"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 30 Δεκ 2019, 14:57

ΓΑΛΗ έγραψε:
30 Δεκ 2019, 14:51
blackpaint έγραψε:
30 Δεκ 2019, 14:38
ΓΑΛΗ έγραψε:
30 Δεκ 2019, 14:15

Αν είχαν όλοι οι άντρες την ίδια νοοτροπία, δεν θα χαρακτήριζες τον τύπο ως κρηπυ, έτσι δεν είναι;

Και αυτό ακριβώς είναι το θέμα.
Εγω παντως βλεπω εδω μερικους που θεωρουν νορμαλ ενα "ευγενικο" πεσιμο στη σερβιτορα, και μαλιστα θεωρουν καλυτερο να την περιμενουν μετα το σχολασμα για να μην την ενοχλουν στην δουλεια της. Βλεπω επισης και πολλους, που οχι μονο αποφευγουν να καταδικασουν, αλλα υποβαθμιζουν την σεξιστικη αντιμετωπιση τους απο μεριδα πελατων. Οποιος ομως γνωριζει σερβιτορες εχει ακουσει πολλες τετοιες ιστοριες.
Το να εκδηλώσεις με ευγενικό τρόπο το ενδιαφέρον σου για μια γυναίκα που σου αρέσει, είναι απολύτως νορμάλ και δεν έχει να κάνει με "σεξιστική αντιμετώπιση".
Οπότε, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς πρέπει να καταδικάσουν οι άλλοι.
Μόνο που αυτό θα το κρίνει με τελείως υποκειμενικά κριτήρια η ίδια η γυναίκα
Και δεν αποκλείεται ακόμη και την απλή καλησπέρα που θα πεις να το θεωρήσει ως σεξουαλική παρενόχληση ..

"Συγνώμη τι ώρα είναι ;" ρωτάς μια άγνωστη στον δρόμο , "αεί γαμησου μαλακα " σου απαντάει ..

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 30 Δεκ 2019, 14:57

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
30 Δεκ 2019, 14:53
Naida έγραψε:
30 Δεκ 2019, 14:45
blackpaint έγραψε:

Εγω παντως βλεπω εδω μερικους που θεωρουν νορμαλ ενα "ευγενικο" πεσιμο στη σερβιτορα, και μαλιστα θεωρουν καλυτερο να την περιμενουν μετα το σχολασμα για να μην την ενοχλουν στην δουλεια της. Βλεπω επισης και πολλους, που οχι μονο αποφευγουν να καταδικασουν, αλλα υποβαθμιζουν την σεξιστικη αντιμετωπιση τους απο μεριδα πελατων. Οποιος ομως γνωριζει σερβιτορες εχει ακουσει πολλες τετοιες ιστοριες.

Ε και αν ενδιαφέρεται κάποιος πως θα την προσεγγίσει ρε συ; το λογικό είναι να περιμένει την βάρδια της και να την προσεγγίσει την ώρα που φεύγει.
Σεξουαλική παρενόχληση ...
Άμα αρχίζεις τις προστυχιές, γίνεις επίμονος,απλώσεις το κουλό σου εννοείται και είναι παρενόχληση και σου ανοίγει το κεφάλι στα δύο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 30 Δεκ 2019, 14:58

Σκόρπισε προβληματισμό η ερώτησή μου για τις σερβιτόρες
Αναμενόμενο σε μια κοινωνία που δεν έμαθε ποτέ να μετράει αισθήματα
Μια κοινωνία που δεν μπορεί -είναι κοκαλωμένη να δει- ταξικά-εργατικά το ζήτημα των ΛΟΑΤΚΙ
που αποκλείονται από την αγορά εργασίας λόγω της κουλτούρας της νόρμας της ετεροφυλόφιλης μονογαμίας
Τα θεμέλια του αστικού-δυτικού πολιτισμού είναι σάπια και εμείς θα κανιβαλίσουμε το τέρας του στρέιτ φασισμού
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 30 Δεκ 2019, 15:00

Naida έγραψε:
30 Δεκ 2019, 14:57
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Naida έγραψε:
30 Δεκ 2019, 14:45

Ε και αν ενδιαφέρεται κάποιος πως θα την προσεγγίσει ρε συ; το λογικό είναι να περιμένει την βάρδια της και να την προσεγγίσει την ώρα που φεύγει.
Σεξουαλική παρενόχληση ...
Άμα αρχίζεις τις προστυχιές, γίνεις επίμονος,απλώσεις το κουλό σου εννοείται και είναι παρενόχληση και σου ανοίγει το κεφάλι στα δύο.
Όλα αυτά θα τα κρίνει με πολύ υποκειμενικά κριτήρια η ίδια η γυναίκα
Και σκέτη καλησπέρα να πεις , θα το θεωρήσει ως σεξουαλική παρενόχληση ..

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 30 Δεκ 2019, 15:01

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
30 Δεκ 2019, 14:57
Ασέβαστος έγραψε:
30 Δεκ 2019, 14:55
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
30 Δεκ 2019, 14:52
οταν θα ερθουμε στα πραγματα,συντομα δλδ τετοια χαλαρα επιδοτουμενα event θα παψουν να υπαρχουν :g030::g030::g030:
οταν λεμε συντομα;
σε μια πενταετια περιπου
θα ειμαι στα 50 μου και θα εξακολουθει να μου σηκωνεται, οποτε οχι, δεν θα σας αφησω. να περιμενετε να πατησω τα 80, και το συζηταμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 30 Δεκ 2019, 15:01

Feindflug έγραψε:
30 Δεκ 2019, 14:56
Alien666 έγραψε:
Feindflug έγραψε:
30 Δεκ 2019, 14:46

Έτσι ακριβώς!

Πόσα λεφτά έχω αφήσει σε αυτό το κτίριο...

Μου ήρθε στο στόμα η γεύση από το ούζο λεμονάδα και η μυρωδιά του καπνού από το μηχάνημα.

Να 'σαι καλά ρε δικέ μου!
Φάση είχε επίσης που κάθε τόσο έσκαγε μύτη ο ιδιοκτήτης με κοστούμι και χαρτοφύλακα (όμως κατά τ' άλλα ήταν μεταλλάς με μακρύ μαλλί και μούσια), άνοιγε τον χαρτοφύλακα μπροστά από τον DJ και τον ρωτούσε "πώς πάνε οι δουλειές του μαγαζιού".

Αυτός ο τύπος είχε πιάσει την καλή με τα λεφτά που τους αφήναμε.

Εντωμεταξύ το μαγαζί τις τετάρτες λειτουργούσε σαν γκέυ ντισκοτέκ. Είχαμε πάει μια φορά και το 70% των θαμώνων ήταν λεσβίες ανά ζεύγη.
Τύπε, αν εννοείς τον ογκώδη, μακρυμάλλη τύπο με το μούσι γύρω από το στόμα σαν ιδιοκτήτη, θέλω να σε ενημερώσω ότι κυκλοφορούσαν κάποιες φήμες περί της σεξουαλικότητός του.
Ναι, αυτόν εννοώ, απλώς δεν ξέρω για τα περί σεξουαλικότητας, διότι είχε πολύ νταβαντούρι και δεν τον ακούγαμε. Απλώς το όλο παρουσιαστικό του και ο χαρτοφύλακας μας έκαναν να εικάσουμε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης και ρωτούσε πώς πάνε οι δουλειές.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 30 Δεκ 2019, 15:01

Γαλή πάλι παίζεις με τα παιδάκια ρε;

Δε σε κρίνω, παίξε.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 30 Δεκ 2019, 15:02

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
30 Δεκ 2019, 14:58
Σκόρπισε προβληματισμό η ερώτησή μου για τις σερβιτόρες
Αναμενόμενο σε μια κοινωνία που δεν έμαθε ποτέ να μετράει αισθήματα
Μια κοινωνία που δεν μπορεί -είναι κοκαλωμένη να δει- ταξικά-εργατικά το ζήτημα των ΛΟΑΤΚΙ
που αποκλείονται από την αγορά εργασίας λόγω της κουλτούρας της νόρμας της ετεροφυλόφιλης μονογαμίας
Τα θεμέλια του αστικού-δυτικού πολιτισμού είναι σάπια και εμείς θα κανιβαλίσουμε το τέρας του στρέιτ φασισμού
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
29 Δεκ 2019, 20:05
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
29 Δεκ 2019, 19:57
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
29 Δεκ 2019, 19:53
Δεν είμαστε ο εαυτός μας
= αλλοτρίωση
Σαν συμπέρασμα λοιπόν σε αυτό που με είχες ρωτήσει πιο πριν εσύ δεν ζητάς αλλιώς το δικαίωμα μιας τραβεστί να εργάζεται κανονικά σαν άνθρωπος σε ένα χώρο εργασίας αλλά ..ζητάς το δικαίωμα να πηγαίνει με φτερά και πούπουλα στο χώρο εργασίας της και να είναι σεξιστική και προκλητική προς τους πελάτες διώχνοντας τους από το μαγαζί και δημιουργώντας προβλήματα στην επιχείρηση ..

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 30 Δεκ 2019, 15:02

Να είναι καλά οι φεμινίστριες λοιπόν που με τη διαδήλωσή τους, έκαναν εμένα και τον Feindflug να νοσταλγήσουμε... καλές εποχές.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 30 Δεκ 2019, 15:03

Feindflug έγραψε:
30 Δεκ 2019, 14:40
blackpaint έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
30 Δεκ 2019, 14:15

Αν είχαν όλοι οι άντρες την ίδια νοοτροπία, δεν θα χαρακτήριζες τον τύπο ως κρηπυ, έτσι δεν είναι;

Και αυτό ακριβώς είναι το θέμα.
Τύπε, εσύ την πέφτεις σε καμμία ή γαμάς με συστατική επιστολή του Καρόλου της Αγγλίας;
Γιατι ρε καημενε, κι εσυ που την πεφτεις μια ζωη λιγουρι εισαι.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 30 Δεκ 2019, 15:08

Alien666 έγραψε:
30 Δεκ 2019, 15:01
Feindflug έγραψε:
30 Δεκ 2019, 14:56
Alien666 έγραψε:

Φάση είχε επίσης που κάθε τόσο έσκαγε μύτη ο ιδιοκτήτης με κοστούμι και χαρτοφύλακα (όμως κατά τ' άλλα ήταν μεταλλάς με μακρύ μαλλί και μούσια), άνοιγε τον χαρτοφύλακα μπροστά από τον DJ και τον ρωτούσε "πώς πάνε οι δουλειές του μαγαζιού".

Αυτός ο τύπος είχε πιάσει την καλή με τα λεφτά που τους αφήναμε.

Εντωμεταξύ το μαγαζί τις τετάρτες λειτουργούσε σαν γκέυ ντισκοτέκ. Είχαμε πάει μια φορά και το 70% των θαμώνων ήταν λεσβίες ανά ζεύγη.
Τύπε, αν εννοείς τον ογκώδη, μακρυμάλλη τύπο με το μούσι γύρω από το στόμα σαν ιδιοκτήτη, θέλω να σε ενημερώσω ότι κυκλοφορούσαν κάποιες φήμες περί της σεξουαλικότητός του.
Ναι, αυτόν εννοώ, απλώς δεν ξέρω για τα περί σεξουαλικότητας, διότι είχε πολύ νταβαντούρι και δεν τον ακούγαμε. Απλώς το όλο παρουσιαστικό του και ο χαρτοφύλακας μας έκαναν να εικάσουμε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης και ρωτούσε πώς πάνε οι δουλειές.
Αν εννοείς αυτόν με το πολύ μακρύ μαλλί ως τον κώλο, έντονες φήμες έλεγαν ότι το έψηνε το ψάρι και από τις δύο μεριές, παρότι παντρεμένος.

Και για να το συνδέσω με το θέμα του νήματος, την είχε πέσει και σε έναν γνωστό μου κιθαρίστα ενός συγκροτήματος!!!

Τι να πουν οι κιθαρίστες δηλαδή; Να μην είναι ωραίοι και καβλιάρηδες; Δεν μπορούν να συγκρατηθούν λίγο αυτοί οι ιδιοκτήτες; Σεξισμός!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 30 Δεκ 2019, 15:09

Feindflug έγραψε:
30 Δεκ 2019, 15:08

Τι να πουν οι κιθαρίστες δηλαδή; Να μην είναι ωραίοι και καβλιάρηδες; Δεν μπορούν να συγκρατηθούν λίγο αυτοί οι ιδιοκτήτες; Σεξισμός!
Σεξισμός! Τον χοντρό τον ντράμερ γιατί τον έχουν όλες στο χέσιμο;
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 30 Δεκ 2019, 15:10

Ασέβαστος έγραψε:

και γιατι ειναι πιο εκτεθειμενες απο τις ταμιες σουπερμαρκετ η οποιες αλλες ερχονται σε επαφη με κοσμο;
ασφαλως ειναι.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 30 Δεκ 2019, 15:11

blackpaint έγραψε:
30 Δεκ 2019, 15:03
Feindflug έγραψε:
blackpaint έγραψε:

Τύπε, εσύ την πέφτεις σε καμμία ή γαμάς με συστατική επιστολή του Καρόλου της Αγγλίας;
Φοβάσαι να απαντησεις, τύπε, μην τυχόν και σε πούμε σεξιστή;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 30 Δεκ 2019, 15:26

Feindflug έγραψε:
30 Δεκ 2019, 15:11
blackpaint έγραψε:
30 Δεκ 2019, 15:03
Feindflug έγραψε:

Φοβάσαι να απαντησεις, τύπε, μην τυχόν και σε πούμε σεξιστή;
οχι ρε μεγαλε, φοβαμαι ομως μην σε κανω να νοιωσεις μειονεκτικα, γιατι ποτε δεν χρειαστηκε να την πεσω, μονο να διαλεξω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών