α, για αλλο απαντουσα. αυτο που λες ειναι βιασμος.
"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Θεωρείς ότι τα δύο μπολνταρισμενα γράφουν το ίδιο πράγμα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 12:20όταν έγραψα πως το μήνυμα των πυροβολημένων είναι ότι όλοι οι άντρες είναι εν δυνάμει βιαστές εσύ διαφώνησες
τώρα βλέπω πως το υιοθετείς πλήρως
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε τι θες να πω ρε Νάιδα; Να πάει να κάνει καταγγελία; Και να πει τι; "Κυρ πρόεδρα, με παραπλάνησε η κακούργα;"Naida έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 12:25Ναι εκπληξούλα. Αυτό θα έλεγες λοιπόν, ας πρόσεχε. ΟκΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 12:19Δεν το' πιασα. Το στραπόν πως εμφανίζεται στη φάση; Συναινετικά ή ως έκπληξη;
Το μόνο σκηνικό που μπορώ να σκεφτώ είναι να έχει παίξει κάποιο δέσιμο ώστε ο άντρας να μην μπορεί να αντιδράσει και απλώς να περίμενε κάτι άλλο. Σ' αυτήν τη φάση, θα πω αυτό που λέω και για τις προκλητικές και αφελείς γκόμενες. Ας πρόσεχε.
Αν μία γυναίκα έχει αναστολές στο να καταγγείλει έναν βιασμό για 10 λόγους, ένας άντρας έχει 110 λόγους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Ρε συ Naida βάλε και σε αυτό το νημα την ιστοριούλα σου με ένα τύπο που εσύ τον χουφτωνες στην πόρτα αλλά αυτός απαγορευόταν να κάνει το οτιδήποτε γιατί βιασμός.
Έλα να γελάσουμε λίγο πριν φύγει η χρονια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δόξα σοι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
το τραγουδάκι πάντως λέει "ο βιαστής είσαι εσύ" όχι "κάποιος από εσάς"
Να σου κάνω μια ερώτηση σε ένα υποθετικό σενάριο που έχω εγώ.
Υποθέτουμε ότι ένας άντρας γνωρίζει μια γυναίκα σε ένα μπαρ.
Μεταξύ των άλλων, της λέει ότι εργάζεται ως μεγαλοστέλεχος πολυεθνικής στο υποκατάστημα με το οποίο η εταιρία εκπροσωπείται στην χώρα μας.
Αυτή του λέει ας πούμε ότι είναι fashion blogger.
Πίνουνε τρία ποτά ο καθένας. Στο τέλος αυτός την πάει ως το σπίτι της.
Αυτή του λέει "έλα πάνω για να δεις τη συλλογή μου με τα γραμματόσημα". Αυτός το πιάνει το υπονοούμενο και πάει.
Καταλήγουν να κάνουν σεξ. Συναινετικότατο.
Την άλλη μέρα ξυπνάνε κάπως αργά -λόγω των ποτών και του σεξ. Ο άντρας λέει "αμάν, με πλάκωσε το πάπλωμα και ξεχάστηκα. Έπρεπε ήδη να ήμουν στη δουλειά για να πουλήσω σαλέπι".
Τον ρωτάει η γυναίκα. "Δηλαδή μου λες ότι η δουλειά σου είναι να πουλάς σαλέπι; Σαλεπιτζής είσαι;"
Της λέει ο άλλος "ναι".
Η γυναίκα του λέει. "Ναι αλλά χθες μου είπες ότι είσαι μεγαλοστέλεχος πολυεθνικής".
Αυτός απαντά: "Ηταν γιατί κόμπλαρα να πω ότι είμαι σαλεπιτζής".
Το παραπάνω υποθετικό σενάριο είναι βιασμός ή όχι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 31 Δεκ 2019, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Συμφωνώ. Το οποίο θεωρώ απόρροια της πατριαρχικής νοοτροπίας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 12:30Ε τι θες να πω ρε Νάιδα; Να πάει να κάνει καταγγελία; Και να πει τι; "Κυρ πρόεδρα, με παραπλάνησε η κακούργα;"Naida έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 12:25Ναι εκπληξούλα. Αυτό θα έλεγες λοιπόν, ας πρόσεχε. ΟκΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 12:19
Δεν το' πιασα. Το στραπόν πως εμφανίζεται στη φάση; Συναινετικά ή ως έκπληξη;
Το μόνο σκηνικό που μπορώ να σκεφτώ είναι να έχει παίξει κάποιο δέσιμο ώστε ο άντρας να μην μπορεί να αντιδράσει και απλώς να περίμενε κάτι άλλο. Σ' αυτήν τη φάση, θα πω αυτό που λέω και για τις προκλητικές και αφελείς γκόμενες. Ας πρόσεχε.
Αν μία γυναίκα έχει αναστολές στο να καταγγείλει έναν βιασμό για 10 λόγους, ένας άντρας έχει 110 λόγους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νταξ για να συμβεί αυτό θα πρέπει η γυναίκα να είναι δυνατότερη σωματικά από τον άντρα και να τον αναγκάσει, κάτι που είναι ανέφικτο 9 στις 10 περιπτώσεις.
Και θα ήταν αν συνέχιζε.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 12:31Ρε συ Naida βάλε και σε αυτό το νημα την ιστοριούλα σου με ένα τύπο που εσύ τον χουφτωνες στην πόρτα αλλά αυτός απαγορευόταν να κάνει το οτιδήποτε γιατί βιασμός.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπορεί να έχει πιει η όπως εύστοχα είπε η ΓΑΛΗ να είναι δεμένος. Τρόποι υπάρχουν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πλάκα μας κάνεις;Alien666 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 12:33Να σου κάνω μια ερώτηση σε ένα υποθετικό σενάριο που έχω εγώ.
Μεταξύ των άλλων, της λέει ότι εργάζεται ως μεγαλοστέλεχος πολυεθνικής στο υποκατάστημα με το οποίο η εταιρία εκπροσωπείται στην χώρα μας.
Αυτή του λέει "έλα πάνω για να δεις τη συλλογή μου με τα γραμματόσημα". Αυτός το πιάνει το υπονοούμενο και πάει.
Την άλλη μέρα ξυπνάνε κάπως αργά -λόγω των ποτών και του σεξ. Ο άντρας λέει "αμάν, με πλάκωσε το πάπλωμα και ξεχάστηκα. Έπρεπε ήδη να ήμουν στη δουλειά για να πουλήσω σαλέπι".
Τον ρωτάει η γυναίκα. "Δηλαδή μου λες ότι η δουλειά σου είναι να πουλάς σαλέπι; Σαλεπιτζής είσαι;"
Της λέει ο άλλος "ναι".
Η γυναίκα του λέει. "Ναι αλλά χθες μου είπες ότι είσαι μεγαλοστέλεχος πολυεθνικής".
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το αν κάνω πλάκα ή όχι, θα στο εξηγήσω μετά. Προς το παρόν, θέλω να μου πεις αν το θεωρείς βιασμό ή όχι.Naida έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 12:39Πλάκα μας κάνεις;Alien666 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 12:33Να σου κάνω μια ερώτηση σε ένα υποθετικό σενάριο που έχω εγώ.
Της λέει ο άλλος "ναι".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κι εγώ αυτές που φοράνε στραπόν (ή έχουν τέτοιες φαντασιώσεις) ως γουοναμπί "πατριάρχισες" τις βλέπω.Naida έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 12:34Συμφωνώ. Το οποίο θεωρώ απόρροια της πατριαρχικής νοοτροπίας.
Και κάπου έχω την αίσθηση ότι κάποιες από τις κυρίες των μαζώξεων, δεν έχουν προστατευτικά συναισθήματα προς τις γυναίκες αλλά εκδικητικά συναισθήματα προς τους άντρες. Για λόγους τελείως άσχετους με τον βιασμό και την ισότητα. Αυτά είναι τα πιασάρικα προσχήματα τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
04 Ιούλ 2024, 16:06
-
-
Νέα δημοσίευση Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Άλμπαν βιαστής.
από Kauldron » 21 Μάιος 2024, 20:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
22 Μάιος 2024, 16:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-