Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
που το εμαθες αυτο;
στην φυση δεν υπαρχει βιασμος.τα θηλυκα γαμιουνται με την θεληση τους.
τα δε αρσενικα γαμανε μονο τα θηλυκα που μπορουν να μεινουν εγκυα.
ενας ταυρος πχ θα το κανει μονο αφου μυρισει την αγελαδα και βεβαιωθει οτι ειναι στις γονιμες μερες της κτλ αλλιως θα παει με αλλη
Εγώ τις τσουλάρες τις έχω σε υψηλή εκτίμηση
ΚΑΝΟΥΝ αυτό που οι γυναίκες είναι ψυχικά προορισμένες να κάνουν δηλαδή να τραβούν όλη τη προσοχή πάνω τους
Αντί αυτό να το υποστηρίξουμε και να σεξουαλικοποιήσουμε την άτιμη ελληνική κοινωνία κάνουμε 2 βήματα πίσω
Η ζωή είναι μικρή όμως για να μην είμαστε οπαδοί των τσουλιών
Δυστυχώς στην Ελλάδα ο βιασμός είναι η ιδεολογία του μικροαστού ελληνάρα
Γι' αυτό χρειαζόμαστε περισσότερη προβοκάτσια και greek shaming
που το εμαθες αυτο;
ενας ταυρος πχ θα το κανει μονο αφου μυρισει την αγελαδα και βεβαιωθει οτι ειναι στις γονιμες μερες της κτλ αλλιως θα παει με αλλη
Νάιδα θα της έλεγα μην πηγαίνεις κάθε δύο μερες με άτομα που ξέρεις μονο τριάντα δευτερόλεπτα γιατί υπάρχει πολύ εύλογη πιθανότητα να πέσεις σε κάτι που δε θα σου αρέσει καθόλου.
Και μάλιστα συνήθως πρόκειται απλά για κάτι τέτοιο, μια φάση που έβγαλε περισσότερη σκατιλα απ' το αναμενομενο που στη συνεχεια "βαφτίζεται" βιασμος για να μην παραδεχτεί η άλλη στον εαυτό της ότι έκανε μαλακία. Όπως και να το κάνουμε έχει μια αίγλη να είσαι άβουλο θύμα κακών που συνήθως ειναι υλικό τραγωδίας αντί για συνειδητό θύμα του εαυτού σου που συνήθως είναι υλικό κωμωδίας.
Τώρα για το ντύσιμο όπως έχω πει εδώ και αρκετές σελίδες δεν το έχω δει ποτέ να θεωρείται επαρκής αιτία για βιασμό ή να προβάλλεται σαν ελαφρυντικό σε κάποια δίκη. Εκτός από περιπτώσεις με όχλο σε τίποτα αραβιες ή καταστάσεις με συμμορίτες σε σκοτεινά σοκακια. Και σε ταινίες βέβαια.
Στη δύση και σε νορμάλ καταστάσεις μόνο οι φεμιχαζες πιστεύουν όντως στη εξίσωση προκλητικό ντύσιμο=βιασμός που ενισχύει την άποψή μου πως σαν βιασμό δεν εννοούν το ίδιο με εμάς. Εννοούν μια σεξουαλική συνεύρεση για την οποία το φερόμενο ως θύμα δεν αισθάνεται καλά εκ των υστέρων, μολονότι την επιδίωξε εκ των προτέρων.
Ποια είναι τα ανεκτά όρια για μια γυναίκα στις σεξουαλικές της συνευρέσεις για να μην κινδυνεύει.να φταίει που θα βιαστεί; Επίσης αυτό το περί δυτικού κόσμου κτλ δεν έχεις ακούσει να λένε έλα μωρέ δες την φοράει και μετά λένε φταίει ο βιαστής; Τα θελε ο κωλος της κτλ Δεν τα έχεις ακούσει αυτά;
Επίσης το λες και το ξαναλες πόσες περιπτώσεις έχεις πια που η άλλη πήγε με τη θέληση της και επειδή το μετάνιωσε τον κατήγγειλε για βιασμό; Εδώ ντρέπονται να πάνε να καταγγείλουν τον βιασμό θα το κάνουν απλά επειδή το μετάνιωσαν; Πολλές οι υπερβολές σου.
που το εμαθες αυτο;
χμμ...
ενταξει, σε αυτη την περιπτωση ο γαιδρος ειναι ομοφυλοφιλος
Νάιδα θα της έλεγα μην πηγαίνεις κάθε δύο μερες με άτομα που ξέρεις μονο τριάντα δευτερόλεπτα γιατί υπάρχει πολύ εύλογη πιθανότητα να πέσεις σε κάτι που δε θα σου αρέσει καθόλου.
Και μάλιστα συνήθως πρόκειται απλά για κάτι τέτοιο, μια φάση που έβγαλε περισσότερη σκατιλα απ' το αναμενομενο που στη συνεχεια "βαφτίζεται" βιασμος για να μην παραδεχτεί η άλλη στον εαυτό της ότι έκανε μαλακία. Όπως και να το κάνουμε έχει μια αίγλη να είσαι άβουλο θύμα κακών που συνήθως ειναι υλικό τραγωδίας αντί για συνειδητό θύμα του εαυτού σου που συνήθως είναι υλικό κωμωδίας.
Τώρα για το ντύσιμο όπως έχω πει εδώ και αρκετές σελίδες δεν το έχω δει ποτέ να θεωρείται επαρκής αιτία για βιασμό ή να προβάλλεται σαν ελαφρυντικό σε κάποια δίκη. Εκτός από περιπτώσεις με όχλο σε τίποτα αραβιες ή καταστάσεις με συμμορίτες σε σκοτεινά σοκακια. Και σε ταινίες βέβαια.
Στη δύση και σε νορμάλ καταστάσεις μόνο οι φεμιχαζες πιστεύουν όντως στη εξίσωση προκλητικό ντύσιμο=βιασμός που ενισχύει την άποψή μου πως σαν βιασμό δεν εννοούν το ίδιο με εμάς. Εννοούν μια σεξουαλική συνεύρεση για την οποία το φερόμενο ως θύμα δεν αισθάνεται καλά εκ των υστέρων, μολονότι την επιδίωξε εκ των προτέρων.
θα σβήσω το προφίλ μου ρε μλκ, δεν υπάρχει πια λόγος να γράφω εδώ μέσα, ούτε φυσικά και κανένας άλλος λογικός αντίλογος.
θα σβήσω το προφίλ μου ρε μλκ, δεν υπάρχει πια λόγος να γράφω εδώ μέσα, ούτε φυσικά και κανένας άλλος λογικός αντίλογος.
Μην υποτιμάς τον εαυτό σου μανμου πάντα χρειάζεται ένας καλός fluffer.
το να θεωρεις οτι το προκλητικο ντυσιμο στη γυναικα δικαιολογει ή ενθαρρυνει εναν βιαστη ειναι σαν να θεωρεις οτι τα πατακια με τη λεξη Welcome στις εξωπορτες των σπιτιων δικαιολογουν ή ενθαρρυνουν τους διαρρηκτες.
Επισης, το τι σημαινει προκληση σπανια εχει να κανει με αυτον που εκφραζεται προκλητικα και κυριως με αυτον που προκαλειται. Μπορω πχ να βαλω ενα μπλουζακι με αναποδο σταυρο και να με δει κανας Κλεομενης και να με θεωρησει αρκετα προκλητικο για να μου σπασει το κεφαλι. Ο Παπαχρονης πχ, ελεγε οτι τον προκαλουσε ο ηχος των γυναικειων τακουνιων στο οδοστρωμα.
το προκλητικο ντυσιμο και η ελευθεριοτητα λειτουργει οπως την επιδειξη πλουτου στα μουτρα του φτωχου και εχει ως σκοπο αποκλειστικα να προκαλεσει την αντιδραση μεσω της γραφικοτητας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
το να θεωρεις οτι το προκλητικο ντυσιμο στη γυναικα δικαιολογει ή ενθαρρυνει εναν βιαστη ειναι σαν να θεωρεις οτι τα πατακια με τη λεξη Welcome στις εξωπορτες των σπιτιων δικαιολογουν ή ενθαρρυνουν τους διαρρηκτες.
Το να δείχνω το πορτοφόλι μου δημόσια στην πλατεία Ομονοίας με πολλά χρήματα μέσα δικαιολογεί η ενθαρρύνει τον επίδοξο ληστή μου ;
το προκλητικο ντυσιμο και η ελευθεριοτητα λειτουργει οπως την επιδειξη πλουτου στα μουτρα του φτωχου και εχει ως σκοπο αποκλειστικα να προκαλεσει την αντιδραση μεσω της γραφικοτητας
Ντυθειτε κι εσείς προκλητικά,δεν έχουμε πρόβλημα.
σε ενα μη καππιταλιστικο περιβαλλον θα δουμε πως θα λειτουργησει
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.