Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Naida » 30 Δεκ 2019, 19:35
![]()
foscilis έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 19:31
Όχι γιατί ήταν διαφορετική περιπτωση. Δεν ήταν τυχαιοι περαστικοί που πετάχτηκαν τρεις η ώρα το βραδυ από μια γωνιά να εξομολογηθούν τον έρωτά τους.
Δεν έχουμε πει εδώ και καμία τριανταριά σελίδες ότι είναι λίγο ντροπή να χρησιμοποιούμε αυτό το περιστατικό σαν παράδειγμα;
Καλά το έχεις πάει σε επίπεδο θρίλερ για να σου βγει το σκεπτικό.
Επίσης δεν είναι λίγο ντροπη να λέμε ότι θα φταίει το θύμα που βιάστηκε επειδή μπήκε στο αυτοκίνητο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
hellegennes
από hellegennes » 30 Δεκ 2019, 19:36
sys3x έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 19:33
ναι φος μου ναι, αλλά έχουμε πει άλλες νιοστές φορές ότι η ντροπή δεν είναι δλειά.
Αυτή είναι δική μου ατάκα και απαιτώ πνευματικά δικαιώματα για κάθε χρήση της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 30 Δεκ 2019, 19:41
Naida έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 19:35
![]()
foscilis έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 19:31
Όχι γιατί ήταν διαφορετική περιπτωση. Δεν ήταν τυχαιοι περαστικοί που πετάχτηκαν τρεις η ώρα το βραδυ από μια γωνιά να εξομολογηθούν τον έρωτά τους.
Δεν έχουμε πει εδώ και καμία τριανταριά σελίδες ότι είναι λίγο ντροπή να χρησιμοποιούμε αυτό το περιστατικό σαν παράδειγμα;
Καλά το έχεις πάει σε επίπεδο θρίλερ για να σου βγει το σκεπτικό.
Επίσης δεν είναι λίγο ντροπη να λέμε ότι θα φταίει το θύμα που βιάστηκε επειδή μπήκε στο αυτοκίνητο;
Έλα ρε Νάιδα, κανείς δεν λέει ότι φταίει η βιασμένη επειδή μπήκε στο αυτοκίνητο.
Αυτό που λένε είναι ότι "το κράνος σώζει ζωές".
Και δεν εννοούν ότι όσοι φοράνε κράνος είναι αθάνατοι, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
sys3x
από sys3x » 30 Δεκ 2019, 19:43
hellegennes έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 19:36
sys3x έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 19:33
ναι φος μου ναι, αλλά έχουμε πει άλλες νιοστές φορές ότι η ντροπή δεν είναι δλειά.
Αυτή είναι δική μου ατάκα και απαιτώ πνευματικά δικαιώματα για κάθε χρήση της.
πόσα, λέγε.
κάϊζερ δέχεσαι;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 30 Δεκ 2019, 19:46
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 19:41
Έλα ρε Νάιδα, κανείς δεν λέει ότι φταίει η βιασμένη επειδή μπήκε στο αυτοκίνητο.
Κάμια σχέση το ένα με το άλλο. Ο φος μίλησε για ευθύνη του θύματος στον βιασμό μιας και θα μπεινστο αυτοκίνητο του θύτη. Μη ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε.
Que Sera, Sera...
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 30 Δεκ 2019, 19:49
Naida έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 19:27
foscilis έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 19:18
Εγώ πάντως θα φρικαρα αν σχολαγα αργά το βράδυ και με παραμόνευε κάποια να μου την πέσει.
Ακόμα κι αν ήταν η μεγαλύτερη μουναρα του κόσμου, όπως σωστα λέει ο εκπληκτικός πράγματι θα χρειαζόταν αρκετή ώρα να με πείσει πως δεν είναι κάποιο κόλπο που θα ξυπνήσω σε μπανιέρα με παγάκια κι ένα νεφρό να λείπει.
Συνακόλουθα κάποια που θα έμπαινε στο αυτοκίνητό του παραμονευοντος δύσκολα θα της αναγνώριζα ότι δε φταίει που βιάστηκε.
Η κοπέλα στην Ρόδο που βιάστηκε και δολοφονήθηκε, έφταιγε;
Ξεκάθαρα ναι, όχι πως τα καθικια δεν πρέπει να πάνε μέσα να σαπίσουν στην φυλακή αλλά αν πας με τον κάθε άγνωστο και κάνεις παροτυζες προφανώς και πας γυρεύοντας να πέσεις πάνω σε κάποιο εντελώς καθαρμα
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 30 Δεκ 2019, 19:51
Δημοκράτης έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 19:49
Ξεκάθαρα ναι, όχι πως τα καθικια δεν πρέπει να πάνε μέσα να σαπίσουν στην φυλακή αλλά αν πας με τον κάθε άγνωστο και κάνεις παροτυζες προφανώς και πας γυρεύοντας να πέσεις πάνω σε κάποιο εντελώς καθαρμα
Να γιατί γινονται αυτά τα δρώμενα στο Σύνταγμα, γιατί πολλοί έχουν τον δικό σου τρόπο σκέψης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Naida την 30 Δεκ 2019, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 30 Δεκ 2019, 19:52
Naida έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 19:46
Κάμια σχέση το ένα με το άλλο. Ο φος μίλησε για ευθύνη του θύματος στον βιασμό μιας και θα μπεινστο αυτοκίνητο του θύτη. Μη ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε.
Το ότι δεν ξεχνάμε αυτά που ξέρουμε, είναι σίγουρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 30 Δεκ 2019, 19:53
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 19:52
Naida έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 19:46
Το ότι δεν ξεχνάμε αυτά που ξέρουμε, είναι σίγουρο.
Κάτι άλλο επί της ουσίας;
Que Sera, Sera...
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 30 Δεκ 2019, 19:54
Naida έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 19:51
Να γιατί γινονται αυτά τα δρώμενα στο Σύνταγμα, γιατί πολλοί έχουν τον δικό σου τρόπο σκέψης.
Δηλαδη οι δύο που την σκότωσαν το έκαναν γιατί εγώ την θεωρώ ηλιθια;
Άκου τσακάλι στην ζωή αυτή υπάρχουν καθάρματα. Όπως δεν θα πας στην με Άνδρου 3 το πρωί με ένα πάρκο ευρώ στα χέρια έτσι και δεν θα πας με όποιον μαλακά έχει η Ρόδος. Γιατί πολύ απλά πας γυρεύοντας να πέσεις πάνω σε κάποιο καθαρμα
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 30 Δεκ 2019, 19:56
Δημοκράτης έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 19:54
Άκου τσακάλι στην ζωή αυτή υπάρχουν καθάρματα. Όπως δεν θα πας στην με Άνδρου 3 το πρωί με ένα πάρκο ευρώ στα χέρια έτσι και δεν θα πας με όποιον μαλακά έχει η Ρόδος. Γιατί πολύ απλά πας γυρεύοντας να πέσεις πάνω σε κάποιο καθαρμα
Και το κορίτσι με τις ειδικές ανάγκες που επίσης βίασε, είχε και αυτή ευθύνη;
Que Sera, Sera...
-
foscilis
από foscilis » 30 Δεκ 2019, 19:59
Το κορίτσι με τις ειδικές ανάγκες αποδεικνύει ότι η περίπτωση δεν είναι συγκρίσιμη.
Γενικά δεν έχω καταλάβει πώς ακριβώς το φαντάζεσαι. Ότι ο ψυχοπαθής που βίασε αυτές τις δύο δε θα το είχε κάνει αν "η κοινωνία θεωρούσε ΟΚ να ντύνεσαι σαν τσούλα και να πηγαίνεις με όποιον βρεις μπροστά σου";
Εγώ νομίζω αν η κοινωνία το θεωρεί ΟΚ απλώς δίνει περισσότερα θύματα στους βιαστές. Που οι βιαστές δεν είναι εγώ ή η γριά απέναντι όπως τραγουδούν αυτές οι χοντρές, αλλά μια μειοψηφία που έχεις 1% πιθανότητα να πετύχεις. Και το κίνημα σου λέει "κάνε 100 προσπάθειες". Αυτό σου λέει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
foscilis την 30 Δεκ 2019, 20:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 30 Δεκ 2019, 19:59
Naida έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 19:56
Δημοκράτης έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 19:54
Και το κορίτσι με τις ειδικές ανάγκες που επίσης βίασε, είχε και αυτή ευθύνη;
Δεν ξέρω τι έγινε με το κορίτσι με τις ειδικές ανάγκεςκαι τι ειδικές ανάγκες είχε. Αυτό που ξέρω είναι ότι στην ζωή δεν πρέπει να κάνεις μαλακιές επιλογες
-
-
- 31 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
04 Ιούλ 2024, 16:06
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
22 Μάιος 2024, 16:44
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.