Η λογική του κλέφτη: γιατί με πιάσατε, κυρ αστυνομε, αφού και άλλοι κλέβουν.

Τι λάθη ρε παλικάρι μου, υπολογιστής είναιΠρετεντέρης έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 10:14Ε, αφού γίνονται τέτοια λάθη στην Αγγλία, τι σας πειράζει που γίνονται εδώ;
jason έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 10:46Τι λάθη ρε παλικάρι μου, υπολογιστής είναιΠρετεντέρης έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 10:14Ε, αφού γίνονται τέτοια λάθη στην Αγγλία, τι σας πειράζει που γίνονται εδώ;
Τράβηξε γραμμή, είστε 2 χιλιοστά μπροστά κύριε, οφσάιντ, τέλος.
Εκεί δουλεύουν τα μηχανήματα, δεν έχει παράλυτες πόρτες και κάμερες σε απεργία και καραπαπαδες να ουρλιάζουν έλα κουμπαρακη οφσάιντ είναι τι κοιτάς
Δεν ξέρω τι είναι, ξέρω ότι αποφάσισε ΟΛΟΣΩΣΤΑ και μπράβο τουΠρετεντέρης έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 11:32jason έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 10:46Τι λάθη ρε παλικάρι μου, υπολογιστής είναιΠρετεντέρης έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 10:14Ε, αφού γίνονται τέτοια λάθη στην Αγγλία, τι σας πειράζει που γίνονται εδώ;
Τράβηξε γραμμή, είστε 2 χιλιοστά μπροστά κύριε, οφσάιντ, τέλος.
Εκεί δουλεύουν τα μηχανήματα, δεν έχει παράλυτες πόρτες και κάμερες σε απεργία και καραπαπαδες να ουρλιάζουν έλα κουμπαρακη οφσάιντ είναι τι κοιτάς
Ο Ευαγγέλου είναι βιονικός, είδε ότι τα κορδόνια του Σουντανί ηταν μπροστά, δεν υπάρχει τίποτα.
Μπέος στον Καραπαπά: «Ήταν γκολ κανονικό αλλά δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις» (vid)
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
https://www.voria.gr/article/choumpel-i ... olimpiakos. Περαιτέρω, είναι απογοητευτικό να βλέπει κανείς διαιτητικά λάθη στον αγωνιστικό χώρο, παρά την επένδυση που έχει κάνει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στην εκπαίδευση των διαιτητών και παρά την εφαρμογή του VAR, ιδιαιτέρως κατά τη διάρκεια του αγώνα του Βόλου εναντίον του Ολυμπιακού την περασμένη Κυριακή, αγώνα τον οποίο είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τηλεοπτικά.