Σάμπως θα ‘ταν η πρώτη παπαριά που θα πίστευες;
Αρκάς
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- περαστικος
Re: Αρκάς

Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
περαστικος έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 12:23

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- hellegennes
Η Ρόζα είναι το καλύτερό του έργο μετά από την Ζωή Μετά. Στο ενδιάμεσο τα έργα του ήταν άχρωμα και χωρίς έμπνευση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- hellegennes
Σε λεκτικά παιχνίδια βασίζονταν και οι Monty Pythons. Το ότι κάποιος έχει παιδαριώδες αποτέλεσμα δεν κάνει την μέθοδο παιδαριώδη. Είναι σαν να λες ότι η ομοιοκαταληξία είναι παιδαριώδης επειδή είναι παιδαριώδη τα τραγούδια της Βανδή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στον Σεφερλη το λεκτικο παιχνιδι ειχε γινει μονοτονο και επαναλαμβανομενο, ακουγες μια ατακα και ηξερες οτι το πραγμα παει σε λεκτικο παιχνιδι. Εβλεπες ενα ντυσιμο και ηξερες οτι παει να βγει λεκτικο παιχνιδι. Οποτε μετα απο ενα σημειο δεν ειχαμε αιφνιδιασμο οποτε δεν εχαμε και χιουμορ. Το λεκτικο παιχνιδι ειναι ενα εργαλειο του κωμικου. Ο κωμικος ομως εχει παρα πολλα εργαλεια και οφειλει να παραμενει απροβλεπτος. Αυτο που πραγματι κανει ο νεοαρκας (κατ εμε) ειναι οντως το ιδιο πραγμα που κανει και ο Σεφερλης οσον αφορα τα λεκτικα παιχνιδια, κανει καταχρηση του συγκεκριμενου εργαλειου παυοντας να ειναι αστειος. Στη χρηση ειναι το προβλημα αλλα και η ποιοτικη ομοιοτητα.hellegennes έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 18:38Σε λεκτικά παιχνίδια βασίζονταν και οι Monty Pythons. Το ότι κάποιος έχει παιδαριώδες αποτέλεσμα δεν κάνει την μέθοδο παιδαριώδη. Είναι σαν να λες ότι η ομοιοκαταληξία είναι παιδαριώδης επειδή είναι παιδαριώδη τα τραγούδια της Βανδή.
- hellegennes
Η επανάληψη και η εμμονές των πρωταγωνιστών του Αρκά είναι το δομικό του στοιχείο. Δηλαδή θες να πεις ότι δεν είναι ακριβώς αυτό ο Κόκορας ή τα Σπουργίτια ή ο Καστράτος;
Φυσικά η επανάληψη είναι πρόβλημα όταν δεν έχει διαφορετικές προσεγγίσεις κάθε φορά. Αλλά στην Ρόζα το πετυχαίνει άψογα, σε αντίθεση με τα προηγούμενα έργα του με τον Καρχαρία, τις κομμώτριες και τους Συνομήλικους.
Φυσικά η επανάληψη είναι πρόβλημα όταν δεν έχει διαφορετικές προσεγγίσεις κάθε φορά. Αλλά στην Ρόζα το πετυχαίνει άψογα, σε αντίθεση με τα προηγούμενα έργα του με τον Καρχαρία, τις κομμώτριες και τους Συνομήλικους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- περαστικος
Για μενα το χειροτερο πραγματικα εργο του ηταν ο Φλεβαρης.hellegennes έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 16:34Η Ρόζα είναι το καλύτερό του έργο μετά από την Ζωή Μετά. Στο ενδιάμεσο τα έργα του ήταν άχρωμα και χωρίς έμπνευση.
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.

σταμάτα ρε μλκ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
εξακτεμάντ.hellegennes έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 19:16Η επανάληψη και η εμμονές των πρωταγωνιστών του Αρκά είναι το δομικό του στοιχείο. Δηλαδή θες να πεις ότι δεν είναι ακριβώς αυτό ο Κόκορας ή τα Σπουργίτια ή ο Καστράτος;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.