εν ναι. κι αυτο.

εν ναι. κι αυτο.
Υπάρχει και κάτι άλλο που θεωρώ πολύ σημαντικό, σ' αυτό το πλαίσιο.foscilis έγραψε: ↑27 Δεκ 2019, 11:13Σωωωπα.
Όπως έλεγα και το καλοκαίρι ΤΩΡΑ είναι που ο δικηγόρος θα πηγαίνει κατευθείαν να σε βγάλει τσούλα που τα ήθελε.
Και εντάξει το "γνωριστήκαμε από εφαρμογή για εύρεση σεξουαλικών συντρόφων και όταν τον έβαλα σπίτι μου και μου είπε να το κάνουμε ντράπηκα να πω όχι" έτσι κι αλλιώς δεν είναι η καλύτερη αρχή σε μια δίκη όσα likes και να μαζεύει στα σοσιαλ.
φος, έχεις έρθει ποτέ σε επαφή με τέτοια σούργελα ιρλ;foscilis έγραψε: ↑27 Δεκ 2019, 11:13Σωωωπα.
Όπως έλεγα και το καλοκαίρι ΤΩΡΑ είναι που ο δικηγόρος θα πηγαίνει κατευθείαν να σε βγάλει τσούλα που τα ήθελε.
Και εντάξει το "γνωριστήκαμε από εφαρμογή για εύρεση σεξουαλικών συντρόφων και όταν τον έβαλα σπίτι μου και μου είπε να το κάνουμε ντράπηκα να πω όχι" έτσι κι αλλιώς δεν είναι η καλύτερη αρχή σε μια δίκη όσα likes και να μαζεύει στα σοσιαλ.
Δεν είμαι ειδικός αλλά αυτό σε λεσβιακή νοοτροπία δε βγάζει;
δε νομίζω πως το θέμα του βιασμού και της βίας να περιορίζεται σε αυτές τις light περιπτώσεις.
Αυτά μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν αν θέλουν και οι άντρες.
Ναι και από την αρχή λεω ότι δεν έχει καμία σχέση με την κινητοποίηση για την οποία συζητάμε η οποία επανανοηματοδοτει το βιασμό ώστε να δηλώνουν θύματα του όσες χαζολογουν στο Ίντερνετ.the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Δεκ 2019, 11:41δε νομίζω πως το θέμα του βιασμού και της βίας να περιορίζεται σε αυτές τις light περιπτώσεις.
και δε νομίζω σοβαρές περιπτώσεις να τις βρεις να εξιστορούνται από το ίδιο το θύμα στο ιντερνετ.
η αληθινή κοινωνία, πέρα από την χαλαρότητα που φαίνεται να απολαμβάνεις στη ζωή σου, χαζολογώντας στο πχορουμ, είναι ΠΟΛΥ βίαιη.
Εννοείται μια χαρά μπορούμε. Και να βιάσουμε και να χουφτωσουμε και να κάνουμε χυδαίο καμάκι κτλ κτλ δεν το κάνουμε όχι γιατί είμαστε καλύτεροι άνθρωποι αλλά γιατί η νοοτροπία ειναι ότι ο άνδρας έχει την δύναμη της επιβολής, έχει ζωώδη ένστικτα, προκαλείται, κτλ γενικότερα υπάρχει μια αφηρημένη δικαιολόγηση του βιασμού. Έχω βρεθεί σε παρέα που δύο άντρες στην περίπτωση του βιασμού και δολοφονίας της κοπέλας στην Ρόδο είπαν γιατί να πάει στο σπίτι με δύο άντρες. Και πόσοι άλλοι το σκέφτηκαν έτσι.
Όλες οι χαζογκόμενες που έχει τύχει να γνωρίσω σε αυτή τη φάση άπασες όμως έχουν ντάντη ίσιους, στην χειρότερη περίπτωση ο μπαμπάκας τους δεν ασχολιόταν 200% με το κοριτσάκι τους ή/και η μαμά τους ήταν ΑΥΤΗ που ανηπαρήγαγε ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΑ στερεότυπα (τι θα πει ο κόσμος, πως ντύθηκες έτσι κτρ), αυτό το πάτερν παρατήρησα, αυτό το ονομάζουν βία - βιαζμό - κακό γκαμπιταλιζμό κτλ.the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Δεκ 2019, 11:41δε νομίζω πως το θέμα του βιασμού και της βίας να περιορίζεται σε αυτές τις light περιπτώσεις.
και δε νομίζω σοβαρές περιπτώσεις να τις βρεις να εξιστορούνται από το ίδιο το θύμα στο ιντερνετ.
η αληθινή κοινωνία, πέρα από την χαλαρότητα που φαίνεται να απολαμβάνεις στη ζωή σου, χαζολογώντας στο πχορουμ, είναι ΠΟΛΥ βίαιη.
Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις.Naida έγραψε: ↑27 Δεκ 2019, 11:55Εννοείται μια χαρά μπορούμε. Και να βιάσουμε και να χουφτωσουμε και να κάνουμε χυδαίο καμάκι κτλ κτλ δεν το κάνουμε όχι γιατί είμαστε καλύτεροι άνθρωποι αλλά γιατί η νοοτροπία ειναι ότι ο άνδρας έχει την δύναμη της επιβολής, έχει ζωώδη ένστικτα, προκαλείται, κτλ γενικότερα υπάρχει μια αφηρημένη δικαιολόγηση του βιασμού.
με αυτον τον τροπο, μπορει και να το κανετε αλλα να μην το μαθαινουμε ποτε.
και αυτό είναι η δική της εκδοχήΑσέβαστος έγραψε: ↑27 Δεκ 2019, 11:21
δεν ειναι κατανοητη η φραση "δεν με αφηνε να φυγω". με παρακαλια η με βια; επισης δυσνοητη ειναι η απειλη οτι θα της το κανει εκεινος. κατα ποσο ηταν αληθινη απειλη η αστειο, παιχνιδι για να δει αντιδρασεις.
σε καθε περιπτωση, αν η πορτα ηταν ανοιχτη, τα σκυλια δεμενα και δεν απλωσε χερι πριν παρει συναινεση, με οποιον τροπο, βιασμος δεν ειναι.
αν η πορτα ηταν κλειδωμενη, η μπηκε μπροστα της να την εμποδισει να φυγει, ειναι.
όχι ρε φίλε, δεν έχω πρόβλημα κατανόησης. απλά εσύ προσπαθείς να μειώσεις, με τα παραδείγματα που φέρνεις, ένα σοβαρό θέμα που δυστυχώς υφίσταται. δεν καταλαβαίνω προς τι αυτός ο ζήλος.foscilis έγραψε: ↑27 Δεκ 2019, 11:49Ναι και από την αρχή λεω ότι δεν έχει καμία σχέση με την κινητοποίηση για την οποία συζητάμε η οποία επανανοηματοδοτει το βιασμό ώστε να δηλώνουν θύματα του όσες χαζολογουν στο Ίντερνετ.the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Δεκ 2019, 11:41δε νομίζω πως το θέμα του βιασμού και της βίας να περιορίζεται σε αυτές τις light περιπτώσεις.
Έχεις κάποιο πρόβλημα δυσλεξίας; Δεν έχω δώσει τίποτε άλλο στο νήμα από υλικό αυτού του κινήματος ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. Για κάποιο λόγο συμπεραίνεις ότι χαζολογω, ότι δεν έχω σχέση με την πραγματικότητα και ότι όλα αυτά που παραθέτω έχουν μηδέν αποδεικτική αξία.
Ε σ' ευχαριστώ που συμφωνείς. Μόνο πέστο και στις άλλες.
Ναι μόνο μυϊκή δύναμη έχετε περισσότερη. Και κάποτε αυτό ήταν που σας έκανε αρχηγό και η κοινωνία έχει στηθεί να το πω έτσι με αυτή την λογική. Πλέον η μυϊκή δύναμη δεν έχει σημασία αλλά σας έχουν μείνει τα κατάλοιπα ότι είστε ακόμα αρχηγοί σαν φύλο.Airman68 έγραψε: ↑27 Δεκ 2019, 11:59Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις.Naida έγραψε: ↑27 Δεκ 2019, 11:55Εννοείται μια χαρά μπορούμε. Και να βιάσουμε και να χουφτωσουμε και να κάνουμε χυδαίο καμάκι κτλ κτλ δεν το κάνουμε όχι γιατί είμαστε καλύτεροι άνθρωποι αλλά γιατί η νοοτροπία ειναι ότι ο άνδρας έχει την δύναμη της επιβολής, έχει ζωώδη ένστικτα, προκαλείται, κτλ γενικότερα υπάρχει μια αφηρημένη δικαιολόγηση του βιασμού.
Πάντως δεν είναι νοοτροπία ότι "ο άνδρας έχει την δύναμη της επιβολής, έχει ζωώδη ένστικτα, προκαλείται, κτλ".
Αντίθετα είναι η πραγματικότητα ότι η πλειοψηφία των αντρών έχουν μεγαλύτερη φυσική δύναμη από την πλειοψηφία των γυναικών...