Πως λεμε οχι σε γυναικα...

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
andy12gr

Re: Πως λεμε οχι σε γυναικα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από andy12gr » 05 Ιαν 2020, 10:37

vagabondo έγραψε:
05 Ιαν 2020, 10:34
hellegennes έγραψε:
05 Ιαν 2020, 10:31
andy12gr έγραψε:
05 Ιαν 2020, 10:30
Κατα 70% θα σας αντιπαθησει αν της πειτε ΟΧΙ. Ο λογος ειναι οτι οι πιο πολλες εχουν μια αυταρεσκεια που δεν μπορουν να δεχτουν οτι δεν αρεσουν ειδικα σε καποιον που εχουν διαλεξει αυτες. :lol:
99%
Που κρύβεται το 1% ;
Μαλλον στις αδερφες ...νοσοκομες :P
Αγάπης δε ουδέν μείζον ούτε ίσον εστί.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 05 Ιαν 2020, 10:39

Από 'μένα είναι όχι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 05 Ιαν 2020, 10:41

andy12gr έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:
04 Ιαν 2020, 21:05
... Χωρις να την προσβαλουμε; Ας υποθεσουμε οτι μας γουσταρει μια γυναικα, μας χαμογελαει, μας κοιταει, γενικα μας δειχνει οτι ενδιαφερεται. Εμεις ομως θεωρουμε οτι δεν θα οδηγησει καπου η σχεση μας, ή οτι δεν ταιριαζουμε, ή γενικα οτι ειναι καλυτερο να μεινουμε μονοι. Με ποιον τροπο μπορουμε να την απορριψουμε ευγενικα χωρις να μας αντιπαθησει; Δωστε παραδειγματα απο δικες σας αναλογες εμπειριες.
Κατα 70% θα σας αντιπαθησει αν της πειτε ΟΧΙ. Ο λογος ειναι οτι οι πιο πολλες εχουν μια αυταρεσκεια που δεν μπορουν να δεχτουν οτι δεν αρεσουν ειδικα σε καποιον που εχουν διαλεξει αυτες. :lol:
Δεν νομίζω. Πολλές φορές σκέφτομαι κάποιους που μου άρεσαν (δεν τους το είχα πει βέβαια), τους οποίους γνωρίζω και σήμερα (από μακριά) και δεν μου αρέσουν σήμερα, ούτε αισθάνομαι ότι έχασα κάτι.
Βέβαια μια μικρή ικανοποίηση υπάρχει όταν σκέφτομαι ότι είναι παντρεμένοι με γυναίκες που τους πρήζουν (μεγάλη γλώσσα πα πα πα). Χι χι :003: . Το θέμα είναι να μην πρήζει και μένα η ίδια γυναίκα ή γενικά αυτές οι γυναίκες γιατί έχουν βρει τρόπο να τις φορτώνουν σε όλη την κοινωνία.

Άβαταρ μέλους
Antares

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 05 Ιαν 2020, 10:43

hellegennes έγραψε:
05 Ιαν 2020, 10:37
Έχω δώσει αρκετά άκυρα κι έχω εισπράξει τα δέοντα. Από το να με αποφεύγουν, να με καρφώνουν με το βλέμμα, να διαδίδουν μαλακίες για το πρόσωπό μου, μέχρι και να μου στέλνουν μηνύματα ότι είμαι μεγάλος μαλάκας.
Και στους star τα ίδια κάνουν. :)
Μόνο που δεν μπορούν να τους πλησιάσουν.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 05 Ιαν 2020, 10:43

Α, να αισθάνομαι σταρ, δηλαδή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Antares

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 05 Ιαν 2020, 10:45

hellegennes έγραψε:
05 Ιαν 2020, 10:43
Α, να αισθάνομαι σταρ, δηλαδή.
Έτσι όπως το περιγράφεις, είσαι μεγάλος στάρ. :smt005:

Άβαταρ μέλους
andy12gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από andy12gr » 05 Ιαν 2020, 10:45

Antares έγραψε:
05 Ιαν 2020, 10:41
andy12gr έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:
... Χωρις να την προσβαλουμε; Ας υποθεσουμε οτι μας γουσταρει μια γυναικα, μας χαμογελαει, μας κοιταει, γενικα μας δειχνει οτι ενδιαφερεται. Εμεις ομως θεωρουμε οτι δεν θα οδηγησει καπου η σχεση μας, ή οτι δεν ταιριαζουμε, ή γενικα οτι ειναι καλυτερο να μεινουμε μονοι. Με ποιον τροπο μπορουμε να την απορριψουμε ευγενικα χωρις να μας αντιπαθησει; Δωστε παραδειγματα απο δικες σας αναλογες εμπειριες.
Δεν νομίζω. Πολλές φορές σκέφτομαι κάποιους που μου άρεσαν (δεν τους το είχα πει βέβαια), τους οποίους γνωρίζω και σήμερα (από μακριά) και δεν μου αρέσουν σήμερα, ούτε αισθάνομαι ότι έχασα κάτι.
Βέβαια μια μικρή ικανοποίηση υπάρχει όταν σκέφτομαι ότι είναι παντρεμένοι με γυναίκες που τους πρήζουν (μεγάλη γλώσσα πα πα πα). Χι χι :003: . Το θέμα είναι να μην πρήζει και μένα η ίδια γυναίκα ή γενικά αυτές οι γυναίκες γιατί έχουν βρει τρόπο να τις φορτώνουν σε όλη την κοινωνία.
Τι δεν νομιζεις? Εγω βλεπω οτι εισαι με τα μπουνια μεσα στο 70% κατα εμε :smt005:

Άβαταρ μέλους
Antares

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 05 Ιαν 2020, 10:51

andy12gr έγραψε:
05 Ιαν 2020, 10:45

Τι δεν νομιζεις? Εγω βλεπω οτι εισαι με τα μπουνια μεσα στο 70% κατα εμε :smt005:
Όχι, εγώ έχω άλλο θέμα. Η δουλειά που έχω και κακώς την είχα και την έχω, ευνοεί στο να μας φορτώνουν πολλοί τις γυναίκες τους και κατ' επέκταση σε όλη την κοινωνία, για να δίνουν εντολές ή να τις ακούμε καθημερινά. Υπάρχουν και άνδρες που έχουν θέμα μ' αυτό.
Επίσης όπως το βλέπω τώρα, βλέπω ότι ποτέ δεν θα ήθελα να ζήσω έτσι, να είμαι συνένοχος ή συναυτουργός σε εγκλήματα για μια πρόσκαιρη ευδαιμονία και καλοπέραση. Γιατί με το πέρασμα των χρόνων φάνηκε ότι αυτή η ζωή που ζηλεύαμε έχει πολύ σαθρά θεμέλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 05 Ιαν 2020, 11:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 05 Ιαν 2020, 10:54

Αν θες να εξαφανιστει σε μερικα δευτερολεπτα, πες πως εισαι επαγγελματιας χαρτοπαικτης, θα γινει καπνος. Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο, αλλα δουλευει παντα.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 05 Ιαν 2020, 10:59

Αν παλι θες να ριξεις ντομπρα χυλοπιτα, πες της, σορρυ, δεν μου το βγαζεις αυτο. Αν θες να γινεις λιγο πιο αποτομος, εαν ειναι ας πουμε φορτικη, πες της στεγνα, δεν κανεις. Εαν τραβηχτηκες μαζι της για λιγο αλλα την βαρεθηκες, πες της πως λυπασαι, περασες καλα αλλα δεν μπορεσες να συνδεθεις συναισθηματικα μαζι της και για να εχετε και οι δυο καλες αναμνησεις, ειναι η ωρα να χωρισουν οι δρομοι σας.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Ιαν 2020, 11:00

andy12gr έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:

Ενω οι άντρες δέχονται με χαρά την απόρριψη :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Ιαν 2020, 11:04

bolek έγραψε:
04 Ιαν 2020, 21:48
ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιαν 2020, 21:44
bolek έγραψε:
04 Ιαν 2020, 21:37

δεν υπαρχει γυναικα που θα το πει στα ισια
Σιγά το δύσκολο. :lol:
Εικόνα
Το ότι δεν έτυχε σε σένα δεν συνεπάγεται ότι λεω ψέμματα εγώ, καλό μου. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 05 Ιαν 2020, 11:08

Αν χρειαστεί ποτέ, θα της πω πως είμαι παντρεμένη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
andy12gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από andy12gr » 05 Ιαν 2020, 11:08

Naida έγραψε:
05 Ιαν 2020, 11:00
andy12gr έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:

Ενω οι άντρες δέχονται με χαρά την απόρριψη :lol:
Μαλλον οχι
Εγω μια χαρα...ειμαι επαγγελματιας στο να τρωω αλλα και να δινω χυλοπιττες

Άβαταρ μέλους
andy12gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από andy12gr » 05 Ιαν 2020, 11:09

Gherschaagk έγραψε:
05 Ιαν 2020, 11:08
Αν χρειαστεί ποτέ, θα της πω πως είμαι παντρεμένη.
Δεν πιανει αυτο που λες...ισα ισα σας αρεσει να ειναι παντρεμενος ο αλλος, δεν εχει και πολλες υποχρεωσεις :lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών