καταλαβαίνεις πως αν ήσουν γυναίκα αυτό θα καταγραφόταν ως περιστατικό "σεξουαλικής παρενόχλησης στη δουλειά" και θα είχαμε τον μαυρομπογιά να μας κάνει κήρυγμα και να μας φέρνει αόριστες στατιστικέςhellegennes έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 22:51
Και δηλώνω ένοχος σ' αυτό το κομμάτι γιατί μού την έχουν πει στο παρελθόν για το ντύσιμο στην δουλειά (το αφεντικό ήταν γυναίκα και μου είπε να μην φοράω φόρμες στην δουλειά, αφενός γιατί είναι γραφείο και φαίνεται αντιεπαγγελματικό, αφετέρου γιατί φαίνονται διάφορα πράγματα πολύ καθαρά*). Στην δική μου δουλειά εννοείται ότι φοράω και φόρμες τον χειμώνα, αλλά με προσεκτικά επιλεγμένα εσώρουχα για να αποφεύγεται το έντονο περίγραμμα και όχι χωρίς καθόλου τύψεις. Αλλά στην τελική στον πούτσο μου, βέβαια.
* όπου ήμουν 23 χρονών και ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί όταν το είπε· ευτυχώς ιδιαιτέρως.
"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
πάτησα για το χορευτικό και απογοητεύτηκα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

είδατε τι συμβαίνει με τα γκει πρότυπα που προωθεί η τιβι;
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Βασικά ήταν αστείο ότι ο τύπος τον ψιλοχοντροπαίρνει ή τον ψιλοχοντροδίνει μερακλίδικα, αλλά ότι να ' ναι...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εσείς οι άντρες πρώτοι κοροϊδεύετε και απαξιώνετε τέτοιες περιπτώσεις. Εννοώ να είναι το θύμα άνδρας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 11:58καταλαβαίνεις πως αν ήσουν γυναίκα αυτό θα καταγραφόταν ως περιστατικό "σεξουαλικής παρενόχλησης στη δουλειά" και θα είχαμε τον μαυρομπογιά να μας κάνει κήρυγμα και να μας φέρνει αόριστες στατιστικέςhellegennes έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 22:51
Και δηλώνω ένοχος σ' αυτό το κομμάτι γιατί μού την έχουν πει στο παρελθόν για το ντύσιμο στην δουλειά (το αφεντικό ήταν γυναίκα και μου είπε να μην φοράω φόρμες στην δουλειά, αφενός γιατί είναι γραφείο και φαίνεται αντιεπαγγελματικό, αφετέρου γιατί φαίνονται διάφορα πράγματα πολύ καθαρά*). Στην δική μου δουλειά εννοείται ότι φοράω και φόρμες τον χειμώνα, αλλά με προσεκτικά επιλεγμένα εσώρουχα για να αποφεύγεται το έντονο περίγραμμα και όχι χωρίς καθόλου τύψεις. Αλλά στην τελική στον πούτσο μου, βέβαια.
* όπου ήμουν 23 χρονών και ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί όταν το είπε· ευτυχώς ιδιαιτέρως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 31 Δεκ 2019, 12:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν είμαι γκεις.Feindflug έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 12:01Βασικά ήταν αστείο ότι ο τύπος τον ψιλοχοντροπαίρνει ή τον ψιλοχοντροδίνει μερακλίδικα, αλλά ότι να ' ναι...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι ρε τύπε, απλά ήθελα να το μετριάσω λίγο για να μην του πέσει βαρύFeindflug έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 12:01Βασικά ήταν αστείο ότι ο τύπος τον ψιλοχοντροπαίρνει ή τον ψιλοχοντροδίνει μερακλίδικα, αλλά ότι να ' ναι...
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δηλαδή το θεωρείς σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας αυτό;Naida έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 12:02Εσείς οι άντρες πρώτοι κοροϊδεύετε και απαξιώνετε τέτοιες περιπτώσεις. Εννοώ να είναι το θύμα άνδρας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 11:58καταλαβαίνεις πως αν ήσουν γυναίκα αυτό θα καταγραφόταν ως περιστατικό "σεξουαλικής παρενόχλησης στη δουλειά" και θα είχαμε τον μαυρομπογιά να μας κάνει κήρυγμα και να μας φέρνει αόριστες στατιστικέςhellegennes έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 22:51
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Καλύτερα από τα κάλαντα με mp3 που μου είπαν σήμερα φαμ μου

Χρόνια Πολλά να έχεις! Ευτυχισμένο το 2020 για εσένα και όσους αγαπάς
υπαρχει καπου ενα οριο, που αν ξεπεραστει παυει να ειναι βιασμος; δηλαδη ας πουμε μετα απο μιση ωρα πηδημα, 2 οργασμους της γυναικας, και 5 δευτερολεπτα πριν τον αντρικο οργασμο, αν πει "βαρεθηκα" και ο αλλος συνεχισει να ζμπρωχνει, ειναι βιασμος;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

είναι βιασμός του άντρα αυτό βασικά
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ναι.
βασικά αρκεί να το σκεφτεί.
την άλλη μέρα.
Οκ, μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει να κάνω κάτι χωρίς τη δική μου συναίνεση.Naida έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 11:46Είσαι σε σεξουαλική συνεύρεση με συναίνεση, κατά τη διαρκεια της σου λέει για χρήση της Μπακ ντορ. Λες όχι. Επιμένει. Επιμένεις. Με την βία χωρίς συνέναιση , εισέρχεται. Είναι βιασμός παρά φύσιν;
Στη φάση που αναφέρεις, νομίζω ότι δεν θα το θεωρούσα βιασμό αλλά σίγουρα θα το θεωρούσα κάτι πολύ δυσάρεστο (σα να με πλάκωνε ξαφνικά στο ξύλο) και βρίσκω χλωμό να συνέχιζα με τον τύπο.
Κατά τα άλλα, η μπακντορ θεωρείται "παρά φύσιν" είτε χωρίς συναίνεση είτε με συναίνεση.
Να υποθέσω λοιπόν, ότι θεωρείς τις σχέσεις των ομοφυλόφιλων ανδρών ως παρά φύσιν σχέσεις;
Μάλλον εσύ σκέφτεσαι στερεοτυπικά, καλή μου.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
04 Ιούλ 2024, 16:06
-
-
Νέα δημοσίευση Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Άλμπαν βιαστής.
από Kauldron » 21 Μάιος 2024, 20:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
22 Μάιος 2024, 16:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-