"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 03 Ιαν 2020, 22:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μη την ακούς Χέλλη, αυτή είναι το αγγελάκι, θέλει το καλό σου, άπλωσε το χέρι σου και θα σου δώκουμε μιά ολόκληρη αυτοκρατορία να διοικήσεις, σήμερα το πχώρουμ, αύριο ποιος ξέρει...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 20:41Γλυκασμός μηνυμάτων.hellegennes έγραψε: ↑01 Ιαν 2020, 22:39* υποσχέθηκα στον εαυτό μου να χρησιμοποιώ κομψότερες εκφράσεις το 2020... για μερικές μέρες...
Εύγε.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από το να μην λες την μαλακία μαλακία.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ποια λογική μου ρε περηφανε ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ; Απάντησα σε μια τραβηγμενη υπόθεση εργασίας ενός χρήστη, που αφορούσε ένα πολύ συγκεκριμένο (και σπάνιο, ως εξωτικο) περιστατικό και εσύ έκανες μια τεράστια γενικευση, δήθεν για να δείξεις το "σφάλμα στη λογική μου" ενώ στην πραγματικότητα , έκανες ότι έκανες για να διυλησεις τον κωνωπα και να μπούμε σε μια ατέρμονη λούπα αντιδικίας. Αυτό είναι που σε ευχαριστεί, αυτό είναι που σε τρέφει. Το ξέρω εγώ, το ξέρεις και εσύ, είναι γνωστό σε όλο το πχωρουμ.hellegennes έγραψε: ↑03 Ιαν 2020, 22:10Μιλάει για φιλολογικό αυνανισμό ο άνθρωπος που μας είπε ότι οι γυναίκες θα βίαζαν συχνότερα αν ήταν πιο δυνατές και ότι αυτές που βιάζουν είναι πιο δυνατές απ' τις άλλες.Namrail έγραψε: ↑03 Ιαν 2020, 16:17Οκ, εσύ θες φιλολογικους αυνανισμους, όμως εγώ δεν έχω πλέον το χρόνο για τέτοια.
Το παράδειγμα ήταν με τη γκόμενα και το στραπον. Ή θα μείνουμε εκεί, σε αυτό το συγκεκριμένο και ιδιαίτερο παραδειγμα ή θα χαθούμε ολοκληρωτικά βάζοντας μέσα κάθε είδους έγκλημα από τη ληστεία μέχρι το οτιδήποτε. Δεν έχει νόημα.
Τι συζήτηση να κάνεις πάνω σ' αυτό; Επιχείρησα να σου δείξω σε ποιο δομικό στοιχείο χωλαίνει η λογική σου κι εσύ τα βγάζεις άσχετα.
- hellegennes
Το ότι γελάνε όλοι στο νήμα με αυτά που έγραψες δεν σε προβληματίζει στο ελάχιστο, ναι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Μα ουδέν... αμιγές κλπ κλπ.
Τι ερώτηση ειναι αυτή ρε ππρα;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Όταν την ιδεολογία μου την κάνω επάγγελμα και προσπαθώ να βγάλω χρήματα από αυτήν τότε οι ιδεολογικές μου αρχές και αξίες έρχονται σε δεύτερη μοίρα και μετράει η επαγγελματική καριέρα με οικονομική εκμετάλλευσηfoscilis έγραψε: ↑03 Ιαν 2020, 22:10radical feminism είναι ο φεμινισμός που απορρίπτει τις παπαριές των τελευταίων 2 δεκαετιών και ειδικότερα τη συμπόρευση με GBTQ. Δεν είναι ο "ακραίος" φεμινισμός, αλλά ο "επιστροφή στις ρίζες". Όσο για το Μαράκι, προσπαθεί απλά να βγάλει λεφτά.
Θέτω λοιπόν το εξής ερώτημα

Κατά πόσο πιστεύει αυτή η Μαρία αυτά που κηρύττει ως φεμινιστικό κίνημα και κατά πόσο το κάνει αυτό στα πλαίσια επαγγελματικής ενασχόλησης ;
Αν οι γυναίκες που διαδήλωναν στο Σύνταγμα χρηματοδοτούνταν απο κάπου και ήταν επαγγελματίες ακτιβίστριες , κατά πόσο πίστευαν πραγματικά αυτά που έλεγαν ; Η απλά έκαναν κάτι που βγάζουν χρήματα ;
Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την ιδεολογία τους δεν πιστεύουν απαραίτητα σε αυτή
Όταν η ιδεολογία μου με οδηγεί το να βάζω το χέρι στην τσέπη , τότε όσο ιδεολογία και αν είναι για εμενα για κάποιους άλλους γίνεται εμπόρευμα που θα πρέπει να το πλασάρουν καλύτερα
Όταν από την ιδεολογία μου βγάζω χρήματα , πρέπει να την διαμορφώσω έτσι ώστε να τη πλασαρω για να την εκμεταλευτω εμπορικά καλύτερα
Όταν από την ιδεολογία μου βγάζω χρήματα , πρέπει να την διαμορφώσω έτσι ώστε να τη πλασαρω για να την εκμεταλευτω εμπορικά καλύτερα
Μηπως λοιπόν σε όλο αυτό το νήμα ΔΕΝ σχολιασαμε καθόλου την εμπορική πλευρά του όλου θέματος με ιδέες που τις πλασάρουν επαγγελματίες ακτιβιστριες ;
Αφορά την πράξη με φύλο.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- blackpaint
κοινοτοπες, ηθελες να πεις, σαλαμολογοτεχνη.hellegennes έγραψε: ↑03 Ιαν 2020, 21:42Ότι δεν έχεις φαντασία ούτε στο ελάχιστο είναι γνωστό. Κοινότυπες είναι οι μουφοϊστορίες σου.blackpaint έγραψε: ↑03 Ιαν 2020, 16:10Λοιπον, για οσους αμφισβητησαν το αληθες της ιστοριας, μακαρι να ειχα τοση πολλη φαντασια αλλα και διαθεση για να γραφω μυθιστορηματα για να διασκεδασω το φορουμικο κοινο. Ουτε στο ελαχιστο.Γίνονται. Την συγκεκριμένη ιστορία δεν πιστεύει κανείς.blackpaint έγραψε: ↑03 Ιαν 2020, 16:10Εχει πολυ ενδιαφερον παντως ο σκεπτικισμος μερικων, που συμπτωματικα ειναι οι ιδιοι που χαβουν αμασητη οτι τρολια απο 4τσαν διαβασουν στο μπρειτμπαρτ. Ειναι σαν εμμεσα να λενε, δεν γινονται τετοια πραγματα, δεν κανουν οι λαμπροι μας αξ/κοι τετοια
τοχω ξαναπει, αλλα εσυ και καναδυο ακομη που εγραψαν παραπανω, δε θετε να καταλαβετε ποσο ξεφτιλα γινεστε οταν προσπαθειτε να μειωσετε καποιον για το επαγγελμα που κανει.
ειναι απο τα πιο αστεια αυτογκολ που μπαινουν στο πχορουμακι μας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- blackpaint
Αυτες τις παρανοησεις κανει καποιος οταν αντλει την πληροφορηση του απο αντιδραστικες πηγες μασκαρεμενες σε αντικειμενικες. Μονο ενα κομματι του ραντ φεμ κινηματος απερριψε την συμπορευση με το κινημα του τρανςφεμινισμου και των λοατκι δικαιωματων. Οι πιο επιφανεις αντιπροσωποι (Ντουορκιν, ΜακΚιννον, Στολτεμπεργκ) στηριξαν, ηδη απο το 70.foscilis έγραψε: ↑03 Ιαν 2020, 22:10radical feminism είναι ο φεμινισμός που απορρίπτει τις παπαριές των τελευταίων 2 δεκαετιών και ειδικότερα τη συμπόρευση με GBTQ. Δεν είναι ο "ακραίος" φεμινισμός, αλλά ο "επιστροφή στις ρίζες". Όσο για το Μαράκι, προσπαθεί απλά να βγάλει λεφτά.
+1

παραδόξως (?) είναι πάντα αριστεροί που θεωρούν πως δουλειά που αξίζει σημαίνει διευθυντής πολυεθνικής

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χουργιατς την 04 Ιαν 2020, 09:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
foscilis έγραψε: ↑03 Ιαν 2020, 22:10radical feminism είναι ο φεμινισμός που απορρίπτει τις παπαριές των τελευταίων 2 δεκαετιών και ειδικότερα τη συμπόρευση με GBTQ. Δεν είναι ο "ακραίος" φεμινισμός, αλλά ο "επιστροφή στις ρίζες". Όσο για το Μαράκι, προσπαθεί απλά να βγάλει λεφτά.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- blackpaint
επαγγελμα...το κληρονομικο μινι μαρκετ. Μετα απο σπουδες λογοτεχνιας, μεταφρασης, ξερω γω, ...και δεν ξερει την λεξη κοινοτοπια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
04 Ιούλ 2024, 16:06
-
-
Νέα δημοσίευση Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Άλμπαν βιαστής.
από Kauldron » 21 Μάιος 2024, 20:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
22 Μάιος 2024, 16:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-