Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Athos
- Phorum.gr user: Athos
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Athos » 31 Δεκ 2019, 14:55
stargazer έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:41
Να σου πω εγω που το σκεφτομουν μολις
Αν η κορη μου ηταν στη θεση πχ εκεινης της κοπελας που πεταξανε στη θαλασσα τα δυο ζωα
α) Αυτοι οι δυο δεν θα ειχαν καμια ελπιδα, πιθανοτατα ουτε οι οικογενειες τους
β)Θα ελεγα οτι εχω αποτυχει σαν πατερας αφου η κορη μου ηταν τοσο βλημα ωστε να παει με δυο αγνωστους αντρες σε ερημη εξοχικη κατοικια.
καλά, σαν πατεράδες έχουμε αποτύχει σε πολλά..
Καταλαβαίνεις πόσο άνισα είναι τα (α),(β) ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
από Γενιά της Αμαρτίας » 31 Δεκ 2019, 14:55
Αναρωτιόμαστε ακόμα για το ευπρεπές ντύσιμο της παραδοσιακής δυτικής κουλτούρας;
Φαντάζεστε μια κοινωνία (βαρετή) χωρίς ξέκωλα και ξώβυζα; Είναι παράνοια
Είστε μήπως 500 χρονών;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Δεκ 2019, 14:55

nowhere έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:54
όσοι δολοφονούνται και όσοι ληστεύονται φταίνε οι ίδιοι.το γράφω πρώτος για να την σπάσω στον κουραστικό τρολοπασόκο
Αυτό το είχα πει πρώτος πριν από εσένα

-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Δεκ 2019, 14:56
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:55
Αναρωτιόμαστε ακόμα για το ευπρεπές ντύσιμο της παραδοσιακής δυτικής κουλτούρας;
Φαντάζεστε μια κοινωνία (βαρετή) χωρίς ξέκωλα και ξώβυζα; Είναι παράνοια
Είστε μήπως 500 χρονών;
Μαντήλι στο κεφάλι και φούστα ως τον αστράγαλο
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Δεκ 2019, 14:57
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:29
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:24
Γυναίκα που δεν θέλει να βιαστεί ..ΔΕΝ πάει γυρεύοντας
Αμα πηγαίνει γυρεύοντας .."τα θέλει ο κωλος της"
Τα υπόλοιπα είναι φεμινιστικές θεωρίες για δράκους και φαντάσματα ..
Η κουλτούρα του βιασμού
Είσαι .. Ισλαμοφοβικος ρατσιστής ..

-
stargazer
από stargazer » 31 Δεκ 2019, 14:58
Athos έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:55
stargazer έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:41
Να σου πω εγω που το σκεφτομουν μολις
Αν η κορη μου ηταν στη θεση πχ εκεινης της κοπελας που πεταξανε στη θαλασσα τα δυο ζωα
α) Αυτοι οι δυο δεν θα ειχαν καμια ελπιδα, πιθανοτατα ουτε οι οικογενειες τους
β)Θα ελεγα οτι εχω αποτυχει σαν πατερας αφου η κορη μου ηταν τοσο βλημα ωστε να παει με δυο αγνωστους αντρες σε ερημη εξοχικη κατοικια.
καλά, σαν πατεράδες έχουμε αποτύχει σε πολλά..
Καταλαβαίνεις πόσο άνισα είναι τα (α),(β) ;
Συμφωνώ μαζί σου
Αν το σκεφτώ, ναι. Δεν νομιζω όμως να ήμουν σε φάση περισυλλογής αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.
-
Athos
- Phorum.gr user: Athos
από Athos » 31 Δεκ 2019, 14:58
παιδιά μιά απορία μια που το χετε ξετινάξει το θέμα ..
στους γκέι δε γίνονται βιασμοί; ούτε στις λεσβίες; γιατι δεν έχω δει καμμιά αναφορά ..
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Δεκ 2019, 14:59
Philip Mortimer έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:38
Είναι απλό ΔΕ μας ενδιαφέρει τι έχει ο καθένας στο κεφάλι του αρκεί να τηρεί τους νόμους.
Οι νόμοι της Σαριας και του Ισλάμ είναι πάνω από τους κοσμικούς νόμους των ανθρώπων .

-
Kiki mat
- Phorum.gr user: Dela
από Kiki mat » 31 Δεκ 2019, 15:01
θα πιάσουμε λίγο την ψυχολογία της " πουτανας" που λέτε . Η πουτάνα που λέτε εκδίδει το κορμί της . Ο βιασμός μιας πουτανας που λέτε είναι σαν να κακοποιείται έναν άρρωστο άνθρωπο ,με την αιτιολογία ότι ο οργανισμός του τον κακοποιεί. Γαμιέται που γαμιέται δεν γαμαω και εγώ . Ο ορισμός πουτάνα λέγεται και για την γυναίκα που θα προκαλεί; Εάν βγει κάποιος σε μία παραλία γυμνιστών και επιτεθεί σε γυναίκες θα τον φταίει το γυμνό; Συνερθετε ο βιαστης είναι ο ενοχος
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 31 Δεκ 2019, 15:01
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:40
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:39
Philip Mortimer έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:33
Κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται όπως θέλει στα πλαίσια βέβαια του νόμου. Το τι θεωρεί ο καθένας "συμπεριφορά πουτανας" δε είναι καθαρά υποκειμενικό και φυσικά δε νομιμοποιείται να της "συμπεριφερθεί σαν πουτανα", να τη βιάσει.
Και από που προκύπτει ότι νομιμοποιείται ο βιασμός μιας πουτάνας;
Ο όρος "πουτάνα" δεν συνεπάγεται δικαίωμα δωρεάν χρήσης.
Το .. Ιερο Κοράνι έχει αντίθετη άποψη

Και.μην διαφωνείς θα σε κατηγορήσω για ρατσισμό λόγω ισλαμοφοβίας !?

Ξέρω αρκετά καλά, τόσο αυτά που γράφει το Κοράνι για την κατηγοριοποίηση των γυναικών όσο και τις αποσπασματικές ερμηνείες των χαντίθ.
Αλλά ξέρω επίσης καλά τη δυναμική που έχουν οι ερασιτεχνικές πουτανιές στο ανδρικό φύλο, ανεξαρτήτως θρησκείας. Οπότε, σαφώς και δεν παίρνω στα σοβαρά τις εκτιμήσεις για την ανωτερότητα του ανδρικού φύλου, σ' αυτό το πεδίο. Είναι το πιο ευάλωτο είδος σ' αυτήν την αμφίδρομη σχέση και οι βιασμοί είναι μια πρωτόγονη σχεδόν αντίδραση, στην προσπάθεια να αποδείξουν την αμφισβητούμενη ανωτερότητα τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
από Γενιά της Αμαρτίας » 31 Δεκ 2019, 15:01
Athos έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:58
παιδιά μιά απορία μια που το χετε ξετινάξει το θέμα ..
στους γκέι δε γίνονται βιασμοί; ούτε στις λεσβίες; γιατι δεν έχω δει καμμιά αναφορά ..
Εσύ άστο το θέμα δεν εισαι ψυχολογικά έτοιμος
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Δεκ 2019, 15:03
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:01
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:40
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:39
Και από που προκύπτει ότι νομιμοποιείται ο βιασμός μιας πουτάνας;
Ο όρος "πουτάνα" δεν συνεπάγεται δικαίωμα δωρεάν χρήσης.
Το .. Ιερο Κοράνι έχει αντίθετη άποψη

Και.μην διαφωνείς θα σε κατηγορήσω για ρατσισμό λόγω ισλαμοφοβίας !?

Ξέρω αρκετά καλά, τόσο αυτά που γράφει το Κοράνι για την κατηγοριοποίηση των γυναικών όσο και τις αποσπασματικές ερμηνείες των χαντίθ.
Αλλά ξέρω επίσης καλά τη δυναμική που έχουν οι ερασιτεχνικές πουτανιές στο ανδρικό φύλο, ανεξαρτήτως θρησκείας. Οπότε, σαφώς και δεν παίρνω στα σοβαρά τις εκτιμήσεις για την ανωτερότητα του ανδρικού φύλου, σ' αυτό το πεδίο. Είναι το πιο ευάλωτο είδος σ' αυτήν την αμφίδρομη σχέση και οι βιασμοί είναι μια πρωτόγονη σχεδόν αντίδραση, στην προσπάθεια να αποδείξουν την αμφισβητούμενη ανωτερότητα τους.
Τελικά εμάς τους αρενωπους άνδρες μόνο η επικράτηση του Ισλάμ θα μας σώσει

-
stargazer
από stargazer » 31 Δεκ 2019, 15:07
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:01
Νταξ και εσύ
Μοιάζει σαν να το δικαιολογείς. Η πράξη του βιασμού είναι κατάπτυστη από όλο το αντρικό φύλο, εκτός αν είναι κάποιος ψυχάκιας. Το θέμα για μένα είναι ότι άλλο ο βιασμός και άλλο το "ήταν π@π@ρας ο μπαμπάς μου και κάπου πρέπει να ξεσπάσω"
-
-
- 31 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
04 Ιούλ 2024, 16:06
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
22 Μάιος 2024, 16:44
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.