έτσι είναι η ζωη
Εξομολόγηση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Εξομολόγηση
Εννοώ πως το σεη είναι άδειο από συναισθήματα χωρίς αυτήνNaida έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 13:46Α ναι ε; δεν μπορείς να γαμήσεις χωρίς αυτή; αφού ο μηχανισμός δουλεύει αυτόματα έλεγες στο άλλο νήμα με το που θα σου κωλοτριφτεί η άλλη. Πάλι δίκιο είχα η σοφήΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 13:08Η τύπισσα είναι το κέντρο γύρω από το οποίο πραγματοποείται όλη η σεξουαλική μου ζωή
Αν είμαι μ' αυτήν σημαίνει ότι μπορώ να είμαι και με άλλες γι' αυτήν
Δεν ξέρω πως μπορώ να το εξηγήσω σωστά
Απλά αυτή είναι η βαρύτητα του σύμπαντός μου και οι άλλες μου σχέσεις είναι περιφερειακές
Χωρίς αυτήν το σύμπαν μου καταρρέει
Για να είμαι με άλλες πρέπει αυτή εκεί να είναι ο πυρήνας της ζωής μου
Μετά μπορώ να αναπτύξω την πολυγαμία μου σε όλες τις διαστάσεις
ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ δεν μπορώ να γαμήσω
Αλλά ούτε εκεί γαμάς, ούτε αλλού και τελικά γαμάς την ψυχολογία σου.
Θα γυρίσω κ θα σου πω
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Μα δεν τρολάρω, διάβασα πολύ προσεκτικά όσα ανέφερες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 13:32Μην τρολάρεις στο νήμα μουΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 13:21Χωρίς αυτήν δεν μπορείς να γαμήσεις, με αυτήν δεν γαμάς, μήπως θα έπρεπε να αλλάξεις το νικ σε "Γενιά της Αταυτοποίητης Παρθενίας" και να ξαναδείς το κόνσεπτ από την αρχή;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 13:08Η τύπισσα είναι το κέντρο γύρω από το οποίο πραγματοποείται όλη η σεξουαλική μου ζωή
Αν είμαι μ' αυτήν σημαίνει ότι μπορώ να είμαι και με άλλες γι' αυτήν
Δεν ξέρω πως μπορώ να το εξηγήσω σωστά
Απλά αυτή είναι η βαρύτητα του σύμπαντός μου και οι άλλες μου σχέσεις είναι περιφερειακές
Χωρίς αυτήν το σύμπαν μου καταρρέει
Για να είμαι με άλλες πρέπει αυτή εκεί να είναι ο πυρήνας της ζωής μου
Μετά μπορώ να αναπτύξω την πολυγαμία μου σε όλες τις διαστάσεις
ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ δεν μπορώ να γαμήσω
Ευχαριστώ
Είχαμε φιληθεί λοιπόν στα νιάτα μας και από γκαντεμιά δεν έγινε σεξ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κι εγώ να κάνω μια εξομολόγηση, έσκασα 180 και πήρα στα παιδιά το Lego boost και καλά για να μάθουν STEM κλπ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν είναι το σεξ σαν σεξ γαλήΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 13:54Μα δεν τρολάρω, διάβασα πολύ προσεκτικά όσα ανέφερες.Είχαμε φιληθεί λοιπόν στα νιάτα μας και από γκαντεμιά δεν έγινε σεξ.
Το μηχανικό σεξ γίνεται εύκολα
Μιλάω για την ίδια τη ΖΩΗ
Για κοινή μοίρα
Για μια ζωή μαζί
Είμαι πολύ μελαγχολικός για να κάνω σεξ τώρα

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ααα οχι,τώρα μας τα λες αλλιώς; και δεν ξέρω και είμαι μελαγχολικός και καμιά δεν είναι σαν τον πλανήτη μου κτλΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 14:00
Δεν είναι το σεξ σαν σεξ γαλή
Το μηχανικό σεξ γίνεται εύκολα
Μιλάω για την ίδια τη ΖΩΗ
Για κοινή μοίρα
Για μια ζωή μαζί
Είμαι πολύ μελαγχολικός για να κάνω σεξ τώρα
Στο άλλο νήμα μου φαγες τα σωθικά με το αντρας+γυναικα= σεξ.
Μόλις σου κωλοτριφτεί μια ,σε ακουμπήσει κάποια φίλη σου κτλ πρέπει να καβλώνεις και να την πηδήξεις. Είσαι άντρας και είναι γυναίκα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κι εγώ είχα κάνει σειριακά εγκλήματα, με αυτήν τη δικαιολογία.
Καλή φάση τα παιδιά, έτσι;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
κάθε ποστ που κάνεις εδώ μέσα είναι μια μαχαιριά στη αγάπη σας, μια προδοσία σε όλα που ήταν και δεν θα έρθουν γιατί είσαι κότα. Σε περιμένει, ανυπομονεί να βρεις θάρρος να πας να την βρεις, να φωτίσεις την ψυχή της, αλλά εσυ γράφεις μαλακιες στο φόρουμ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 14:00Μιλάω για την ίδια τη ΖΩΗ
Για κοινή μοίρα
Για μια ζωή μαζί
Δεν πειράζει, ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος που πρόδωσε μια αληθινή αγάπη.
- Γενιά της Αμαρτίας
Γιατί το λες αυτό κ με πληγώνεις;enaon έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 14:10κάθε ποστ που κάνεις εδώ μέσα είναι μια μαχαιριά στη αγάπη σας, μια προδοσία σε όλα που ήταν και δεν θα έρθουν γιατί είσαι κότα. Σε περιμένει, ανυπομονεί να βρεις θάρρος να πας να την βρεις, να φωτίσεις την ψυχή της, αλλά εσυ γράφεις μαλακιες στο φόρουμ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 14:00Μιλάω για την ίδια τη ΖΩΗ
Για κοινή μοίρα
Για μια ζωή μαζί
Δεν πειράζει, ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος που πρόδωσε μια αληθινή αγάπη.
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου
Εδώ γράφω μέσα από την καρδιά μου ΓΙΑΥΤΗΝ!
Τον εσβησες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 12:57Το ξενογαμήσι δεν θα ήταν τπτ απιστία για μαςCavaliere έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 12:55Δεκαετία 90, συζούσα με τη δικιά μου στην Ελλάδα, Αθήνα, και έρχονται Χριστούγεννα, μαλώνουμε, εγώ πάω με μια άλλη φίλη μας, αυτή με κερατώνει με έναν άλλον, συναντιόμαστε μεθυσμένοι πρωί στο σπίτι, και οι δύο ξενογαμημένοι. Φοβερή ταραχή, νειάτα, ομορφιές. Πού πήγαν ρε γαμώτο.
Είμαστε και οι δύο πολυγαμικοί και αγαπάμε τους ανθρώπους και τη ζωή
Αλλα που να τη βρω
θα τα εκδώσουμε σε γυαλιστερό χαρτι σε σκληρό εξώφυλλο να τα πάρει αγκαλιά, να την ζεστάνουν, να κάνει ερωτα και να βγουν βιβλιαρακια τσέπης, υπέροχη εικόνα, ίσως έχεις δίκιο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 14:13
Γιατί το λες αυτό κ με πληγώνεις;
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου
Εδώ γράφω μέσα από την καρδιά μου ΓΙΑΥΤΗΝ!
Δεν ισχύει αυτό.Ορέστης 35 έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 14:15Οποιος κανει παιδια σταματα να ειναι ο ιδιος παιδι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όποιος σταματά να είναι παιδί, δεν ήταν ποτέ παιδί.Ορέστης 35 έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 14:15Οποιος κανει παιδια σταματα να ειναι ο ιδιος παιδι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εξομολόγηση Καραμπαμπισμών (Phorum edition)
από Λεγεών » 20 Μάιος 2023, 20:03 » σε Life style - 105 Απαντήσεις
- 4348 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
23 Μάιος 2023, 10:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η εξομολογηση ενος κατατρεγμενου μεταναστη
από southern » 11 Ιαν 2024, 10:17 » σε Διεθνής πολιτική - 82 Απαντήσεις
- 2661 Προβολές
-