που βρίσκεις μεγαλύτερη ηδονή;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- περαστικος
Re: που βρίσκεις μεγαλύτερη ηδονή;
Δεν εχω γυναικα. Ειμαι ελευθερο πουλι.
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
-
έχω συμμετάσχει σε swingers καταστάσεις
δε θα πιστέψεις τι έχω δει
δε θα πιστέψεις τι έχω δει
SpoilerShow
και κάνει
φαγητο μαλακια
παιχνιδια στον υπολογιστη
μαλακια
και μαλακια
παιχνιδια στον υπολογιστη
μαλακια
και μαλακια
Να πηδω μεν εγώ τις γυναίκες των άλλων ενώ η δική μου γυναίκα να φοράει μπουργκα και ζώνη αγνότητας
-
η ερώτηση είναι συγκεκριμένη
φαγητο
αλλα οταν δεν πειναω μαλακια
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Αγαπητέ σουβλατζή/τοξοβόλε κτλ σε κανένα από τα δύο και δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το ελκυστικό στοιχείο και στις δύο περιπτώσεις και θέλω να μου το εξηγήσεις. Αν είναι να πηδήξω γυναίκα άλλου γιατί να το κάνω μπροστά του, πια είναι η ηδονή που θα έπαιρνα με το να τον έβλεπα φάτσα φόρα ? Αυτό είναι λίγο gay... Και αν υπήρχε περίπτωση η δικιά μου να πάει με άλλον προφανώς μιλάμε για τελειωμένη δικιά μας σχέση οπότε καλή καρδιά. Εγώ που κολλάω οεο ? Πάλι λίγο homo...
Βασικά όποια περίπτωση τρίο με δύο άντρες και μία γυναίκα είναι γκέι σεξ με θεατή.
-
δεν είσαι καυλιάρηςSuperRogue έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 04:27Αγαπητέ σουβλατζή/τοξοβόλε κτλ σε κανένα από τα δύο και δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το ελκυστικό στοιχείο και στις δύο περιπτώσεις και θέλω να μου το εξηγήσεις. Αν είναι να πηδήξω γυναίκα άλλου γιατί να το κάνω μπροστά του, πια είναι η ηδονή που θα έπαιρνα με το να τον έβλεπα φάτσα φόρα ? Αυτό είναι λίγο gay... Και αν υπήρχε περίπτωση η δικιά μου να πάει με άλλον προφανώς μιλάμε για τελειωμένη δικιά μας σχέση οπότε καλή καρδιά. Εγώ που κολλάω οεο ? Πάλι λίγο homo...
Βασικά όποια περίπτωση τρίο με δύο άντρες και μία γυναίκα είναι γκέι σεξ με θεατή.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Για πες.ouranio toxo έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 12:54έχω συμμετάσχει σε swingers καταστάσεις
δε θα πιστέψεις τι έχω δειSpoilerShowκαι κάνει
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Η γυναίκα σου να πηγαίνει με κάποια άλλη πως σου φαίνεται;SuperRogue έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 04:27Αγαπητέ σουβλατζή/τοξοβόλε κτλ σε κανένα από τα δύο και δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το ελκυστικό στοιχείο και στις δύο περιπτώσεις και θέλω να μου το εξηγήσεις. Αν είναι να πηδήξω γυναίκα άλλου γιατί να το κάνω μπροστά του, πια είναι η ηδονή που θα έπαιρνα με το να τον έβλεπα φάτσα φόρα ? Αυτό είναι λίγο gay... Και αν υπήρχε περίπτωση η δικιά μου να πάει με άλλον προφανώς μιλάμε για τελειωμένη δικιά μας σχέση οπότε καλή καρδιά. Εγώ που κολλάω οεο ? Πάλι λίγο homo...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 956 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
25 Μαρ 2024, 19:59
-
- 41 Απαντήσεις
- 1091 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
07 Σεπ 2024, 14:43
-
-
Νέα δημοσίευση Μεγαλύτερη αναλογία λουμπεναριού - ΗΠΑ ή Ελλάδα;
από Saliveros » 13 Ιούλ 2023, 12:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 123 Απαντήσεις
- 3038 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
15 Ιούλ 2023, 14:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μεγαλύτερη ποσότητα νερού στο σύμπαν.
από Ίακχος » 10 Ιαν 2025, 09:27 » σε Θετικές Επιστήμες - 4 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
10 Ιαν 2025, 09:48
-