαγκωτό στη Μαρίζα
από neon imposter » 20 Ιουν 2023, 13:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 32 Απαντήσεις
- 1900 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Ιουν 2023, 10:28
-