Παμε Grexit ?
Re: Παμε Grexit ?
Όχι, ο ελ αραμπι και ο μπισεσβαρ και ο πριγιοβιτς ήρθαν για να παίξουν ευρωπη
Την 11αδα της ουραγού γουοτφορντ την έχεις δει;
Την 11αδα της ουραγού γουοτφορντ την έχεις δει;
Το grexit είναι δίκοπο μαχαίρι.Εξαρταται τι εξελίξεις θα δρομολογήσει.
Jason ο πατερουλης ρίχνει χρήματα στον ΠΑΟΚ για να πουλάτε τα ψηφαλακια σας και να βγάζει δημάρχους και βουλευτές του χεριού του.Με το grexit θα πουλήσει μέχρι και την κ12 του ΠΑΟΚ για να βγάλει τα σπασμένα και μετά η θα αδιαφορήσει η θα φύγει.Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ με το grexit θα είναι η ομαδική αιμορραγία που θα υποστεί.Οπως το ίδιο θα πάθει και ο ΠΟΚ.
Jason ο πατερουλης ρίχνει χρήματα στον ΠΑΟΚ για να πουλάτε τα ψηφαλακια σας και να βγάζει δημάρχους και βουλευτές του χεριού του.Με το grexit θα πουλήσει μέχρι και την κ12 του ΠΑΟΚ για να βγάλει τα σπασμένα και μετά η θα αδιαφορήσει η θα φύγει.Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ με το grexit θα είναι η ομαδική αιμορραγία που θα υποστεί.Οπως το ίδιο θα πάθει και ο ΠΟΚ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το οποιο ειναι το hard reset που ειπα στην αρχη.
Ισως ειναι καλο τελικα.
Ισως ειναι καλο τελικα.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Eθνικοκοινωνιστης
μονο κανενα βετερανο θα προσελκυεις που δεν εχει φιλοδοξιες
ο καθε ακπομ πολυ πιο δυσκολα (αρα και με πολυ περισσοτερα λεφτα) θα ερθει σε ενα πρωταθλημα που ξερει οτι δεν θα εχει πιθανοτητα να παιξει καποια παιχνιδια στην ευρωπη για να φανει
οι δε ελληνες των μεγαλων ομαδων λογω του αποκλεισμου των εθνικων αλλα και απο την ευρωπη πολυ πιο δυσκολα θα μπορουν να προσελκυσουν τα βλεμματα ξενων ομαδων και θα φυγουν ή θα φευγουν την ιδια η την επομενη χρονια
και δεν τον κοβω τον πατερουλη με τα εσοδα που θα χανει εκ των προτερων (και οχι μονο αποκλειστικα απο τα εσοδα απο την ουεφα αλλα και εσοδα απο τηλεοπτικα και μικροτερα εσοδα απο πωλησεις και αλλα) να ριχνει επιπλεον χρημα για να καλυψει τις απωλειες στα εσοοδα για μια ομαδα που θα γινει πολυ λιγοτερο εμπορικη
ο καθε παικτης αυξανει την μεταπωλητικη του αξια αν κανει 1-2 καλα παιχνιδια στην ευρωπη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εδω διαφωνω. Θεωρω οτι τα τηλεοπτικα και τα εσοδα απο εισιτηρια και λοιπα θα αυξηθουν οταν καθαρισει το ποδοσφαιρο απο τα σκουπιδια και αυξηθει ο ανταγωνισμος.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 14:01και δεν τον κοβω τον πατερουλη με τα εσοδα που θα χανει εκ των προτερων (και οχι μονο αποκλειστικα απο τα εσοδα απο την ουεφα αλλα και εσοδα απο τηλεοπτικα και μικροτερα εσοδα απο πωλησεις και αλλα) να ριχνει επιπλεον χρημα για να καλυψει τις απωλειες στα εσοοδα για μια ομαδα που θα γινει πολυ λιγοτερο εμπορικη
Σημερα αποφασισα να μην ξαναακουσω Σπορτ ΦΜ. Η τωρινη μερα ειναι τοσο αηδιαστικη απο αυτα που ακουω που μου ερχεται εμετος.
Damage control at its best.
"Σιγουρα καταδικαζουμε οποιεσδηποτε ενεργειες εναντια στους διαιτητες, αλλα φταινε και αυτοι με τις αποφασεις τους"
Δεν υπαρχει ρε πουστη μου ενας σοβαρος ανθρωπος σε αυτη τη χωρα να βαλει λουκετο σε αυτον τον σταθμο?
"Σιγουρα καταδικαζουμε οποιεσδηποτε ενεργειες εναντια στους διαιτητες, αλλα φταινε και αυτοι με τις αποφασεις τους"
Δεν υπαρχει ρε πουστη μου ενας σοβαρος ανθρωπος σε αυτη τη χωρα να βαλει λουκετο σε αυτον τον σταθμο?
Λαφκιωτη αγόρι μου το grexit σημαίνει εξαφάνιση του ΠΑΟ.Με τα χρέη που έχει και με εκμηδένιση των εσόδων όχι πιτσιρικάδες και ακαδημίες δεν θα έχετε αλλά και τους παλαίμαχους θα παρακαλάτε να έρθουν να παίξουν στον ΠΑΟ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
ο παο εχει να χασει τα λιγοτερα σε σχεση με την δυναμικη που εχει και σε σχεση με αυτα που υφισταται σημερα
ισα ισα αν υπαρξει γκρεξιτ 2-3 ετων θα ξεκινησει απο θεση ισχυος και οχι κομπαρσου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 24 Δεκ 2019, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εισαι λαθος σε 2 σημεια.
1. Δεν ειμαι βαζελος.
2. Ο κοσμος του ΠΑΟ εχει φυγει επειδη γνωριζει οτι ο Αλαφουζος ειναι φυτευτος του Μαρινακη και η ομαδα δεν εχει μελλον. Αν δουν οτι ο πρεζεμπορας τα παραταει και αυξηθει η ανταγωνιστικοτητα τοτε θα δεις τον πραγματικο λαο του.
Η φυγή ενός προσώπου δεν αλλάζει τίποτα εάν δεν υπάρξουν βαθιές και τολμηρές αλλαγές.
Αλήθεια Λαφκιωτη ποιος σου λέει ότι ο διάδοχος του Αλαφούζου δεν θα είναι ένας Τσακας που θα έχει τον ΠΑΟ για να Κοντομαρί για το στοίχημα.
Αλήθεια πώς θα σταματήσει η επιδημία στημένων αγώνων στην Ελλάδα.Με το που θα φύγει ο Μαρινάκης θα δουν τα λαμόγια το φως και θα γίνουν τίμιοι.
Πάρε για παράδειγμα τους παοκτσηδες που μόλις ο Σαββίδης έγινε χαλίφης στην θέση του Μαρινάκη τα βρίσκουν όλα καλά στο ποδόσφαιρο.
Δεν πρέπει να φύγει απλά ο Μαρινάκης πρέπει να φύγει όλη η σαπιλα.Αλλα γι'αυτό δεν είσαι ώριμος ακόμα Λαφκιωτη.
Αλήθεια Λαφκιωτη ποιος σου λέει ότι ο διάδοχος του Αλαφούζου δεν θα είναι ένας Τσακας που θα έχει τον ΠΑΟ για να Κοντομαρί για το στοίχημα.
Αλήθεια πώς θα σταματήσει η επιδημία στημένων αγώνων στην Ελλάδα.Με το που θα φύγει ο Μαρινάκης θα δουν τα λαμόγια το φως και θα γίνουν τίμιοι.
Πάρε για παράδειγμα τους παοκτσηδες που μόλις ο Σαββίδης έγινε χαλίφης στην θέση του Μαρινάκη τα βρίσκουν όλα καλά στο ποδόσφαιρο.
Δεν πρέπει να φύγει απλά ο Μαρινάκης πρέπει να φύγει όλη η σαπιλα.Αλλα γι'αυτό δεν είσαι ώριμος ακόμα Λαφκιωτη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Οργισμένος
Τιποτα δεν θα γινει τιποτα δεν θα αλλαξει. Οσο η κεντρικη εξουσια δεν διαλυει τη συμμορια και δεν εξορθολογιζει το ελλ ποδπσφαιρο τιποτα δεν θα αλλαξει.lafkiotis έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 11:42Και επισημα λοιπον ειμαστε ενα βημα πριν το Γκρεξιτ.
Η μονη περιπτωση να το γλυτωσουμε, εστω και την τελευταια στιγμη, ειναι να σοβαρευτει η δικαιοσυνη και να διωξει τον υπαιτιο για την σημερινη καταντια. Τον Ολυμπιακο.
Επειδη ομως Ελλαδα, ας μιλησουμε υποθετικα. Ενα 5ετες γκρεξιτ θα εκανε καλο η κακο στο Ελλ. ποδοσφαιρο?
Η θεωρια μου συνοψιζεται στα εξης:
1. Xωρις χρηματα Ευρωπης, θα γινει hard reset.
2. Ολες οι ομαδες θα βασιστουν σε Ελληνες.
3. Η ποιοτητα θα παραμεινει στα τωρινα επιπεδα
4. Το πρωταθλημα θα γινει ανταγωνιστικοτερο μιας και ολες οι ομαδες θα ξεκινουν απο το μηδεν. Πρωταθλημα θα μπορει να παρει μεχρι και η Ξανθη.
Αυτο που δεν μπορω να προβλεψω ειναι αν θα ξεφορτωθουμε μεσα στην 5ετια, ολους αυτους τους βλαμμενους τυχαρπαστους (τυπου καραπαπα και θεοδωριδη) και κατα ποσο θα εξαφανιστουν παπαγαλακια τυπου καρπετοπουλου και χριστογλου που με την γραπτο λογο τους, εφεραν το ποδοσφαιρο στην εξοδο.
Ακουω γνωμες.
Το εφοπλιστικο κεφαλαιο πρεπει να ευνουχιστει φορολογικα και να εκδιωχθει απο το πρωταθλημα και τη χωρα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Μην χαλιεσαι.lafkiotis έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 14:16Σημερα αποφασισα να μην ξαναακουσω Σπορτ ΦΜ. Η τωρινη μερα ειναι τοσο αηδιαστικη απο αυτα που ακουω που μου ερχεται εμετος.
Δεν φταιει ο σταθμος αλλα ο κοσμος.
Αυτη ειναι μεσες ακρες η αποψη του κοσμου.
ΕΙμαστε μπανανια και σιγουρα δεν φταιει κανενας πολιτικος παρα μοναχα ο οπισθοδρομικος κοσμος που ειναι ξεκαθαρα τρανη πλειοψηφια.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Να πάμε ,5 χρόνια αλά Θάτσερ. Μόνο έτσι υπάρχει μια σοβαρή ελπίδα ,άμα χαθεί το μπαγιόκο ,το στοίχημα και οι βρωμύλοι .
- Οργισμένος
Κλασσικα εξισωνουμε τη βρωμια του ποκ με τα 2 πιο καθαρα πρωταθληματα εβα (το ενα απονεμηθηκε με διαταγμα στην αεκ) και καθαρισαμε.zteo έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 14:42Η φυγή ενός προσώπου δεν αλλάζει τίποτα εάν δεν υπάρξουν βαθιές και τολμηρές αλλαγές.
Γιαυτο σου λεω λαφκιοτη, μη χαλιεσαι, η ελλ κοινωνια ειναι για τον πουτσο και δυστυχως λογω ακροπολις σημερα δεν ειναι οι μισθοι στα 80 ευρω το οποιο και θα ηταν η μονη ελπιδα για εκλογικευση και αποφασιστοποιηση των ελλ μαζων.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ο πρεζεμπορας θελει τον γαβρο ως ιδιωτικο στρατο και μοχλο πολιτικων πιεσεων. Και πολυ στα απαυτα του αν δεν παιζει ευρωπη. Μα τι ειναι αυτα που γραφετε;;;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιάνης Βαρουφάκης: Με το Grexit τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα
από sharp » 01 Ιουν 2024, 17:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 670 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
02 Ιουν 2024, 23:29
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 1078 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
05 Απρ 2024, 20:12