Γυναικεια οιστρογονα, ποτε μειωνονται
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γυναικεια οιστρογονα, ποτε μειωνονται
στους αντρες μετα τα 30 αρχιζουν να μειωνονται 1% ανα χρονο ως τα 55-60 που σταματα η κατηφορα αλλα εαν καποιος ειναι παχυς πεφτουν περισσοτερο απο μικρη ηλικια γιατι στο λιπος φτιαχνονται ΚΑΙ οιστρογονα.
για τις γυναικες η ουσιαστικα μεγαλη πτωση οταν σταματησει η περιοδος. τοτε ειναι που οι περισσοτερες το καταλαβαινουν εντονα γιατι δεν εχουν ορεξη για επαφες αλλα βεβαια δεν τις νοιαζει αφου δεν αισθανονται την αναγκη.
οι αντρες ομως αισθανονται την αναγκη και δυσκολευονται με την στυση κτλ
για τις γυναικες η ουσιαστικα μεγαλη πτωση οταν σταματησει η περιοδος. τοτε ειναι που οι περισσοτερες το καταλαβαινουν εντονα γιατι δεν εχουν ορεξη για επαφες αλλα βεβαια δεν τις νοιαζει αφου δεν αισθανονται την αναγκη.
οι αντρες ομως αισθανονται την αναγκη και δυσκολευονται με την στυση κτλ
Δεν νομιζω οτι υπαρχει γενικος κανονας αλλα σε συμβουλευω να κρατας μικρο καλαθι για τους οβερ 40 με προκοιλι.Naida έγραψε: ↑03 Ιαν 2020, 19:26Εντάξει διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά κάπου υπάρχει ένας γενικός ας πούμε κανόνας. Όπως με τις γυναίκες και την κλιμακτήριο ας πούμε. Για να είμαστε και εντός θέματος.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ως 45αρη που έχω εμπειρία δεν έχω δει κάτι απογοητευτικό. Αντιθέτως καλύτερα και από συνομήλικο μου, θα έλεγα σε ανησυχητικό βαθμό. Γι' αυτό λέω από πότε αρχίζει η πτώση σε γενικές γραμμές. Όπως πχ στην γυναίκα με την εμμηνόπαυση στα 55 περίπου νομίζω.GoBack έγραψε: ↑03 Ιαν 2020, 19:35Δεν νομιζω οτι υπαρχει γενικος κανονας αλλα σε συμβουλευω να κρατας μικρο καλαθι για τους οβερ 40 με προκοιλι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μηδεν μαλλια στην κεφαλη εδω και χρονια, αρα δε θα ασπρισουν ποτε, αρα θα εχω το θανατο που ονειρευοταν ο νανος στο γκειμ οφ θροουνς.Belladonna έγραψε: ↑03 Ιαν 2020, 18:52Υπάρχει παροιμία που λέει
Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην... παλαμίδα
μια χαρα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Γκουζγκούνης;Ασέβαστος έγραψε: ↑03 Ιαν 2020, 19:47μηδεν μαλλια στην κεφαλη εδω και χρονια, αρα δε θα ασπρισουν ποτε, αρα θα εχω το θανατο που ονειρευοταν ο νανος στο γκειμ οφ θροουνς.Belladonna έγραψε: ↑03 Ιαν 2020, 18:52
Υπάρχει παροιμία που λέει
Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην... παλαμίδα
μια χαρα.
Ενταξει δεν σου ειπα οτι δεν σηκωνεται σε κανεναν,ο ενας 45αρης δεν ειναι σοβαρο στατιστικο δειγμαNaida έγραψε: ↑03 Ιαν 2020, 19:45Ως 45αρη που έχω εμπειρία δεν έχω δει κάτι απογοητευτικό. Αντιθέτως καλύτερα και από συνομήλικο μου, θα έλεγα σε ανησυχητικό βαθμό. Γι' αυτό λέω από πότε αρχίζει η πτώση σε γενικές γραμμές. Όπως πχ στην γυναίκα με την εμμηνόπαυση στα 55 περίπου νομίζω.

Εγραψε παραπανω ο μπολεκ οτι η τεστοστερονη απο 30 και μετα αρχιζει και μειωνεται,ετσι ειναι αλλα οκ δεν αποτελει μεγαλο προβλημα αυτο,οσο δηλαδη τα νευρα λειτουργουν καλα και οι αρτηριες ειναι ξεβουλωτες η σημαια υψωνεται κανονικα χωρις πολλα πολλα.Γι αυτο σου ειπα οτι παιζουν ρολο αρκετοι παραγοντες.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ειμαι πολυ ταπεινος για να συγκριθω με τον τρισμεγιστο, αλλα θα κανω οτι μπορω για να ακολουθησω τα βηματα του.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Μα δεν είναι το θέμα μόνο να υψώνεται νομίζω, αλλά τέσπα νομίζω κατάλαβα τι εννοείς.Είναι θέμα τύχης.GoBack έγραψε: ↑03 Ιαν 2020, 19:50
Ενταξει δεν σου ειπα οτι δεν σηκωνεται σε κανεναν,ο ενας 45αρης δεν ειναι σοβαρο στατιστικο δειγμα
Εγραψε παραπανω ο μπολεκ οτι η τεστοστερονη απο 30 και μετα αρχιζει και μειωνεται,ετσι ειναι αλλα οκ δεν αποτελει μεγαλο προβλημα αυτο,οσο δηλαδη τα νευρα λειτουργουν καλα και οι αρτηριες ειναι ξεβουλωτες η σημαια υψωνεται κανονικα χωρις πολλα πολλα.Γι αυτο σου ειπα οτι παιζουν ρολο αρκετοι παραγοντες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
05 Ιούλ 2023, 11:39
-
-
Νέα δημοσίευση Η εγχώρια ζήτηση ενισχύει το ελληνικό ΑΕΠ,οι καθαρές εξαγωγές μειωνονται
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 18 Δεκ 2024, 16:30 » σε Οικονομία - 76 Απαντήσεις
- 1714 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
19 Δεκ 2024, 20:52
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 863 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
12 Φεβ 2025, 15:16
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΟΔΙΑ
από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 26 Μάιος 2023, 18:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 3414 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
10 Φεβ 2025, 18:00
-