Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αμα είχες κάτσει κι εσύ πόσους μήνες φυλακή με γελοίες κατηγορίες, ουσιαστικά επειδή απλά κόβεις ψήφους από τη ΝΔ, να βλέπαμε πώς θα ήσουν.
Δες οποιαδήποτε συνέντευξη τύπου να δείς τα επιχειρήματα.
Ουτε μιση ωρα δεν ειχε κατσει μεσα οταν εγινε αυτο.
Τον Σεπτέμβριο του 2013 συνελήφθη με την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.[20] Τον Ιανουάριο του 2014 ανακοίνωσε πως θα ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.[73] Στις δημοτικές εκλογές που έγιναν τον Μάιο, ο συνδυασμός του κατετάγη τέταρτος με ποσοστό 16,1% και περίπου 36.000 ψήφους, με τον ίδιο να είναι υπόδικος.[74] Τον Ιούλιο του 2014 κρίθηκε προφυλακιστέος με την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τη διάθεση όπλων σε εγκληματική οργάνωση.[75] Οι ανακριτές και ο εισαγγελέας έκριναν ότι τα δύο όπλα που βρέθηκαν με άδεια στο σπίτι του, από τα οποία το ένα ανήκε στον πατέρα του, είχαν δεχτεί μεταβολές, κάτι που θεωρείται ποινικό αδίκημα.[76][77] Στο σκεπτικό της προφυλάκισης έπαιξε ρόλο ο βίαιος χαρακτήρας του βουλευτή.[78] Ο ίδιος χαρακτήρισε τη δίωξή του ως πολιτική.[79] Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους τον Ιούλιο του 2015.[80]
Ποτε εριξε την ροχαλα? Τον Σεπτέμβριο του 2013 ή τον Ιούλιο του 2015?
Ουτε μιση ωρα δεν ειχε κατσει μεσα οταν εγινε αυτο.
Τον Σεπτέμβριο του 2013 συνελήφθη με την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.[20] Τον Ιανουάριο του 2014 ανακοίνωσε πως θα ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.[73] Στις δημοτικές εκλογές που έγιναν τον Μάιο, ο συνδυασμός του κατετάγη τέταρτος με ποσοστό 16,1% και περίπου 36.000 ψήφους, με τον ίδιο να είναι υπόδικος.[74] Τον Ιούλιο του 2014 κρίθηκε προφυλακιστέος με την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τη διάθεση όπλων σε εγκληματική οργάνωση.[75] Οι ανακριτές και ο εισαγγελέας έκριναν ότι τα δύο όπλα που βρέθηκαν με άδεια στο σπίτι του, από τα οποία το ένα ανήκε στον πατέρα του, είχαν δεχτεί μεταβολές, κάτι που θεωρείται ποινικό αδίκημα.[76][77] Στο σκεπτικό της προφυλάκισης έπαιξε ρόλο ο βίαιος χαρακτήρας του βουλευτή.[78] Ο ίδιος χαρακτήρισε τη δίωξή του ως πολιτική.[79] Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους τον Ιούλιο του 2015.[80]
Ποτε εριξε την ροχαλα? Τον Σεπτέμβριο του 2013 ή τον Ιούλιο του 2015?
Δεν έχω υπόψη μου, πάντως κάποια στιγμή έκατσε μέσα. Και μόνο το οτι τον τραβολογούσαν στο δικαστήριο, είναι αρκετό για να γυρίσουν τα μυαλά του (αν έχεις βρεθεί, που δεν σου το εύχομαι, θα το καταλάβεις). Οι του Δημοπρατικού Τόξου έκατσαν έστω μια ώρα? Εκτός απ' τον Άκη, άντε και κανέναν Γιάννο, οι άλλοι μια χαρά έξω είναι, μολονότι έχουν κλέψει και ρημάξει. Ο άλλος για μια ροχάλα πόσο έπρεπε να κάτσει δηλαδή?
Έχει κάποιος το κείμενο, γιατί είναι τόσο ηλίθιες που δεν τα θυμούνται και δεν μπορούν να συγχρονιστούν σε κάτι τόσο απλό;
Τώρα θα μου πεις, γυναίκες δεν είναι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αντε παλι γενικευσεις...ολοι οι αντρες ειναι βιαστες, ολες οι γυναικες ειναι αθωα πλασματα που ποτε δεν προκαλεσαν.
Ποτε θα μαθουμε να μην γενικευουμε αραγε;;;
ετσι, το θυμα ευθυνεται το ιδιο με τον δραστη, να τα λεμε αυτα.
Ο δράστης είναι όλοι οι άντρες και το θύμα όλες οι γυναίκες; Γιατί τότε δεν πας να παραδοθείς;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
πάντως τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ντύσιμο για να δικαιολογήσει βιασμό πρέπει να είχαμε ακόμα Ανδρέα Παπανδρέου.
Πότε σταματήσαμε να έχουμε Ανδρέα Παπανδρέου;
το 2016 παντως, ενας στους τρεις ελληνες ερωτηθεντες θεωρουσε πως υπο προυποθεσεις ο βιασμος δικαιολογειται. Το προκλητικο ντυσιμο ηταν στις πρωτες προυποθεσεις. https://www.tanea.gr/2016/12/01/greece/ ... synthikes/
Fake news.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εννοει φανταζομαι ότι ο βιαστής συνήθως δεν είναι ο δράκος με την ανωμαλοφατσα που παραμονεύει στα ασανσέρ.
Μαλακίες εννοεί γιατί όλοι άνθρωποι της διπλανής πόρτας είναι. Κανείς δεν έρχεται από άλλη διάσταση και έχει κέρατα στο κεφάλι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ετσι, το θυμα ευθυνεται το ιδιο με τον δραστη, να τα λεμε αυτα.
Ο δράστης είναι όλοι οι άντρες και το θύμα όλες οι γυναίκες; Γιατί τότε δεν πας να παραδοθείς;
Γιατί υποθέτεις το φύλο του; Μπορεί να δηλώνει γυναίκα, θύμα βιασμού. Τι είσαι, τρανσφοβικός;
Έχει πει πολλές φορές ότι είναι μεγάλος γαμιάς και γεμάτος τεστοστερόνη. Τίγκα στην ανασφάλεια το παιδί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.