Από ' δω και μετά, τύπε
relativer777 @ Τί πίνουμε σήμερα;
Μην κάνεις τον χαζό γιατί δεν είσαι. Ένα χαμόγελο δεν πειραζει κανενα. Αντιθέτως σου φτιάχνει και τη διάθεση να δουλέψεις πιο όμορφα ένας ευχάριστος πελάτης. Το λιγουριασμένο χαμόγελο και ύφος όμωςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 17:37Τι χαμόγελα και μαλακίες μωρέ.Naida έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 17:31Επειδή είναι σερβιτόρα και εκεινη την ωρα κάνει τη δουλειά της, οφείλεις εσύ σαν άνθρωπος να το σεβαστείς και να μην τη φέρεις σε δυσκολη θέση να σου χαμογελάει και να σκέφτεται από μέσα της κοίτα ένα μαλάκα μωρέ βραδιάτικα. Ή να πηγαίνει πίσω στη μπάρα να παρει τα ποτά και να σχολιάζει με τον μπάρμαν είναι ένας μαλάκας στο 5 μου έχει σπάσει τα νεύρα,και να έρχεται να σε σερβίρει χαμογελώντας.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 17:24
Διαχωρισμός προσωπικού και επαγγελματικού/πολιτικού δεν υπάρχει. Επειδή είναι σερβιτόρα παύει να είναι ερωτικό υποκείμενο;
Από την άλλη θα ποινικοποιήσουμε τα χαμόγελα;
Όποιος είναι αρκετά απελευθερωμένος ανταποκρίνεται όπως γουστάρει άρα και πιο ερωτικά (με φρουδική εννοια)
Σου δίνω ένα δίκιο ότι ο σύγχρονος χώρος εργασίας είναι πρακτικά εξαναγκαστικός αλλά γι' αυτό δεν φταίει το φλερτ και το πέσιμο. If you can handle it.
Και τι θα κάνωμε, θα τα απαγορεύσωμε; Καλά βέβαια χάριν του γενικότερου επιχειρήματος το λέω, δηλαδή μπορεί η σερβιτόρα να είναι ο έρωτας της ζωής σου και να πρέπει να της την πέσεις.Naida έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 17:42Μην κάνεις τον χαζό γιατί δεν είσαι. Ένα χαμόγελο δεν πειραζει κανενα. Αντιθέτως σου φτιάχνει και τη διάθεση να δουλέψεις πιο όμορφα ένας ευχάριστος πελάτης. Το λιγουριασμένο χαμόγελο και ύφος όμωςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 17:37Τι χαμόγελα και μαλακίες μωρέ.Naida έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 17:31
Επειδή είναι σερβιτόρα και εκεινη την ωρα κάνει τη δουλειά της, οφείλεις εσύ σαν άνθρωπος να το σεβαστείς και να μην τη φέρεις σε δυσκολη θέση να σου χαμογελάει και να σκέφτεται από μέσα της κοίτα ένα μαλάκα μωρέ βραδιάτικα. Ή να πηγαίνει πίσω στη μπάρα να παρει τα ποτά και να σχολιάζει με τον μπάρμαν είναι ένας μαλάκας στο 5 μου έχει σπάσει τα νεύρα,και να έρχεται να σε σερβίρει χαμογελώντας.
Όποιος είναι αρκετά απελευθερωμένος ανταποκρίνεται όπως γουστάρει άρα και πιο ερωτικά (με φρουδική εννοια)
Σου δίνω ένα δίκιο ότι ο σύγχρονος χώρος εργασίας είναι πρακτικά εξαναγκαστικός αλλά γι' αυτό δεν φταίει το φλερτ και το πέσιμο. If you can handle it.
Βεβαίως εκτός εργασίας να της το πεις. Έχω δει στο διπλανό τραπέζι πελάτη να κάνει καμάκι στη σερβιτορα, αυτή μια χαριτωμένη κοπελίτσα,αυτός σαλιάρης, και την φώναζε συνέχεια δήθεν το ένα το άλλο. Και της έλεγε ηλιθιότητες. Κι αυτή του χαμογέλαγε αμήχανα και της έλεγε άμα είσαι καλή μαζί μου κι έτσι χαμογελαστή θα έχεις και καλό πουρμπουάρ. Στα διάλα γυμνοσάλιαγκες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 17:46Και τι θα κάνωμε, θα τα απαγορεύσωμε; Καλά βέβαια χάριν του γενικότερου επιχειρήματος το λέω, δηλαδή μπορεί η σερβιτόρα να είναι ο έρωτας της ζωής σου και να πρέπει να της την πέσεις.Naida έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 17:42Μην κάνεις τον χαζό γιατί δεν είσαι. Ένα χαμόγελο δεν πειραζει κανενα. Αντιθέτως σου φτιάχνει και τη διάθεση να δουλέψεις πιο όμορφα ένας ευχάριστος πελάτης. Το λιγουριασμένο χαμόγελο και ύφος όμωςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 17:37
Τι χαμόγελα και μαλακίες μωρέ.
Εσύ το πας αλλούNaida έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 17:53Βεβαίως εκτός εργασίας να της το πεις. Έχω δει στο διπλανό τραπέζι πελάτη να κάνει καμάκι στη σερβιτορα, αυτή μια χαριτωμένη κοπελίτσα,αυτός σαλιάρης, και την φώναζε συνέχεια δήθεν το ένα το άλλο. Και της έλεγε ηλιθιότητες. Κι αυτή του χαμογέλαγε αμήχανα και της έλεγε άμα είσαι καλή μαζί μου κι έτσι χαμογελαστή θα έχεις και καλό πουρμπουάρ. Στα διάλα γυμνοσάλιαγκες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 17:46Και τι θα κάνωμε, θα τα απαγορεύσωμε; Καλά βέβαια χάριν του γενικότερου επιχειρήματος το λέω, δηλαδή μπορεί η σερβιτόρα να είναι ο έρωτας της ζωής σου και να πρέπει να της την πέσεις.
Έλα εντάξει άστο κάνεις γραφικότητες σαν τον Αινείαν τώρα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 17:56Εσύ το πας αλλούNaida έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 17:53Βεβαίως εκτός εργασίας να της το πεις. Έχω δει στο διπλανό τραπέζι πελάτη να κάνει καμάκι στη σερβιτορα, αυτή μια χαριτωμένη κοπελίτσα,αυτός σαλιάρης, και την φώναζε συνέχεια δήθεν το ένα το άλλο. Και της έλεγε ηλιθιότητες. Κι αυτή του χαμογέλαγε αμήχανα και της έλεγε άμα είσαι καλή μαζί μου κι έτσι χαμογελαστή θα έχεις και καλό πουρμπουάρ. Στα διάλα γυμνοσάλιαγκες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 17:46
Και τι θα κάνωμε, θα τα απαγορεύσωμε; Καλά βέβαια χάριν του γενικότερου επιχειρήματος το λέω, δηλαδή μπορεί η σερβιτόρα να είναι ο έρωτας της ζωής σου και να πρέπει να της την πέσεις.
Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα έκανα ποτέ
Εγώ μιλάω για στρέιτ καταστάσεις
Εκτός εργασίας να της το πεις; Δηλαδή να της stalkάρεις;
Είναι σα να μου λες ότι δύο συνάδελφοι δεν πρέπει να έχουν σχέση.
Την ώρα που δουλεύει; Γιατί θα είσαι μαλάκας γι' αυτό. Αν είσαι μάγκας καν'το εκτός που μπορεί να σου απαντήσει όπως της γουστάρει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 18:04Απάντα σε μία ερώτηση αν μπορείς. Γιατί απαγορεύεται να της κάνεις ωραίο πέσιμο;
Ούτε μάγκας ούτε μαλάκαςNaida έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 18:09Την ώρα που δουλεύει; Γιατί θα είσαι μαλάκας γι' αυτό. Αν είσαι μάγκας καν'το εκτός που μπορεί να σου απαντήσει όπως της γουστάρει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 18:04Απάντα σε μία ερώτηση αν μπορείς. Γιατί απαγορεύεται να της κάνεις ωραίο πέσιμο;
Αν θες να είσαι ανθρώπινος και τη βλέπεις εξίσου ανθρώπινα,περιμενε σαν άνθρωπος να τελειώσει τη βάρδιά της, η σχέση σας να είναι άνθρωπος προς άνθρωπο χωρίς να παρεμβάλλεται η σχέση υπαλλήλου-πελάτη, και με όμορφο τρόπο κάνε την προσέγγιση σου. Ανθρώπινα πράγματα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 18:11Ούτε μάγκας ούτε μαλάκαςNaida έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 18:09Την ώρα που δουλεύει; Γιατί θα είσαι μαλάκας γι' αυτό. Αν είσαι μάγκας καν'το εκτός που μπορεί να σου απαντήσει όπως της γουστάρει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 18:04Απάντα σε μία ερώτηση αν μπορείς. Γιατί απαγορεύεται να της κάνεις ωραίο πέσιμο;
Απλά πολύ ανθρώπινος
Αυτά είναι μικροαστικές αντιδράσεις δικές σου