ενδιαφέρεται για την Επιστήμη

η διατριβή είναι εδώ
https://www.docdroid.net/m9Chjp0/mpetth.pdf
Lord Brum έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 21:01ξέρεις ο επιβλέπων είθισται να συνδημοσιεύει με τους διδακτορικούς του φοιτητές, αλλιώς γιατί να κάτσει να ασχοληθεί? Σε θετικές επιστήμες τουλάχιστον είναι σπάνιο αν όχι αδύνατο κάποιος να κάνει διδακτορικό υπό την επίβλεψη κάποιου και να δημοσεύει ανεξάρτητα. Αυτό θα σήμαινε ή ότι δεν έχει καλή σχέση με τον επιβλέποντα ή ότι ο επιβλέπων δεν συμφωνεί με αυτά που δημοσιεύει ο φοιτητής του. Αν διδακτορικός μου φοιτητής τολμήσει να δημοσειεύσει μόνος του κάτι στο οποίο είχα συμμετοχή θα ψάχνει για επιβλέποντα και θα φάει και μήνυση για λογοκλοπή. Ξέρεις δεν είναι μοναχική δουλειά το διδακτορικό τουλάχιστον στα πρώτα 1-2 χρόνια.
Ποιος Μπλακι ρε? Με κόβεις για κουμουνι?Χουργιατς έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 21:06Lord Brum έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 21:01ξέρεις ο επιβλέπων είθισται να συνδημοσιεύει με τους διδακτορικούς του φοιτητές, αλλιώς γιατί να κάτσει να ασχοληθεί? Σε θετικές επιστήμες τουλάχιστον είναι σπάνιο αν όχι αδύνατο κάποιος να κάνει διδακτορικό υπό την επίβλεψη κάποιου και να δημοσεύει ανεξάρτητα. Αυτό θα σήμαινε ή ότι δεν έχει καλή σχέση με τον επιβλέποντα ή ότι ο επιβλέπων δεν συμφωνεί με αυτά που δημοσιεύει ο φοιτητής του. Αν διδακτορικός μου φοιτητής τολμήσει να δημοσειεύσει μόνος του κάτι στο οποίο είχα συμμετοχή θα ψάχνει για επιβλέποντα και θα φάει και μήνυση για λογοκλοπή. Ξέρεις δεν είναι μοναχική δουλειά το διδακτορικό τουλάχιστον στα πρώτα 1-2 χρόνια.
Μπλάκι, τι κουραμπιεδομελομακάρονα μου λες
πάνε σπίτι σου παιδάκι μου να κάνεις 1οχρονιά
Χωριάτης είσαι θα πας σε πόλη και θα μαθεις
Πες αν θες σε παρακαλώ τι το μεμπτό έχει το βιογραφικό της Μπαζιάνα. Εγώ πιστεύω ότι ο Τσίπρας είναι για εκτέλεση αλλά δεν έχω να πω κάτι για το βιογραφικό της γυναίκας του
Ρε θα κάτσω και θα φάω χρόνο να υπερασπιστώ την τσιπραινα και δεν το θελω. Μπες στην ιστοσελίδα του τμήματος που εκλέχτηκε δες τι μέλη ΔΕΠ έχει τι δημοσιεύσεις έχει ο.καθενας τους στη βαθμίδα του Επίκουρου, αν χοντρικά είναι κάτω από 10-15 η Μπαζιάνα τους έχει, αν είναι 15-25 είναι στα ίδια αν έχουν 30+ τότε ναι το τμήμα γαμαει και την πήραν χαριστικα, πάνω από 10 μέλη ΔΕΠ δεν θα έχει το τμήμα αυτό κάνε κοπή παστε στο Google scholar η στο Scopus preview και δες. Και πολύ τους είναι η Μπαζιάνα στο κωλοχανειο τους
Ενώ οι άλλοι υποψήφιοι τι είχαν; ;;
IEEE Journal με αυτήν πρώτο όνομα.