Και ο συντηρητικός κάπου στον 12ο αιώνα, ενίοτε.
"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
Ordem e Progresso.
- Λίνο Βεντούρα
Κι εσυ το τραβάς, μαλλον ξεχάσατε το μανσπρέντινκhellegennes έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 12:37Δεν χρειάζεται να το τραβήξεις τόσο. Αντικατάστησε το μανκίνι με απλό μποξεράκι.
εδώ σε θέλω τύπε μου

ήταν απελευθέρωση τελικά

είναι δυνατόν η αντίδραση να προέρχεται από τους παππούδες και τις γιαγιάδες με το Ευαγγέλιο στο χέρι ή/και τους ναζί;

τέλοςπα.
Χρόνια Πολλά να έχεις.
Χαρούμενο το 2020, για εσένα και για την οικογένειά σου.
- Dwarven Blacksmith
Ναι, πήγε στράφι γιατι η απελευθέρωση δημιούργησε διαλυμένες οικογένειες και τα παιδιά δεν την είδαν ποτέ ως πρότυπο. Τώρα τα διαζύγια μειώνονται και πάλι.Cavaliere έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 12:49Εγώ πάλι, γατί νομίζω πως μπήκαμε σε έναν νεοσυντηρητισμό, και όλη η σεξουαλική απελευθέρωση του 20ου αιώνα, όσο τέλος πάντων επιτεύχθηκε, πήγε στράφι; Μου φαίνεται πολύ συντηρητική η εποχή μας. Μπορεί να κάνω λάθος, δεν έχω καθαρό μάτι, είμαι κλεισμένος στην οικογένειά μου και δεν ψάχνομαι, αλλά απ΄έξω βλέπω.

Ο χρήστης Fluffy έχει γράψει πώς είναι θύμα βιασμού , σε χώρο εργασίας ,από την προισταμένη του.

Επίσης, καλή χρονιά με υγεία σε σας.
Νομίζω πως κάθε "επανάσταση" έχει λάθη κι υπερβολές, αλλά είναι απαραίτητη, για την εξέλιξη.
Ordem e Progresso.
Οκ, θα αρχίσω να επαναλαμβάνω κλισεδάκια δημοτικού για να βελτιώσω το ίματζ μου. Λέμε τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όταν ο Ίψεν παρουσιάσε τη Νόρα του, ή Το Κουκλόσπιτο, έγινε της πουτάνας, που δικαιώνει μια γυναίκα που παρατά σύζυγο και παιδιά, για να πάει να βρει την ελευθερία της και τον πραγματικό της εαυτό. Για να εκδικηθεί το Κοινό και την Κριτική, τους δείχνει 2 χρόνια μετά τους Βρυκόλακες, για να τους πει, υποκριτές, δείτε τώρα τι ζητάτε να γίνει. Όλα έχουν τη σημασία τους, καλύτερα ένα διαζύγιο από ένα έγκλημα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 13:48Ναι, πήγε στράφι γιατι η απελευθέρωση δημιούργησε διαλυμένες οικογένειες και τα παιδιά δεν την είδαν ποτέ ως πρότυπο. Τώρα τα διαζύγια μειώνονται και πάλι.
Ordem e Progresso.
Στο γυμναστήριο που πάει η μάνα μου τα δεκαεξάχρονα συζητούν για τα αντισυλληπτικά τους. Δε νομίζω ότι αυτό ήταν κοινωνικά αποδεκτό πριν 20 χρόνια. Δεν το λέω σαν κάτι κακό, λέω απλά ότι είναι νορμάλ να κάνεις μια τέτοια συζήτηση μπροστά σε ξένους. Νομίζω λοιπόν ότι η κοινωνία είναι πάρα πολύ απελευθερωμένη, ιδιαίτερα σεξουλικά. Υπάρχουν εφαρμογές που βρίσκεις άτομα για να το κάνετε και αυτού του είδους η αλληλεπίδραση (hook up) δε θεωρείται πιο σημαντική από το να βγεις για έναν καφέ, τι άλλο θες πια;Cavaliere έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 12:49Εγώ πάλι, γατί νομίζω πως μπήκαμε σε έναν νεοσυντηρητισμό, και όλη η σεξουαλική απελευθέρωση του 20ου αιώνα, όσο τέλος πάντων επιτεύχθηκε, πήγε στράφι; Μου φαίνεται πολύ συντηρητική η εποχή μας. Μπορεί να κάνω λάθος, δεν έχω καθαρό μάτι, είμαι κλεισμένος στην οικογένειά μου και δεν ψάχνομαι, αλλά απ΄έξω βλέπω.
Νεοσυντηρητισμός υπάρχει μόνο στην προοδευτική πλευρά του φάσματος όπως πολύ σωστά λέει η Γαλή. Πάρα πολύ απλά οι ιδέες που ήταν προοδευτικές το 1990 τώρα έχουν οδηγηθεί σε πολύ λάθος κατεύθυνση (χονδρικά τα πάντα γίνονται reduced σε ένα εξωφρενικά στεροτυπικό και ρατσιστικό σύστημα ανάλυσης με βάση τις ταυτότητες και την παντελή έλλειψη ατομικότητας) και αληθινά προοδευτικές ιδέες είναι οι συντηρητικές που με τη σειρά τους έχουν εξελιχθεί και δεν έχουν μείνει στάσιμες στο 12ο αιώνα όπως λανθασμένα ισχυρίζεσαι εσύ. (αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν γνήσια προοδευτικές απόψεις στην προοδευτική μεριά του διαλόγου και βαθιά αντιδραστικές απόψεις στην συντηρητική πλευρά)
Ο συντηρητικός δε θεωρεί πως η τσούλα[*] ή η γυναίκα που γίνεται 200 κιλά ή η γυναίκα που μεθοκοπάει και φεύγει από το μαγαζί αγκαλιά με τέσσερα άτομα "βιώνουν την γυναικεία ταυτότητα" η οποία πρέπει να προστατεύεται σαν κάποιου τύπου απειλούμενο είδος. Θεωρεί ότι η γυναίκα αυτή ασκεί επιλογή για το άτομό της και ότι αυτή η επιλογή έχει αρνητικά και θετικά και ΦΥΣΙΚΑ υπόκειται σε κριτική.
[*] χρησιμοποιώ εσκεμμένα αυτόν τον όρο γιατί οι προοδευτικοί τον έχουν επανανοηματοδοτήσει σε κάτι θετικό, είναι ΟΚ να είσαι slut και κακό να διαπράττεις slut shaming.
Πιθανώς, δεν γνωρίζω ακριβώς.foscilis έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 14:04Δε νομίζω ότι αυτό ήταν κοινωνικά αποδεκτό πριν 20 χρόνια. Δεν το λέω σαν κάτι κακό, λέω απλά ότι είναι νορμάλ να κάνεις μια τέτοια συζήτηση μπροστά σε ξένους. Νομίζω λοιπόν ότι η κοινωνία είναι πάρα πολύ απελευθερωμένη, ιδιαίτερα σεξουλικά. Υπάρχουν εφαρμογές που βρίσκεις άτομα για να το κάνετε και αυτού του είδους η αλληλεπίδραση (hook up) δε θεωρείται πιο σημαντική από το να βγεις για έναν καφέ, τι άλλο θες πια;
Νεοσυντηρητισμός υπάρχει μόνο στην προοδευτική πλευρά του φάσματος όπως πολύ σωστά λέει η Γαλή. Πάρα πολύ απλά οι ιδέες που ήταν προοδευτικές το 1990 τώρα έχουν οδηγηθεί σε πολύ λάθος κατεύθυνση (χονδρικά τα πάντα γίνονται reduced σε ένα εξωφρενικά στεροτυπικό και ρατσιστικό σύστημα ανάλυσης με βάση τις ταυτότητες και την παντελή έλλειψη ατομικότητας) και αληθινά προοδευτικές ιδέες είναι οι συντηρητικές που με τη σειρά τους έχουν εξελιχθεί και δεν έχουν μείνει στάσιμες στο 12ο αιώνα όπως λανθασμένα ισχυρίζεσαι εσύ. (αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν γνήσια προοδευτικές απόψεις στην προοδευτική μεριά του διαλόγου και βαθιά αντιδραστικές απόψεις στην συντηρητική πλευρά)
Ο συντηρητικός δε θεωρεί πως η τσούλα[*] ή η γυναίκα που γίνεται 200 κιλά ή η γυναίκα που μεθοκοπάει και φεύγει από το μαγαζί αγκαλιά με τέσσερα άτομα "βιώνουν την γυναικεία ταυτότητα" η οποία πρέπει να προστατεύεται σαν κάποιου τύπου απειλούμενο είδος. Θεωρεί ότι η γυναίκα αυτή ασκεί επιλογή για το άτομό της και ότι αυτή η επιλογή έχει αρνητικά και θετικά και ΦΥΣΙΚΑ υπόκειται σε κριτική.
[*] χρησιμοποιώ εσκεμμένα αυτόν τον όρο γιατί οι προοδευτικοί τον έχουν επανανοηματοδοτήσει σε κάτι θετικό, είναι ΟΚ να είσαι slut και κακό να διαπράττεις slut shaming.
Το 1992 που ήμουν πιτσιρικάς φοιτητής, καραήταν φυσιολογικό και αποδεκτό. Στα 16 μου, οι γονείς μας μας αγοράζανε προφυλακτικά και μας τα βάζαν με το ζόρι στην τσέπη για το έιτζ. Αυτό μόνο ξέρω να πω, για τα υπόλοιπα, όπως είπα, δεν γνωρίζω όσα όλοι εσείς.Στο γυμναστήριο που πάει η μάνα μου τα δεκαεξάχρονα συζητούν για τα αντισυλληπτικά τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cavaliere την 28 Δεκ 2019, 14:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ordem e Progresso.
Υπάρχει μια εξήγηση. Στην επανάσταση των μπούμερς (δεκαετίες 60 και 70) η έννοια του προοδευτισμού ήταν αλληλένδετη με αυτή της υπέρμετρης ελευθερίας (ελευθερίας στην έκφραση και στις επιλογές). Οι υπέρμετρα προοδευτικοί χαρακτηρίζονταν πολλές φορές "πρόστυχοι".Cavaliere έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 12:49Εγώ πάλι, γατί νομίζω πως μπήκαμε σε έναν νεοσυντηρητισμό, και όλη η σεξουαλική απελευθέρωση του 20ου αιώνα, όσο τέλος πάντων επιτεύχθηκε, πήγε στράφι; Μου φαίνεται πολύ συντηρητική η εποχή μας. Μπορεί να κάνω λάθος, δεν έχω καθαρό μάτι, είμαι κλεισμένος στην οικογένειά μου και δεν ψάχνομαι, αλλά απ΄έξω βλέπω.
Αντίθετα στις μέρες μας, οι "προοδευτικοί" απαιτούν μειωμένη ελευθερία στην έκφραση. Σε αυτούς υπάγονται οι φεμινίστριες του τελευταίου κύματος.
Οι "προοδευτικοί" της εποχής μας, απαιτούν όλο και περισσότερους περιορισμούς στην έκφραση και απαγορεύσεις. π.χ. Οι άντρες να μην κάθονται με τα πόδια ανοιχτά, να μην εξηγούν έχοντας έντονο ύφος, να απαγορευτούν τα σεξορομπότ, να καταργηθούν οι λέξεις που θεωρούνται σεξιστικές κλπ. Σκίτσα και ζωγραφιές που απεικονίζουν προκλητικά ντυμένες γυναίκες, θεωρούνται σεξιστικά.
Παραδείγματα.
https://io9.gizmodo.com/10-stupid-argum ... 1636381824
Από εκεί που οι συντηρητικοί ήταν οι σεμνότυφοι της υπόθεσης, σήμερα βλέπουμε ότι τον ρόλο αυτό έχουν οι προοδευτικοί.
Επίσης
https://www.google.gr/search?source=hp& ... amp;uact=5
Ενα γκουγκλάρισμα που μας δείχνει ότι τα επίσημα ΜΜΕ απαιτούν την απαγόρευση λέξεων.
Επομένως οι ρόλοι έχουν αλλάξει. Διάολε, εδώ μέχρι και το "Τζόκερ" χαρακτηρίστηκε "ακροδεξιά" ταινία.
Αρα οι σύγχρονες φεμινίστριες (και οι σύγχρονοι προοδευτικοί) δεν είναι υπέρ της ελευθερίας έκφρασης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Θα μου μείνει η αντίδραση του Μακρόν σε ένα πιτσιρίκο που του είπε, σε ελεύθερη απόδοση, Γεια σου, Μανολιό. Μου φάνηκε υστερική, πολλοί συντηρητικοί ηγέτες θα απαντούσαν με χιούμορ. Άσχετο,αλλά συνειρμός.Alien666 έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 14:16Υπάρχει μια εξήγηση. Στην επανάσταση των μπούμερς (δεκαετίες 60 και 70) η έννοια του προοδευτισμού ήταν αλληλένδετη με αυτή της υπέρμετρης ελευθερίας (ελευθερίας στην έκφραση και στις επιλογές). Οι υπέρμετρα προοδευτικοί χαρακτηρίζονταν πολλές φορές "πρόστυχοι".
Αντίθετα στις μέρες μας, οι "προοδευτικοί" απαιτούν μειωμένη ελευθερία στην έκφραση. Σε αυτούς υπάγονται οι φεμινίστριες του τελευταίου κύματος.
Οι "προοδευτικοί" της εποχής μας, απαιτούν όλο και περισσότερους περιορισμούς στην έκφραση και απαγορεύσεις. π.χ. Οι άντρες να μην κάθονται με τα πόδια ανοιχτά, να μην εξηγούν έχοντας έντονο ύφος, να απαγορευτούν τα σεξορομπότ, να καταργηθούν οι λέξεις που θεωρούνται σεξιστικές κλπ. Σκίτσα και ζωγραφιές που απεικονίζουν προκλητικά ντυμένες γυναίκες, θεωρούνται σεξιστικά.
Παραδείγματα.
https://io9.gizmodo.com/10-stupid-argum ... 1636381824
Από εκεί που οι συντηρητικοί ήταν οι σεμνότυφοι της υπόθεσης, σήμερα βλέπουμε ότι τον ρόλο αυτό έχουν οι προοδευτικοί.
Επίσης
https://www.google.gr/search?source=hp& ... amp;uact=5
Ενα γκουγκλάρισμα που μας δείχνει ότι τα επίσημα ΜΜΕ απαιτούν την απαγόρευση λέξεων.
Επομένως οι ρόλοι έχουν αλλάξει. Διάολε, εδώ μέχρι και το "Τζόκερ" χαρακτηρίστηκε "ακροδεξιά" ταινία.
Αρα οι σύγχρονες φεμινίστριες (και οι σύγχρονοι προοδευτικοί) δεν είναι υπέρ της ελευθερίας έκφρασης.
Ordem e Progresso.
Αυτό ακριβώς εννοώ. Ως slut χρησιμοποιείς αμιγώς πατριαρχικών συμβολισμών σημειολογία αλλά απαιτείς αντιπατριαρχική αντιμετώπιση.
Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια.

Στη λέξη slut μπορείς να βάλεις όλα τα σεξιστικά σύμβολα, αυτών που παθαίνουν σοκ από την πατριαρχική αντίδραση στην ελευθεριακή έκφραση των φύλων.
Όλοι οι λοατκισυνάπειρο γύρω από μία σχεδόν υστερική ανάγκη προσομοίωσης με τις στερεοτυπικές εκφράσεις του αρχετυπικού θηλυκού ή αρσενικού παίζουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
ΠρώτονΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 12:38Οι φίλες σου είναι το απόλυτο δείγμα των ηλίθιων ακτιβιστριών, στις οποίες αναφέρομαι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 12:27Επιδιώκουν τη σεξουαλική απελευηέρωσηΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 12:24
Ρώτα τις φίλες σου τι ακριβώς επιδιώκουν με το ξέκωλο ντύσιμο, ποια βαθύτερη ανάγκη τους καλύπτει, ποιο στοιχείο της ανθρώπινης και όχι θηλυκής τους ταυτότητας αναδεικνύουν με αυτό, γιατί έχουν επηρεασθεί τόσο από την πατριαρχία που θέλουν να καταλύσουν και γενικώς τι άλλο να πω; Χαρά στο κουράγιο σου, τίποτα άλλο.
Ο βιασμός είναι το αντίθετο της ελευθερίας
Γουστάρουν να αρέσουν αμαρτία είναι;
Δεν προκαλούν το βιασμό ίσα ίσα που κάνουν μια μικρή επανάσταση ΕΓΩ γουστάρω
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.
Δεν τις ξέρεις και έχουν γαμώ τα προσόντα και όχι το παρωχημρνο σου μυαλό
Δεύτερον
Ηλίθιες έίναι αυτές που δε γουστάρουν τη ΖΩΗ την κάβλα την αμαρτία
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 846 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
04 Ιούλ 2024, 16:06
-
-
Νέα δημοσίευση Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Άλμπαν βιαστής.
από Kauldron » 21 Μάιος 2024, 20:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
22 Μάιος 2024, 16:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-