Οι γυναίκες φταιν για όλα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι γυναίκες φταιν για όλα
φίλε μιας βδομάδας άντρας είσαι,μην απελπιζεσαι.ίσως έχει περίοδο
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Είμαι άντρας μέγας σε όλη μου τη ζωή

Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Στην ερωτική ζωήPapa John έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 16:51Σε ποιο,στο θέατρο ;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:59Εγώ είμαι υποχρεωμένος να πάω θέατρο μαζί της
Αυτή δεν έίναι υποχρεωμένη να μου κάτσει
Τι βλέπετε σαυτό;
Μάθε ένα μουσικό όργανο.
Όποτε γουστάρεις μία, θα της παίζεις ένα κομμάτι και θα τής λες, για σένα τό 'γραψα.
Αποκλείεται να μην σού κάτσει, εκτός αν είναι κουφή.

Όποτε γουστάρεις μία, θα της παίζεις ένα κομμάτι και θα τής λες, για σένα τό 'γραψα.
Αποκλείεται να μην σού κάτσει, εκτός αν είναι κουφή.

- Γενιά της Αμαρτίας
Σιγα μη μάθω κιθαρα για μια γκομενα δεν ειμαι εντεχνοαπλυτος
Κιθάρα... είσαι και μπανάλ...
- Γενιά της Αμαρτίας
Θέλω σχέση σοβαρή με ισότητα
Ζητάω πολλά;
Ζητάω πολλά;
- Γενιά της Αμαρτίας
Ολοι οι εντεχνοαπλυτοι κιθαρα παιζουν
Γι' αυτό λέμε κάτι καλύτερο. Άσε, δεν τό 'χεις, αυτό φταίει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Σιγα μη γινω μουζικος ρε μπαγλαμά
δεν καταλαβαινω το προβλημα, πρεπει να αποδεχτεις οτι τα θηλεα ειναι κρυοκολα και παθητικα στο θεμα του σεξ.
εγω εχω γκαπυ ψαρακια στο ενυδρειο. τα ομορφα πολυχρωμα με ωραιες ουρες ειναι τα αρσενικα τα μεγαλυτερα, σταχτια μονοχρωμα ειναι τα θηλυκα.
τα αρσενια παντα κυνηγανε τα θηλυκα η καθονται μπροστα τους η απο πισω τους ακινητα τα θηλυκα κανουν τα δυσκολα η προσπαθουν να διαλεξουν απο την συμπεριφορα του αρσενικου με πιο θα γαμηθουν.το σεξ τους δεν το εχω δει ποτε, βαριεμαι να περιμενω.
ξερω οτι ετσι γινεται και στα υπολοιπα ζωα. το σεξ για τα αρσενικα ειναι παντα πιο δυσκολο απο οτι για τα θηλυκα. αναλογα με το ζωο, απο απλα δυσκολο ως πολυ δυσκολο......για τους ανθρωπους τα πραματα ειναι πιο ευκολα.
εγω εχω γκαπυ ψαρακια στο ενυδρειο. τα ομορφα πολυχρωμα με ωραιες ουρες ειναι τα αρσενικα τα μεγαλυτερα, σταχτια μονοχρωμα ειναι τα θηλυκα.
τα αρσενια παντα κυνηγανε τα θηλυκα η καθονται μπροστα τους η απο πισω τους ακινητα τα θηλυκα κανουν τα δυσκολα η προσπαθουν να διαλεξουν απο την συμπεριφορα του αρσενικου με πιο θα γαμηθουν.το σεξ τους δεν το εχω δει ποτε, βαριεμαι να περιμενω.
ξερω οτι ετσι γινεται και στα υπολοιπα ζωα. το σεξ για τα αρσενικα ειναι παντα πιο δυσκολο απο οτι για τα θηλυκα. αναλογα με το ζωο, απο απλα δυσκολο ως πολυ δυσκολο......για τους ανθρωπους τα πραματα ειναι πιο ευκολα.
Εσύ είσαι που κλαίγεσαι ότι σε βρίζουν.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 17:19Σιγα μη γινω μουζικος ρε μπαγλαμά

Τέσπα, δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Είσαι βαρετός μέχρι αηδίας, μάλλον αυτό φταίει και με τις γυναίκες. Χρειάζεται επίπεδο και στυλ, αλλά πού να τα βρεις...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω εάν μπήκε ήδη αυτός ο απαράμιλλος ύμνος.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 00:19Οι γυναίκες είναι αχάριστες
Έτσι έχω καταλάβει γενικά από τις επαφές μου
Σε στήνουν πάντα στα ραντεβού και επικαλούνται όποτε θυμούνται τις ανασφάλειές τους
για να σε εκμεταλλευτούν
Ναι γουστάρω την παρέα της θηλυκής συντροφιάς αλλά όλα έχουν το όριά τους
Η θεωρία μου είναι η εξής:
Η πάλη της ζωής γίνεται για την κατάκτηση του αιδοίου
Εφόσον το γνωρίζει αυτό η γυναίκα φέρεται σαν αφέντρα του παιχνιδιού
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ενόρμηση στη ζωή από την κάβλα του ανδρικού μορίου
Τουτέστιν οι άντρες πρέπει να αγωνιστούν σε έναν άνισο αγώνα
Οι γυναικες απλά κάθονται και χαζεύουν και περιμένουν ποιος θα τους την πέσει
Οι σκέψεις μου
Θα επανέλθω με κριτική ανάλυση.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Γενιά της Αμαρτίας
Θέλω εγώ να μαι μια φορά παθητικός. Είναι η φύση μου τέτοια. Δεν έχω δικαίωμα να είμαι παθητικός;bolek έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 17:20δεν καταλαβαινω το προβλημα, πρεπει να αποδεχτεις οτι τα θηλεα ειναι κρυοκολα και παθητικα στο θεμα του σεξ.
Θέλω να δέχομαι αγάπη φροντίδα κομπλιμέντα πέσιμο
Ναι μια γλωσσού είναι αυτή που ψάχνω
Να κλαίει η άλλη στην αγκαλιά μου και να καβλώνω ΑΛΛΑ να μην κάνει καμία κίνηση
Είμαστε λέει φίλοι και δε νιώθει την κάβλα την αστείρευτη
Γιατί να τα παθαίνω εγώ γιατί να υποφέρω;
Κατά τα άλλα είμαι το πιο θερμό ευγενικό αρσενικό στη γη με τη μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση
Αυτό το λενε όλες οι γκόμενες είναι αλήθεια πίστεψέ με είμαι ο καλύτερος υποστηρικτής
ο καλύτερος στην παρέα μιας γυναίκας
- περαστικος
Μηπως πετυχαινεις παντα αλληθωρες;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 16:33Όλες οι γυναίκες με κοιτάν στα μάτια
Στο δρόμο στα μπαρ οι μπαρόβιες δε χρειάζεται να προσπαθήσω
Τι κάνω λάθος;
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 151 Απαντήσεις
- 4121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
06 Οκτ 2024, 12:54
-
- 0 Απαντήσεις
- 174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Μαρ 2024, 11:52
-
-
Νέα δημοσίευση Γυναίκες vs Άνδρες
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 03 Μάιος 2023, 22:03 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
14 Μάιος 2023, 16:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΩΜΙΚΟΙ...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 17 Οκτ 2023, 19:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 10 Απαντήσεις
- 583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mel
18 Οκτ 2023, 06:26
-