μιά που ανακατεύεσαι με τις δουλειές των άλλωνblackpaint έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 09:43επαγγελμα...το κληρονομικο μινι μαρκετ. Μετα απο σπουδες λογοτεχνιας, μεταφρασης, ξερω γω, ...και δεν ξερει την λεξη κοινοτοπια.
εσύ τι δουλειά κάνεις λεβέντη ;
μιά που ανακατεύεσαι με τις δουλειές των άλλωνblackpaint έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 09:43επαγγελμα...το κληρονομικο μινι μαρκετ. Μετα απο σπουδες λογοτεχνιας, μεταφρασης, ξερω γω, ...και δεν ξερει την λεξη κοινοτοπια.
Ο hell έχει πρωτότυπο κι εσύ κοινότυπο λόγο.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 09:14κοινοτοπες, ηθελες να πεις, σαλαμολογοτεχνη.hellegennes έγραψε: ↑03 Ιαν 2020, 21:42Ότι δεν έχεις φαντασία ούτε στο ελάχιστο είναι γνωστό. Κοινότυπες είναι οι μουφοϊστορίες σου.blackpaint έγραψε: ↑03 Ιαν 2020, 16:10Λοιπον, για οσους αμφισβητησαν το αληθες της ιστοριας, μακαρι να ειχα τοση πολλη φαντασια αλλα και διαθεση για να γραφω μυθιστορηματα για να διασκεδασω το φορουμικο κοινο. Ουτε στο ελαχιστο.Γίνονται. Την συγκεκριμένη ιστορία δεν πιστεύει κανείς.blackpaint έγραψε: ↑03 Ιαν 2020, 16:10Εχει πολυ ενδιαφερον παντως ο σκεπτικισμος μερικων, που συμπτωματικα ειναι οι ιδιοι που χαβουν αμασητη οτι τρολια απο 4τσαν διαβασουν στο μπρειτμπαρτ. Ειναι σαν εμμεσα να λενε, δεν γινονται τετοια πραγματα, δεν κανουν οι λαμπροι μας αξ/κοι τετοια
Ειμαι τομεαρχης ΝοτιοΑνατολικης Μεσογειου του Open Society Foundation.Athos έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 09:53μιά που ανακατεύεσαι με τις δουλειές των άλλωνblackpaint έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 09:43επαγγελμα...το κληρονομικο μινι μαρκετ. Μετα απο σπουδες λογοτεχνιας, μεταφρασης, ξερω γω, ...και δεν ξερει την λεξη κοινοτοπια.
δεν υπαρχει αυτη η λεξη γαλη, στα ελληνικα τουλαχιστον.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 09:59Ο hell έχει πρωτότυπο κι εσύ κοινότυπο λόγο.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 09:14κοινοτοπες, ηθελες να πεις, σαλαμολογοτεχνη.hellegennes έγραψε: ↑03 Ιαν 2020, 21:42
Ότι δεν έχεις φαντασία ούτε στο ελάχιστο είναι γνωστό. Κοινότυπες είναι οι μουφοϊστορίες σου.
Γίνονται. Την συγκεκριμένη ιστορία δεν πιστεύει κανείς.
Και εγώ είμαι ο γενικός διευθυντής και σου έχω δώσει εντολή να μην φανερώνεις την ταυτότητα σου !!!blackpaint έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 10:01Ειμαι τομεαρχης ΝοτιοΑνατολικης Μεσογειου του Open Society Foundation.Athos έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 09:53μιά που ανακατεύεσαι με τις δουλειές των άλλωνblackpaint έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 09:43
επαγγελμα...το κληρονομικο μινι μαρκετ. Μετα απο σπουδες λογοτεχνιας, μεταφρασης, ξερω γω, ...και δεν ξερει την λεξη κοινοτοπια.
πολύ pride κατάσταση να σε πληρώνουν να ψωλοκοπανάς στο πχόρουμblackpaint έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 10:01Ειμαι τομεαρχης ΝοτιοΑνατολικης Μεσογειου του Open Society Foundation.
Athos έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 10:14πολύ pride κατάσταση να σε πληρώνουν να ψωλοκοπανάς στο πχόρουμblackpaint έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 10:01Ειμαι τομεαρχης ΝοτιοΑνατολικης Μεσογειου του Open Society Foundation.
Αυτα τα άρθρα του τύπου 10 λέξεις που λέμε λάθος έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στους αμόρφωτους θαμώνες των ιντερνετςblackpaint έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 10:03δεν υπαρχει αυτη η λεξη γαλη, στα ελληνικα τουλαχιστον.
Τα ξέρω αυτά αλλά θα επιμείνω. Τόσο το κοινότοπο όσο και το κοινότυπο είναι μεταφραστικά δάνεια του "common place" και "common type". To "τόπος" στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά στο χώρο των ιδεών, απόψεων κλπ δηλαδή κάτι πιο αφηρημένο και αόριστο στην έκφραση ενώ το "τύπος" στην απτή/ορατή/συγκεκριμένη αποτύπωση του.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 10:03δεν υπαρχει αυτη η λεξη γαλη, στα ελληνικα τουλαχιστον.
Οκ, μάστορα, προτείνω να ασχοληθείς λίγο και με τα ποιηματάκια, συνθήματα και λοιπές ατυχείς εκφράσεις των ακτιβιστικών αντι-δράσεων, γιατί αν ήταν σαλάμια ο hell δεν θα τα 'παιρνε ούτε με έκπτωση 90% για το μαγαζί του.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 10:01Ειμαι τομεαρχης ΝοτιοΑνατολικης Μεσογειου του Open Society Foundation.
Αυτή είναι το ήθος της αριστεράς σήμερα.
τσατσά μπουρδέλου πιό χρήσιμος θα ήσουνblackpaint έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 10:01Ειμαι τομεαρχης ΝοτιοΑνατολικης Μεσογειου του Open Society Foundation.
blackpaint έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 10:01Ειμαι τομεαρχης ΝοτιοΑνατολικης Μεσογειου του Open Society Foundation.Athos έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 09:53μιά που ανακατεύεσαι με τις δουλειές των άλλωνblackpaint έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 09:43
επαγγελμα...το κληρονομικο μινι μαρκετ. Μετα απο σπουδες λογοτεχνιας, μεταφρασης, ξερω γω, ...και δεν ξερει την λεξη κοινοτοπια.