Το κόψιμο δεν είναι καλή λύση ,ειδικά όταν σε πάει γαμιώντας στην τουαλέτα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 22:41Να σε ρωτήσω εσένα το κόψιμο σου φαίνεται καλή λύαη;Naida έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 22:27Έχω βιώσει ανεκπλήρωτο έρωτα με κόλλημα κοντά στα 3 χρόνια. Τελικά αποφάσισα να δω την πραγματικότητα ότι όλο αυτό δεν είχε να κάνει με αυτόν αλλά με μένα ως άτομο, το φιλοσόφησα ε μετά ξεκόλλησα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 22:19Στο μυαλό; ξέρεις πως αυτό δεν είναι αρκετό; άλλωστε αυτό δε θα με στοιχειώνει και θα με τρώει; έχεις ζήσει ποτέ το ίδιο συναίσθημα; εκεί που αγαπάω τη ζωή και τις αγαπάω όλες τελικά ανακαλύπτω ότι ήταν όλα γιαυτήν
Κόβεις τους ανθρώπους;
Γιατί εγώ δεν το κάνω δε με πάει εκεί το συναίσθημα
Εξομολόγηση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εξομολόγηση
Σωστό, μείνε με αυτή που αγαπάς, αγαπώντας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Να εκφράσεις τον πόνο σου με τέχνη
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Δεν ξέρω αν τρολάρεις...μάλλον ναι αλλα αυτό δεν έχει σημασία...έχω σκεφτεί να γράψω ποίηση...παλιά ανταλλάζαμε στιχάκια μεταξύ μας
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Μήπως είναι Μοιραίο;
Το καλοκαίρι λέει θα πάμε διακοπές μαζί αλλά την θελω ΤΩΡΑ
- Γενιά της Αμαρτίας
Κόβω ναι. Το αφήνω να χαθεί. Κι αν επίσης κάποιος με κόψει, δεν τον ψάχνω, δεν ζητάω εξηγήσεις και δεν προσπαθώ. Τον αφήνω επίσης να χαθει. Ότι συναισθήματα έχω σιγά σιγά σβήνουν.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 22:41Να σε ρωτήσω εσένα το κόψιμο σου φαίνεται καλή λύαη;Naida έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 22:27Έχω βιώσει ανεκπλήρωτο έρωτα με κόλλημα κοντά στα 3 χρόνια. Τελικά αποφάσισα να δω την πραγματικότητα ότι όλο αυτό δεν είχε να κάνει με αυτόν αλλά με μένα ως άτομο, το φιλοσόφησα ε μετά ξεκόλλησα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 22:19Στο μυαλό; ξέρεις πως αυτό δεν είναι αρκετό; άλλωστε αυτό δε θα με στοιχειώνει και θα με τρώει; έχεις ζήσει ποτέ το ίδιο συναίσθημα; εκεί που αγαπάω τη ζωή και τις αγαπάω όλες τελικά ανακαλύπτω ότι ήταν όλα γιαυτήν
Κόβεις τους ανθρώπους;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
Ναι εχει λογική αυτό που λεςNaida έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 23:03Κόβω ναι. Το αφήνω να χαθεί. Κι αν επίσης κάποιος με κόψει, δεν τον ψάχνω, δεν ζητάω εξηγήσεις και δεν προσπαθώ. Τον αφήνω επίσης να χαθει. Ότι συναισθήματα έχω σιγά σιγά σβήνουν.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 22:41Να σε ρωτήσω εσένα το κόψιμο σου φαίνεται καλή λύαη;
Κόβεις τους ανθρώπους;
Αλλά μιλάμε για α ν θ ρ ώ π ο υ ς για ψυχές δηλαδή
Είναι κόντρα στην φύση μου να το κάνω αυτό
Φοβάμαι φοβάμαι πολύ
Άνθρωποι για τους οποίους έχω κλάψει χιλιάδες φορές
Είναι κρίμα...
καλό.

- Γενιά της Αμαρτίας
Ποιο είναι το πρόβλημά σου εσένα;
Σ' έχω πειράξει και δεν το θυμάμαι;
Όλοι περνάμε δύσκολες φάσεις λίγο σεβασμό
Δε τρολαρω καθόλουΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 22:49Δεν ξέρω αν τρολάρεις...μάλλον ναι αλλα αυτό δεν έχει σημασία...έχω σκεφτεί να γράψω ποίηση...παλιά ανταλλάζαμε στιχάκια μεταξύ μας
Να γράψεις ποίηση
Σεξ κάνατε;
- Γενιά της Αμαρτίας
Όχι δυστυχώςΊφιδα έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 23:12Δε τρολαρω καθόλουΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 22:49Δεν ξέρω αν τρολάρεις...μάλλον ναι αλλα αυτό δεν έχει σημασία...έχω σκεφτεί να γράψω ποίηση...παλιά ανταλλάζαμε στιχάκια μεταξύ μας
Να γράψεις ποίηση
Σεξ κάνατε;
Από καθαρή γκαντεμιά
Γιατί είναι κρίμα;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 23:06Ναι εχει λογική αυτό που λεςNaida έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 23:03Κόβω ναι. Το αφήνω να χαθεί. Κι αν επίσης κάποιος με κόψει, δεν τον ψάχνω, δεν ζητάω εξηγήσεις και δεν προσπαθώ. Τον αφήνω επίσης να χαθει. Ότι συναισθήματα έχω σιγά σιγά σβήνουν.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 22:41
Να σε ρωτήσω εσένα το κόψιμο σου φαίνεται καλή λύαη;
Κόβεις τους ανθρώπους;
Αλλά μιλάμε για α ν θ ρ ώ π ο υ ς για ψυχές δηλαδή
Είναι κόντρα στην φύση μου να το κάνω αυτό
Φοβάμαι φοβάμαι πολύ
Άνθρωποι για τους οποίους έχω κλάψει χιλιάδες φορές
Είναι κρίμα...

Καταλαβαίνω ότι από όλη αυτή την δραματικότητα
αντλείς ευχαρίστηση γιατί ίσως είναι η υπόλοιπη ζωή σου σε αυτή τη φάση οπότε και νιώθεις ασφάλεια μέσα σε όλο αυτό αλλά δεν έχει νόημα. Τα χρόνια περνούν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
Εκείνη ήθελε εγώ δεν το κατάλαβα και κοιμηθήκαμε σε χωριστά δωμάτια
Γι αυτό έχεις φάει τέτοιο κόλλημαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 23:12Όχι δυστυχώςΊφιδα έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 23:12Δε τρολαρω καθόλουΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 22:49
Δεν ξέρω αν τρολάρεις...μάλλον ναι αλλα αυτό δεν έχει σημασία...έχω σκεφτεί να γράψω ποίηση...παλιά ανταλλάζαμε στιχάκια μεταξύ μας
Να γράψεις ποίηση
Σεξ κάνατε;
Από καθαρή γκαντεμιά
Και γιατί δε της λες να κάνετε; Πολύ σεξ ομως
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εξομολόγηση Καραμπαμπισμών (Phorum edition)
από Λεγεών » 20 Μάιος 2023, 20:03 » σε Life style - 105 Απαντήσεις
- 4347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
23 Μάιος 2023, 10:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η εξομολογηση ενος κατατρεγμενου μεταναστη
από southern » 11 Ιαν 2024, 10:17 » σε Διεθνής πολιτική - 82 Απαντήσεις
- 2657 Προβολές
-