Μέλη που μας καυλωνουν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μέλη που μας καυλωνουν
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Εγώ είμαι ο Ju-87 αστροπελέκι μου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Και κατηγορούσες αλλους για κλωνους
Σαν δεν ντρεπόμαστελεω γω ju

- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Εγώ δεν καβλώνω καμία; ... τς ... τς
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Ντρέπομαι αλλά δεν μπορείς να το δεις από την οθόνη. Αλλά να ξέρεις ντρέπομαι. Να κοίτα. Αυτή είμαι εγώ τώρα --->

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ή ο μπολεκ αποκαλυψε κατι που ξερει (πολυ πιθανό)
Ή
Είχε στο μυαλό του την φαντασίωση οτι η Ναιδα χαϊδεύει/μαλάζει κάποιο πεος και μπερδεύτηκε (εξαιρετικά απίθανο)
Χμμμμ
Ή
Είχε στο μυαλό του την φαντασίωση οτι η Ναιδα χαϊδεύει/μαλάζει κάποιο πεος και μπερδεύτηκε (εξαιρετικά απίθανο)
Χμμμμ
-
Και λεω "κάποιο" και οχι το δικό του, καθότι ειδάλλως το τοπικ θα επρεπε να λεγεται:"μελη μας, που μας τα καυλωνουν"revegion enos atomou έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 14:19Είχε στο μυαλό του την φαντασίωση οτι η Ναιδα χαϊδεύει/μαλάζει κάποιο πεος και μπερδεύτηκε (εξαιρετικά απίθανο)
Χμμμμ

Οτι χάιδεψα, χάιδεψα. Δεν ξαναμαλάζω κανένα. Έκλεισα σαν γυναικα. Τέλος ,θα στραφώ στον εαυτό μου.revegion enos atomou έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 14:19Ή ο μπολεκ αποκαλυψε κατι που ξερει (πολυ πιθανό)
Ή
Χμμμμ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Gherschaagk έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 22:36Για μισό λεπτό. Ιφιδάκι τον πατέρα του παιδιού σου τον γνώρισες στο παλιό;

- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Όχι μην κάνεις έγκλημαNaida έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 14:39Οτι χάιδεψα, χάιδεψα. Δεν ξαναμαλάζω κανένα. Έκλεισα σαν γυναικα. Τέλος ,θα στραφώ στον εαυτό μου.revegion enos atomou έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 14:19Ή ο μπολεκ αποκαλυψε κατι που ξερει (πολυ πιθανό)
Ή
Χμμμμ
Απλά ψήσου στην πολυγαμία όπως σε έπλασε η φύση
Ψήσου στις συγκινήσεις στο δράμα στον πόνο μην είσαι καλό κορίτσι
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Naida έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 14:39Οτι χάιδεψα, χάιδεψα. Δεν ξαναμαλάζω κανένα. Έκλεισα σαν γυναικα. Τέλος ,θα στραφώ στον εαυτό μου.revegion enos atomou έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 14:19Ή ο μπολεκ αποκαλυψε κατι που ξερει (πολυ πιθανό)
Ή
Χμμμμ

παρε και γατες
το πρωτο, και ειναι πολυ ευκολο για τα μερη που συχναζει.revegion enos atomou έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 14:19Ή ο μπολεκ αποκαλυψε κατι που ξερει (πολυ πιθανό)
Ή
Χμμμμ
περισσοτερες πληροφοριες δεν δινω για λογους προσωπικων της δεδομενων

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 2222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από masterridley
14 Σεπ 2023, 01:32
-
-
Νέα δημοσίευση Αταυτοποιητα μελη
από Ανδροπαραδίνομαι » 21 Οκτ 2024, 14:30 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 0 Απαντήσεις
- 303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
21 Οκτ 2024, 14:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κανόνες του πχώρουμ και μέλη
από vag_el » 08 Ιουν 2023, 17:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 1 Απαντήσεις
- 849 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
30 Αύγ 2024, 18:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γερμανία: Συνελλήφθησαν ασύλληπτα μέλη της RAF
από Golden Age » 04 Μαρ 2024, 14:03 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron