Site που χάνεται και θέλει επανεκκίνηση
- wooded glade
Site που χάνεται και θέλει επανεκκίνηση
Πως γίνεται αυτό ;
Μιλάμε για ένα από τα site του ΟΠΑΠ.
Δεν μου έβγαινε από το πρωϊ, έλεγε service denied.
Ρωτάω έναν άλλον και μου λέει όντως το κάνει αυτό αλλά αν κάνεις το computer σου restart τότε μάλλον θα βγει.
Κάνω restart και όντως βγαίνει κανονικά τώρα.
Κάποιο session cookie να φταίει ;
Αυτοί κάνουν αλλαγές κάθε τόσο και μπορεί να έκαναν κάποια βλακεία.
Αλλά τι βλακεία ;
Ρωτάω έναν άλλον και μου λέει όντως το κάνει αυτό αλλά αν κάνεις το computer σου restart τότε μάλλον θα βγει.
Αλλά τι βλακεία ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Site που χάνεται και θέλει επανεκκίνηση
Μπορεί να φταίει cookie, να είναι SPA και να είχες cached κάποιο άλλο version και άλλα τόσα θέματα. Γενικά δεν θα χρειάζεσαι όντως να κάνεις restart το λειτουργικό, αλλά βρεις ακριβώς τι φταίει για να κάνεις restart το συγκεκριμένο service (browser, networking stack, etc)wooded glade έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 21:27Πως γίνεται αυτό ;
Αλλά τι βλακεία ;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- wooded glade
Δεν το κάνει μόνο σ' εμένα και επίσης πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο.klg έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 15:44Μπορεί να φταίει cookie, να είναι SPA και να είχες cached κάποιο άλλο version και άλλα τόσα θέματα. Γενικά δεν θα χρειάζεσαι όντως να κάνεις restart το λειτουργικό, αλλά βρεις ακριβώς τι φταίει για να κάνεις restart το συγκεκριμένο service (browser, networking stack, etc)wooded glade έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 21:27Πως γίνεται αυτό ;
Αλλά τι βλακεία ;
Ναι οκ, το point μου είναι το ίδιο. Είναι πιο εύκολο να κάνεις απλά restart από το να κάνεις troubleshoot ποιο ακριβώς σημείο της επικοινωνίας με το website γαμιέται. Btw, ποιο είναι το url του site;wooded glade έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 16:33Δεν το κάνει μόνο σ' εμένα και επίσης πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο.klg έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 15:44Μπορεί να φταίει cookie, να είναι SPA και να είχες cached κάποιο άλλο version και άλλα τόσα θέματα. Γενικά δεν θα χρειάζεσαι όντως να κάνεις restart το λειτουργικό, αλλά βρεις ακριβώς τι φταίει για να κάνεις restart το συγκεκριμένο service (browser, networking stack, etc)wooded glade έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 21:27Πως γίνεται αυτό ;
Αλλά τι βλακεία ;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
γούντι, απλά άνοιξε μιά νέα καρτέλα ιδιωτικής περιήγησης και μπες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- wooded glade
https://horseraces.pamestoixima.gr/EL/1 ... n=totehomeklg έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 18:01Ναι οκ, το point μου είναι το ίδιο. Είναι πιο εύκολο να κάνεις απλά restart από το να κάνεις troubleshoot ποιο ακριβώς σημείο της επικοινωνίας με το website γαμιέται. Btw, ποιο είναι το url του site;wooded glade έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 16:33Δεν το κάνει μόνο σ' εμένα και επίσης πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο.klg έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 15:44
Μπορεί να φταίει cookie, να είναι SPA και να είχες cached κάποιο άλλο version και άλλα τόσα θέματα. Γενικά δεν θα χρειάζεσαι όντως να κάνεις restart το λειτουργικό, αλλά βρεις ακριβώς τι φταίει για να κάνεις restart το συγκεκριμένο service (browser, networking stack, etc)
Τώρα, μετά το restart, δεν κάνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση site αγορών που μοιάζει με πιθανή απάτη
από Maspoli » 17 Ιαν 2024, 08:04 » σε Life style - 2 Απαντήσεις
- 1050 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
17 Ιαν 2024, 09:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαιρέτα τον Κασελάκη που χάνεται ... !
από tanipteros » 14 Σεπ 2024, 21:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 723 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
15 Σεπ 2024, 13:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αποχαιρετα την Αμερικη (ΗΠΑ) που χανεται
από Frappezitis » 05 Απρ 2025, 06:54 » σε Διεθνής πολιτική - 65 Απαντήσεις
- 1321 Προβολές
-