Σεξ από τα 15 και όχι πάντα με προφύλαξη για τους Έλληνες έφηβους

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Σεξ από τα 15 και όχι πάντα με προφύλαξη για τους Έλληνες έφηβους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 02 Δεκ 2019, 15:17

vantono έγραψε:
02 Δεκ 2019, 13:14
Ασέβαστος έγραψε:
02 Δεκ 2019, 11:52
nick έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 18:25
Σε μας στα 15 τα αγορια ημασταν παρθένοι και τα κορίτσια τα ειχαν με 25 αρηδες.
σε ολη την ανθρωπινη ιστορια, παρθενος και παρθενα πανω απο 16 ειναι σπανιο δειγμα.
είμαι σπάνιο δείγμα κατά ενα χρονο τότε (στα 17 εχασα την μάι πρήσιους παρθενιά) :a040:
Εως τότε βέβαια μου συνέβαιναν κι άλλα εξίσου όμορφα, που δεν έσκαγα και πολύ για να τη χάσω. :003:
τοσο μεγαλος εισαι? :smt017
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco » 02 Δεκ 2019, 15:18

vantono έγραψε:
02 Δεκ 2019, 14:15

Για τις συμμαθήτριες οκ, γνωστά τα πράγματα. Εμάς όσο ωραίοι κι αν ήμασταν, σπάνια γυρνούσαν να μας κοιτάξουν και κλασικά πριονοκορδελιάζονταν τριφασικά από το κινημα ΦΦΕΜΓ (Φοιτητές, Φαντάροι, Εξωσχολικοί Μεγαλύτεροι Γενικώς). Και τώρα έτσι θαρρώ πως είναι, ακόμα.
Πιστεύω πως παίζει μεγαλύτερο ρόλο ο χαρακτήρας παρά η εμφάνιση. Αν φαίνεσαι φλούφλης, χάνεις πιο δύσκολα την παρθενιά στο λύκειο. Όταν μπήκα στο πανεπιστήμιο, ζήτημα ήταν αν οι παρθένοι στο τμήμα μου μετρούνταν στο ένα χέρι (και στα δυο φύλα).

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 02 Δεκ 2019, 15:22

Εμένα ως ενήλικη μ' έχει πηδήξει έφηβος κι ήταν πολύ υπέροχος ομολογώ
Βέβαια τον ξεπαρθένιασα και θα με θυμάται για πάντοτε
Τι ρομαντικό :g094:
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 02 Δεκ 2019, 17:41

Bipsco έγραψε:
02 Δεκ 2019, 15:06
SuperRogue έγραψε:
02 Δεκ 2019, 14:54
Στο λύκειο ήξερα μόνο δύο ζευγάρια παίζει να ήταν οι μόνοι που να είχαν κάνει σεξ. Και έναν που συχνά μιλούσε για μπ**ρδέλα αλλά κανένας δεν τον έπαιρνε στα σοβαρά. Γενικά ήμασταν αρκετά συντηρητικοί σε αυτό το θέμα. Και εγώ πρώτη φορά στα 25 έκανα. Βλέπω αρκετούς αν όχι πολλούς στο φέις πάντως που είναι ήδη παντρεμένοι με παιδιά. Δεν ξέρω αν έχει σχέση.
Μήπως είσαι ο πρώην γείτονας του;
:smt005:

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
02 Δεκ 2019, 15:17
vantono έγραψε:
02 Δεκ 2019, 13:14
Ασέβαστος έγραψε:
02 Δεκ 2019, 11:52

σε ολη την ανθρωπινη ιστορια, παρθενος και παρθενα πανω απο 16 ειναι σπανιο δειγμα.
είμαι σπάνιο δείγμα κατά ενα χρονο τότε (στα 17 εχασα την μάι πρήσιους παρθενιά) :a040:
Εως τότε βέβαια μου συνέβαιναν κι άλλα εξίσου όμορφα, που δεν έσκαγα και πολύ για να τη χάσω. :003:
τοσο μεγαλος εισαι? :smt017
πώς το συμπέρανες αυτό μωρ' δάσκαλε? :smt017 31 είμαι. Κάπου εκεί κοντά είσαι κι εσύ, αν θυμάμαι καλά. :003:

Bipsco έγραψε:
02 Δεκ 2019, 15:18
vantono έγραψε:
02 Δεκ 2019, 14:15
Για τις συμμαθήτριες οκ, γνωστά τα πράγματα. Εμάς όσο ωραίοι κι αν ήμασταν, σπάνια γυρνούσαν να μας κοιτάξουν και κλασικά πριονοκορδελιάζονταν τριφασικά από το κινημα ΦΦΕΜΓ (Φοιτητές, Φαντάροι, Εξωσχολικοί Μεγαλύτεροι Γενικώς). Και τώρα έτσι θαρρώ πως είναι, ακόμα.
Πιστεύω πως παίζει μεγαλύτερο ρόλο ο χαρακτήρας παρά η εμφάνιση. Αν φαίνεσαι φλούφλης, χάνεις πιο δύσκολα την παρθενιά στο λύκειο. Όταν μπήκα στο πανεπιστήμιο, ζήτημα ήταν αν οι παρθένοι στο τμήμα μου μετρούνταν στο ένα χέρι (και στα δυο φύλα).
Εγώ πάντως που μεγαλόδειχνα αρκετά για την ηλικία μου και χωρίς να πάω πίσω και σε χαρακτήρα (σωματότυπος αρκετά ανεπτυγμένος, εντονη τριχοφυία ήδη απο την 3η γυμνασίου κτλ + απουσιολόγος κάμποσες φορές και αρκετά κοινωνικός και επιμελής) ,μόνο μια φορά κατάφερα να ολοκληρώσω κάτι με συνομήλική μου (η περίπτωση ξεπαρθενιάσματος που προαναφέρω). Ακόμα και με τύπισσες απο άλλο σχολείο οταν βρισκόμασταν τυχαία, ενω αρχικά πήγαινε να δέσει το γλυκό, έλεγαν ότι με κάνουν για 20-22 κτλ :003: , μόλις τους έλεγα ότι ειμαι συνομήλικός τους και πάω ακομα σχολείο, λάκιζαν. :cry Δεν ξερω αν ειναι ακομα ετσι, αλλά στην εποχή μου τα κορίτσια προτιμούσαν να κάνουν λεσβιακό μεταξύ τους μη σου πω, παρά να πάνε με συνομήλικο ή μικρότερο αγόρι απ'αυτές.
Πανεπιστήμιο οκ, εγώ συνάντησα κι εκεί καποιες λίγες περιπτώσεις παρθένων (αρσενικών και θηλυκών) αλλά εκεί ήταν όντως Ειδικές Περιπτώσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 02 Δεκ 2019, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 02 Δεκ 2019, 18:42

vantono έγραψε:
02 Δεκ 2019, 17:41
Ακόμα και με τύπισσες απο άλλο σχολείο οταν βρισκόμασταν τυχαία, ενω αρχικά πήγαινε να δέσει το γλυκό, έλεγαν ότι με κάνουν για 20-22 κτλ :003: , μόλις τους έλεγα ότι ειμαι συνομήλικός τους και πάω ακομα σχολείο, λάκιζαν. :cry Δεν ξερω αν ειναι ακομα ετσι, αλλά στην εποχή μου τα κορίτσια προτιμούσαν να κάνουν λεσβιακό μεταξύ τους μη σου πω, παρά να πάνε με συνομίληκο ή μικρότερο αγόρι απ'αυτές.
Duh! Πάντα έτσι ήταν. Σε παλιότερες εποχές ήταν παράξενο ο άντρας να έχει λιγότερο από πέντε χρόνια διαφορά από την σύζυγο, μην πω ότι θα την κατηγορούσαν και για τεκνατζού σε αντίθετη περίπτωση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus » 04 Δεκ 2019, 15:38

Athos έγραψε:
02 Δεκ 2019, 08:45
nick έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 18:25
Σε μας στα 15 τα αγορια ημασταν παρθένοι και τα κορίτσια τα ειχαν με 25 αρηδες.
σε μας στα 15 τα 3/4 είχαν πάει στις πουτάνες (70s μιλάμε)
Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως τα τελευταία 10-15 χρόνια η πορνεία, δηλαδή μπουρδέλα, στούντιο, μασατζίδικα κλπ, έχουν υπετριπλασιαστεί σε σχέση με το 1980 και 1990.

Άβαταρ μέλους
andy12gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από andy12gr » 26 Δεκ 2019, 11:08

ouranio toxo έγραψε:
11 Δεκ 2019, 17:42
μπράβο στα αλάνια που γαμάνε
δεν ξερω τι ηλικια εχεις και αν εχεις παιδια αλλα οταν το αλανι αυτο (αγορι ή κοριτσι) σου φερει το εγγονι στο σπιτι απο τα 15 τοτε να σε δω εκει τι θα κανεις :D
Αγάπης δε ουδέν μείζον ούτε ίσον εστί.

ouranio toxo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ouranio toxo » 26 Δεκ 2019, 23:50

andy12gr έγραψε:
26 Δεκ 2019, 11:08
ouranio toxo έγραψε:
11 Δεκ 2019, 17:42
μπράβο στα αλάνια που γαμάνε
δεν ξερω τι ηλικια εχεις και αν εχεις παιδια αλλα οταν το αλανι αυτο (αγορι ή κοριτσι) σου φερει το εγγονι στο σπιτι απο τα 15 τοτε να σε δω εκει τι θα κανεις :D
ασε μπορεί να ξεχάσει και το κινητό του εκεί μετά το πήδημα και να του το κλέψουνε
που να μπλέκεις
SpoilerShow
ου ρε ξενέρωτε

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών