Λες χοντρά ψέματα, όπως πάντα. Δεν είναι καν κοντινές έννοιες και φυσικά και οι άντρες και οι γυναίκες έδωσαν τις ίδιες απαντήσεις στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση, που δείχνει τι απύθμενες μαλακίες λες.blackpaint έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 11:34τα δημοσιευματα που ανηρτησα γι αυτο ακριβως μιλανε: βιασμο. Και εμφανιζεται στο κειμενο με το συνωνυμο σεξ χωρις συναινεση. Τη διαφορα αναμεσα σ αυτα τα δυο την ειδε μονο ο φοσιλις.
Εσυ τι ζορι τραβας τωρα;
"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Μου ζητάς να παρκάρεις στο πάρκινγκ μου και σου λέω δεν συναινώ στο να το κάνεις, δεν σημαίνει δεν σ' αφήνω, δεν θέλω και στην τελική μην παρκάρεις;foscilis έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 22:39Όχι.
Μη συναίνεση είναι η απουσία συναίνεσης. "Δεν έχω πει κανε αυτο". Εντελώς διαφορετικό από το "έχω πει μην κάνεις αυτό".
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τελικά η μη συναίνεση πως αποδεικνύεται στο δικαστήριο;
Τι ακριβώς ζητάνε αυτά τα κινήματα πέρα από αερολογιες ;
Τι ακριβώς ζητάνε αυτά τα κινήματα πέρα από αερολογιες ;
Πάντως εάν μου έλεγε μια γυναίκα στο Σύνταγμα ότι ο βιαστής είσαι εσύ ; Θα είχα το δικαίωμα να της κάνω μυνηση για συκοφαντική δυσφήμιση ;
- Highlander
Δεν έχω καν αυτοκίνητο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δηλαδή αρκεί η απλή μαρτυρία μιας γυναίκας για να θεωρηθεί ένας άντρας ως βιαστής και να καταδικάστει σε δικαστήριο ;Highlander έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 23:04Νομικό πλαίσιο που να εξασφαλίζει τις γυναίκες και εφαρμογή του.
- MasterofDope
Μην τσακώνεστε για ανοησίες παραμονη χριστουγέννων το λέω προς τον Blackpaint με όλο τον σεβασμό.Το θέμα αυτό δεν υπάρχει η λογική περι βιασμου θα ισχυε πριν 40 χρόνια πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα!!!Μην τα ισοπεδώνουμε ολα υπάρχουν πιο σοβαρά ζητήματα στην κοινωνία απο το να κάτσουμε να τσακωνόμαστε για βιασμό και για πατριαρχιες και μητριαρχίες!!!
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
- EKPLIKTIKOS

Γιατί να το παρεις προσωπικά ρε συ; ενα σκετσακι ειναι
Απο την αλλη ομως ίσως οι μπάτσοι να μπορούσαν να κάνουν μήνυση, δεδομενου οτι λενε "ο βιαστής ειναι οι μπάτσοι".
MasterofDope έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 23:08Μην τα ισοπεδώνουμε ολα υπάρχουν πιο σοβαρά ζητήματα στην κοινωνία απο το να κάτσουμε να τσακωνόμαστε για βιασμό και για πατριαρχιες και μητριαρχίες!!!
Ο βιασμός είναι αρκετά σοβαρό θεμα tbh fam
Ο βιασμός είναι σοβαρό έγκλημα και ασφαλώς θα πρέπει να τιμωρείται με πολύ αυστηρές ποινέςMasterofDope έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 23:08Μην τσακώνεστε για ανοησίες παραμονη χριστουγέννων το λέω προς τον Blackpaint με όλο τον σεβασμό.Το θέμα αυτό δεν υπάρχει η λογική περι βιασμου θα ισχυε πριν 40 χρόνια πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα!!!Μην τα ισοπεδώνουμε ολα υπάρχουν πιο σοβαρά ζητήματα στην κοινωνία απο το να κάτσουμε να τσακωνόμαστε για βιασμό και για πατριαρχιες και μητριαρχίες!!!
Το ίδιο και η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας γυναίκας με πράξεις και λόγια
Όλα τα υπόλοιπα είναι ανοησίες
Και τίθεται το ερώτημα
Οι γυναίκες που διαδήλωναν στο Σύνταγμα κατηγορώντας τον κάθε περαστικό άντρα ότι είναι βιαστής ..τι ακριβώς ζητάνε από το οργανωμένο κράτος και τη. Κοινωνία ;
Να θεωρείται κάθε άνδρας ως βιαστής με την απλή καταγγελία μιας οποιασδήποτε γυναίκας ;
- MasterofDope
EKPLIKTIKOS το ξαναλέω οι βιαστές ειναι ανωμαλα άτομα και πρεπει να μπαινουν ΙΣΟΒΙΑ και μην σου πω για χημικό ευνουχισμό οπως κανουν στην ΚΙΝΑ αλλά αδερφέ εδώ τσακώνονται για πατριαρχίες και για μητριαρχίες και το πάνε αλλού το ζήτημα.
Καλές γιορτές να έχεις
Καλές γιορτές να έχεις
Have you seen the writing on the wall?
Ασφαλώς και δικαιούμαι να το πάρω προσωπικά το ζήτημα εάν μια γυναίκα με δείχνει με το δάχτυλο και με αποκαλεί ως βιαστή ..EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 23:10
Γιατί να το παρεις προσωπικά ρε συ; ενα σκετσακι ειναι
Απο την αλλη ομως ίσως οι μπάτσοι να μπορούσαν να κάνουν μήνυση, δεδομενου οτι λενε "ο βιαστής ειναι οι μπάτσοι".MasterofDope έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 23:08Μην τα ισοπεδώνουμε ολα υπάρχουν πιο σοβαρά ζητήματα στην κοινωνία απο το να κάτσουμε να τσακωνόμαστε για βιασμό και για πατριαρχιες και μητριαρχίες!!!
Ο βιασμός είναι αρκετά σοβαρό θεμα tbh fam
- EKPLIKTIKOS
Δε νομίζω οτι πραγματικά δείχνουν κάποιον συγκεκριμένα. Απλα κάνουν ένα θεατρικό κ εσυ τυχαίνει να περνάς απο μπροστά την ωρα που έχουν απλωμένο το δάχτυλο μαν μου, τσιλ
Εάν έκανα κι εγώ ως άνδρας το ίδιο θεατρικό αποκαλώντας κάθε διερχόμενη γυναίκα ως πουτανα ..θα έτρωγα μήνυση η όχι ;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 23:21Δε νομίζω οτι πραγματικά δείχνουν κάποιον συγκεκριμένα. Απλα κάνουν ένα θεατρικό κ εσυ τυχαίνει να περνάς απο μπροστά την ωρα που έχουν απλωμένο το δάχτυλο μαν μου, τσιλ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
04 Ιούλ 2024, 16:06
-
-
Νέα δημοσίευση Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Άλμπαν βιαστής.
από Kauldron » 21 Μάιος 2024, 20:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
22 Μάιος 2024, 16:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-