Chat Rooms
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Chat Rooms
Αυτο που θα αναφερω δεν ειναι τεχνικο προβλημα αλλα επειδη δεν ξερω αν εχει συζητηθει, υπαρχει περιπτωση να υπαρχει chat για πιο αμεση επικοινωνια? Ή περισσοτερα chat rooms που θα ανοιγονται απο συγκεκριμενα μελη?
Επισης δεν εχω διαβασει τις 102 σελιδες του θεματος για να πω το εξης.
Ισως θα επρεπε να υπαρχει το λεγομενο like στις δημοσιευσεις ...βοηθαει ωστε να μειωθουν οι ασκοπες δημοσιευσεις τους τυπου ευχαριστω, συμφωνω και παρομοιες μονολεκτικες θετικες εκφρασεις. Εκτος αν ειναι αποψη της διαχειρισης να εκφραζονται τα παντα με λεξεις.
Ισως θα επρεπε να υπαρχει το λεγομενο like στις δημοσιευσεις ...βοηθαει ωστε να μειωθουν οι ασκοπες δημοσιευσεις τους τυπου ευχαριστω, συμφωνω και παρομοιες μονολεκτικες θετικες εκφρασεις. Εκτος αν ειναι αποψη της διαχειρισης να εκφραζονται τα παντα με λεξεις.
Αγάπης δε ουδέν μείζον ούτε ίσον εστί.
Re: Chat Rooms
Υπάρχει τσατ ρουμ
Στο οποίο δεν μπαίνω πλέον
Είναι ήταν δε ξέρω αν μπαίνει κάποιος πια εκεί...ανεξάρτητο από το φόρουμ
Χρήστες η σεσιλι,το κουλούρι,ο Γιάννης από Θεσσαλονίκη νομίζω με τα είκοσι Νικ , η Χόουπ, μια φορά ο βάτραχος,άλλη μια φορά ο κάποιος Νίκος, και ο Πάνας κι ο ταλαίπωρος οι τρεις πρώτοι κι εγώ ειμασταν συνέχεια
Παίζαμε μουσική και μιλούσαμε περί ανέμων. Δεν υπήρχε ιδιωτικό τσατ, μόνο δημοσιο
Μπορεί να σου πει κάποιος τη σελίδα αν μπαίνουν ακόμη
Στο οποίο δεν μπαίνω πλέον
Είναι ήταν δε ξέρω αν μπαίνει κάποιος πια εκεί...ανεξάρτητο από το φόρουμ
Χρήστες η σεσιλι,το κουλούρι,ο Γιάννης από Θεσσαλονίκη νομίζω με τα είκοσι Νικ , η Χόουπ, μια φορά ο βάτραχος,άλλη μια φορά ο κάποιος Νίκος, και ο Πάνας κι ο ταλαίπωρος οι τρεις πρώτοι κι εγώ ειμασταν συνέχεια
Παίζαμε μουσική και μιλούσαμε περί ανέμων. Δεν υπήρχε ιδιωτικό τσατ, μόνο δημοσιο
Μπορεί να σου πει κάποιος τη σελίδα αν μπαίνουν ακόμη
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό που λέει η μπλου ήταν στο παλιό. Στο καινούριο δεν υπάρχει τέτοιο τσατ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Σωστά
Παρόλα αυτά,η σελίδα ήταν ανεξάρτητη
Την είχα δοκιμάσει μια φορά,ενώ ειμασταν σε αυτό το φόρουμ
Δεν έχω κρατήσει τα στοιχεια
Παρόλα αυτά,η σελίδα ήταν ανεξάρτητη
Την είχα δοκιμάσει μια φορά,ενώ ειμασταν σε αυτό το φόρουμ
Δεν έχω κρατήσει τα στοιχεια
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι οκ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Στο freenode ηταν
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δες το νήμα αυτό Λίκε στα ποστς-νήματαandy12gr έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 11:57
κι ίσως σου λυθούν κάποιες απορίες για την αξιολόγηση των μηνυμάτων (προσωπικά έχω δηλώσει υπέρ)

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Υπαρχουν γενικα χωροι για τσατ για οποιον θελει να επικοινωνησει με καποιον.
Δε νομιζω οτι χρειαζεται να γινει τσατ εδω.
Τα λαικ αποσο θυμαμαι ειχαμε πει θα μειωσουν τις απαντησεις των χρηστων.
Καποιες ισως να ηταν απλως ενα +1, σιγουρα ομως υπαρχουν και αλλοι που θα εγραφαν παραπανω και θα συνεχιζοταν η συζητηση, οχι οτι ειναι και παντα καλο αυτο...
Δε θελουμε τσατ.
Δε θελουμε λαικ.
Με καλη διαθεση παντα.
Δε νομιζω οτι χρειαζεται να γινει τσατ εδω.
Τα λαικ αποσο θυμαμαι ειχαμε πει θα μειωσουν τις απαντησεις των χρηστων.
Καποιες ισως να ηταν απλως ενα +1, σιγουρα ομως υπαρχουν και αλλοι που θα εγραφαν παραπανω και θα συνεχιζοταν η συζητηση, οχι οτι ειναι και παντα καλο αυτο...
Δε θελουμε τσατ.
Δε θελουμε λαικ.
Με καλη διαθεση παντα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
τετοιο δωματιο μπορει να ανοιξει οσο καποιος παιζει μουσικη αλλα κι αυτο ξεφτισε λιγο
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.